2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

Doktor simdilik iyi gidiyorsun dedi, son aylarda zaten kilo bebege gider genelde boyle devam dedi ama bakalim.. Hele TR geliyi normalde e az 3 kiloyla donuyorum bakalim bu sefer nolcak :))

anladım canım gelince alsanda bişecik olmaz annen iyi bakar size

Tesekkur ederiz canim :) ben 10 gundur fln evdeyim raporluyum grip oldum diye, zaten atibiyotik fln kullaniyorum oda uyku yapiyor yee icc yat koca gun ondan aldim galiba ama memnunum halimden simdilik :))

Tesekkur ederiz canim :) ben 10 gundur fln evdeyim raporluyum grip oldum diye, zaten atibiyotik fln kullaniyorum oda uyku yapiyor yee icc yat koca gun ondan aldim galiba ama memnunum halimden simdilik :))
benim de can sıkıntısındn canım kaç gündür eşim evde değil gece geç geliyor öyle olunca bende sıkıntıdan meyvedri şudur budur yiyorum ama artık dur demeliyim karar verdim çünkü pazartesi ayrıntılı ultrasonum var kendi doktorumda sonuçları görecek ve yine tartar şimdi eşimin yanında çok kilo alımışsın filan derse utanırım ya dikkat etmeliyim hatta 1 kilo versem iyi olur diye düşünüyorum

ben de senin gibiyim çok zayıf değilim kız bebek de bekliyorum henüz çok kilo almadım ama yine de kalçalarda toplanmış daha şimdiden genişliyorum yani

Tesekkur ederiz canim benim.. Bizde kizmi erkek mi bilmiyoruz daha cok merak ediyorum

Canim ne kilo vermesi bebegin saglikli oldugu surece dogduktan sonra verirsin kilolari nolcak.. Hamilelikte diet yapan annelerin bebisleri dogduktan sonra cok saglik sorunlari oluyormus.. Hic tasalanma varsin kilomuz olsun meleklerimiz bizle yaa..

ne bileyim canım 55 le hamıle kaldım 1.60 boy kalcam vardı zaten kılo alsam ordan alırdım :) bırde kızda alt taraf buyurmuş erkekte karın buyurmuş dıyorlar senın kızmıydı

Canim ne kilo vermesi bebegin saglikli oldugu surece dogduktan sonra verirsin kilolari nolcak.. Hamilelikte diet yapan annelerin bebisleri dogduktan sonra cok saglik sorunlari oluyormus.. Hic tasalanma varsin kilomuz olsun meleklerimiz bizle yaa..
canım sen öyle dediğime bakma zaten diyet falan yapamam bu iştahla diyet ismi bile bana zulüm der gibi yani o derece
ne bileyim canım 55 le hamıle kaldım 1.60 boy kalcam vardı zaten kılo alsam ordan alırdım :) bırde kızda alt taraf buyurmuş erkekte karın buyurmuş dıyorlar senın kızmıydı

evet canım kız..ben de 169 boy 65,5 kiloyla hamile kaldım bugün tartıldım 67.7 kiloyum ama kalçalar genişliyor ya zaten alt beden üste göre daha genişti benim bildiğim türk tipi kadın işta öyle olunca hamilelikte bir kalça da balkon çıkması oluyo

benim baya belli oluyor ve çokda güzel bir duygu...bu hafta renkli doppler a giricez, heyecandan ölüyorum..

ne güzel hadi çek de görelim:13: benim daha o kadar belli değil bir iki resim çektimde hiçbir şey belli değil sanki yemeği fazla kaçırmışım gibi duruyor

oglumla ben(8 kilo almış halim) Nazar Nazar maşallah bize :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…