- Konu Sahibi pamuk34seker
-
sağol canım ama ben küçük sanıyodum hastanede sıra beklerken benimle aynı olan iki kişi vardı bir kiloyu geçmişler sen böle diyince sevindim olsun olsun toparlağım olsun yerim onun pipisini
ooooy maş.canım kilosuda boyuda cok gzel rabbim daha iyi etsin inş.bende 8 kg aldım bakalım kaçla tamamlıcam :)Bugün doktora gittim bebeğim 1100 gram boyu 36 cm maşallah :) şu ana kadar 8 kg aldım.
ooo maş.canım yoluna giriyo hersey biz 22 haftamızda 513 grdık. bana göre bakılırsa hersey yoluna giriyo . cok seker görünüyolar dimi siyah beyaz olmasına ragmenBugün 23+5 iz. 541 gr olmuşuz. Kızımın yüzünü çok net gördüm bu sefer. Toparlak bir yüz :)) Sekiz günde atak yapmışız. İnşallah böyle iyi devam eder.
herkese günaydın arkadaşlar
ooooy maş.canım kilosuda boyuda cok gzel rabbim daha iyi etsin inş.bende 8 kg aldım bakalım kaçla tamamlıcam :)
ooo maş.canım yoluna giriyo hersey biz 22 haftamızda 513 grdık. bana göre bakılırsa hersey yoluna giriyo . cok seker görünüyolar dimi siyah beyaz olmasına ragmen
Sağol canımm. Bu hafta pekmezi çok yedim içtim. Her sabah bir kaşarlı tost yedim. Sanırım bunların faydası oldu:) Benim doktorum sihay beyaz çok az bakıyor, genelde renkli bakıyor iki aydır. Çarşamba ayrıntılım var. Onu da hayırlısıyla atlatırsam derin bir oh çekeceğim.
aaay ne gzel ya biz daha bi kaç hafta sonra ilk defa 4d ya giricez bakalım hastanede baska bi bölüme gidicem hatta doktorumuzun odasında yok. baya işe yaradı ozman suan haftasıyla uyumlumu peki bişey dedimi. inş.atlatırsın nsonuclarıda paylaşırsın canım
kız baya saklamıs baksana 28.haftadasın. Baya catlattı sizihanımlar en nihayetinde bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.. Bir oğlum olacakmış :),böyle yusyuvarlak olmuş ayaklar eller hep yüzüne doğru uyuyordu :), o yüzden cinsiyetini gizlemeyemedi bu sefer :d
yüzü yandan gözüküyordu yuvarlak hatlara, tomruk bir burna sahipti ama ne babası ne de ben öyleyim bu bebiş kime çekecek merak ettim doğrusu :)
canım ilk iki hafta geç döllenme. Yani şuan 24 haftalığız. Maşallah günüyle uyumlu dedi. Zaten bu haftalardan sonra bebek hızla kilo alır dedi. Inşallah sen de renkli usg de bebeğinin güzelliğini görürsün. Inan çok farklı görünüyorlar :)
kız baya saklamıs baksana 28.haftadasın. Baya catlattı sizi. Gözüünüz aydın canım allah bagıslasın saglıklı ömürler nasip etsin rabbim.
düzelmesine sevindim canım maş.nazar değmesin canım. Aaay cok merak ediyorum dudakları ve boyu babaya cekti diğer tarafları bilmiyorum. Siyah beyaz ultrasonda kalın dudaklı gördüm dr.uzun boylu bi bebek dedi bakalım aman saglıklı olsun aaayy rüyamda gördüm hemen hemen her akşam görüyorum cok gzel duyguydu içim bi tuhaf oluyo anlatırken yutkunamıyorum hasretle beklediklerim oldu ama bebeğimi beklediğim gibi duygularda hiç olmadım( kavusmak istiyorum artık
Canımm, inşallah kucağında göreceksin az kaldı. Bilirim kaçıncı çocuk olursa olsun inan o duygu hiç değişmiyor. Her gece bebeğimi emzirdiğimi görüyorum rüyalarımda ben de:))) Çok özleniyor yaa, Allahım hasretini çekenlere de nasip etsin. Ne kadar şükretsek, azdır az.
çok şükür kızlar ayrıntılıyı da atlatık :)) maşallah sübhanallah bebeğimin herşeyi gayet iyi çıktı. 24 haftalık. 650 gr. 29 cm boyunda. çok mutluyum, üzerimden koca bir yük kalktı:))
oy oy maşallah aynı duygular içindeyiz bende bi doğsada yesem onun heryerini diye yanıyorum çok kiloluda olmasn çok zayıfta olmasın orta karar iyi sonra kızlar beğenmez oğlumu:))bizde bu haftalarca o civardaydık. Suan 1026 gr olduk 1 hafta oldu son kontrolden sonra. Kilosu bence iyi çünkü benim miniiğimde bana şişko geliyo tombişim benim aaaahh o bacakları öpmeyi okadar cok hayal ediyorumki . Bence suan cok iyiler hiç takma kafanı hatta ben acaba cok kilolu olup kilosuyla bası derttemi olucak diye bile düşündüm ama allaha şükür cok saglıklı miniğim
Çok şükür kızlar ayrıntılıyı da atlatık :)) Maşallah sübhanallah bebeğimin herşeyi gayet iyi çıktı. 24 haftalık. 650 gr. 29 cm boyunda. Çok mutluyum, üzerimden koca bir yük kalktı:))
24 haftalık 670 gr 27 cm boyundaydı maşallah
Gün geçtikçe yaklaşıyoruz mutlu sona güzel annelerşuan 28 haftalık minık kızım tatlı kızım:) kilosuda 2 kg:) besili yavrum benim maşallah
Gün geçtikçe yaklaşıyoruz mutlu sona güzel annelerşuan 28 haftalık minık kızım tatlı kızım:) kilosuda 2 kg:) besili yavrum benim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?