2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

evet tatlim senin o telasin vardi iyi yerlesmissin ne guzel dikkat et kendine yok bende daha yaptirmadim 10 unda cagirdi beni hadi hayirlisi haber ver banada daha sik gelmeye calis
tatlımm şeker yüklemem çok iyi çıktı hiç bi sorun yok dedi dr darısı sana ve tüm yaptırmayı bekleyenlere herşey yolunda inş saglıklı bi şekilde alırız kucagımıza(amin)

oyyy maşallah çok tatlısınız o nasış küçücük bi göbüş öyleee Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım

sebıcım kız oldugu için herhalde yayvan bır karnım var yastık gıbı benım kı top gibi değil mesela normaldede göbegım yoktu yanı hamıle kalmadan oncede

kııııs senin karnın minicik duruyor hiç öle çok kilo almış gbi değilsin

cannım gecen hafta salı tartıldım 9 kılo almışım canım karnım top gibi değil evet göbek hiçde çok değil ben komple tum vuucut kılo aldım kol bacak popo bi tarafa toplanmadı 9 kılo

maşallah canım ikinizi de bu arada ne ara denize gittin hamiş hmiş maşallah gözümden kaçmadı yani

canım ahhhh ahhh bende çok isterdim denize girmiş olmayı sadece 1 kere akşam vakti havuza girdim o kadar
aşırı beyaz olduğum için amele yanığı oldum tshrt izi hatta yanında çantamında izi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…