- Konu Sahibi Deniznisan
-
arkadaşlar siz bebişinizin hareketlerini hissettiniz mi ben tam olarak anlayamıyorum bağırsak hareketleri mi diye :18::18: hissetmek istiyorum
Allah bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Eki Görüntüle 724423 bakalım yükleyebildim mi? inşallah yüklenmiştir. gecen haftaki +8 kilo halim.
arkadaşlar siz bebişinizin hareketlerini hissettiniz mi ben tam olarak anlayamıyorum bağırsak hareketleri mi diye :18::18: hissetmek istiyorum
Bi hareketler oluyo ama ayirit etmek zor tam olarak nasıl bisey olduğunu bilmediğim icinben 12 13 haftalarda hıssetmeye basladım tatlı yedıgımde daha fazla anlasılıyor sende bı tatlı bırseyler ye bakalım
Eki Görüntüle 724423 bakalım yükleyebildim mi? inşallah yüklenmiştir. gecen haftaki +8 kilo halim.
Bi hareketler oluyo ama ayirit etmek zor tam olarak nasıl bisey olduğunu bilmediğim icin
Darsi basıma ozaman erkek canım kısmet olursa 11 Haziran'da 3 lu testim ve tetonoz asım var siz ne asamadasiniz
doktor 2 lı testıme guzel dedı ama 3 lu test te aklım kaldı kafam karısık yaptırsam mı dıye
canım dr um 2 li test güzel çıkınca 3lü istemedi 4 lü test zaten hepsini kaplıyo dedi bide 4 lü oldum
canım sen kaçıncı haftada 4 lü oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?