2013 Ekim Annelerinin Göbişleri:)

Oyy oyy oy :) masaallah kizlar göbisler cok tatli.. Rabbim sagliklica bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.bendende gelcek resimler ama daha kücük biraz büyüsün koycam insaallah

nurberra senin daha çıkmadı mı göbeğin sen de eklesene fotoğraf benim daha yok o yüzden ekleyemiyorum

ahh ahh cnm eklicek göbiş yokki bide ikinci bebekte hemen bellli olur derler galiba bnm yine paşa olcak oğluşumdada böyleydi hayırlı sağlıklı olsunda artık kız erkek hayırlı olsun yeterki bende dayanamayıp haftaya gidicem kontrole belki gösterir cinsiyeti:)

erkek olunca geç mi çıkıyomuş benim de daha çıkmadı ama çıkar yakında çünkü karnımda gerginlik hissediyorum 2 gündür belki gaz da olabilir ama nebileyim insan heves ediyo işte benim ilk bebek erkek hissediyorum ama daha cinsiyet öğrenmedik inşallah bir dahaki gidişimde öğrenirim

hayırlısı olsun cnm ama insan hissediyor ben ilk bebişimi erkek hissediyodum ve erkek istiyodum Rabbim herkese gönlüne göre versin inş bundada erkek hissediyorum sonra kız mı acaba diyorum hahahaha karışık yani hislerim :)

tatlim nerdesinn yaaa evet gobus azar azar da olsa vikmaya basladi senide cok merak ediyorum aynen insan hemen dogsun istiyo ama sabretmemiz lazim en kisa zamanda gobusunu koyy

tatlim nerdesinn yaaa evet gobus azar azar da olsa vikmaya basladi senide cok merak ediyorum aynen insan hemen dogsun istiyo ama sabretmemiz lazim en kisa zamanda gobusunu koyy
ancak gelebildimmm
kuzum biliyon benim bulantılarıı şükür azaldıda gelebildimm
aaslında birazcık vardaa biraz daha çıksın dedimm hemen koyarımm göbüşümü
özledim bitanem valla kaynatmayııı

kızlar bende resim koymak istiyorum ama benim göbiş hala yok. Hiç kilo bile almadım suan hamile kaldıgım kilomdayım. Bazı arkadasların ne guzel cıkmıs gobısleri :)

kızlar bende resim koymak istiyorum ama benim göbiş hala yok. Hiç kilo bile almadım suan hamile kaldıgım kilomdayım. Bazı arkadasların ne guzel cıkmıs gobısleri :)

aynen canım ben de senin gibi hamile kaldığım kilomdayım önce zayıflamıştım şimdi geri hamile kaldığım kiloya geldim o yüzden göüş yok daha aslında heves ediyoruz ama çok da çıkarsa çok çatlarız gibime geliyor

Suzincan senin hamile kiyafetinin aynisini ben de aldim s beden ama henuz giyemiyorum karin bölümü bos kaliyor çünkü :)

bayıldım bayıldım bu topiğe bu göbüşlere ilerde koyacağım bende ama şu an olmadığı için koyamıyorum vee çook özeniyorummm göbüşlere :))

Allahimm kocaman gobislerrr
Benim kaynana da bana ggobegin cikmis dedi o kadar kilo verdim kilo aldin dedi zaten her gördüğünde kilo aldin diyoorr amaaan neyseee...

Ben de çekmek istedim ama cekecek bir sey bulamadimmm

canım klo versek de galiba almış gibi görünüyoruz galiba çünkü ben de aynı tepkiyle karşılaşıyorum o gün dersanede arkadaşlar rkamdan konuşuyodu kilo alamaya başlamış falan diyorlardı duydum yani ama benn bulantıdan 2 kiloya yakın zayıflamıştım dün eşimde dedi sen kilo almışsın diye ama gittim tartıldım almamışım ama öyle görünüyor diyor demekki bebişle birlikte göbüş de büyüyor artık o yüzden böyle görünüyoruz

ayyy ne güzel göbüşler çıkmış.benim niye yoook((bende bazen endişeleniyordum neyseki benim gibi olanlar varmış..
aslında kilo almıyoruz ama kemikler yanlara doğru açılmaya başlıyo.görenlerde kilo almışın diyoo...

Suzincan senin hamile kiyafetinin aynisini ben de aldim s beden ama henuz giyemiyorum karin bölümü bos kaliyor çünkü :)

bnmkide s beden ben giyebiliyorum. aslında hiç kilo almadım ama akşama kadar göbeğim kocaman bişey oluyor.
hatta doktora dedm bnm hiç kilo almadım norman mı diye. normalde ilk 3 ay 1-2 kilo alınsın istiyoruz sen hiç almamışsın bişey olmaz dedi. senn gibi olanlar 4-5 aydan snra birden yemeye başlıyorlar birden alıyorlar dedi. ama senn fiziğin pek öle durmuo dedi.. beni yanıltma çok kilo alma zaten dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…