evet canım kesinlikle tutmuyo kendi annenin yerini ama Allah için başkalarından duydugum gibi de değil. ben de ona karşı saygısız değilim. ben bi de gizlemem ne hissediyosam en başından beri söylerim. hoşuna gitmiyodru belki ama artık birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve samimiyetsiz bi durum olmuyo yapmacıklık olmayınca. zaten bebikimize de o bakıcak gibi görünüyo geçinmeyip napcaassbence de doğru dio annenn...ama yine de öz kızları değiliz ve kadın kadını daha ii anlıyo, anne gibi göremiyosun..anneye yakın ama bence anne olamaz..Allah analarımızı eksik etmesin başımızdann...bir de farklı kültürlerde evlerde yetişmişsin illa ki garipsediğin şeyler olur, annemle bile oluyo yaane bi sürü uyuşmayan yönler
aminn canım biz nasıl Allah korusun annemize bişey olsa kötü hissedeceksek eşler için de aynı durum geçerli.lütfen adı gaygana işte annenin yerini tutmuyo..ama mevlam eksikliğini de vermesin..bir dediğim iki edilmez...şimdiye kadar ne sert bir hareketini ne de sözünü duydum...
anacığıı kızıll benim kızımınkız hakkaten kızıl var mı genlerde..olabilir..kıza da yakışır kızıl saç hee..
evet canım kesinlikle tutmuyo kendi annenin yerini ama Allah için başkalarından duydugum gibi de değil. ben de ona karşı saygısız değilim. ben bi de gizlemem ne hissediyosam en başından beri söylerim. hoşuna gitmiyodru belki ama artık birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve samimiyetsiz bi durum olmuyo yapmacıklık olmayınca. zaten bebikimize de o bakıcak gibi görünüyo geçinmeyip napcaasscanıma canından başkası bakamaz gibi geliyo Allah muhtaç etmesin ama.
aminn canım biz nasıl Allah korusun annemize bişey olsa kötü hissedeceksek eşler için de aynı durum geçerli.
bi tanıdık abladan duymuştum kv yatalak hastaydı. kadına hayret ediyolarmış nasıl hiç sesin çıkmıyo isyan etmiyosun diye. ee kocam annesini çok seviyo ben kocamı çok seviyorum neden sesimi çıkarayım ben mutluyum diyomuş kadın. böyle olmak lazım aslında ama her zmana olmuyo işte
anacığıı kızıll benim kızımıntüm sülale kızıl mı olucak kızım acaba diye bekliyo merakla
,,önemli olan senin içine sinmesi canım hoşuna gitmesi...ben öyle düşünüyorum..tabi maddi durumlarda önemli kızların dediği gibi...aşırıya kaçmamak şartıyla...
kayınvalide konusunda tabiki farklılık olur o canından bir parça sen el kızı...
amannnnn ben nasıl bir gaygana olurum çok merak ettim şimdi:44::44:
aminn canım biz nasıl Allah korusun annemize bişey olsa kötü hissedeceksek eşler için de aynı durum geçerli.
bi tanıdık abladan duymuştum kv yatalak hastaydı. kadına hayret ediyolarmış nasıl hiç sesin çıkmıyo isyan etmiyosun diye. ee kocam annesini çok seviyo ben kocamı çok seviyorum neden sesimi çıkarayım ben mutluyum diyomuş kadın. böyle olmak lazım aslında ama her zmana olmuyo işte
oyy yavremo, benm de yeğenim kızıl yirim onu ben pek tatlı maşallah...hadi bakalım ne çıkcak bizim de eşim buğday tenli ben beyaz, saçlar onun kumral ben kahve, ne çıkcak bakalım
ÇOK HAKLISIN bütçeyi üşünerek en iyisini yapmalı :)
bizlerde kayınvalıdelerimiz gbi oluruz bence nabza göre şerbet veririz. onlar çekmişler kötüyü görmüşler yapmıyorlar bizde ıyılk göryoruz bu iyiymiş der iyi davranırız napalım :) ama cok doğru evladın yerini tutamaz hic bir gelin ve dağmat ..
bebeğin cinsiyeti ve çirkini olmaz bence her canlıda minik olanın bakışı bile masum
sağlıklı hayırlı güzel evlatlar olsunlar Yaraaabbimmmm Aminn
canımm ne zmndır sormak istediğim soruyu sormuşsun. hurma son aylarda erken doğuma sebep oluyomuş diye duydum ve çookkk sevdiğim halde hamileliğimde korkudan pek yemedim.Kızlar hurmaya son ay mı başlanıyordu? Kolay dogum olması ıcın.Bir de günde kaç tane acaba inşallah yararı olur ama kegel egzersızlerınede baslamak lazım.
benim kv kendi kvsi ile de çok iyiymiş. yine mutlaka zorluk çekmiştir ama kendi öyle değil çok şükür.benim gayganam gayganasından çok çekmiş...yine gayganam bakmış yatalka olmuş 4 yıl altından almış..şimdi oturup kalkıp dua ediyo allahım bana yatak ömrü vermesin diye...ben çektim kızım siz benden çekmeyin diyo...
Kızlar hurmaya son ay mı başlanıyordu? Kolay dogum olması ıcın.Bir de günde kaç tane acaba inşallah yararı olur ama kegel egzersızlerınede baslamak lazım.
canımm ne zmndır sormak istediğim soruyu sormuşsun. hurma son aylarda erken doğuma sebep oluyomuş diye duydum ve çookkk sevdiğim halde hamileliğimde korkudan pek yemedim.
benim kv kendi kvsi ile de çok iyiymiş. yine mutlaka zorluk çekmiştir ama kendi öyle değil çok şükür.
kıss benim kv bu yaştan sonra lazer epilasyona gitti yarın öbür gün hastalık olur Allah korusun bakıma muhtaç kalırsam size eziyet olmasın diyo bak özledim şimdi
Kegel aklıma geldıkce yapmaya calısıyorum cnm bence kesınlıkle cok faydasını görücez . Hurma da gecenlerde yedım bıraz da korktum acıkcası.
son ayda başlamak lazım kegeli ben arada yapıyorum canım...ama hurma hakkında bilgim yok..ama şimdi yememek lazım...kasılmayı artırıyor bildiğim kadarıyla...
Tatlım son aylarda erken doguma sebep oldugunu duymustum ben de acaba son haftalar mı yesek bılemedımkicanımm ne zmndır sormak istediğim soruyu sormuşsun. hurma son aylarda erken doğuma sebep oluyomuş diye duydum ve çookkk sevdiğim halde hamileliğimde korkudan pek yemedim.
benim kv kendi kvsi ile de çok iyiymiş. yine mutlaka zorluk çekmiştir ama kendi öyle değil çok şükür.
kıss benim kv bu yaştan sonra lazer epilasyona gitti yarın öbür gün hastalık olur Allah korusun bakıma muhtaç kalırsam size eziyet olmasın diyo bak özledim şimdi
seni de gelinin gaygana diye anlatıcak nolcakbir 20-30 sene sonra burada gelinleri damatları çekiştiririz.
Kegel aklıma geldıkce yapmaya calısıyorum cnm bence kesınlıkle cok faydasını görücez . Hurma da gecenlerde yedım bıraz da korktum acıkcası.
Tatlım son aylarda erken doguma sebep oldugunu duymustum ben de acaba son haftalar mı yesek bılemedımki
seni de gelinin gaygana diye anlatıcak nolcak
kegel ne kızlar yaa anlamadım ben :44:
Ayy gördüm kegel egz. hiçç totomu kıpırdatabileceğimi sanmıyorum ben
tabi cnm aminn..sağlıklı hayırlı insan olsunlar da...bebeğin cinsiyeti ve çirkini olmaz bence her canlıda minik olanın bakışı bile masum
sağlıklı hayırlı güzel evlatlar olsunlar Yaraaabbimmmm Aminn
canımm ne zmndır sormak istediğim soruyu sormuşsun. hurma son aylarda erken doğuma sebep oluyomuş diye duydum ve çookkk sevdiğim halde hamileliğimde korkudan pek yemedim.
ALLAH korusun canım zamanında saglıcakla kucagımıza alalım ınsallah minişleriaraştırmak lazım bence son hafta daha mantıklı geliyo...zaten erken doğumdan korkuyoruz tetikle rmetikler allah korusun..
Ayy gördüm kegel egz. hiçç totomu kıpırdatabileceğimi sanmıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?