2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

yeni uyeyim ilk actığım konu ekim 2013 anneleri:)
resimLere bayıLdım ben de yukLeyecegim
iLk hamiLeLiğim ayrıca bi ton konuda biLgi ve tecrubeLerinizi bekLiorm

arkadaşlar siz bebişinizin hareketlerini hissettiniz mi ben tam olarak anlayamıyorum bağırsak hareketleri mi diye :18::18: hissetmek istiyorum

arkadaşlar siz bebişinizin hareketlerini hissettiniz mi ben tam olarak anlayamıyorum bağırsak hareketleri mi diye :18::18: hissetmek istiyorum

Yakında hissedersin Cnm bende senin haftalarında yeni hissetmiştim çok güzel bir duygu sanki içinde bir balon var da geziyor muş gibi şu an hiç.durmuyor

Eki Görüntüle 724423 bakalım yükleyebildim mi? inşallah yüklenmiştir. gecen haftaki +8 kilo halim.

maşallah cnm,çok güzel bi göbüş bu....

ayrıca hiç te öyle 8 kilo almış gibi görünmüyosun... belki de zayıfsın o yüzden öyle görünüyodur ama çok yakışmış.... bizimlesinnnnn

bu arada ben de 20 haftada 8 kilo aldım,yalnız değilsin.....arkandayım....

Bi hareketler oluyo ama ayirit etmek zor tam olarak nasıl bisey olduğunu bilmediğim icin

evet degısık sekıllerde analatırlar genelde ama o kadar tuhaf kı anlatmasıda zor mesela kucukken yapmısndır elıne kelebek alıp tutmusundur onun gıbı guzel bı duygu :) yakında yumruk da gelıyor bugun ılkını hıssettım

cınsıyetın bellı oldumu

Darsi basıma ozaman erkek canım kısmet olursa 11 Haziran'da 3 lu testim ve tetonoz asım var siz ne asamadasiniz

hayırlısıyla oglunu kucagına al canım benım kızım olacak 31 mayısda kont.vardı 1 ay sonra gel dedı tekrardan aşı hakkında tarıh vermedı ama nedense .sanırım kendım soracam bakalım

Ben son 1 haftadir hareketleri hissediyorum. Hatta cok dikkatli bakinca gozle bile gorebiliyorum. Hatta bgn cok hareketli bebisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…