2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

bugün real de indirim vardı. 2 numara 62li primapremium 22 tlye düşmüştü. ucuz geldi bana ama siz ne dersiniz?. aldım bir paket, dalin bebek deterjanı ve alt açma örtüsü de indirimde imiş onlardan da aldım. yarın da evime yakın bir mağaza indirimde onun bebek-çocuk bölümüne bir göz atıcam inşallah..

Bez almaya başlamadım henüz ,fiyatları nasıl bilmiyorum maalesef prima mı kullanmayı düşünüyorsun?genelde prima premium care ve huggies öneriyorlar.kararsızım ben bu konuda.

ben de elektroniklerimi tamamladım bugün kızlar geçenlerde limangodan da bedava kargo ile bir kaç şey aldım baya uygun oldu fiyatlar
chicco kişisel bakım seti 26.90 limango'dan(kargo bedava)
prima premium care 2-5 kg 54'lü 21.90 lira(kargo bedava)
göğüs pompası philios avent elektrikli aldım 199.00 liraya
braun 4520 ateş ölçer 110.00 liraya aldım
kraft bebek telsizi 100 liraya aldım.
park yatağını kraft by08 alcam
bebek arabası pierre cardin ps 2020 alcam
bir de mama sandalyesini chiccodan alcam.tabi bunların hepsini ailelerimiz alcak.benim alcaklarm bitti şimdilik.ha bir de sebamed temizlik ürünlerini alacağım

annemin bebeğin altına sermek için yaptıkları,ağız bezleri ve doğduğunda sarılık olmaması için yüzüne örtülüyomuş sarı tülbentimiz.bebşimin çorapları 0-12 ay arası.annemin örme dememe rağmen inatla ördüğü yelek,hırka ve patikler:)

Son düzenleme:
Bez almaya başlamadım henüz ,fiyatları nasıl bilmiyorum maalesef prima mı kullanmayı düşünüyorsun?genelde prima premium care ve huggies öneriyorlar.kararsızım ben bu konuda.

Canim ilk alti ay prima kullanirim, ondan sonra huggies. Huggies biraz kalin ve kaba primaya gore. İlk zamanlar daha hassas olmali diyorum

BÜTÜNDUAMVESENAM : Aldigin takimlara bayildim cok güzeller kücük adam takimlari tam ortadaki doktor kiyafeti gibi olanda sahane güle güle giyssin bebisin insallah..

KORSAN MARTI : aldiklarin ve annenin ördükleri cok güzeller bebisin güle güle giysin insallah.. erken dönem hirka ve yelek ördügü icin annene kizma inan cok lazim oluyor ne kadar yza ayina dogacak olsalarda uykudan fln kalkinca gece emzirmek icin kalkinca cok terli oluyorlar ve hemen oyle bir yelek hirka giydirmek cok faydali oluyor..
anneninde eline saglik cok guzel seyler örmüs. benim annemde baya ördü kactane suan hic bir fikrim yok birkac tanede diger cocuklarimdan kalanlar var yasadi kizim simdiden

kızlar bu anne yanı beşikler var yatağa monte edilen onları gördünüz mü, satılıyor mu yaptırmamız mı gerekli biliyo musunuz

güzel günlerde giysin senin bebişinde cicilerini:)

kızlar bu anne yanı beşikler var yatağa monte edilen onları gördünüz mü, satılıyor mu yaptırmamız mı gerekli biliyo musunuz
gördüm onlardan hamilelikten önce en çok istediğim şeydi diyebilirim ya alcam ya yaptırcam diyodum.sonra araştırdım satılıyo ama pahalı baya,yaptırmakta benim işime gelmedi.tatillerde de kullanabilirim diye park yatak aldım sonuçta.

hepsini civilden aldım kızlar fiyatlar çok uygun kaliteside güzel tavsiye ederim
battaniyemizi annanemiz ördü iki taraflı kullanılıyo süslemeler benden:))
çantayıda bebeco dan 70 e aldım

3.de cinsiyeti kesinlesmis gozun aydin. Bunlarda onun ceyizleri sanirim gule gule giysin bebislerin
Resimlerinide gordum cok tatlilar masallah hele kizin gercekten cok tatli cikmis ben kizim diyor nazli nazli.

Bodyler LCW: 13
Lansinoh göğüs ucu kremi 40 gram: 18
Çoraplar: LCW ve akyüz, fiyatları 2,9-3,9 arası
Canbebe alt açma örtüsü: 8
Bübchen pişik kremi ve yıkama jeli: 14 ve 25
Sevi bebe çamaşır yıkama filesi: 4
Otri bebe nazal aspiratör:12
Banyo oyuncakları: 8,9
Chicco tarak seti: 14,5
Lansinoh göğüs pedi:4,9
Chicco tırnak bakım seti:26,5
Dr Browns biberon: 23

canım sen neredeyse tamamladın alınacakları tecrübeli oldun, bu aldığın Bübchen marka iyi mi ben bilmiyorum hiç, tavsiye üzerine mi aldın? krem şampuanlarda filn son kullanma tarhlerine dikkat etmeyi unutma canım.

Bebek mağazasında çalışan bir tanıdık tavsiye etti canım. Özellikle pişik kreminde balmumu var ve bebeği ıslaklıktan koruyup daha etkili pişik koruyor. Jeli de hem sabun hem şampuan hem de duş jeli yerine kullanılıyor ve 1 yıl kadar gidiyormuş. Son kullanma tarihleri uzun, zaten kapağı açtığında başlıyorlar.

Bir çok eksiği tamamladım. Listem azaldı. İyi ki öyle yapmışım. Hem en rahat zamanlarımda bolca gezerek zevkime ve keyfime uygun şeyler baktım, hem de taksitlerini öteleyerek hepsini biraraya sıkıştırmadan rahatça ödüyorum. Benim bebiş artık "ben burdayım, eskisi gibi değilsin" demeye başladı. Yürürken nefesim bile farketti. Çok çabul yorulmaya başladım. Bir de erken gelme durumu olursa paşamın hepsi hazır olsun dedim. Özellikle netten indirimle aldıklarım sayesinde bütçeme çok katkım oldu

evet ben de tamamladım oldukça.iyi ki yapmışım diyorum çünkü ben de inanılmaz yorulmaya başladım artık.nefesim kesliyor

havuzluhan çıkartması hiç bişeyimiz yoktu bizimde 1 günde ufak ufak aklımdakilerden başladık devamı gelecek

Eklentiler

• $Resim 018.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $Resim 002.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $Resim 003.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $Resim 004.webp
    20 KB · Görüntüleme: 55
  • $Resim 005.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $Resim 006.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 61
  • $Resim 007.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $Resim 008.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $Resim 009.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $Resim 010.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $Resim 011.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $Resim 012.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $Resim 013.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $Resim 014.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $Resim 015.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $Resim 016.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $Resim 017.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
3.de cinsiyeti kesinlesmis gozun aydin. Bunlarda onun ceyizleri sanirim gule gule giysin bebislerin
Resimlerinide gordum cok tatlilar masallah hele kizin gercekten cok tatli cikmis ben kizim diyor nazli nazli.

teşekkürler canım sağol hepimizin bebişi iyi günlerde kullanır inşallah
evet kızım çok nazlı meleğim benim

Bodyler LCW: 13
Lansinoh göğüs ucu kremi 40 gram: 18
Çoraplar: LCW ve akyüz, fiyatları 2,9-3,9 arası
Canbebe alt açma örtüsü: 8
Bübchen pişik kremi ve yıkama jeli: 14 ve 25
Sevi bebe çamaşır yıkama filesi: 4
Otri bebe nazal aspiratör:12
Banyo oyuncakları: 8,9
Chicco tarak seti: 14,5
Lansinoh göğüs pedi:4,9
Chicco tırnak bakım seti:26,5
Dr Browns biberon: 23[/QUOTE]

havuzluhan çıkartması hiç bişeyimiz yoktu bizimde 1 günde ufak ufak aklımdakilerden başladık devamı gelecek

Bende bugun bunlari aldim internetten[/QUOTE]

BAYILDIM KIZLAR ALDIKLARINA BAYILDIMMMMMMM :))

Kızlar aldıklarınız çok güzel güle güle giysin bebişleriniz...ben henüz başlamadım mart gibi yazlık ürünler gelecekmiş...inşallah gezerken sorun yaşamam..dediğniz gibi çok çabuk yoruluyorum artık:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…