2013 Haziran Anneleri Bebeklerinin İsimleri...

benim nasipse oğlum olacak ben ata ismini çok severim babası da berk istiyordu vee ATABERK olacak oğluşumun ismi inşallah... :)

ATA BARIŞ olacak kısmetse oğlumun adı,ailesi gibi Atatürk e sevdalı ve herkesle herşeyle Barış içinde bir hayatı olmasını temenni ettiğim için bu ismi seçtim.

Bir arkadaşımız sormuş hiç kız ismi yokmu diye,kız olsaydı ben İris Nil istiyordum ,artık bir dahaki sefere nasipse

bizim hala bi ismimiz yok ya kızımız olcak :18:

Ne zor değil mi isimde karar vermek.
2 oğlumunda ismini ben verdim onlara,ilk aklıma gelen isimlerde karar kıldım..dahada hiç düşünmedim ne olsun diye ..belki seninde öyle olacaktır.

eşim bgnde doğu koyalım diye geldi bana yavrumun ismi yok hala bi isim bulsakta kurtulsak :)

Benim de kızım olacak,ve gebeliğim plansız,hatta beklenmeyen ve de benim kabul edemediğim bir durumdu.... Hamile kaldığım dönemde yoldaki hamileleri taklit edip eşime şımarırken kızımız olsa adını da "Defne" koyarız değil mi demiştim.... Ve şom ağzım Defne"mizi yola koydu....
Şükürler olsun ki aldırtmak gibi bi saçmalık yapmadım ve adıyla yaşar benim şeker kızıımmmmm.....

aylardır düşündükten sonra nihayet kızımızın ismini babamız buldu GÜLCE olucak inşallah:)ama ben çift isim istiyorum yanına henüz bişey bulamadım elif gülce nasıl sizce?

ya ne güzel hepinizin bi fikri var bizde olay karışık baba ceren diye ısrar ediyor bende bilge diye kavga çıkıcak valla ya abimizde babaya destekçi valla arkadaşlar ne yapsam bilmiyom....

Elifin önüne yada arkasına ne yakışır kızlar, bu aralar elif hoşuma gidiyor..

abisinin ismi enes oldugu için biz abisine yakışsın istedik buda eren olsun dedik bakalım isim kolay saglıklı dünyaya gelsinlerde

çınar kayra koymaya karar verdik bizde eşim sen bul bana öner hem senin istediğin hem benm istediğim olsun dedi:)
yani aslında eşim seçicekti ama benim beğendiklerim arasından ilk başta kayrayı çok sevmiştim ama herkeste var diye vazgeçmiştim evraolsun dedim eşimde tutturdu kayra olsun diye peki dedim:) bi tanede benim istediğim olsun dedik bende tutku ismini çok beğenmiştim ama herkes kız ismi biraz yumuşak falan dediler:)
çınara karar verdim:) ve sonuçta

Çınar Kayra olcak:) yada Kayra Çınar:)

Ne kadar da zormuş isim seçmek :) Biz henüz bir karar veremedik küçük prenses için :) Üzerinde anlaştığımız tek isim Nil oldu ama çok kısa gibi sanki. Nil isminin yanına ne yakışır arkadaşlar? Fikirlerinizi bekliyorum :)

İlk önce ÇINAR ismini düşündüm eşim beğenmedi ağaç ismiymiş. Sonra eşim CANTUĞ ismini önerdi ama sevmediğim insanları anımsattığı için bu seferde ben bu isme ısınamadım...
Şimdi de BARLAS ismini düşünüyoruz. Bakalım hayırlısı:)

ben de 30. haftaya girdim ama isim bulamadım hala... benim icime sinen isimler olsa da babası kabul etmiyor bir turlu.
benim istediğim isimler yagmur, toprak, alp ve milan.. babası sarp, bora, bartu ve atlası begeniyor ama onlar da bi turlu benim icime sinmior. her kafadan da bir ses cikiyor kaldı cocuk isimisz (

bebişlerimiz isimleri ile büyüsünler inşallah.
benimde oğluşum olacak ismini ege mustafa yada ege ömer koymayı düşünüyoruz.
kız anneleri içinde yardımcı olalım ben zeren ismini çok beğeniyorum anlamı: akıllı zeki demek kızım olsaydı zeren koyacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…