2013 Eylül Anneleri bebişlerinin gelişimleri

sağol canım ama ben küçük sanıyodum hastanede sıra beklerken benimle aynı olan iki kişi vardı bir kiloyu geçmişler sen böle diyince sevindim olsun olsun toparlağım olsun yerim onun pipisini

:))bizde bu haftalarca o civardaydık. Suan 1026 gr olduk 1 hafta oldu son kontrolden sonra. Kilosu bence iyi çünkü benim miniiğimde bana şişko geliyo tombişim benim aaaahh o bacakları öpmeyi okadar cok hayal ediyorumki . Bence suan cok iyiler hiç takma kafanı hatta ben acaba cok kilolu olup kilosuyla bası derttemi olucak diye bile düşündüm ama allaha şükür cok saglıklı miniğim

Bugün 23+5 iz. 541 gr olmuşuz. Kızımın yüzünü çok net gördüm bu sefer. Toparlak bir yüz :)) Sekiz günde atak yapmışız. İnşallah böyle iyi devam eder.

herkese günaydın arkadaşlar
Bugün doktora gittim bebeğim 1100 gram boyu 36 cm maşallah :) şu ana kadar 8 kg aldım.
ooooy maş.canım kilosuda boyuda cok gzel rabbim daha iyi etsin inş.bende 8 kg aldım bakalım kaçla tamamlıcam :)
Bugün 23+5 iz. 541 gr olmuşuz. Kızımın yüzünü çok net gördüm bu sefer. Toparlak bir yüz :)) Sekiz günde atak yapmışız. İnşallah böyle iyi devam eder.
ooo maş.canım yoluna giriyo hersey biz 22 haftamızda 513 grdık. bana göre bakılırsa hersey yoluna giriyo . cok seker görünüyolar dimi siyah beyaz olmasına ragmen

Sağol canımm. Bu hafta pekmezi çok yedim içtim. Her sabah bir kaşarlı tost yedim. Sanırım bunların faydası oldu:) Benim doktorum sihay beyaz çok az bakıyor, genelde renkli bakıyor iki aydır. Çarşamba ayrıntılım var. Onu da hayırlısıyla atlatırsam derin bir oh çekeceğim.

aaay ne gzel ya biz daha bi kaç hafta sonra ilk defa 4d ya giricez bakalım hastanede baska bi bölüme gidicem hatta doktorumuzun odasında yok. baya işe yaradı ozman suan haftasıyla uyumlumu peki bişey dedimi. inş.atlatırsın nsonuclarıda paylaşırsın canım

Hanımlar en nihayetinde bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.. Bir oğlum olacakmış :),Böyle yusyuvarlak olmuş ayaklar eller hep yüzüne doğru uyuyordu :), o yüzden cinsiyetini gizlemeyemedi bu sefer
Yüzü yandan gözüküyordu yuvarlak hatlara, tomruk bir burna sahipti ama ne babası ne de ben öyleyim bu bebiş kime çekecek merak ettim doğrusu :)

Canım ilk iki hafta geç döllenme. Yani şuan 24 haftalığız. Maşallah günüyle uyumlu dedi. Zaten bu haftalardan sonra bebek hızla kilo alır dedi. İnşallah sen de renkli usg de bebeğinin güzelliğini görürsün. İnan çok farklı görünüyorlar :)

kız baya saklamıs baksana 28.haftadasın. Baya catlattı sizi . Gözüünüz aydın canım allah bagıslasın saglıklı ömürler nasip etsin rabbim.

düzelmesine sevindim canım maş.nazar değmesin canım. Aaay cok merak ediyorum dudakları ve boyu babaya cekti diğer tarafları bilmiyorum. Siyah beyaz ultrasonda kalın dudaklı gördüm dr.uzun boylu bi bebek dedi bakalım aman saglıklı olsun aaayy rüyamda gördüm hemen hemen her akşam görüyorum cok gzel duyguydu içim bi tuhaf oluyo anlatırken yutkunamıyorum hasretle beklediklerim oldu ama bebeğimi beklediğim gibi duygularda hiç olmadım ( kavusmak istiyorum artık

Canımm, inşallah kucağında göreceksin az kaldı. Bilirim kaçıncı çocuk olursa olsun inan o duygu hiç değişmiyor. Her gece bebeğimi emzirdiğimi görüyorum rüyalarımda ben de:))) Çok özleniyor yaa, Allahım hasretini çekenlere de nasip etsin. Ne kadar şükretsek, azdır az.

aynen bende ya altını değiştiriyorum ya emziriyorum yada seviyorum hep öyle gördüm. ammiinn canım rabbim yoklugunu kimseye aratmasın. uyandıktan sonra okadar cok şükrediyorumki hiç anne olmadım ama o güzel duyguyu rüyamda bile hissettiren rabbime binlerce sükürler olsun. uyandıgımda bile uzun zaman etkisinde kalıyorum hayırlısıyla kavustursun yavrularımızı bize . inş. hem biz anneler hemde yavrularımız birbirimizi hakederiz anneliğin ve evlatlıgın en güzelini yasarız

Çok şükür kızlar ayrıntılıyı da atlatık :)) Maşallah sübhanallah bebeğimin herşeyi gayet iyi çıktı. 24 haftalık. 650 gr. 29 cm boyunda. Çok mutluyum, üzerimden koca bir yük kalktı:))

çok şükür kızlar ayrıntılıyı da atlatık :)) maşallah sübhanallah bebeğimin herşeyi gayet iyi çıktı. 24 haftalık. 650 gr. 29 cm boyunda. çok mutluyum, üzerimden koca bir yük kalktı:))

oooohh oohh maş.inan bende sevindim rabbim devamını getirsin inş.hep böyle güzel haberlerini duyarız inş.

oy oy maşallah aynı duygular içindeyiz bende bi doğsada yesem onun heryerini diye yanıyorum çok kiloluda olmasn çok zayıfta olmasın orta karar iyi sonra kızlar beğenmez oğlumu

Çok şükür kızlar ayrıntılıyı da atlatık :)) Maşallah sübhanallah bebeğimin herşeyi gayet iyi çıktı. 24 haftalık. 650 gr. 29 cm boyunda. Çok mutluyum, üzerimden koca bir yük kalktı:))

çokkk sevindim hadi gözün aydın aynen devam et tombiş bi kız doğur etine buduna dolgun olsun belki oğluşuma bakarım kızını

Gün geçtikçe yaklaşıyoruz mutlu sona güzel anneler şuan 28 haftalık minık kızım tatlı kızım:) kilosuda 2 kg:) besili yavrum benim maşallah

Gün geçtikçe yaklaşıyoruz mutlu sona güzel anneler şuan 28 haftalık minık kızım tatlı kızım:) kilosuda 2 kg:) besili yavrum benim maşallah

oooooyy maş.canım evet yaklsıyoruz ama sanki gecmiyo günler 25 haftalıkken 1026 grdı inş.güzel kilo almıstır miniğim. miniğin kilosuda güzel maş.maş.nazar değmesin inş. haftaya kontrole gidiyoruz bakalım miniğim nasıl napıyo kaç kg olmuş cok merak ediyorum

oyyyy maşallahh Allah nazarlardan saklasın ama 2 kilo haftasına göre çok fazla değilmi ? eminmisin sen canım ya dr danış derim ben hamilelik şekerin varmı senin

Selam kızlar ve bebikolar, ben geldim Zeynebimle...

Dün şeker taramam yapıldı ve şekerim yüksek ötesi yüksek çıktı malesef. Hastane doktoru diyetisyene gönderdi. Bugün sonuçları kendi doktoruma gösterdim. Gözlerine inanamadı ve testi tekrar yapmamı söyledi. Yarın sabah bir daha test yapılacak. Bu arada bebişim kocaman olmuş. 25 haftalık. 800 gr ve 33 cm. Boyu haftasından beş gün ileri dedi doktor maşallah. Yani şeker işi hariç herşey çok şükür maşallah iyi. Haber vereyim dedim. Ayrıca şeker taraması yaklaşanlar, kesinlikle 5 gün tatlıdan pirinçten etten uzak durun ben durmadım sonuç bu. Ben bile sat 3 e kadar süren açlığa dayanamadım. Açlık dışında şekerli suyun tadı fena değildi. Benden bu kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…