kızlar bu uyku setini almayı düşünüyorum sizce nasıl üzerindekiler nakış işlemeli ve nevresimi çıkıp yıkanabiliyor yorgana dikili değil yakındanda gördüm bir mağzada kumaşıda güzel fikirlerinizi bekliyorum???
Eki Görüntüle 646651
çok beğendim çok güzelmiş cnm böyle cicilerini ilk doğduğunda sermek gerekirmiş :) bnde 2 takım böyle alırım diyorum 2 takımda yengesi diktirdi kumaşını alıp günlük olarak güle güle kirletsin minişin güzel gerçekten
Çok güzelmiş canım tercih edebilirsin
sedosh güle güle giysin oğluşun cicilerini..aslında iyi düşünmüşsün çünkü yazlık ürünler ancak çıkıyor şimdi genelde kışlık ürünler var..biraz daha beklmek banada mantıklı geliyor.. o yüzden giyebileceği güzel bişeyler almak için biraz sabredeyim diyorum..:)
Eki Görüntüle 647526 Eki Görüntüle 647527 Eki Görüntüle 647528 kızlar arabası beşiği olarak kraft tercih ettim
çok sağol tatlım
aslında yazlıkları beklemek değil de kuzum,daha erken mi diye korkudan almıyorumRabbim korusun...
bebek arabasının markası kraft rio muş.güselmiş bunun modeli de bende kraft twist rlx istiyorum ama bilemedim,deneyerek mi aldın kuzum?güle güle kullansın bebişin cicişlerini inşallah
kızlar arabası beşiği olarak kraft tercih ettim
çok istediğimiz oda takımı olmadı montaj ve kargoda anlaşılamadı 500 lira istediler sadece montaj için çok geldi bi beşik parasını sırf montaja vermek bizde istanbuldan beğendik dayısı aldı oğlumun odasını dün kurmaya geldiler şuan kaba taslak koyulmuş halini paylaşıcam
karyolası yatak oluyor sonradan yanında ki dolap tek hale gelebiliyor beşiğin üstünde bez stoğu yapmak için bi bölme var içi rahat 250 bez alır bunları duvarı için almıştım meleklerimiz
cibinliğimizde bunuda büyük dayısı aldı daha çok eksiğimiz var halısı ve perdesini anneannesi yaptırıcak dolap içlerine örtüsü yapılıcak kapı süsü duvar kağıdı eksiklerimiz çok henüz
daha alınması gerekenler
bebek arabası
kanguru
ana kucağı
hamak
biberonları
bebek bakım ürünleri
iç çamaşırları
küvet
bornoz
süt pompası
kendim için henüz hiç bişey almadım
perde
halı
kapı süsü
dönence
hastane süsleri bu kavanozlardan ve bezlerden alıp şeker ve çikolatayla doldurup hastanede dağıtılmasını istiyorum
portatif bi sepet beşik almam gerek yatak odasına geceleri bnle olması gerek
Burda eklemediğim ama alınmış olup dayısı ve anneannesinde tutulanlar
nevresim takımları 2 tane
hastane çıkışı
özdilek battaniye
birkaç takım iç çamaşırı ve kıyafet
yelek ve hırkalar
doğum sonrası için alınmış pike takımı ve yatak örtüsü
Nisan sonu eksikleri tamamlamayı düşünüyorum eminönü yolu gözüküyor bana :) keyifli zamanlar başladı artık sıpalar doğsada giyseler yatsalar odalarında beşiklerinde sabırsızlanıorum
çok güzel canım takım ne kadara almış acaba dayısı ?
bu takım bize 1480 gibi bi rakama geldi canım montaj parası yok ve 12 ay taksit imkanıda var ayrıca her rengini yapıyorlar yeşil mavi pembe kırmızı tşkr ederiz teyzesibide beyaz cibinlik uyku seti winnie the poohlu ve ördek oyuncak veriolar hediye olarak
ooo harika, başka bi ile geliyolar mı? neresi burası canım?
Benim gibi olan var mı yaa :)) Sİteleri geziyorum bazılarında sepete dolduruoyrum 3 5 şey sonra vazgecip almıyorum....'7. haftaya girdik benim bebgimin zıbını bilem yok(
canım oğlusunun kıyafetleride odasıda çok güzel allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah özellikle şu şortlu takımlara bayılıyorum ama ben daha bulamadım onlardan çıplak çıplak giydirmek çok keyifliii olucak =)
güle güle kullan
ben de bebek bakım çantası bakıyorum bu ara
termoslu olanlar tercihim
senınkının modelı ve fıyatı nedır acaba?
elıne ulastı mı
sence uzun sure ıs gorur mu?
ben bu modelı begenmıstım ama gozle gormeyınce almak zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?