2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar ben de bugün vajinal ultrasonda kesemizi gördüm çok şükür.haftaya tekrar çağırdı doktor.inşallah kalp atışlarını duyabiliriz...

aramızda 1 gün var canım benimde bu gün kontrolüm vardı kesem 10 mm olmuş
10 gün sonra tekrar çağırdı

ne güzel ya hepsini tek tek okudum yazılanların inşallah allah hepimize hayırlısı ile bebilerimize kucağımıza almayı nasip eder :) ben hiç beklemiyordum ay hatta mart gibi başlarız çalışmara diyorduk ama allah'a şükür bebeğimiz kendisi gelmeyi seçti...
benim de pek belirtim olmadı sadece bacaklarım , kalçam ve kollarımda çok ağrı vardı ... son günlerde de şişkinlik ve gaz :S bide ateş basmalarım adettimde geçikince :) biraz çekinerek yaptım testi hatta ilkinde ikna olmadım 2 tane yaptım :) bu sabahta hastanede vijinal ultrasonda baktım keseciği gördük inş. 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız..
ailemiz sevinçten gözleri doldu onları böle mutlu görmek hiç bir duyguya benzmiyor :) Rabbim her kese yaşatsın
pozitif olmakta fayda var bundan sonra inş. iyi düşünelim iyi olsun

Bişey sorucam arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynıyız benim karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyo çok fazla sizdede varmı acabamerak ettim.

canım kist var madem sen bir an önce doktora git
hem için de rahatlar
yarın için kendi doktorumdan randevu aldım 7den sonra gidicem
biz söledikkzaten 31inde kanla teyit etmiştim hamileliğimi, yılbaşıydı ya işte tam, hepberaber k.valide'lerdeydik(babam hariç)ama söyleyemedik bi türlü. eşim kv'ye sölemiş.tam saat 12de balkona çıktık havai fişekleri izleyelim die geri bi döndüm kv herkese sölemişertesi gün de babama söyledimi çok sevindi herkes, ama biz zaten aylardır beklioduk o yüzden sürpriz olmadı

eminim çok şaşırırlar ne tepki vericekler acaba merak ediom
Bişey sorucam arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynıyız benim karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyo çok fazla sizdede varmı acabamerak ettim.

bende gaz sancısı oluo ara ara, onun dışında ağrım yok

evet cnm benimde sürekli olmasa da arada kıramp gibi giryor sol kasığıma karnımda çok gaz var bu sebeble ağrıyor sanıırm :) bide iştahım yok pek şişkinlikten sanırım ...
normal galiba bunlar bilmiyorum ki artık burdan okuya okuya yorum yapıyorum

sancı şişkinlik hepsi bende de mevcut
bir de bugün mide yanması eklendi
uykuya hiç değinmiom bile akşam 7den beri uyuyorum birazdan yine yatcam günde en az 11 saat uyumaya başladım ki ben normalde 6 saat uyuyan bir insandım

valla canım benim de 2-3 gün çok ağrım oldu hala da biraz var dr normal rahim büyüyor dedi kanama yoksa sorun yok dedi sürekli kasılıyor

benimki transferden 8 gün sonra başladı yani emriyo 11 günlüktü

aramızda 1 gün var canım benimde bu gün kontrolüm vardı kesem 10 mm olmuş
10 gün sonra tekrar çağırdı
Canim ben acemilikten ne kesenin boyutunu ne de kac haftalik hamile oldugumu sordum walla artik haftaya gittigimde ogrenirim

Canim ben ultrason fotografini anneme verdim bak bakalim taniyacak misin dedim o da bu kim dedi ben de torunun dedim sonra aglastik falan cok guzeldikayinvalidemlere telefonda soyledik onlar da cok mutlu oldular tabiii

Kizlar bende bi tip merkezi buldum aradim kadin dogum uzerineymis sadece yrn oglen gdp kan testi yaptiricam ynlz aklima takilan acaba testle berabr muayende olsmmi gorunurmuki kese son adetim 28 kasimdi yani 28 aralikta olmam gerekiodu muayene icn cokmu erken bi fikri olan varmi??

gunaydın kızlar ben erkenciyim
zaten akşamları küt die uyuyuveriyorum anlamadım ne iş sabahı köründede dikiliyorum ayağa
uyumaktan içim şişti desem yeridir

ewet tatlım benimde oluyo kasıklarımda ağrı
midemde de bi gariplik var

merhaba arkadaşlar:)) benim de bat 1 ocaktı bebeğim yeni yılda geldi 2 gün önce 573 çıktı hcg.. haftaya tekrar çağırdı doktor... hepimizin bebeği hayırlı olsun

tuğraa sen de mi hamilesin seni burda görünce şaşırdım.. hamile olduğunu bilmiyordum.. doğum tarihimiz de aynı görünüyo hayırlı olsun canım:)

Benim son adet 1 kasımdı. 4+6 günlük hamileyim 2 gün önce keseyi göremedi doktor.Haftaya randevum var. Keseyi göremezsiniz sanırım sizde. 1000i geçmesi gerekiyormuş beta hcg kese görünmesi için. Bazen 4. haftadada görülüyormuş bazen 6. haftada. yinede Muayne için erken değil bence gidin doktora görünün.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Benim de 1 Ocaktı dün gece test yaptım pozitif çıktı. Allahın izniyle 2. çocuğuma hamileyim. Doğum tarihi 14 Eylül:)

:) Bende aynıyım.doktor normal olduğunu söyledi.Daha önce gebe kalan arkadaşlarımada sordum/internettende araştırdım :) Genelde ilk aylar (regl günlerinde) oluyormuş ağrılar sonra geçiyormuş.Ama bazı kişilerde doğuma kadar devam ediyormuş.Bende ağrının yanısıra beyaz akıntıda var

Amin :) Sağlklı bir hamilelik kolay bir doğum dilerim :)

Ay amin inşallah ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. 2. si 9 ay boyunca serumla geçti çok tatlı bi oğluşum oldu şükür:) 3. hamileliğim temmuz 2012 deydi o da düşükle sonuçlandı ne yazık ki.. Bu 4. inşallah herşey yolunda gider dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…