2013 Eylül Anneleri bebişlerinin gelişimleri

artık bundan sonra en büyük dayanagımız onlar olucak canım. hamile olup calısmakta zor ne zman cıkıcaksın canım işten. hep aynı monoton hayatta insanı bıktırıyor ya

gittiği yere kadar çalışmayı düşünüyorum evde olsam hepten kafayı yerim çünkü oturduğum yerde komşum yada arkadaşım yok oturduğum apt. komşuluk kavramı yok. havalarda sıcak evden çıkamam en azından böle zaman geçiyo.

calısma hayatında sonra ev cok zor oluyo zaten ben cok zorlnmıstım hele işimde kosusturmalı bi işti evde yan gelip yatmak güzelde insan bunalıyo sıkılıyo herseyin hayırlsıı canım ya. benimde burada ne arkadaşım ne komsum nede güvenebilcegim dertleşebilecegim birileri var. 4 tarafım eşimin ailesiyle dolu eşimden baska gezecegim kimsede yok zaten baskasıyla dısarıda olmamda yasak bakalım ne zman temiz hava alıcam bekliyorum

Ne yasağı canım kim ne diyebilir ki sen evli barklı yetişkin bi insansın eşin karışıyosa ki öle olacağının hiç sanmam bişey diyemem ama ailesi karışıyosa işin zor valla Allah yardımcın olsun

yok canım allahtan öyle ailesi karısamaz ona izin vermem onlarda kim yahu ama eşim fazlasıyla karısıyo tedirgin oluyo merak ediyo aklı kalıyo falan filan bilmyrm tabi amacını. yani insan böyle dertleşicek birini arıyo ama bi bakıyosun bi ailesi var kime ne anlatabilirsinki zaten sıkıntılarım ailesi yüzünden hep sürekli bizdeler bende bi görümcemle kalıyorum zaten yani hayatım zor genede şükürler olsun ne diyim

Anladım canım zaten akrabalarıyla çok ta içli dışlı olma bence .. kocanda fazla abartmış yani nolcak sanki hem çksan bile tek çıkmazsın mutlaka yanında birileri olur aileden..

Anladım canım zaten akrabalarıyla çok ta içli dışlı olma bence .. kocanda fazla abartmış yani nolcak sanki hem çksan bile tek çıkmazsın mutlaka yanında birileri olur aileden..

bi yanımızda kalan ablasıyla istiyo ama onun lada ben istemiyoru dediğin gibi içli dıslı olmak iyi değil ama biz davet etmeden gelince gidin diyemiyosun ki ama genede ben tavrımı koyuyorum.

selam kızlar

aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı? ben 1 haziranda yaptırıcam. benim annem şeker hastası onun cihazıyla ölçtük açlık 97 tokluk 85 çıktı bana göre şeker yok ama emin olmak istedim sınır kaç acaba bilen varmı ?

merhaba canım bu konuyu konusmustuk benimde annemde var bugün yaptırdım co şükür iyi cıktı 79 cıktı ac karnına yaptılar. korkulucak bişi yok cok sükür inş.seninde sonucların iyi cıkar.. 75 gr glukoz aldım benim sonuc kagıdımda aralık olarak 65-109 yazıyor canım

26.Haftaya girmeme 1 gün kaldı ve çalışmaya devam. Allah müsaade ettikçe de devam. kızım kımıl kımıl içimde oynuyor teyzeleri:) kilomuzda 880 gr olmuş.) tombul olcak bebişim doktor ablası öyle dedi:) şeker yüklemem 155(tokluk) çıktı. dr yarın tekrar çağırdı 2 defa glukoz içirecekmiş yanında limonla gel kusma" dedi:) hakkımızda hayırlısı olsun

o kımıltıları yerim ben maş.miniğine bizde dün doktordaydık 900 gr dedi bizede bizde tombişiz galiba ama cok iyi miniğim. ııııııyy şeker testi berbattı şükür iyi cıktı ama inan hala sersemliğinden cıkamadım ben o cahilliği yaptım limon götürcektim yanımda unuttum aman unutma canım bal gibi suyu içmekten cok daha iyi olucak. bizi hep haberdar et olurmu canım cinsiyeti nedir peki benim kızım olucak kısmetse. iş yapmakta zorlar dimi canım allah yardımcın olsun bol bol güç versin size

Son düzenleme:
22. haftanın içindeyim.
bebek 636 gr 32 cm olmuş =)
Doktor gelişimi önde dedi çok şükür Allah bozmasın

hemen hemen aynıydık bu haftalarda 2 gün önce kontrolümüz vardı 900gr cıktı biraz tedirgin oldum 1 hafta öndeyiz saglıklı doğar inş miniklerimiz.kiloları normal belkide bebişlerimizin:)allah daha iyi etsin inş.

Merhaba,
Seninle günümüz neredeyse aynı bende çalışıyorum Allah izin verirse 33. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum doğum ödeneğinden yararlanabilmek için.. doğum sonrası napıcaksın kendin mi büyüteceksin yoksa bakıcımı düşünüyosun ? benim ilk bebeğim olduğu için kendim büyütücem inşallah..
Allah'ım çalışan hamilelerin yardımcısı olsun zor vallaa..

aynen öyle arkadaşım allah yardımcın olsun rabbim güç versin. büyütme konusunda en gzelini düşünüyosun arkadaşım bebeğine neyi kendin öğretirsen seni ne kadar benimserse o ikinizede kar kalıcak.

slm kızlar bende 24+1 oldum bugün bebeğimin ağırlığı 742 gr çıktı dr normal dedi ama sanki birazcık küçük benim oğluşum :))) aman sağlığına iyi dedi gerisi boş rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hpimize

maş. canım doktor saglıklı dediyse tamamdır canım. amiiin canım

bugün bakıldı bebeğim normalde sat a göre 26 haftalık ama usg de 27+5 çıkıyor kilosu 1080 gr dedi doktor ikinci şeker yüklemesi yapıldı yine yüksek çıktı sonuçlarım...

bugün bakıldı bebeğim normalde sat a göre 26 haftalık ama usg de 27+5 çıkıyor kilosu 1080 gr dedi doktor ikinci şeker yüklemesi yapıldı yine yüksek çıktı sonuçlarım...

maşallah bebişine canım ilk şeker yüklemesinde kaç çıkmıştı bende hipoglisemi yani düşük şeker hastasıyım salı günü şeker taraması yapılcak çok tedirginim dr ne dedi bu duruma bebek için bi zararı varmı yoksa yediklerinle düzenlenebilirmi

canım bebişine maşallah ama ayrıntılıya girmen çok farklı senin doktorun bakıyordur tamam ama ayrıntılıda parmaklarından tut böbreklerine kadar herşeyine bakıyorlar ölçüyorlar benim fikrim ayrıntılı ultrason önemli çünkü anne karnında tedavi edilebilen hastalıklar kusurlar var

Selam kızlar. Bugün muayenedeydik. Bebeğim 22 haftalık. 450 gr. 27 cm ağırlığında. Doktor normal dedi ama bana çok zayıf geliyor. Sizce nasıl? Bir de tansiyorun yüksek çıktı 14-9. Doktor takip verdi. Gebelik zehirlenmesine karşılık bazı testler de verdi. Biraz tedirginim açıkçası. Akşamüzeri ölçümüm de 13-9 çıktı. Doktor üç gün 13 üzeri çıkarsa derhal gel dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…