kızlar ölçüler kafamı karıştırıyor.
0-1 ay 56cm
1-3 ay 62 cm
3-6 ay 68 cm
6-9 ay 74 cm
9-12 ay 80 cm
bu şekilde mi kalıplar.bazen 62 cm 3-6 ay olarak görüyorum.kafam karıştı yaa
kızlar çok şey alıyosunuz hele o dogum cantası listesi sanki tatile gidecez , bebege dogduktan sonra da alıcaz benim 2.gebeligim bazı ana malzemelerim yani ana kuçagi alt acma setleri havlu bornoz takımlari falan almam gereken sadece kiyafet ve telsiz,oda hastane çikisı ve birkac paket 5 li olan zıbin setleri aldım cünkü 2 hafta bile giymezler o sıcaklarda,benim kızımda haziranda dogdu tecrübeliyim yani o da 10 gün zıbin sonra haziran sonunda sıcak bastırdıgı icin zaten sıcaktan cocuk kısa kollu alttan çıtçıtlı badilerle gecirdi,
yani mayıstada biraz yazlık takım alirız şortlu falan yetiyo zaten.size tavsiyem budur dogunca zaten hediye de gelecek
mlsvt hepsi çok cici ama nevresim takımına bayıldım markası ne?nerden kaça aldın canım
güzel günlerde kullansın inşallah minigin...
Sen bu pembiş dünya güzelleriyle çatlattın beni kıskançlıktanHepsinde gözüm kaldı, kız bebek aşkım kabardı resmen. Güzel günlerde kullansın prensesin. Allah oğlumu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sonra da hayırlısıyla bir kız evlat versin bana
Eki Görüntüle 642075 . Eki Görüntüle 642076 . Eki Görüntüle 642077
Eki Görüntüle 642078 . Eki Görüntüle 642079
Eki Görüntüle 642080 . Eki Görüntüle 642081 . Eki Görüntüle 642082
Bunlarda benim Kızın bazı cicileri teyzeleri
Wollex new york travel sistem.hepsiburadadan 650tl'ye sipariş ettik:)
Eki Görüntüle 640910 Eki Görüntüle 640911
merhaba cnm hepsi çok güzel,güle güle giysin bebişin.ilk resimdeki takımlarla hello kitty hastane çıkışını nereden aldın acaba?
Bayanlar park yataklarınızın içine ne tip yataklar aldınız?yatak odama koymak için park yatak aldım.bebek odasına da büyüyen karyola alcam.büyüyen karyolada kullanacağım yatağı park yatakta da kullanabilirim sanırım.bilgisi olan var mı?[/QUO
Aynen biz de bebek odası için büyüyen beşik, bir süre yanımızda yatırmak için park yatak aldık. Büyüyen beşik için işbir yatağın yataklarından düşünüyoruz, park yatak için de sevi bebenin visco yataklarına baktık ve beğendik. İkisine de ayrı alacağız çünkü odasına daha kolay alışması için gündüz büyüyen beşiğinde, gece yanımızda yatıracağız. Tecrübeli anneler hep böyle tavsiye ediyorlar. :)
Aynen biz de bebek odası için büyüyen beşik, bir süre yanımızda yatırmak için park yatak aldık. Büyüyen beşik için işbir yatağın yataklarından düşünüyoruz, park yatak için de sevi bebenin visco yataklarına baktık ve beğendik. İkisine de ayrı alacağız çünkü odasına daha kolay alışması için gündüz büyüyen beşiğinde, gece yanımızda yatıracağız. Tecrübeli anneler hep böyle tavsiye ediyorlar. :)
bunlarda benim dün aldıklarım ve annemin ördüğü yelek kızlarr yalnız renkler biraz soluk çıktı daha canlılar gerçekte
Eki Görüntüle 643612 Eki Görüntüle 643611 Eki Görüntüle 643613 Eki Görüntüle 643614
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?