2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

kızlaar aman şekerinize dikkat edin bende gebelik şekeri çıktı.diyet yapıyorum .her şey yasaklandı.açım canım her şeyi istiyor yiyemiyorum ((

kızlaar aman şekerinize dikkat edin bende gebelik şekeri çıktı.diyet yapıyorum .her şey yasaklandı.açım canım her şeyi istiyor yiyemiyorum ((
oooww canım çok geçmiş olsunn. benimde 1 ay sonra şeker yüklemesi yapılcak. inş bişey çıkmaz

oooww canım çok geçmiş olsunn. benimde 1 ay sonra şeker yüklemesi yapılcak. inş bişey çıkmaz

inşallah çıkmaz bi şey canım.çok zor çok.diyete uymazsam insülin tedavisine başlayacaklar.sırf insülin almamak için diyete uyuyorum..21.haftamdayım.bende erken şüphelenildi şekerden.normalde daha sonraki haftalarda yapılır şeker yüklemesi

inşallah canım, sende kendine çok dikkat et, Allah büyüktür, sen üzme kendini, hayırlısıyla gelir inşallah bebişin. 21.hafta banada erken gelmişti şimdi anladım sebebini. çok geçmiş olsun tekrardan.

canımcım benimde bi anda çıktı göbişim çok şaşırmıştım. hiç kilo almamıştım ama göbişim çıktıktan sonra almaya başladım. 3,5 kilo almısım bende :)

ben gebeliğe 68 liko ile başladım şu an 75 kiloyum.aşırı bir kilo artışım da olmadı.ama çok hamur işi tükettim midem alev alev yanıyordu hissetmiştim bendeki değişikliği zaten.

tatlım en son 3 hafta önce bir ayda 4kilo almışım ama daha tartilmadim 51 den 55 e ciktim ama aldigimi düşünüyorum biraz daha kilomu yazarım tartilin ca . çok iştahım var benim 17. haftadan beri .bir ara benim göbeğim de bundan daha fazlaydi eşim de söylüyor göbeğin geçen hafta daha şişti diye ama şimdi indi böyle oldu bende anlayamıyorum ki artık neler oluyor. senin de göbek çıkar baya baya farkedilir her geçen gün kilo alıyor bebeklerimiz

ben gebeliğe 68 liko ile başladım şu an 75 kiloyum.aşırı bir kilo artışım da olmadı.ama çok hamur işi tükettim midem alev alev yanıyordu hissetmiştim bendeki değişikliği zaten.
geçmiş olsun canım inşallah diyetin işe yarar da insülin filan kullanmazsın

çıktı bile göbeğim 4-5 gündür kıyafetimden de belli dün eltim gelmişti onun kızı bebek ve hamilelere çok meraklı aaa yenge karnın çıkmış dedi yani dışardan da anlaşılıyor

2 haftaya kadar hiç kimse hamıle oldugumu anlamıyordu su 2 haftadır artık bolda gıysem gobek kısmı anlaşılıyor kızlar ee artık normal çunku rahım göbek deliğin 1 cm ustune çıktı bile :)

Ayy kızlar ben de 23.haftamdayım 8 kilo aldım bazıları 2 kilodan bahsediyor inanamadım.Çok da yemiyorum eskiden ne yediysem aslında o,öyle sabah akşam da süt falan içmiyorum.Kiloları da hep karnımdan aldım desem yeridir.Kocaman bir karnım var 7-8 aylık gibi.Napacam ben çok kocaman bir karnım olacak...

zaten an itibari ile 6 ay bitirmiş 7. aydan gün almaya başlamışsın arkadaşım :) o göbişler çok güzel görünüyo ben özellikle esnek kıyafet giyiyorum ki göbüşüm çıksın göriim

aynı ben sevıneceğim sankı benım gıbı olan da varmış dıye çunku nereyı okusam 2 kılo aldım 3 aldım almadım ayy dedım ya hapur küpür yemedıgım halde nasıl aldım7 kıloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…