Tavsşye ettiğiniz markalar var mı özellikleee ve alışveriş yaptıgınız güvenilir siteler :))
Eki Görüntüle 639883 Eki Görüntüle 639884 Eki Görüntüle 639885 Eki Görüntüle 639886 Eki Görüntüle 639887 Eki Görüntüle 639888 Eki Görüntüle 639889 Eki Görüntüle 639890 Eki Görüntüle 639891 Eki Görüntüle 639892 Eki Görüntüle 639893
Bunlar da bizim ciciler bi okadar da siparis gelmesini bekliyorum
Ufaklık, bibaby, bebetto çok beğendiğim markalar. Penyeleri yumuşacık. Funnababy'nin de oda tekstilleri çok güzel. Butikbebe, özelcanbebe, bebeshop, unnado da güvenle alış veriş yaptığım ve hiç bir sorun yaşamadığım siteler.
veee bunlarda yakisikli oglumun bugün gelen siparisleri...
Eki Görüntüle 643913 Eki Görüntüle 643914 Eki Görüntüle 643915 Eki Görüntüle 643916 Eki Görüntüle 643917
artik yavas yavas büyük esyalara da baslamaliyim sanirim
Canım bu tişörtün üstünde ki baskı zararlı olmaz mı bebege? Çok hoş olmuş da :)) Gerçek fotolu olanı diyorum
güle güle kullansın yavrun canım ne ciciler ah kız çocuğu kıyafetleri renkleri 2. çocuğumu kız ver rabbiiiimmmm
Ufaklık iyi mi canım gercekten kararsız kaldım alma konusunda..
Ufaklık markayı özdilek mağazalarında gidip gördüm. Yumuşacık penyesi var, tasarımları çok şık. Yelekler, hırkalar, alt üst takımlar, tulumlar aldım. Gerçekten çok beğendim, gönül rahatlığıyla alabilirsin. Bitmediyse unnado'da satıştaydı. Hatta en son uyku tulumu aldım. Takip edince neredeyse yarı yarıya indirimli alabiliyorsun.
canim ben onu dogal bebek kiyafetleri diye bir yerden esimin bebeklik fotografiyla kocisime hediye siparis vermistim.. hic aklima gelmedi ama simdi ben de merak ettim zararli olurmu acaba olsa böyle bir alisveris yerin de yapmazlar sanirim :26::26:
cnm o tür baskilar bebeg zararlimi bilmiyorum ama kullanisli olmuyor pek yikaninca bozuluyor tabiki seninkide ayni sekilde olurmu bilmiyorum bizim burda dogumdan sonra bir firma ismini ve dogum tarihini kilosu boyunu basiyor hediye olarak gönderiyor
kizimda hevesle giydirdim ve tabi sonuc olarka kirlendi yikayincida bozuldu. bana kalirsa sende kullanma hatira olarak bir iki resimlik giydir ve bebegine sakla yani buyunce görmesi icin hatira kalsin :)) tabiki yinede sen bilirsin sadece bir öneri bu.
buarada bebegin cicleri cok guzel gule gule giydirmek nasil olsun insallah
canım peki ufaklığın kalıpları nasıl?kaç cm hangi aya denk geliyor bu markada?her markada değişiyor boyutlar.soobenin kalıpları küçük mesela 3-6 ay aldım 62 cm çıktı.ufaklıkta nasıl acaba?
Eki Görüntüle 644951 kızlar bu oyun parkı nasıl sizce Kraft Samba modeli 219 liraya bulduk bi magazada?? yorum alabilir miyiymmm??
selam kızlar emzikte silikonmu kauçukmu düşünüyosunuz..kauçuk daha sağlıklı diye duydum ama bebişler silikonu daha kolay benimsiyomus sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?