- 17 Şubat 2013
- 290
- 2
- 66
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
artık bundan sonra en büyük dayanagımız onlar olucak canım. hamile olup calısmakta zor ne zman cıkıcaksın canım işten. hep aynı monoton hayatta insanı bıktırıyor ya
gittiği yere kadar çalışmayı düşünüyorum evde olsam hepten kafayı yerim çünkü oturduğum yerde komşum yada arkadaşım yok oturduğum apt. komşuluk kavramı yok. havalarda sıcak evden çıkamam en azından böle zaman geçiyo.
calısma hayatında sonra ev cok zor oluyo zaten ben cok zorlnmıstım hele işimde kosusturmalı bi işti evde yan gelip yatmak güzelde insan bunalıyo sıkılıyo herseyin hayırlsıı canım ya. benimde burada ne arkadaşım ne komsum nede güvenebilcegim dertleşebilecegim birileri var. 4 tarafım eşimin ailesiyle dolu eşimden baska gezecegim kimsede yok zaten baskasıyla dısarıda olmamda yasak bakalım ne zman temiz hava alıcam bekliyorum
Ne yasağı canım kim ne diyebilir ki sen evli barklı yetişkin bi insansın eşin karışıyosa ki öle olacağının hiç sanmam bişey diyemem ama ailesi karışıyosa işin zor valla Allah yardımcın olsun
yok canım allahtan öyle ailesi karısamaz ona izin vermem onlarda kim yahu ama eşim fazlasıyla karısıyo tedirgin oluyo merak ediyo aklı kalıyo falan filan bilmyrm tabi amacını. yani insan böyle dertleşicek birini arıyo ama bi bakıyosun bi ailesi var kime ne anlatabilirsinki zaten sıkıntılarım ailesi yüzünden hep sürekli bizdeler bende bi görümcemle kalıyorum zaten yani hayatım zor genede şükürler olsun ne diyim
Anladım canım zaten akrabalarıyla çok ta içli dışlı olma bence .. kocanda fazla abartmış yani nolcak sanki hem çksan bile tek çıkmazsın mutlaka yanında birileri olur aileden..
selam kızlar
aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mı? ben 1 haziranda yaptırıcam. benim annem şeker hastası onun cihazıyla ölçtük açlık 97 tokluk 85 çıktı bana göre şeker yok ama emin olmak istedim sınır kaç acaba bilen varmı ?
26.Haftaya girmeme 1 gün kaldı ve çalışmaya devam. Allah müsaade ettikçe de devam. kızım kımıl kımıl içimde oynuyor teyzeleri:) kilomuzda 880 gr olmuş.) tombul olcak bebişim doktor ablası öyle dedi:) şeker yüklemem 155(tokluk) çıktı. dr yarın tekrar çağırdı 2 defa glukoz içirecekmiş yanında limonla gel kusma" dedi:) hakkımızda hayırlısı olsun
22. haftanın içindeyim.
bebek 636 gr 32 cm olmuş =)
Doktor gelişimi önde dedi çok şükür Allah bozmasın
26.Haftaya girmeme 1 gün kaldı ve çalışmaya devam. Allah müsaade ettikçe de devam. kızım kımıl kımıl içimde oynuyor teyzeleri:) kilomuzda 880 gr olmuş.) tombul olcak bebişim doktor ablası öyle dedi:) şeker yüklemem 155(tokluk) çıktı. dr yarın tekrar çağırdı 2 defa glukoz içirecekmiş yanında limonla gel kusma" dedi:) hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba,
Seninle günümüz neredeyse aynı bende çalışıyorum Allah izin verirse 33. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum doğum ödeneğinden yararlanabilmek için.. doğum sonrası napıcaksın kendin mi büyüteceksin yoksa bakıcımı düşünüyosun ? benim ilk bebeğim olduğu için kendim büyütücem inşallah..
Allah'ım çalışan hamilelerin yardımcısı olsun zor vallaa..
slm kızlar bende 24+1 oldum bugün bebeğimin ağırlığı 742 gr çıktı dr normal dedi ama sanki birazcık küçük benim oğluşum :))) aman sağlığına iyi dedi gerisi boş rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hpimize
bugün bakıldı bebeğim normalde sat a göre 26 haftalık ama usg de 27+5 çıkıyor kilosu 1080 gr dedi doktor ikinci şeker yüklemesi yapıldı yine yüksek çıktı sonuçlarım...
bende dün gittim dr a dayanamadım ..3 farklı hafta çıktı ac 24w3d bpd 22w5d fl 24w0d ..sanırım atlattık artık.kılosuda 670 gr olmuş maşallahh..ayrıntılıya gırmene gerek yok dedı doktorum ben bakıyorum dedı ..öyle işte bizde gelışmeler..ben muz ve yoğurt mutlaka yemeğe gayret ettım ve süt sanırım işe yarıyor 3 hafta önce 298 demıştı ..allahım yürek sızısı ..rabbım korusun tüm meleklerımızı inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?