- Konu Sahibi pamuk34seker
-
Selam kızlar. Bugün muayenedeydik. Bebeğim 22 haftalık. 450 gr. 27 cm ağırlığında. Doktor normal dedi ama bana çok zayıf geliyor. Sizce nasıl?
aslm canım benim bebeğimde minik azcık bende 24+1 742gr 21 haftalıkken de 369 gr dı hiç kafana takma dr bana son aylarda düzelir dedi biz tamı tamına söylemiyoruz zaten dedi sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar sorun değil dimi ama
bugün bakıldı bebeğim normalde sat a göre 26 haftalık ama usg de 27+5 çıkıyor kilosu 1080 gr dedi doktor ikinci şeker yüklemesi yapıldı yine yüksek çıktı sonuçlarım...
Aynen canım. Yeterki sağlıklı olsunlar.Hem merak etme, senin bebeğin gayet normal bence. Hareketleri nasıl, az çok gücünü hissedersin canım.
öyle tabi valla canım haraketleri beni zıplatacak kadar değil ama hareketlerini hissediyorum zaten ben kiloluyum 81.5 ile hamile kaldım şimdi 96 kiloyum haraketlerini geç hissettim dr bana geç ve ağır hisetmen normal demişti
canım ccoook sevindim iyi cıkmıs cok sükür bizde bugün doktordaydık. miniğin baya büyüdü artık maş. rabbim hep iyi etsin miniklerimiziSelam kızlar,
c.tesi günü şeker yüklemem yapıldı çok şükür şekerim çıkmadı herşey çok iyiydi bebeğimde çok çok iyi maşallah
25+3 kilosu 860 gr. boyuda 34 cm. Allah'ıma şükürler olsun herşeyimiz çok normal
merhaba,
26+0 da oğlum 1040 gr 35 cm
bende toplamda 7 kilo almış bulunmaktayım
merhaba arkadaşlaaarr; aay cok mutluyum bugün yeni dr.umuza gittik cok cok memnun kaldım cok sükür. benim miniğimde cok iyi dedi doktor 1026 gr.30 cmmiş.kuzucum yüzünü net gördüm siyah beyaz olmasına ragmen dudakları babasına benziyo göz kapakları kapalıydı eli kafasındaydı kolları yanagına değiyodu :))miniğimin yerim ben onu elllerini ayaklarını cok mutluyum miiniğim iyi oldugu için gelişimi cok iyi dedi doktor yeni ilaçlar verdi bikaç tane yarın alıp kullanmaya baslıcam inş. bi sonraki randevumuzda 4d ultrasona giricez inş.sabırsızlanıyorum şimdiden :)
hadi gözünaydın canım. Maşallah sana da öbürlerine de. Inşallah ben de bebişime kilo aldırabilirim:) gerçi herşey normal ama insan yine azıcık tombik olsa daha az hasta olur diye düşünüyor...
valla canım tombiş falan diyoruz ama tamam hoşta ben suan bile düşünüyorum acaba kilosu saglıklımı diye düşünüyorum 3500 gr dan fazla olmasını istemem rabbim bilir tabi saglıklı olsun miniğim. Hiç öyle deme canım doktor saglıklı diyosa sıkıntı etme sonucta değişiyo her hamilelik bir olmuyo sakın takma kafana. O bagısıklıklada ilgili eşiim cok kilolu mesela ama genede hemen hasta olur bünye meselesi biraz tabi bebekle büyük adam bir olmaz ama bence gene bünyeyle alakalı
benim diğer iki çocuğum da 3500 gr doğdular. Son doğumumun üzerinden 12 yıl geçti tabi. O zaman da her ay özel muayeneye gidiyordum ama hiç boy kilo söylemiyorduk doktor. Hafta işi de yoktu. şimdi çıktı bir hafta geriliği, gelde takma yani. Doktora sordum benim bebeğim biraz küçük mü doğacak diye, çok fazla kilolu olmaz ama yedinci aydan sonra belli olur dedi. Artık bakalım. Ben doğru dürüst beslenemiyorum. Et balık peynir yok bende. Kahvaltı yok, öğle yemeği nadir. Akşam ne yersem o işteişyerim kırsalda o yüzden istediğim şeyi yeme imkanım yok. Bulantılarım da vardı. O yüzden bebek küçük kaldı galiba 21. Haftada 450 gr.dı.
aynen öyle canım cok sagol benim kilomda dogarsa cok gzl olur 3600 grmısım ben bakalım. Suan bizim boyumuz 30 cm.dediğin gibi boy uzun ee boy uzun oldugundan kilosu belli olmuyo demekki kafana takma canım 2 hamilelik arasında baya var bilinçli olarakmı böyle oldu canımcanım biraz da genetik bu işler. Anne kaç kilo doğduysa bebek de yaklaşık o kilolarda doğar diyor bazı doktorlar. Benimki geç döllenme zaten. Doktor da çok büyük fark yok diyor ama işte. Boyu o haftada 27 cm idi. Boy uzun kilo az bizim kızda. Maşallah senin bebeğine, sen yemesen de o senden yiyor :))
aynen öyle canım cok sagol benim kilomda dogarsa cok gzl olur 3600 grmısım ben bakalım. Suan bizim boyumuz 30 cm.dediğin gibi boy uzun ee boy uzun oldugundan kilosu belli olmuyo demekki kafana takma canım 2 hamilelik arasında baya var bilinçli olarakmı böyle oldu canım
evet canım. Büyük kızım 13 yaşında, küçüğü 11. Yeterince büyüdüler hadi bir bebek daha dedik. çok şükür geldi ve o da kızüç kız anası olduk inşallah. Yaşım da 34 bu arada.
25+4 bugün bebeğim dr gittik sonuçlar için bebeğimizde gördüm kilosu 931 gr olmuş boyuda yaklaşık30 cm
oooyy maş.bi toparlak daha geliyo sanırım maş.canım allah nazarlardan saklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?