slm kızlar ben de bugün vajinal ultrasonda kesemizi gördüm çok şükür.haftaya tekrar çağırdı doktor.inşallah kalp atışlarını duyabiliriz...
yarın için kendi doktorumdan randevu aldım 7den sonra gidicemcanım kist var madem sen bir an önce doktora git
hem için de rahatlar
biz söledikkkızlar ailelerinize söylediniz mi müjdeyi? nasıl söylediniz? merak ediyorum biz daha kimseye söylemedik sadece en yakın arkadaşlarımız biliyo (karı- koca) eminim kayınvalidem sevinçten çıldırıree biricik oğlu baba olacak nasıl da istiyo deli gibi dr. a gidersek haftaya ,hafta sonu ailemin yanına gideceğim inş. o zmn söylerim çk şaşıracaklar çünkü her fırsatta daha erken diyodum :)
Bişey sorucam arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynıyız benim karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyo çok fazla sizdede varmı acabamerak ettim.
evet cnm benimde sürekli olmasa da arada kıramp gibi giryor sol kasığıma karnımda çok gaz var bu sebeble ağrıyor sanıırm :) bide iştahım yok pek şişkinlikten sanırım ...Bişey sorucam arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynıyız benim karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyo çok fazla sizdede varmı acabamerak ettim.
Bişey sorucam arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynıyız benim karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyo çok fazla sizdede varmı acabamerak ettim.
Canim ben acemilikten ne kesenin boyutunu ne de kac haftalik hamile oldugumu sordum walla artik haftaya gittigimde ogrenirimaramızda 1 gün var canım benimde bu gün kontrolüm vardı kesem 10 mm olmuş
10 gün sonra tekrar çağırdı
kızlar ailelerinize söylediniz mi müjdeyi? nasıl söylediniz? merak ediyorum biz daha kimseye söylemedik sadece en yakın arkadaşlarımız biliyo (karı- koca) eminim kayınvalidem sevinçten çıldırıree biricik oğlu baba olacak nasıl da istiyo deli gibi dr. a gidersek haftaya ,hafta sonu ailemin yanına gideceğim inş. o zmn söylerim çk şaşıracaklar çünkü her fırsatta daha erken diyodum :)
ewet tatlım benimde oluyo kasıklarımda ağrıBişey sorucam arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynıyız benim karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyo çok fazla sizdede varmı acabamerak ettim.
gunaydın kızlar ben erkenciyim
zaten akşamları küt die uyuyuveriyorum anlamadım ne iş sabahı köründede dikiliyorum ayağa
uyumaktan içim şişti desem yeridir
ewet tatlım benimde oluyo kasıklarımda ağrı
midemde de bi gariplik var
Kizlar bende bi tip merkezi buldum aradim kadin dogum uzerineymis sadece yrn oglen gdp kan testi yaptiricam ynlz aklima takilan acaba testle berabr muayende olsmmi gorunurmuki kese son adetim 28 kasimdi yani 28 aralikta olmam gerekiodu muayene icn cokmu erken bi fikri olan varmi??
Arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Benim de 1 Ocaktı dün gece test yaptım pozitif çıktı. Allahın izniyle 2. çocuğuma hamileyim. Doğum tarihi 14 Eylül:)
Amin :) Sağlklı bir hamilelik kolay bir doğum dilerim :)
Teşkkur ederım arıyacagım birazdan ozel lab.verdı fıyatı ama yetmiş beş lira dedi uçmuş bunlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?