- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Deniznisan
-
Sanki daha az görünüyor :) güzeeell..
bitanem boyum var ondan gorunmuyo millet bana yemek yediriyo goren biseyler ye diyo hic kg almamissin bu bebegi nasil bakicaksin diyo ama bende tik yok simdilik 7 kg pek yemekle isim yok yiyorum ama bakalim finali kac kg ile yapicaz
Hmm anladıımm.. Benim de yemekle pek işim yok ama durmadan bişiler yemek istiyor canım :)
Bakalım.. Final kilolarımız nasıl olacak? Hayırlısı :)
nekaaaa güzelsinizzz gıııı tüüü tüüüüü Rabbim nazarlardan saklasın
kiloda aalmamışşbende 9 kilo aldım sanırım şu sıralar çıkmıyorum korkumdan aman napalım sağlıklı olsunlarda
sorma tatlımm ben taşındımm ankaradan konyaya ev yerleşti,rme düzendi derken baya oldu arada bakıyorum size ama yazamıyordumselenim nerelerdesin sen yaasende fazla almamissin canimm alsanda kac yazaarr
seker testi yaptirdin mi? nasil gidiyo
sorma tatlımm ben taşındımm ankaradan konyaya ev yerleşti,rme düzendi derken baya oldu arada bakıyorum size ama yazamıyordumyarın gidicem bakalımm 26. haftama girdim nasıl olcak merak ediyorumm sen yaptırdınmı:44:
loricim çok güzel görünüyorsun yakışmış hiçde 7 klo gibi durmuyosun maşallah
Maşallah canım cok fit bi hamiş goruyorum karsımda
kızlar buda bizim tatildeki 23 haftalık halimiz, şuanda 27 olduk az biraz daha fark var tabiki arada hehehe, onuda akşam çekemde koyam barimmmmEki Görüntüle 747969 Eki Görüntüle 747970
41 kere maaşallah canım, süper gözüküyosun hiç hamiş gibi değilsin, böyle devam edersen doğurmuş gibide olmıcan zatenAllah nazardan saklasın seni ve oğluşunu, hayırlısıyla doğsun işallah
kızlar buda bizim tatildeki 23 haftalık halimiz, şuanda 27 olduk az biraz daha fark var tabiki arada hehehe, onuda akşam çekemde koyam barimmmmEki Görüntüle 747969 Eki Görüntüle 747970
kızzzzzzz manken gibisin ben ağlıyayım tombılkığimee :2::2::2: maşallah sana
Yavrumm sen bana diyosun ama sende masallahcok iyi gorunuyosunn ama benim gobus sizlere nazaran kucuk gibi geliyo bana
ayy canımm senın sadece karnın çıkmış yahuuuhala manken gibisin..maşallah sana da
kızlar maşallah ekim anneleri topiği güzellik yarışmasına dönmüş..maşallah hepinize, bana da tabi
canım 41 kere maşallah çok tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?