2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
evet canım kesinlikle tutmuyo kendi annenin yerini ama Allah için başkalarından duydugum gibi de değil. ben de ona karşı saygısız değilim. ben bi de gizlemem ne hissediyosam en başından beri söylerim. hoşuna gitmiyodru belki ama artık birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve samimiyetsiz bi durum olmuyo yapmacıklık olmayınca. zaten bebikimize de o bakıcak gibi görünüyo geçinmeyip napcaass canıma canından başkası bakamaz gibi geliyo Allah muhtaç etmesin ama.

lütfen adı gaygana işte annenin yerini tutmuyo..ama mevlam eksikliğini de vermesin..bir dediğim iki edilmez...şimdiye kadar ne sert bir hareketini ne de sözünü duydum...
aminn canım biz nasıl Allah korusun annemize bişey olsa kötü hissedeceksek eşler için de aynı durum geçerli.
bi tanıdık abladan duymuştum kv yatalak hastaydı. kadına hayret ediyolarmış nasıl hiç sesin çıkmıyo isyan etmiyosun diye. ee kocam annesini çok seviyo ben kocamı çok seviyorum neden sesimi çıkarayım ben mutluyum diyomuş kadın. böyle olmak lazım aslında ama her zmana olmuyo işte

kız hakkaten kızıl var mı genlerde..olabilir..kıza da yakışır kızıl saç hee..
anacığıı kızıll benim kızımın tüm sülale kızıl mı olucak kızım acaba diye bekliyo merakla

oyy yavremo, benm de yeğenim kızıl yirim onu ben pek tatlı maşallah...hadi bakalım ne çıkcakbizim de eşim buğday tenli ben beyaz, saçlar onun kumral ben kahve, ne çıkcak bakalım

ÇOK HAKLISIN bütçeyi üşünerek en iyisini yapmalı :)

bizlerde kayınvalıdelerimiz gbi oluruz bence nabza göre şerbet veririz. onlar çekmişler kötüyü görmüşler yapmıyorlar bizde ıyılk göryoruz bu iyiymiş der iyi davranırız napalım :) ama cok doğru evladın yerini tutamaz hic bir gelin ve dağmat ..

benim gayganam gayganasından çok çekmiş...yine gayganam bakmış yatalka olmuş 4 yıl altından almış..şimdi oturup kalkıp dua ediyo allahım bana yatak ömrü vermesin diye...ben çektim kızım siz benden çekmeyin diyo...

Kızlar hurmaya son ay mı başlanıyordu? Kolay dogum olması ıcın.Bir de günde kaç tane acaba inşallah yararı olur ama kegel egzersızlerınede baslamak lazım.

oyy yavremo, benm de yeğenim kızıl yirim onu ben pek tatlı maşallah...hadi bakalım ne çıkcakbizim de eşim buğday tenli ben beyaz, saçlar onun kumral ben kahve, ne çıkcak bakalım

bebeğin cinsiyeti ve çirkini olmaz bence her canlıda minik olanın bakışı bile masum
sağlıklı hayırlı güzel evlatlar olsunlar Yaraaabbimmmm Aminn

bir 20-30 sene sonra burada gelinleri damatları çekiştiririz.

Kızlar hurmaya son ay mı başlanıyordu? Kolay dogum olması ıcın.Bir de günde kaç tane acaba inşallah yararı olur ama kegel egzersızlerınede baslamak lazım.
canımm ne zmndır sormak istediğim soruyu sormuşsun. hurma son aylarda erken doğuma sebep oluyomuş diye duydum ve çookkk sevdiğim halde hamileliğimde korkudan pek yemedim.

benim kv kendi kvsi ile de çok iyiymiş. yine mutlaka zorluk çekmiştir ama kendi öyle değil çok şükür.
kıss benim kv bu yaştan sonra lazer epilasyona gitti yarın öbür gün hastalık olur Allah korusun bakıma muhtaç kalırsam size eziyet olmasın diyo bak özledim şimdi

son ayda başlamak lazım kegeli ben arada yapıyorum canım...ama hurma hakkında bilgim yok..ama şimdi yememek lazım...kasılmayı artırıyor bildiğim kadarıyla...

en mantıklısı kuzu...ne güzel düşünmüş...gayganan...

son ayda başlamak lazım kegeli ben arada yapıyorum canım...ama hurma hakkında bilgim yok..ama şimdi yememek lazım...kasılmayı artırıyor bildiğim kadarıyla...
Kegel aklıma geldıkce yapmaya calısıyorum cnm bence kesınlıkle cok faydasını görücez . Hurma da gecenlerde yedım bıraz da korktum acıkcası.
Tatlım son aylarda erken doguma sebep oldugunu duymustum ben de acaba son haftalar mı yesek bılemedımki

araştırmak lazım bence son hafta daha mantıklı geliyo...zaten erken doğumdan korkuyoruz tetikle rmetikler allah korusun..

seni de gelinin gaygana diye anlatıcak nolcak
kegel ne kızlar yaa anlamadım ben :44:

anlatsın o zaman bende ona bir isim bulurumallahım ben ne beterim ya...

kegel mi ne kuzu...bak idrarın geldiğinde tutuyorsun ya sıkıyosun kendini... aynı şekilde aklına geldikçe sık kendini yani hem kalçan hem vajinal bölgede bir kasılma olacak bu demek kısaca..benim bildiğim kegel bu..başka bilen varsa anlatsın öğrenek...

ben yiyorum herkes de ye dedi bana:26:günde2 tane filan..

araştırmak lazım bence son hafta daha mantıklı geliyo...zaten erken doğumdan korkuyoruz tetikle rmetikler allah korusun..
ALLAH korusun canım zamanında saglıcakla kucagımıza alalım ınsallah minişleri
Ayy gördüm kegel egz. hiçç totomu kıpırdatabileceğimi sanmıyorum ben

Ben uzandıgım yer de yapıyorum canım kaslar gevsesın az dıye Çatır çatır kolayca dogururuz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…