2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim tüpbebek ve adet tarihimden önce öğrendim.adetime 4 gün varken idrada ,3 gün varken kanda 164 çıktı. 1 gün kala tekrarladım 399 çıktı.

Merhaba Anne adayları 1. mesajı kime devredeyim listeyi kim yapmak istiyor ?
evet yaa listeyle ilgilenecek biri var mı ilk sayfada görünse topluca çok güzel olurrrr

çok şükür arkadaşlar 2. tetsimide yaptım değerim katlanmış.
ilk doktor muayenesine ne zaman gitmeliyim?
haftaya gidebilirsin bence
Hayr cnm bn kan testi hic yaptirmadm birazdn gidip yaptiricam dedim kana gtmsken muayende olsam gorunurmu acaba ama kafam feciii karisik bebegim kac haftalik bilmiorum cunkii:))

çizelgende 6 haftalık görünüo, bu durumda görünebilir bence muayene ol mümkünse eğer

peracım hoşgeldinn, çok sevindim kanda da gördün yani, hadi hayırlı olsunn
sağol canımmm topiğimizden buraya transfer oldum ama yarı yarıya oraya da devam edicem arkadaşlarımın yanındayım sonuna kadar inşallah
evet canım kanda da gördüm şükür.. pazartesi ve çarşamba yaptırdım testi, çarşamba katlanmıştı değerim fazlaca.. haftaya salı gidicem kontrole kese ne zaman görünür acaba:44::44::44:

canım benim tüpbebek ve adet tarihimden önce öğrendim.adetime 4 gün varken idrada ,3 gün varken kanda 164 çıktı. 1 gün kala tekrarladım 399 çıktı.

Maşallah :) Benim adetin 3günü 700küsür çıktı. Çarşamba günü doktor keseyi görmek için cagırdı (umarım sorun cıkmaz) çarşambadan önce testi tekrarlanmak istiyorum sence ne zaman yaptırmalıyım?

Evet cnm hesapladm netten 5+2 cikti :))

:) Tam isabet :) bu durumda miniğin görünür :) sanırım. :)

Forumda ypmışsın zaten :)) hamilelik takvimidne 6. hafta diyor 5. haftanın içindesin 5+2 oluyor sanırım :) aramızda 3gün var. 4+5 benım

4+4 müşüm ben degörünmez bugün kese yaaaa, keşke görünseydi, içim rahat ederdi azcıkkk

4+4 müşüm ben degörünmez bugün kese yaaaa, keşke görünseydi, içim rahat ederdi azcıkkk

1gün aramız var :) haftaya cagırdı benıde doktor.Benimde içim rahat değil yinede ve yinede. ama ne yapalım 9ay böyle geçicekmiş. Ay kese görünmüdümü kalp atışı osu busu testi derken panikten paniğe koşucaz gibi görünüyor allah yardımcımız olsun :)

Ayy heyecan yptm bn simdi yaa muayene zamaniiii ozaman
aynen öyleeee

burdaki çizelgeyi de devralsana

bilmiom kii, ben akşam bi gideyim bakalım 4+4 için doktor ne dicek, sana sölerim o zaman

aynen öyleeee

burdaki çizelgeyi de devralsana

bilmiom kii, ben akşam bi gideyim bakalım 4+4 için doktor ne dicek, sana sölerim o zaman

iyi o zaman hadi bakalım güzel haberlerle gel ben de daha 4+1 görünüyorum bugün ama yumurtlama tarihime göre 4+4 üm bence

canım bu arada 2 listeyle birden baş edemem ama kimse almak istemezse bakarız

Son düzenleme:
:) Güzel haberlerle geri gel.. bekliyorum haberini. :) kan testide yaptırrrrr :) benden 3 gün öndesin.. beta hcg kac cıkmıs meraktayım :) güzel git güzel gel. :)

Tmm cnm cok saol umarim hersey yolundadir ve guzel haberlerle gelirim mutlaka yaptiricam kan testini gelir gelmez ilkbisim buraya yazmak olucak:)

ayyy bende bebişimi ultrasonda görmek o kadar istiyorum ki anlatamam
ama bekliyorum bakalım
salı günü görünür inş

Beni keseyi görmek için 10 gün sonra çağırdı o zaman 6+6 oluyo kalp atışınıda görürüm aynı gün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…