- Konu Sahibi Deniznisan
-
canım maşallah çok fitsin hamişlik çok yakışmış Rabbim ikinizi de korusunkızlar buda bizim tatildeki 23 haftalık halimiz, şuanda 27 olduk az biraz daha fark var tabiki arada hehehe, onuda akşam çekemde koyam barimmmmEki Görüntüle 747969 Eki Görüntüle 747970
kızlar buda bizim tatildeki 23 haftalık halimiz, şuanda 27 olduk az biraz daha fark var tabiki arada hehehe, onuda akşam çekemde koyam barimmmmEki Görüntüle 747969 Eki Görüntüle 747970
maşallah ikinize de çok tatlı
canım avatarındaki şirine resminden midir nedendir, ben seni hep sarışın diye hayal etmişim
fazla incesin cullucan olmuyo böyleeee
ben de denedim ama beceremedimanemmmm ne güzel bi karın bu böylenazar değmesinnnnnnnnnnnn, ben bi şöle foto çekmeyi beceremiyom çok beceriksizim hahaha
sen kaç kilo aldınki canım dert ediyorsunarkadaşlar böyle incecik fotograflarınızı görünce size imreniyorum maşallah sizlere. ben niye çok kilo alıyorumm? durduramıyorum kendimi
kızlar buda bizim tatildeki 23 haftalık halimiz, şuanda 27 olduk az biraz daha fark var tabiki arada hehehe, onuda akşam çekemde koyam barimmmmEki Görüntüle 747969 Eki Görüntüle 747970
Maşallah canım :)
oglumla ben(8 kilo almış halim) Nazar Nazar maşallah bize :))
Eki Görüntüle 736717 Eki Görüntüle 736718
sen kaç kilo aldınki canım dert ediyorsun
ikinizi de 41 kere maşallah kızlar nazr değmesin sağ salim doğsunlar inşallah annişlerinin göbişlerinden kucaklarına gelsinler
Masallah canimmcok tatlii ama
Maşallah
maşallah ikinize de çok tatlı
anemmmm ne güzel bi karın bu böylenazar değmesinnnnnnnnnnnn, ben bi şöle foto çekmeyi beceremiyom çok beceriksizim hahaha
sen kaç kilo aldınki canım dert ediyorsun
ikinizi de 41 kere maşallah kızlar nazr değmesin sağ salim doğsunlar inşallah annişlerinin göbişlerinden kucaklarına gelsinler
dr un tartısına göre 10 malesef.
cullucancım sen bana bakma bu ara vırda zırda ağlar durumdayımmmmmm bennn hiç birşeyden memnun değilim onume gelenı haşlıyorym
özsercim sende gayet iyisin canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?