Hangi aralıkta yaptınız 2.testi? bende yaptırmak istiyorum. Dün 700bilmemkac cıktı benim. siz ilk testi ne zaman yaptırmıştınız (kaçgün geçmişti regl) ve kac çıkmıştı beta hcg söylermisiniz.
evet yaa listeyle ilgilenecek biri var mı ilk sayfada görünse topluca çok güzel olurrrrMerhaba Anne adayları 1. mesajı kime devredeyim listeyi kim yapmak istiyor ?
haftaya gidebilirsin benceçok şükür arkadaşlar 2. tetsimide yaptım değerim katlanmış.
ilk doktor muayenesine ne zaman gitmeliyim?
Hayr cnm bn kan testi hic yaptirmadm birazdn gidip yaptiricam dedim kana gtmsken muayende olsam gorunurmu acaba ama kafam feciii karisik bebegim kac haftalik bilmiorum cunkii:))
Doktorun beni çağırdığı tarih 5+3 denk geliyor.Keseyi görmek için cagırdı sen ogünü geçmşsin canım görünür sanırım :) Bak böyle yap nette hamilelik takvimleri var. Hamilelik takvimi diye arat :) son adet gününü yazıyorsun bebeğinin muhtemelen kac haftalık olduğu cıkıyor. bak hadi merak ettim*
Evet cnm hesapladm netten 5+2 cikti :))
Forumda ypmışsın zaten :)) hamilelik takvimidne 6. hafta diyor 5. haftanın içindesin 5+2 oluyor sanırım :) aramızda 3gün var. 4+5 benım
evet yaa listeyle ilgilenecek biri var mı ilk sayfada görünse topluca çok güzel olurrrr
haftaya gidebilirsin bence
çizelgende 6 haftalık görünüo, bu durumda görünebilir bence muayene ol mümkünse eğer
sağol canımmmperacım hoşgeldinn, çok sevindim kanda da gördün yani, hadi hayırlı olsunn
canım benim tüpbebek ve adet tarihimden önce öğrendim.adetime 4 gün varken idrada ,3 gün varken kanda 164 çıktı.1 gün kala tekrarladım 399 çıktı.
Evet cnm hesapladm netten 5+2 cikti :))
Forumda ypmışsın zaten :)) hamilelik takvimidne 6. hafta diyor 5. haftanın içindesin 5+2 oluyor sanırım :) aramızda 3gün var. 4+5 benım
4+4 müşüm ben degörünmez bugün kese yaaaa, keşke görünseydi, içim rahat ederdi azcıkkk
Ayyy ins birazdan gidiorum beeen:))
:) Tam isabet :) bu durumda miniğin görünür :) sanırım. :)
aynen öyleeeeAyy heyecan yptm bn simdi yaa muayene zamaniiii ozaman
sağol canımmmtopiğimizden buraya transfer oldum ama yarı yarıya oraya da devam edicem arkadaşlarımın yanındayım sonuna kadar inşallah
evet canım kanda da gördüm şükür.. pazartesi ve çarşamba yaptırdım testi, çarşamba katlanmıştı değerim fazlaca.. haftaya salı gidicem kontrole kese ne zaman görünür acaba:44::44::44:
aynen öyleeee
burdaki çizelgeyi de devralsana
bilmiom kii, ben akşam bi gideyim bakalım 4+4 için doktor ne dicek, sana sölerim o zaman
:) Güzel haberlerle geri gel.. bekliyorum haberini. :) kan testide yaptırrrrr :) benden 3 gün öndesin.. beta hcg kac cıkmıs meraktayım :) güzel git güzel gel. :)
Tmm cnm cok saol umarim hersey yolundadir ve guzel haberlerle gelirim mutlaka yaptiricam kan testini gelir gelmez ilkbisim buraya yazmak olucak:)
Ayyy ins birazdan gidiorum beeen:))
birkaç saat sonra girer bakarım tekrar. :) bebişin ilk resmi sayılır almayı unutma :))) görüşürüz.
ayyy bende bebişimi ultrasonda görmek o kadar istiyorum ki anlatamam
ama bekliyorum bakalım
salı günü görünür inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?