2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

arkadaşlar böyle incecik fotograflarınızı görünce size imreniyorum maşallah sizlere. ben niye çok kilo alıyorumm? durduramıyorum kendimi

arkadaşlar böyle incecik fotograflarınızı görünce size imreniyorum maşallah sizlere. ben niye çok kilo alıyorumm? durduramıyorum kendimi
sen kaç kilo aldınki canım dert ediyorsun

kızlar buda bizim tatildeki 23 haftalık halimiz, şuanda 27 olduk az biraz daha fark var tabiki arada hehehe, onuda akşam çekemde koyam barimmmmEki Görüntüle 747969 Eki Görüntüle 747970

ikinizi de 41 kere maşallah kızlar nazr değmesin sağ salim doğsunlar inşallah annişlerinin göbişlerinden kucaklarına gelsinler

Allah,bebeklerinizi sağlıkla ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah.

Masallah canimm cok tatlii ama

maşallah ikinize de çok tatlı

anemmmm ne güzel bi karın bu böyle nazar değmesinnnnnnnnnnnn, ben bi şöle foto çekmeyi beceremiyom çok beceriksizim hahaha

sen kaç kilo aldınki canım dert ediyorsun

ikinizi de 41 kere maşallah kızlar nazr değmesin sağ salim doğsunlar inşallah annişlerinin göbişlerinden kucaklarına gelsinler

tesekkur ederız hepınıze :)
fotografı telefonun ön kamerası ile cekiyorum canım
bu arada bende 8 kg aldım ve aldım basımı gıdıyorum hayırlar olsun sonumuz ınsallah

cullucancım sen bana bakma bu ara vırda zırda ağlar durumdayımmmmmm bennn hiç birşeyden memnun değilim onume gelenı haşlıyorym
özsercim sende gayet iyisin canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…