2013 Haziran Anneleri Bebeklerinin İsimleri...

tum değişmelerden sonra bızde kararımızı verdık artık:))) uzuuunnn soyismimizden dolayı kısa bı ısım dusunuyorduk ve ela olmasına karar verdık:)

Elifin önüne yada arkasına ne yakışır kızlar, bu aralar elif hoşuma gidiyor..

ben bebısım ıcın yalnızca ela ısmıne karar verdım ama elıfle beraber de guzel olabılecegını dusunuyorum... elif ela uyumlu bırbırıne:)

benimde oğlum olacak, fikir değiştirmezsem ismini Egemen koymayı düşünüyorum, eşim sağolsun bana bırakıyor isim konusunu, ama isim konusunda çok zor karar vermesi, kızım olsaydı adını Selin Saray koyacaktım, Saray annemin ismi ama annemin ismini yaşatmak kısmet olmadı. Hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

nil su olabılır, çok sevdiğim bir isim benım oğlum olucak Tibet düşünüyoruz.

Benimde kızım olcak allah nasip ederse ela koycaz. Ben derin istiyordum ama eşim ela koydu bende sonradan çok alıştım

Selamlar , bu forumda ki ilk mesajım Allah nasip ederse Kızım olacak,isim konusunda eşim kararı tamamen bana bıraktı,ben Derin isminden yana tercihimi kullandım ama en son eşim 2. ismide olsun istedi 2.isminide eşim kendi koymak istedi,benim annanemin ismini koymak istediğini söyledi, hiç tanımadı çok uzun yıllar oldu kaybedeli ama bana jest yaptı şimdi kızımın ismi Derin Muazzez olacak, ailelerimizden de hiç tepki almadık,karışan insanları da şimdiye kadar hiç anlamadım şahsen ...

merhabalar..bizde kızımıza şubat ayında kaybettiğimiz eşimin babaannesinin ismini (FATMA ) koyucaz,ama yanına bi isim daha arıyorum fatma elif,fatma hazal,inci vs gibi..aklınıza bişeyler gelirse yazarsanız sevinirim ..ne tesadüf ki bende babaannemin ismini yaşatıyorum ))

biz de erkek bebek bekliyoruz, kızımız olsaydı isimleri hazırdı elif veya zeynep olacaktı ama oğlumuz olacağını öğrenince tıkanıp kalmıştık, en sonunda emre esat koymaya karar verdik. esat eşimin abisi 2 yıl önce kaybettik. yanına da emreyi uygun gördük.

benim oğlumun adı da ARAS olacak..yanınada kayınpederin adı ama kullanılmayacak ARAS RIFAT

Son düzenleme:
istemiyorsan koymak zorunda değilsin rıfat ismini canım

arası o şekilde kabul ettirdim canım..kullanılmamak şartıyla ..alıştım bende aslında..başa koymak istemedim ilk ismi olaraka algılanmasın diyye ama kısaltma oluncada kötü olacak hayırlısı

merhaba arkadaşlar oğluma kerem ismini koymak istiyorum sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum:)

canım ışıl ve eda güzel banu yu bence hiç kullanma hatta dûşünme bile güzel degil,bide kızımın adı Irmak bak bunu da düşünebilirsin.

benim kızımın adı da melek olacak ama kararsızım duyanlar aaa ne güzel demiyo genelde hııı diyo ama benim için şu anda başka isim düşünemiyorum
çünkü kocamı ben meleğim diye seviyorum ve onun kadar iyi onun gibi melek bi insan olsun istiyorum
ama anlamlı isimlere açığım

Nasipse bizimde oğluşumuzun adı Uras olacak.Aslında ben Uras Deniz istiyordum ama babişimiz Deniz ismini istemiyor.2.çocuğumuz olursa erkek ismi Çağan,kız ismi Çağıl düşünüyorum.Hayırlısı

biz melis ismine sıcak bakıyoruz ama bugün hanzade dikkatimi çekti yada melishan olsa saçma mı duruyo?fikrinizi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…