2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

kizlarrrr bayildimmm aldiklariniza harika hepssiiii cook guzelllll en yakin zamanda resimleyip bende ekliyorum

Emzirme
Emzirme sütyeni: Günlük Dagi yada Elija, Marks&Spencer
Göğüs pedi: Lansinoh ( 1 kutu 60 'lı alındı)
Göğüs pompası: Ameda Lactaline ( haladan Hediye)
Süt saklama poşeti: Lansinoh
Göğüs Kalkanı: Kavucuk
Göğüs kremi: Lansinoh /Medela Pure Lan/ Çok yara olursa Garmastan
Emzirme yastığı: Bebek Fuarından Alındı
Bakım
Bebek bezi: Prima Premium Care 5 yıldız 1 numara
Islak mendil: Unibaby Yenidoğan
Küvet ve Ayak : Küvet Alındı (OKBaby Onda Evol) & uygun ayak bakılıyor
Banyo termometresi
Kova/Maşrapa
Tırnak makası seti: Bebedor, Chicco vs (çıtçıt, normal makas, törpü)
Tarak ve fırça seti: Chicco olabilir (gerçek kıldan olacak)
Banyo süngeri: Doğal sünger
Şampuan: Mustela köpük şampuan
Saç ve vücut şampuanı: Mustela
Bebe yağı: Mustela
Pişik Önleyici Krem: Mustela Vitamin Barrier Creme
Pişik Kremi: Desitin
Gül Suyu: Gıda olarak tüketilebilenden
Disk Pamuk:
Mermerşahin: Kusmuk bezi ( babanem 24 adet yapıyor)
Banyo havlusu: Üçgen başlıklılardan (içine tülbent yapılacak mutlaka) ( mothercaredan alındı)
Deterjan: Hacı şakir toz, dalin sıvı ve yumuşatıcı
Ateşölçer: Braun ( babası aldı)
Burun açıcı: Otri bebe nazal aspiratör
Beslenme
Emzik: Chicco ( kavuçuk olarak alındı 1 adet)
Biberon: Chicco, Dr.Browns (40ml,60ml, 250ml) ( 1 adet Chicco 45 derece açılı alındı 250ml)
Biberon fırçası: Farketmez
Biberon ısıtıcısı: Weewell (digital olduğundan)
Sterilizatör: Weewell
Mama Önlüğü: Arkası naylon olmasın, uzun olsun
Oda
Beşik: hafif pratik ( ilk 3 ay için) ( halası aldı)
Bebek Karyolası: Büyümeyenden :) Büyüdüğünde kendi beğendiğini alsın
Dolap: Atlas Mobilya ( 6 çekmece 2 raf ve 1 askılık ünitesi) ( babası sağolsun özel yaptırdı)
Nevresim Takımı-Uyku Seti
Yan yatma yastığı: Farketmez
Pike-Battaniye: Farketmez ( 2 adet delikli annesi aldı , 1 adet penye halası aldı)
Yatak: Normal yaylı bebek yatağı, idaş-yataş-işbir
Dönence: (Haladan hediye)
Ev Tipi Ana Kucağı: Tiny Love / Fisher Price
Alez: Farketmez
Yatak Koruyucu: Naylon
Alt açma Minderi: Kenarları tümseklilerden
Alt açma pedi: Dalin
Telsiz: Weewell (alınabiliyorsa kameralısından) ( Teyzesinden hediye Kameralı)
Oda termometresi: Weewell, Arzum vs.
Taşıma
Bebek arabası: Concord Neo ( babası aldı)
Araba Koltuğu ve Puset: Concord Neo (babası aldı)
Güneşlik: Yazın araba camı için
Anne çantası: Farketmez (hafif olmalı) ( E-bebek'ten hediye)
Bebek Giyisi
Zıbın: En az 1 tane alınmalı
Body: 5-6 adet yeterli
Tulum: 3 adet yeterli
Hastane Çıkışı: 1 adet yeterli
Eldiven: 2 -3 adet yeterli
Bere : 4-5 adet yeterli
Çorap: 8-10 adet yeterli
Anneye
Loğusa Geceliği : 2 adet
Sabahlık : 2 adet
Pijama: 1 takım yeterli
Terlik : Burnu kapalı ve rahat

Şimdilik bu kadar bazılarının resimlerini daha önce koymuştum sohbet sayfasına buraya tekrar eklemiyorum . Unuttuğum bir şeyler var ise hatırlatın arkadaşlar ....

göğüs pompanı tavsiye üzerine mi aldın?merak ettim.jokerde görmüştüm sanki bu markayı.güzel bir liste olmuş.

Evet bir çok arkadaş memnun kalmış, çekim gücünün iyi olduğunu söylediler, görümcem de listede görünce hemen almış...

kızlar hazırlıklarınızı görünce içim sızladı çok çünkü geçen hafta 22 haftalıkken gebeliğimi hidrosefali ve spina bifida nedeniyle sonlandırmak zorunda kaldım zorla oğlumdan ayrıldım ben de ufak ufak başlamıştım hazırlıklara((çok zor anlatması munkun değil artık hamile değilim geçen hafta içimde kıpır kıpır dolaşan oğlum artık buz gibi ıssız bir yerde (karnınıza yani bebeklerinize sıkı sıkı sarılın tadını çıkartın hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah .

((sabır diliyorum sana canım hatırladım seni okumuştum daha önce.benim bebeğim de problemli olabilir beklemedeyim şu an.haftaya amniyo sonucum çıkacak iyi çıksa bile ilerleyen haftalarda farklı anomaliler görülebilir.hazırlıklara ara vermiştim aslında sonra eşim ve annemin teşvikiye devam etme kararı aldım.umarım sağlıkla doğduğunu görebilirim.bebişe bişeyler aldıkça rahatlıyorum ve kendimi iyi olacağına inandırmaya çalışıyorum sanırım.

İnşallah bişey çıkmaz çok çok zor anlatamam acıya şükretmeyi öğretti hayat daha beterinden korusun Allah ım diyorum diğer çocuklarıma uzun ömurler versin acılarını göstermesin (aminnnnnn)ama küçük oğlum hep kalbimin köşesinde duracak ölene dek yuzunu hiç görmediğim,koklayamadığım( kocaman bir merak ve acabalarla dolu hayatım devam edecek Allah izin verdiği muddetçe .umarım sizde öyle bişi çıkmaz içinizi ferah tutun hazırlıklara devam size tavsiyem her ne olursa olsun(inş.olmaz)bebeğinizi doğurma cesareti gücünü gösterin çünkü ömür boyu vicdan azabı çekmek her şeyden beter((

bende son haftalarımda olacaktım. bebeğime aldığım bi kaç şey geride kalan... ne zormuş evlat acısı. rabbim inş bizede bu gzl hazırlıklarımı hazırlamamızı nasip eder.

üzülmeyin kızlar, hayatta ne olacağını ne zaman ne yaşanacağını asla ama asla bilemiyoruz. benim de 3lü testim 200:1 riskli çıktı. 4 yaşında da bir kızım var sükürler olsun. amniyo önerdi doktorlar, biz istemedik. yine de moralimi bozmuyorum. Allah ne verirse başımla beraber diyorum. her şey bir imtihan vesilesi. ümitvar olmak, iyi tarafını düşünmek lazım.

canım sende iyi günlerde kullan inşallah,ne kadara aldın buarada?hala indirimde miydi?

canım aldıklarının hepsi çok güzel.güle güle kullansın oğluşun:)mothercareden aldığın ürünler çok güzel , fiyatıda çok uygun geldi normale göre.ne zaman ve nerden aldın canım?indirim zamanı bitmiş midir?bende o markanın ürünlerini beğeniyorum ama azıcık pahalı geliyor bana...

Son düzenleme:

kızlar topik kurucumuz olan arzu_mu' nun notuna uyarsak gerçekten daha iyi olucak sanırım.hem gereksiz sayfa ilerliyor ve hemde zaman kaybı oluyor.alıntı yaparken fotoğrafları silebilirsinizyada sadece isme hitaben yorum yapabiliriz diye düşünüyorum

çok güzeller güle güle giysin kullansın inş.foto boyutunu ben photoscape programıyla küçültüyorum.ücretsiz indirip kullanabileceğin ve fotolar üzerinde oynamalar yapabileceğin bir prog. tavsiye ederim:)

tsk ederim canim saol. tavsiyen icin de tsk ederim programlarla ugrasmak hic istemiyordum ama sanirm mecbur kalcam, insallah isime yarar
cok tsk ederim.)

canım mothercare den aldığım tüm ürünleri %50 indirim ile aldım.her ayın 15inde % 50 indirim yapılıyormu.pırlanta günü diyorlar. o günleri kaçırma alışverişini o günlere denk getir.

sonunda oldu yapabildim tekrardan cok tsk ederim program tavsiye eden arkadasa siparis verdiklerimde geldikce eklerim artik

Eklentiler

• $20130130_005816.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $20130205_234420.webp
    5 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…