2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

arkadaslar bende bi sene arayla ilk çocuguma hamileyim nolur cok heyecanlıyım bana yardım edin oğlumun gelmesine az kaldı neler almalıyım yapmalıyım nerden almalıyım kendim için ne hazırlık yapmam gerekiyor tabi tüm bunları hem uygun fiyata hemde kaliteli nerden almalıyım velhasılı kelam beni aydınlatın karanlıkta kaldım kafam çok karısık a dan z ye herseyi bilmek istiyorum markalardan magazalara vs....

hepsi çok güzel hem de değişik olmuş hele şirinlere bayıldım :) bu arada nereden aldın bunları? sütyen de sanırım destekli olanlardan. ben bulamıyorum destekli emzirme sütyeni bir de onu sorcam sana :)

yaaa ben de istyorum şirinler takımı nereden buldun canım?

Kizlar ben bunlarin hepsini H&M den siparis verdim... Forum dan bazi arkadaslar da baktilar ama bu sirinler Türkiye de yokmus sanirim malesef onun disinda digerlerini bulabilirsiniz

Çok şükür bebeğimin çeyizi annemlerden geldi. Dolaba yerleştirmeden teker teker fotoğraflarını çektim yoruldum ama iyi oldu. Fotoğraflardan ne var ne yok bilirim giydirmeyi unuttuğum kıyafet kalmaz ya da biyere giderken ne giydirebileceğime daha rahat karar veririm diye düşünüyorum :)

Arabamızı henüz almadık ama büyük ihtimalle modeli böyle olacak:)

güle güle kullanın canım çok güzeller :)
meltem mobilyaya ben de baktım maskoda güzel şeyler var gerçekten. biraz pahalı geldi bana açıkçası. sen ne kadara aldın odanı?

pahalı biraz ama şimdiye kadar hesap ettim hep kendime bişeyler alırken.bebekte acısını çıkarıyorum sanırım:))büyüyen karyola+yatağı,3 kapılı dolap,şifonyer ve emzirme koltuğunu 4300 tl'ye aldık.eşim biraz pazarlık yaptı,sözde bunların liste fiyatı 4900 tl imiş.

oyoy çok güzeller,hepsini anane mi aldı bunların??

evet çok sıkı pazarlık yaptırmıyorlar :) neyse canım gönlünüze sinsin de... hepsi çok güzel güle güle kullanın :)

kızlar çatlaklar için ne kullanıyorsunuz zeytinyağı deneyen var mı

Kizlar ben bunlarin hepsini H&M den siparis verdim... Forum dan bazi arkadaslar da baktilar ama bu sirinler Türkiye de yokmus sanirim malesef onun disinda digerlerini bulabilirsiniz

ben de h and m in sitesine bakmıştım ama online satışı yokmuş her mağazasında da çocuk reyonu yokmuş,?:26:

Canım güle güle giysin bebeğin aldıklarınızı..maşallah herşeyini almışsınız...bizde bu pazar çıkıcaz bakalım..herşeyini toptan halldedelim diyoruz..inşallah bende eklemeye çalışırım buraya..

ben de h and m in sitesine bakmıştım ama online satışı yokmuş her mağazasında da çocuk reyonu yokmuş,?:26:

Canim ben Yurtdisin da yasiyorum Türkiye de onlin siparis mümkün degilmis malesef onun disinda cok fazla bilgim yok :26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…