TALIAA Canım aldıklarına bayıldım..güle güle giysin bebişin..nerden aldın bunları?
Korsanmartı güle güle giysin oğluşun hepsi çok güzel..
cokk tsk ederim canim daha guzelleri senin bebeginin olsun insallah. ben bunlari C&A ,HM,baby walz. family den aldim .alt acma minderini oyun halisini 3 ayakli tulumu oyuncak ve
araba takisini, molton bezini oyuncak rafini, kelebekli askilik, carsaf.pembe penye pattaniye, bunlari baby walzdan aldim.diger havlusunu, 3 tane kollu bady sini
kadife ayaksiz tulum, iki tane yarisi pembe ayakli tulumlarida C&A dan aldim . digerlerinide family diye bir magazadan almistim.
sanirim C&A; VE HM disinda digerleri türkiyede yok bunlar almanyada ben yinede yazmak istedim.:)
Taliaa Almanya'da bebek arabaları trden daha mı hesaplı?benim görümcemde orda,ondan mı istesem acaba?arada teknolojik ürünler getirtiyoruz ama araba mantıklı olur mu sence?
xmalcomx aldılarına bayıldım.en üstteki üçlü takımı nerden ne kadara aldın acaba?
İyi akşamlar tatlı anne adayları :)
Geçenler de diğer topikte kipadan bahsedilmişti. Hafta sonu yakınken viaporta uğradım disneyin badyleri ve tulumları 3tldi ama sepet ürünleri. 5li 3lü gibi takımların tanesi 6 tl gibi geliyor. Sepette ki üründe aynıydı ve 1 tulum fiyatına 4 tane aldım aç gözlülük edip 16 parçayla zor çıktım :))))
Demstock kozyatağında mothercare 7li badyleri 11 lira ya 5 li badyleri 16 lira yazıyordu ama 14e aldım.
Sonuçta bir bady bile 7-8 lira iken 7 badye sadece 11 lira vermek hem fiyat olarak çok çok iyi hemde çocukların çok çabuk büyüdüğü gerçeği için çok mantıklı uğramaya değer. Denk geldiğim güzel ürünler olursa paylaşmaya çalışırım :)))
En kararsız kaldığım 2şeyi aldık sonunda.pompa olarak medela swing düşünüyordum ama avent kullananların memnuniyetini görünce daha uygun fiyatlı diye avent elektronik pompa aldık.199tl.
Park yatak olarakta sunny baby tercih ettik.239tl.ben bebişi bi an önce kendi odasına ve yatağına alıştırma istiyorum.park yatağı kısa süreliğine yatak odamda ve seyahatlerde kullancaz.ortalama bişey aldık o yüzden.
Bunlar ananeden bebişime hediye oldu.netten sipariş verdik az önce.hemencik gelsiiinn:)
Eki Görüntüle 633390 Eki Görüntüle 633391
Teşekkürler,biraz daha rastladım şimdi:)Gule gule kullanin canim. Avent ben de kullandim, simdi duruyor yine kullanicam. Bence dogru secim yapmissin.
kızlar merhaba,bende avent veya medela istiyorum göğüs pompası olarak ama tekli de iş görür mü sizce?yoksa ikili mi almalıyız?benim gönlüm ikiliden yana ama ozamanda fiyat ikiye katlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?