2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

Çok güzelmiş canım tercih edebilirsin

teşekkürler kızlar fikirleriniz için daha iyileri sizin bebişlerin olsun anneleri ...

birde bu var buda çok hoşuma gidiyor funnababy markası bununda

Eklentiler

• $Funna-Baby-.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 294
Son düzenleme:
Benim gibi olan var mı yaa :)) Sİteleri geziyorum bazılarında sepete dolduruoyrum 3 5 şey sonra vazgecip almıyorum....'7. haftaya girdik benim bebgimin zıbını bilem yok (

oğluma dedesinden hediye :)

Eklentiler

• $2996_urunresim.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 101
biberon termosu, alt açma bezi de içinde...

Eklentiler

• $7659_B.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 102
oğluşum bunlarıda vardı eklemeyi unutmuşum

bugün de .............. dan sepete ekledim ekledim almaya niyetlendim,yine boşalttım sepeti.alsam mı almasam mı bilemiyorum hep 7.ayı bekleyeceğim diyorum ama bilmiyorum doğru mu yapıyorum?:44::44:

sedosh güle güle giysin oğluşun cicilerini..aslında iyi düşünmüşsün çünkü yazlık ürünler ancak çıkıyor şimdi genelde kışlık ürünler var..biraz daha beklmek banada mantıklı geliyor.. o yüzden giyebileceği güzel bişeyler almak için biraz sabredeyim diyorum..:)

çok sağol tatlım
aslında yazlıkları beklemek değil de kuzum,daha erken mi diye korkudan almıyorum Rabbim korusun...

bebek arabasının markası kraft rio muş.güselmiş bunun modeli de bende kraft twist rlx istiyorum ama bilemedim,deneyerek mi aldın kuzum?güle güle kullansın bebişin cicişlerini inşallah

Son düzenleme:

evet canım çok tesekkür ederis bnde ılk travel sistem istiyodum ama sonra alan arkadaşlarım bebek arabasını oto koltuğuyla kullanamadıklarını bir sene sonra baston model baktıklarını soylediler ve ağır oldukları için tercihimi bundan yana kullandım canım hafif baston

kızlar arabası beşiği olarak kraft tercih ettim

güle güle kullan
ben de bebek bakım çantası bakıyorum bu ara
termoslu olanlar tercihim
senınkının modelı ve fıyatı nedır acaba?
elıne ulastı mı
sence uzun sure ıs gorur mu?
ben bu modelı begenmıstım ama gozle gormeyınce almak zor...

çok istediğimiz oda takımı olmadı montaj ve kargoda anlaşılamadı 500 lira istediler sadece montaj için çok geldi bi beşik parasını sırf montaja vermek bizde istanbuldan beğendik dayısı aldı oğlumun odasını dün kurmaya geldiler şuan kaba taslak koyulmuş halini paylaşıcam

karyolası yatak oluyor sonradan yanında ki dolap tek hale gelebiliyor beşiğin üstünde bez stoğu yapmak için bi bölme var içi rahat 250 bez alır bunları duvarı için almıştım meleklerimiz

cibinliğimizde bunuda büyük dayısı aldı daha çok eksiğimiz var halısı ve perdesini anneannesi yaptırıcak dolap içlerine örtüsü yapılıcak kapı süsü duvar kağıdı eksiklerimiz çok henüz

daha alınması gerekenler
bebek arabası
kanguru
ana kucağı
hamak
biberonları
bebek bakım ürünleri
iç çamaşırları
küvet
bornoz
süt pompası
kendim için henüz hiç bişey almadım
perde
halı
kapı süsü
dönence
hastane süsleri bu kavanozlardan ve bezlerden alıp şeker ve çikolatayla doldurup hastanede dağıtılmasını istiyorum

portatif bi sepet beşik almam gerek yatak odasına geceleri bnle olması gerek
Burda eklemediğim ama alınmış olup dayısı ve anneannesinde tutulanlar
nevresim takımları 2 tane
hastane çıkışı
özdilek battaniye
birkaç takım iç çamaşırı ve kıyafet
yelek ve hırkalar
doğum sonrası için alınmış pike takımı ve yatak örtüsü
Nisan sonu eksikleri tamamlamayı düşünüyorum eminönü yolu gözüküyor bana :) keyifli zamanlar başladı artık sıpalar doğsada giyseler yatsalar odalarında beşiklerinde sabırsızlanıorum

Son düzenleme:

çok güzel canım takım ne kadara almış acaba dayısı ?

çok güzel canım takım ne kadara almış acaba dayısı ?

bu takım bize 1480 gibi bi rakama geldi canım montaj parası yok ve 12 ay taksit imkanıda var ayrıca her rengini yapıyorlar yeşil mavi pembe kırmızı tşkr ederiz teyzesi bide beyaz cibinlik uyku seti winnie the poohlu ve ördek oyuncak veriolar hediye olarak

Son düzenleme:

ooo harika, başka bi ile geliyolar mı? neresi burası canım?

Benim gibi olan var mı yaa :)) Sİteleri geziyorum bazılarında sepete dolduruoyrum 3 5 şey sonra vazgecip almıyorum....'7. haftaya girdik benim bebgimin zıbını bilem yok (

bende diyordum benim gibi bi tane daha var mı diyeee :S Üzülme canım yalnız değilsinn ama hallederiz yaa alırız kısa zamanda inş. (böyle gidersem biraz zor da:) bi ucundan tutmak lazım artık :)

canım netten almadım ben markası elit eminönünde aldım bunun aynısı sayılır netten bulup koydum evet uzun süre iş görür diye düşünüyorum silinilebilir kumaştan termslu olduğu için çok beğendim bende 40 tl fiyatıda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…