Benim de başlarda kalıplarla ilgili epey kafam karışmıştı. Bakıyorsunuz bir firmanın 56 bedeni, diğerinin 62 bedeniyle aynı. Ufaklık markanın 62 bedeni 3-6 ay için hazırlanmış. Bebettonun 62 bedeni 0-3 ay için. Ama ikisini yan yana koyduğunuzda ufaklık'ın 3-6 ay giysisi bariz şekilde bebetto'nun 0-3 ay olup 62 beden olan kıyafetinden büyük görünüyor. Özdilek mağazasında bebeği 5.5 aylık olan bir anneye sormuştum, bebeğine rahatça olabileceğini söyledi. Öyle olunca ben de internetten indirime girince sipariş verdim. Zaten aldıklarım daha çok ev giyimi üzerine. Elimde kalmaz, bebek iri bile doğsa 6 aya kadar giyemese bile 4-5 aya kadar giyer.
selam kızlar bende bebişime bişiler aldım ve annemde birazcık cicişler ördü oğluşuma.ama çok fazla birşey almıyorum 7.ayın gelmesini bekliyorum hayırlısıyla
Allah'ım hayırlısıyla oğluşumun doğmasını ve bu cicişleri giymesini nasip etsin inşallah
canım limangoda indirim var ufaklık markasında.6-9 ayını aldım bakalım.umarım 74 cm gelir
6-9 ay 68 olarak geçiyor. Ama diğer firmaların 74 bedeniyle aynı görüntüde. Güle güle giysin bebeğiniz :)
amin hepimizin bebeği sağlıkla giysin inşallah.iyi ya bedeb tutuyorsa sorun yok.ben soobeden bir kaç parça bir şey aldım.diğerleriyle tutmadı.e görerek almak da olmuyor istediğin markayı bulamıyorsun mağzalarda.hep aynı şeyler.birinde olan hepsinde var.mecburen internetten alıyorum.o yüzden beden konusunda tedirgin oluyorum.sağol yardımların içi bu arada:))
selam kızlar emzikte silikonmu kauçukmu düşünüyosunuz..kauçuk daha sağlıklı diye duydum ama bebişler silikonu daha kolay benimsiyomus sanırım.
bende oğlusumun mevlüt cicisini ekliyim kızlar görünce bayıldım çok yakısıklı olcak bnm erkekim :)Eki Görüntüle 646625
oyh çok cici :) güle güle giysin erkeğin tatlım :) ben şu frag şeklinde olanlardan alıcam yeğenime öyle almıştım çok güzel olmuştu havuzluhana gidim öbr ay inş ordan alıcam
saol canm evet buda frag zaten bende ordan aldım :) yaz belkı bebeğim sıkılır ıcınde dedim ama napm dayanamadm çok güzeldi :)
olsun hatıra kalıcak resimlerde ancak sıkılırsa değiştirirsin yaz bebeği olmaları bi yandan hoşuma gidio kısa kısa giydirebiliriz banyo ettirince üşütme skıntısı olmıycak yaz rahatlık bebek için kışın çok hasta oluolarmış biz şanslıyız
kızlar bu uyku setini almayı düşünüyorum sizce nasıl üzerindekiler nakış işlemeli ve nevresimi çıkıp yıkanabiliyor yorgana dikili değil yakındanda gördüm bir mağzada kumaşıda güzel fikirlerinizi bekliyorum???
Eki Görüntüle 646651
kızlar merhaba, aşağıdaki set bize hediye geldi, şu en üstteki parçanın ne olduğunu bilen var mı? :) araştırdım resmen ama bulamadım :)
resmi ayrıca da koyuyorum.
canım o kundak yada kundak şeklinde bebek battaniyesi.bebek kundağı yazınca çeşitleri geliyor.ben de ilk kez gördüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?