- Konu Sahibi Deniznisan
-
nurberra senin daha çıkmadı mı göbeğin sen de eklesene fotoğraf benim daha yok o yüzden ekleyemiyorum
ahh ahh cnm eklicek göbiş yokkibide ikinci bebekte hemen bellli olur derler galiba bnm yine paşa olcak oğluşumdada böyleydi hayırlı sağlıklı olsunda artık kız erkek hayırlı olsun yeterki bende dayanamayıp haftaya gidicem kontrole belki gösterir cinsiyeti:)
erkek olunca geç mi çıkıyomuş benim de daha çıkmadı ama çıkar yakında çünkü karnımda gerginlik hissediyorum 2 gündür belki gaz da olabilir ama nebileyim insan heves ediyo işte benim ilk bebek erkek hissediyorum ama daha cinsiyet öğrenmedik inşallah bir dahaki gidişimde öğrenirim
kızzzzz nekaaa güzell çıkmışşşş
kızzzzz nekaaa güzell çıkmışşşşiçindekini yirimmmm
bende koycamm azcıkk daha cıksınn
göbüş topigimizde olmuşşşş yaşasınnyakında dogumlarımızıda yazarızzz ben sabredemiyorummm hemen dogsunn istiyorumm
Massallah.. sımdıden bu duyguları yasamak cok guzel en yakın zaman da tum annneler bızde byle fotolar koyalım
ancak gelebildimmmtatlim nerdesinn yaaaevet gobus azar azar da olsa vikmaya basladi senide cok merak ediyorum aynen insan hemen dogsun istiyo ama sabretmemiz lazim en kisa zamanda gobusunu koyy
kızlar bende resim koymak istiyorum ama benim göbiş hala yok. Hiç kilo bile almadım suan hamile kaldıgım kilomdayım. Bazı arkadasların ne guzel cıkmıs gobısleri :)
Oldumu yaa?? Olduysa buda benim göbisim ama olmadi galiba :/
Allahimm kocaman gobislerrr
Benim kaynana da bana ggobegin cikmis dedi o kadar kilo verdim kilo aldin dedi zaten her gördüğünde kilo aldin diyoorr amaaan neyseee...
Ben de çekmek istedim ama cekecek bir sey bulamadimmm
Suzincan senin hamile kiyafetinin aynisini ben de aldim s beden ama henuz giyemiyorum karin bölümü bos kaliyor çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?