2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. Allah bağışlasın oğluşunu.. inşaallah. bende paniğim korkuyorum birşey olucak diye.minicik çünkü :) Birde sanırım öncesinde düşük yapan kişiler dahabir panik oluyor haklı olarak. Allah yardımcımız olsun hepimizin..

bende lekelenme olmuyor
ilk hamileliğimde 2,5 aylık falanken olmuştu
progestana başlamıştık

Bişey sorucam arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynıyız benim karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyo çok fazla sizdede varmı acabamerak ettim.

ayakta çok kalınca ve yorulunca ağrım oluyor benim

geç döllenme değilse görürsün keseni

merhaba arkadaşlar:)) benim de bat 1 ocaktı bebeğim yeni yılda geldi 2 gün önce 573 çıktı hcg.. haftaya tekrar çağırdı doktor... hepimizin bebeği hayırlı olsun
peracım hoşgeldinn, çok sevindim kanda da gördün yani, hadi hayırlı olsunn
beyaz akıntı bende de var hafiften
allah oğlunu sana bağışlasın, inş. bişey olmıcak bu sefer

benim de ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuş ve kürtaj olmuştum 9 haftalıkken
kesinlikle bu durumda olanlar daha bi telaşlıyız, inş.sağlıkla geçer bu hamileliğimiz

benimde ilk gebeliğimde bebeğin kalbi atmadı hiç. şu anda kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. her gün hamileliğim boyunca vurulucam.
ayrıca progestan kullanıyorum folbiol+ vitamin.
benim işim zor yani. çok ümitlenmek istemiyorum yani açıkçası. ama uğraştım çabaladım elimden geleni yaptım. neden böyle oldu diye. gerisi artık allaha kaldı.

Senin son adet bir kasim nnm 28 kasm bu sartlarda bnm gormem mucize olur ama anlamadigim sat 1 kasim olunca bebek 4 haftaliktan buyuk olmuyomu kafam karisti nmm

Merhaba Anne adayları 1. mesajı kime devredeyim listeyi kim yapmak istiyor ?

Senin son adet bir kasim nnm 28 kasm bu sartlarda bnm gormem mucize olur ama anlamadigim sat 1 kasim olunca bebek 4 haftaliktan buyuk olmuyomu kafam karisti nmm

benim sat da 28 kasım. bebeğini büyük ihtimalle görebilirsin. eğer düzenli adet oluyorsan geç döllenme değildir ve artık gözükebilir bence

beyaz akıntı bende de var hafiften:

:)

Benim son adet 1 Aralık canım 4+6 günlük çıkıyor miniciğim :) senin 28 kasımmı son adet? Son adetin 28 kasımsa miniğin 5+2oluyor :) Randevu günüm çarşamba 5+3 oluyor sanırım. Budurumda sen görebilirsin keseyi :) Ama dediğim gibi bazılarında 4.haftada görünüyormuş bazılarında 6.haftada görünüyormuş. Bir normali varmı bilmiyorum :) Kan testi yaptırmışmıydın sen? Kafam karıştı :)

Son düzenleme:
çok şükür arkadaşlar 2. tetsimide yaptım değerim katlanmış.
ilk doktor muayenesine ne zaman gitmeliyim?

çok şükür arkadaşlar 2. tetsimide yaptım değerim katlanmış.
ilk doktor muayenesine ne zaman gitmeliyim?

Hangi aralıkta yaptınız 2.testi? bende yaptırmak istiyorum. Dün 700bilmemkac cıktı benim. siz ilk testi ne zaman yaptırmıştınız (kaçgün geçmişti regl) ve kac çıkmıştı beta hcg söylermisiniz.

Hayr cnm bn kan testi hic yaptirmadm birazdn gidip yaptiricam dedim kana gtmsken muayende olsam gorunurmu acaba ama kafam feciii karisik bebegim kac haftalik bilmiorum cunkii:))

Hayr cnm bn kan testi hic yaptirmadm birazdn gidip yaptiricam dedim kana gtmsken muayende olsam gorunurmu acaba ama kafam feciii karisik bebegim kac haftalik bilmiorum cunkii:))

Doktorun beni çağırdığı tarih 5+3 denk geliyor.Keseyi görmek için cagırdı sen ogünü geçmşsin canım görünür sanırım :) Bak böyle yap nette hamilelik takvimleri var. Hamilelik takvimi diye arat :) son adet gününü yazıyorsun bebeğinin muhtemelen kac haftalık olduğu cıkıyor. bak hadi merak ettim :)

kızlar belirtileriniz nasıl? benim göğüslerimde dolgunluk var sadece. şişti biraz ama aşırı da değil.
ara sıra da batmalar oluyor kasıklarımda.

kızlar belirtileriniz nasıl? benim göğüslerimde dolgunluk var sadece. şişti biraz ama aşırı da değil.
ara sıra da batmalar oluyor kasıklarımda.

Kasıklarımda regl olucakmışım gibi agrılar var normal oldugunu doktor söylemişti.Akıntıda var. topikte birkaç arkadaş daha yazmış :) onlarda böylemymiş aynı belirtiler.. +ben ciddi yorgun hissediyorum. yok başka birşeyim. :)

Forumda ypmışsın zaten :)) hamilelik takvimidne 6. hafta diyor 5. haftanın içindesin 5+2 oluyor sanırım :) aramızda 3gün var. 4+5 benım

4+5 te benim gözükmemişti ama dün 5+1 oluyordum gözüktü. göremezseniz de panik yapmayın bence. bende korktum dış gebelik olmasın fln dedim doktora uğraştı biraz gösterdi sonra bak burda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…