Ay amin inşallah ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. 2. si 9 ay boyunca serumla geçti çok tatlı bi oğluşum oldu şükür:) 3. hamileliğim temmuz 2012 deydi o da düşükle sonuçlandı ne yazık ki.. Bu 4. inşallah herşey yolunda gider dua edin..
merhaba kızlar ,
bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığımı geçen hafta öğrendim.8 senenin sonunda ilk defa hamile kaldım ve çok çok heyecanlıyım aynı zamanda da kaybetmekten çok korkuyorum.İlk testimin değeri +20 di. İki gün sonra 62'ye çıkınca kesin hamile olduğumu öğrendim.Şimdi önümüzdeki Salı günü keseyi görmek için doktora gidecem ama zaman bir türlü geçmek bilmiyor.Zaman zaman çok hafifde olsa lekelenmelerim oluyor.Burdan okuduklarımda bunun normal olduğu yazıyor ama emin olamıyorum.Sizlerde de bu tarz lekelenme oluyormu arkadaşlar ?
Bişey sorucam arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynıyız benim karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyo çok fazla sizdede varmı acabamerak ettim.
Kizlar bende bi tip merkezi buldum aradim kadin dogum uzerineymis sadece yrn oglen gdp kan testi yaptiricam ynlz aklima takilan acaba testle berabr muayende olsmmi gorunurmuki kese son adetim 28 kasimdi yani 28 aralikta olmam gerekiodu muayene icn cokmu erken bi fikri olan varmi??
peracım hoşgeldinn, çok sevindim kanda da gördün yani, hadi hayırlı olsunnmerhaba arkadaşlar:)) benim de bat 1 ocaktı bebeğim yeni yılda geldi 2 gün önce 573 çıktı hcg.. haftaya tekrar çağırdı doktor... hepimizin bebeği hayırlı olsun
beyaz akıntı bende de var hafiften:) Bende aynıyım.doktor normal olduğunu söyledi.Daha önce gebe kalan arkadaşlarımada sordum/internettende araştırdım :) Genelde ilk aylar (regl günlerinde) oluyormuş ağrılar sonra geçiyormuş.Ama bazı kişilerde doğuma kadar devam ediyormuş.Bende ağrının yanısıra beyaz akıntıda var
allah oğlunu sana bağışlasın, inş. bişey olmıcak bu seferAy amin inşallah ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. 2. si 9 ay boyunca serumla geçti çok tatlı bi oğluşum oldu şükür:) 3. hamileliğim temmuz 2012 deydi o da düşükle sonuçlandı ne yazık ki.. Bu 4. inşallah herşey yolunda gider dua edin..
Benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. Allah bağışlasın oğluşunu.. inşaallah. bende paniğim korkuyorum birşey olucak diye.minicik çünkü :) Birde sanırım öncesinde düşük yapan kişiler dahabir panik oluyor haklı olarak. Allah yardımcımız olsun hepimizin..
Senin son adet bir kasim nnm 28 kasm bu sartlarda bnm gormem mucize olur ama anlamadigim sat 1 kasim olunca bebek 4 haftaliktan buyuk olmuyomu kafam karisti nmmBenim son adet 1 kasımdı. 4+6 günlük hamileyim 2 gün önce keseyi göremedi doktor.Haftaya randevum var. Keseyi göremezsiniz sanırım sizde. 1000i geçmesi gerekiyormuş beta hcg kese görünmesi için. Bazen 4. haftadada görülüyormuş bazen 6. haftada. yinede Muayne için erken değil bence gidin doktora görünün.
Senin son adet bir kasim nnm 28 kasm bu sartlarda bnm gormem mucize olur ama anlamadigim sat 1 kasim olunca bebek 4 haftaliktan buyuk olmuyomu kafam karisti nmm
dün akşam eve giderken başka biryere daha sordum
30 tl dedi, yarın yaptırayım diyorum
benim sat da 28 kasım. bebeğini büyük ihtimalle görebilirsin. eğer düzenli adet oluyorsan geç döllenme değildir ve artık gözükebilir bence
beyaz akıntı bende de var hafiften:
Senin son adet bir kasim nnm 28 kasm bu sartlarda bnm gormem mucize olur ama anlamadigim sat 1 kasim olunca bebek 4 haftaliktan buyuk olmuyomu kafam karisti nmm
çok şükür arkadaşlar 2. tetsimide yaptım değerim katlanmış.
ilk doktor muayenesine ne zaman gitmeliyim?
:)
Benim son adet 1 Aralık canım 4+6 günlük çıkıyor miniciğim :) senin 28 kasımmı son adet? Son adetin 28 kasımsa miniğin 5+2oluyor :) Randevu günüm çarşamba 5+3 oluyor sanırım. Budurumda sen görebilirsin keseyi :) Ama dediğim gibi bazılarında 4.haftada görünüyormuş bazılarında 6.haftada görünüyormuş. Bir normali varmı bilmiyorum :) Kan testi yaptırmışmıydın sen? Kafam karıştı :)
1 kasım yazmışım :) pardon düzenlemek istedim ama olmuyor. 1 aralık benim son adet :))
Hayr cnm bn kan testi hic yaptirmadm birazdn gidip yaptiricam dedim kana gtmsken muayende olsam gorunurmu acaba ama kafam feciii karisik bebegim kac haftalik bilmiorum cunkii:))
Himm simdi anladm :))
kızlar belirtileriniz nasıl? benim göğüslerimde dolgunluk var sadece. şişti biraz ama aşırı da değil.
ara sıra da batmalar oluyor kasıklarımda.
Forumda ypmışsın zaten :)) hamilelik takvimidne 6. hafta diyor 5. haftanın içindesin 5+2 oluyor sanırım :) aramızda 3gün var. 4+5 benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?