2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

canım limangoda indirim var ufaklık markasında.6-9 ayını aldım bakalım.umarım 74 cm gelir

selam kızlar bende bebişime bişiler aldım ve annemde birazcık cicişler ördü oğluşuma.ama çok fazla birşey almıyorum 7.ayın gelmesini bekliyorum hayırlısıyla

ve filli battaniyemiz

bunlarda anneciğimin ördükleri

Allah'ım hayırlısıyla oğluşumun doğmasını ve bu cicişleri giymesini nasip etsin inşallah

Ben de son aylara bırakacaktım ama sonradan fikrim değişti.hem hamilelerin son aylarda zorlanırsın demeleri hem de bi arkadaşımın teyzesinin erken doğum yapması telaşlandırdı beni biraz.bebiş 6aylık,900gr doğdu şimdi küvezde büyüyor neyse ki:))benim Dr. Da erken doğum olabilir dedi son kontrolde.rahmimde bölme tarzı bir oluşum var.çok küçük ama yine de sorun olmaz diyemiyo her türlü olasılığa hazır olmam lazım.

Çok güzeller,sağlıkla güzel günlerde giyer inş.cicilerini.

6-9 ay 68 olarak geçiyor. Ama diğer firmaların 74 bedeniyle aynı görüntüde. Güle güle giysin bebeğiniz :)

amin hepimizin bebeği sağlıkla giysin inşallah.iyi ya bedeb tutuyorsa sorun yok.ben soobeden bir kaç parça bir şey aldım.diğerleriyle tutmadı.e görerek almak da olmuyor istediğin markayı bulamıyorsun mağzalarda.hep aynı şeyler.birinde olan hepsinde var.mecburen internetten alıyorum.o yüzden beden konusunda tedirgin oluyorum.sağol yardımların içi bu arada:))

Rica ederim, hep birlikte sağ olalım :)

selam kızlar emzikte silikonmu kauçukmu düşünüyosunuz..kauçuk daha sağlıklı diye duydum ama bebişler silikonu daha kolay benimsiyomus sanırım.

Ben ikisinden de 2 şer aldım cnm bebek seçiyor dediler kimi bebek kauçuk alıyomuş kimi silikon ama sağlık konusunda sorduklarım genelde kauçuk dedi

kızlar merhaba, aşağıdaki set bize hediye geldi, şu en üstteki parçanın ne olduğunu bilen var mı? :) araştırdım resmen ama bulamadım :)
resmi ayrıca da koyuyorum.

Eklentiler

• $5441_kucuk_2_ikon.webp
    224 bayt · Görüntüleme: 62
  • $5441_kucuk_ikon.webp
    302 bayt · Görüntüleme: 62
Sağolsun annem bebeğimin 1 yaşına kadar ki bütün ihtiyaçlarını aldı. Ama daha evime gelmediği için fotoğraflarını koyamıyorum. En kısa zamanda inşallah:)

bende oğlusumun mevlüt cicisini ekliyim kızlar görünce bayıldım çok yakısıklı olcak bnm erkekim :)

oyh çok cici :) güle güle giysin erkeğin tatlım :) ben şu frag şeklinde olanlardan alıcam yeğenime öyle almıştım çok güzel olmuştu havuzluhana gidim öbr ay inş ordan alıcam

saol canm evet buda frag zaten bende ordan aldım :) yaz belkı bebeğim sıkılır ıcınde dedim ama napm dayanamadm çok güzeldi :)

saol canm evet buda frag zaten bende ordan aldım :) yaz belkı bebeğim sıkılır ıcınde dedim ama napm dayanamadm çok güzeldi :)

olsun hatıra kalıcak resimlerde ancak sıkılırsa değiştirirsin yaz bebeği olmaları bi yandan hoşuma gidio kısa kısa giydirebiliriz banyo ettirince üşütme skıntısı olmıycak yaz rahatlık bebek için kışın çok hasta oluolarmış biz şanslıyız

evt tatlım kesnlkle senin gibii düşünüyorum kışın zor anne içinde bebek içinde bizimkiler kısa ele avuca gelebilcek kıvama gelicekleri için çok dha rahat edicez eminim

kızlar bu uyku setini almayı düşünüyorum sizce nasıl üzerindekiler nakış işlemeli ve nevresimi çıkıp yıkanabiliyor yorgana dikili değil yakındanda gördüm bir mağzada kumaşıda güzel fikirlerinizi bekliyorum???

çok beğendim çok güzelmiş cnm böyle cicilerini ilk doğduğunda sermek gerekirmiş :) bnde 2 takım böyle alırım diyorum 2 takımda yengesi diktirdi kumaşını alıp günlük olarak güle güle kirletsin minişin güzel gerçekten

kızlar merhaba, aşağıdaki set bize hediye geldi, şu en üstteki parçanın ne olduğunu bilen var mı? :) araştırdım resmen ama bulamadım :)
resmi ayrıca da koyuyorum.

canım o kundak yada kundak şeklinde bebek battaniyesi.bebek kundağı yazınca çeşitleri geliyor.ben de ilk kez gördüm:)

Son düzenleme:
canım o kundak yada kundak şeklinde bebek battaniyesi.bebek kundağı yazınca çeşitleri geliyor.ben de ilk kez gördüm:)

kundak için çok küçük canım. toplasan 1 el içi kadar çünkü ortası :) acaba göbek bağı için mi dicem ama neresi neresine bağlanır bilmiyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…