Bez almaya başlamadım henüz ,fiyatları nasıl bilmiyorum maalesefprima mı kullanmayı düşünüyorsun?genelde prima premium care ve huggies öneriyorlar.kararsızım ben bu konuda.
güzel günlerde giysin senin bebişinde cicilerini:)KORSAN MARTI : aldiklarin ve annenin ördükleri cok güzeller bebisin güle güle giysin insallah.. erken dönem hirka ve yelek ördügü icin annene kizma inan cok lazim oluyor ne kadar yza ayina dogacak olsalarda uykudan fln kalkinca gece emzirmek icin kalkinca cok terli oluyorlar ve hemen oyle bir yelek hirka giydirmek cok faydali oluyor..
anneninde eline saglik cok guzel seyler örmüs. benim annemde baya ördü kactane suan hic bir fikrim yok birkac tanede diger cocuklarimdan kalanlar var yasadi kizim simdiden
gördüm onlardan hamilelikten önce en çok istediğim şeydi diyebilirim ya alcam ya yaptırcam diyodum.sonra araştırdım satılıyo ama pahalı baya,yaptırmakta benim işime gelmedi.tatillerde de kullanabilirim diye park yatak aldım sonuçta.kızlar bu anne yanı beşikler var yatağa monte edilen onları gördünüz mü, satılıyor mu yaptırmamız mı gerekli biliyo musunuz
BÜTÜNDUAMVESENAM : Aldigin takimlara bayildim cok güzeller kücük adam takimlari tam ortadaki doktor kiyafeti gibi olanda sahane güle güle giyssin bebisin insallah..
:))))))
Onlar aslında takım değiller. Tulum deniliyor galiba. Türkçesini bilmiyorum. Ama tek parça hepsinin üzerinde resim var sanki yakalı yelekli gibi görünüyorlar
Aslinda bende tulum diyecektim yanlis birsey dememek icin takim dedim. Aynen bende turkcesini tam Olarak bilmedigim icin oyle soyledim tek parca oldugunu biliyordum cnm. Desene yanlis demek icin yanlis ddim :)gule gule giydin tekrar bebisin.BÜTÜNDUAMVESENAM : Aldigin takimlara bayildim cok güzeller kücük adam takimlari tam ortadaki doktor kiyafeti gibi olanda sahane güle güle giyssin bebisin insallah..:))))))Onlar aslında takım değiller. Tulum deniliyor galiba. Türkçesini bilmiyorum. Ama tek parça hepsinin üzerinde resim var sanki yakalı yelekli gibi görünüyorlar
Eki Görüntüle 636266 Eki Görüntüle 636267 Eki Görüntüle 636268 Eki Görüntüle 636269 Eki Görüntüle 636270 Eki Görüntüle 636271 Eki Görüntüle 636272 Eki Görüntüle 636273 Eki Görüntüle 636274 Eki Görüntüle 636275 Eki Görüntüle 636276 Eki Görüntüle 636277
hepsini civilden aldım kızlar fiyatlar çok uygun kaliteside güzel tavsiye ederim
battaniyemizi annanemiz ördü iki taraflı kullanılıyo süslemeler benden:))
çantayıda bebeco dan 70 e aldım
Eki Görüntüle 636700 Eki Görüntüle 636711 Eki Görüntüle 636712 Eki Görüntüle 636713 Eki Görüntüle 636714 Eki Görüntüle 636715 Eki Görüntüle 636716 Eki Görüntüle 636717 Eki Görüntüle 636718 Eki Görüntüle 636710 Eki Görüntüle 636719 Eki Görüntüle 636709 Eki Görüntüle 636701 Eki Görüntüle 636702 Eki Görüntüle 636703 Eki Görüntüle 636704 Eki Görüntüle 636705 Eki Görüntüle 636706 Eki Görüntüle 636707 Eki Görüntüle 636708
Bodyler LCW: 13
Lansinoh göğüs ucu kremi 40 gram: 18
Çoraplar: LCW ve akyüz, fiyatları 2,9-3,9 arası
Canbebe alt açma örtüsü: 8
Bübchen pişik kremi ve yıkama jeli: 14 ve 25
Sevi bebe çamaşır yıkama filesi: 4
Otri bebe nazal aspiratör:12
Banyo oyuncakları: 8,9
Chicco tarak seti: 14,5
Lansinoh göğüs pedi:4,9
Chicco tırnak bakım seti:26,5
Dr Browns biberon: 23
Bebek mağazasında çalışan bir tanıdık tavsiye etti canım. Özellikle pişik kreminde balmumu var ve bebeği ıslaklıktan koruyup daha etkili pişik koruyor. Jeli de hem sabun hem şampuan hem de duş jeli yerine kullanılıyor ve 1 yıl kadar gidiyormuş. Son kullanma tarihleri uzun, zaten kapağı açtığında başlıyorlar.canım sen neredeyse tamamladın alınacakları tecrübeli oldun, bu aldığın Bübchen marka iyi mi ben bilmiyorum hiç, tavsiye üzerine mi aldın? krem şampuanlarda filn son kullanma tarhlerine dikkat etmeyi unutma canım.
3.de cinsiyeti kesinlesmis gozun aydin. Bunlarda onun ceyizleri sanirim gule gule giysin bebislerin
Resimlerinide gordum cok tatlilar masallah hele kizin gercekten cok tatli cikmis ben kizim diyor nazli nazli.
havuzluhan çıkartması hiç bişeyimiz yoktu bizimde 1 günde ufak ufak aklımdakilerden başladık devamı gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?