- 31 Ekim 2006
- 2.245
- 37
- 683
- Konu Sahibi Deniznisan
-
canım maşallah sen fazla kilo almamışsın benim baya göbüş büyüdü
maşallah cnm kaç kilo aldın sen bu zamana kadar
Canim 4 kilo aldim, 49la hamis kaldim simdi 53`um ama son iki hafta da aldim 2 kiloyuda..
şimdi gördümcnm yazmışsın kilonu :) zayıfmışsın zaten alabilirsinsen kilodan korkma.gerçi boyda önemli kiloya göre
anladım canım ben bugün itibariyle 8 kilo almışım toplamda dikkat etmek lazım hem dogumda zorlanmamak için
Doktor simdilik iyi gidiyorsun dedi, son aylarda zaten kilo bebege gider genelde boyle devam dedi ama bakalim.. Hele TR geliyi normalde e az 3 kiloyla donuyorum bakalim bu sefer nolcak :))
maşallah canım kibar ve belirgin göbüşün..bu arada sen de benim gibi 2 haftada 2 kilo almışsın ben de son iki haftada 1,5 kilo kadar aldım hamur işi filan da yemiyorum ne ara aldım bu kiloyu yaa böyle devam etmez umarım
benim de can sıkıntısındn canım kaç gündür eşim evde değil gece geç geliyor öyle olunca bende sıkıntıdan meyvedri şudur budur yiyorum ama artık dur demeliyim karar verdim çünkü pazartesi ayrıntılı ultrasonum var kendi doktorumda sonuçları görecek ve yine tartar şimdi eşimin yanında çok kilo alımışsın filan derse utanırım ya dikkat etmeliyim hatta 1 kilo versem iyi olur diye düşünüyorumTesekkur ederiz canim :) ben 10 gundur fln evdeyim raporluyum grip oldum diye, zaten atibiyotik fln kullaniyorum oda uyku yapiyor yee icc yat koca gun ondan aldim galiba ama memnunum halimden simdilik :))
maşallah canım kıbar annesın benım popo çıktı daha çok one doğru değilde benımkı yayılmış bı durumda gobegımde kızlarda oyle olurmuş oyle dıyorlar zaten balık etlıydım hi çok zayıf olmadım hayatım boyunca ama boyle hamılelere bayılıyorum
maşallah canım kıbar annesın benım popo çıktı daha çok one doğru değilde benımkı yayılmış bı durumda gobegımde kızlarda oyle olurmuş oyle dıyorlar zaten balık etlıydım hi çok zayıf olmadım hayatım boyunca ama boyle hamılelere bayılıyorum
benim de can sıkıntısındn canım kaç gündür eşim evde değil gece geç geliyor öyle olunca bende sıkıntıdan meyvedri şudur budur yiyorum ama artık dur demeliyim karar verdim çünkü pazartesi ayrıntılı ultrasonum var kendi doktorumda sonuçları görecek ve yine tartar şimdi eşimin yanında çok kilo alımışsın filan derse utanırım ya dikkat etmeliyim hatta 1 kilo versem iyi olur diye düşünüyorum
ben de senin gibiyim çok zayıf değilim kız bebek de bekliyorum henüz çok kilo almadım ama yine de kalçalarda toplanmış daha şimdiden genişliyorum yani
benim de can sıkıntısındn canım kaç gündür eşim evde değil gece geç geliyor öyle olunca bende sıkıntıdan meyvedri şudur budur yiyorum ama artık dur demeliyim karar verdim çünkü pazartesi ayrıntılı ultrasonum var kendi doktorumda sonuçları görecek ve yine tartar şimdi eşimin yanında çok kilo alımışsın filan derse utanırım ya dikkat etmeliyim hatta 1 kilo versem iyi olur diye düşünüyorum
ben de senin gibiyim çok zayıf değilim kız bebek de bekliyorum henüz çok kilo almadım ama yine de kalçalarda toplanmış daha şimdiden genişliyorum yani
evet kız yazmışsın :)) kızlar bize şimdiden çektırıyor gibine bileyim canım 55 le hamıle kaldım 1.60 boy kalcam vardı zaten kılo alsam ordan alırdım :) bırde kızda alt taraf buyurmuş erkekte karın buyurmuş dıyorlar senın kızmıydı
canım sen öyle dediğime bakma zaten diyet falan yapamam bu iştahla diyet ismi bile bana zulüm der gibi yani o dereceCanim ne kilo vermesi bebegin saglikli oldugu surece dogduktan sonra verirsin kilolari nolcak.. Hamilelikte diet yapan annelerin bebisleri dogduktan sonra cok saglik sorunlari oluyormus.. Hic tasalanma varsin kilomuz olsun meleklerimiz bizle yaa..
ne bileyim canım 55 le hamıle kaldım 1.60 boy kalcam vardı zaten kılo alsam ordan alırdım :) bırde kızda alt taraf buyurmuş erkekte karın buyurmuş dıyorlar senın kızmıydı
benim baya belli oluyor ve çokda güzel bir duygu...bu hafta renkli doppler a giricez, heyecandan ölüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?