2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

kızlar ölçüler kafamı karıştırıyor.
0-1 ay 56cm
1-3 ay 62 cm
3-6 ay 68 cm
6-9 ay 74 cm
9-12 ay 80 cm
bu şekilde mi kalıplar.bazen 62 cm 3-6 ay olarak görüyorum.kafam karıştı yaa

kızlar ölçüler kafamı karıştırıyor.
0-1 ay 56cm
1-3 ay 62 cm
3-6 ay 68 cm
6-9 ay 74 cm
9-12 ay 80 cm
bu şekilde mi kalıplar.bazen 62 cm 3-6 ay olarak görüyorum.kafam karıştı yaa

Marka marka değişiyor sanırım. Kendi adıma kalıbı büyük olanları tercih ettim.Boy boy alınca sorun olmaz diye düşünüyorum. Göz kararı denen şeyi kullanmak gerekiyor :)

Biz de bu çantayı aldık indirim vardı ayhancocukta yüzde 50 indirime girmişti çok beğendim çok kullanışlı bişeye benziyor...

aslinda hem sana katiliyorum hemde herkesin durumuna gore degistigini dusunuyorum. mesela bana hic hediye gelmiyecek hediyeye guvenemem yani. bir tek babaannemiz var oda zaten mobilyasini aldi. belki baska seylerde alir ama ona gore plan yapamam. herseyini kendim almam lazim. ayrica benim baska cocuk olmayacagi icin butun hevesimi almak istiyorum gucum yettigince maddi imkanim elverdigince. acikcasi hosuma giden aklimin kalacagi herseyi aliyorum.eger cok olursa fazla gelirse kullanmasam bile sorun degil kardeslerimin cocuklari yada gucu yetmeyenler faydalanir bosa gitmez israf olmaz. birde burda kapali alanlari yazda olsa cok soguk tutuyolar evlerimizdede merkezi klima sistemi var ve hep bahar havasi o yuzden sicak tutacak seylerde aldim. dedigim gibi herkesin durumu farkli. benimki boole

mlsvt hepsi çok cici ama nevresim takımına bayıldım markası ne?nerden kaça aldın canım

güzel günlerde kullansın inşallah minigin...

Sen bu pembiş dünya güzelleriyle çatlattın beni kıskançlıktan Hepsinde gözüm kaldı, kız bebek aşkım kabardı resmen. Güzel günlerde kullansın prensesin. Allah oğlumu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sonra da hayırlısıyla bir kız evlat versin bana

mlsvt hepsi çok cici ama nevresim takımına bayıldım markası ne?nerden kaça aldın canım

güzel günlerde kullansın inşallah minigin...

Çok ama çok teşekkür ederim canım benim daha güzelleri denin olsun
Nevresim takımı, battaniye, havlu Taçtan tatlım taksitli çeyiz terinden aldım hatta elime geçmedi daha, şimdi ne dersem yalan olur fiyat için ama Taç ın sitesinden bulabirsin :)

Oy oy çok teşekkür ederim teyzesi, öyle deme hepsinin tadı bambaşka senin oğluşunn şimdi ne cicileri vardır paşa paşa yerim ben onların popolarını Allahım sağlık sıhhat nasip etsin bebişlerimize, inşallah gönlündeki olur tatlım çok isterim

Bayanlar park yataklarınızın içine ne tip yataklar aldınız?yatak odama koymak için park yatak aldım.bebek odasına da büyüyen karyola alcam.büyüyen karyolada kullanacağım yatağı park yatakta da kullanabilirim sanırım.bilgisi olan var mı?

merhaba cnm hepsi çok güzel,güle güle giysin bebişin.ilk resimdeki takımlarla hello kitty hastane çıkışını nereden aldın acaba?

Öncelikle beğenmene memnun oldum canım:)
Hello kitty li olan hastane çıkışı değil o ince bir battaniye onu H&M den aldım, gördükçe hello kitty li şeyler topluyorum bende:)
İlk resimdekileride hepsi ayrı yerlerden topladım inek önlüklü olan e-bebek, şapkalı eldivenli takım havuzlu han, pembe ayıcıklı ve beyaz takım pazardan öyle toplama seçmece her biri
Ama h&m bebek bölümü ve eminönü havuzlu hanı tavsiye edebilirim çok cici şeyler bulunabiliyor

cnm cevap için teşeşkkürler,ben istda değilim ama netten bakabilirim diğerlerine

Son düzenleme:

sevdim bu fikri benim aklıma da yattı:)

bunlarda benim dün aldıklarım ve annemin ördüğü yelek kızlarr yalnız renkler biraz soluk çıktı daha canlılar gerçekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…