2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

Cnm kumaları aldığın dükkanın ismini bana özelden mesaj atar mısın ? cumartesi bende gideceğim bebeğime pike takımı yapacağım inş. malzeme alıcam senin beğendiğin dükkana da bir bakayım..

Seni Gidi kacak seni yakaladım iste seni:)))) nerelerdesin nasılsın bakım:)))

Seni Gidi kacak seni yakaladım iste seni:)))) nerelerdesin nasılsın bakım:)))

iyiyim tatlış napayım valla uğraşıos işte hazırlıklar hızlandı bayağı artık az kaldı minikleri kucağımıza almaya sabırsızım çok ya nerde bi bebek görsem saldırıorum valla kendiminkini bitiririm herhalde sen napıon nasılsın kızçen nasıl

İyi olmana sevindim canim ohhh ohh hazırlıklar coktan başlamış güle güle kullanın tatlim ben daha birsey almadım yaaa ama siz görürsünüz bende kızıma cok guzel cicişler alıp kiskandiricam sizi:)))) yaa kıyamam bitirme idaremi kullan kiz ben cocuk gormuyorumda resim görüyorum nasıl icin kaynıyor anlatamam kim bilir kendiminkini ne yaparım valla:))) sen Haziran annelerine hiç gelmiyon ama ((

acemiperi; Pericim sen alışverişi erkenden bitirip bekleme moduna geçeceksin sanırım :) Aldıklarını takip ediyorum hepside zevkli ve çok güzel şeyler..
çerçevelere felan bile girmişsin, hiçbirşeyi kaçırmıyorsun :)
Allah evladına ve sana tüm bunları güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..

gvn1907;Ne kadar şanslısın her ihtiyacın hevesini seninle paylaşanlar var, biz de herkes test sonucunu bekleyip duruyordu bir annem hamile kaldığım ilk zamanlardan beri ufak tefek bir şeyler alır durur, görümcelerim doğmadan birşey almayız modundalar, kayınvalideler acele etmeyelim modundalar..
Bizim dayımız bebek arabamızı alacak kısmetse, kayınpederimde odası için ben alırım dedi bakalım.. Sanırım etrafımızdaki herkes benim yaklaşık 1 sene daha hamile kalacağımı falan düşünüyor:))

Canım, mobilyaların çok güzel beyaz rengi bebek odasına çok yakıştırıyorum ben de sağlıklı güzel günler de kullanın inşallah..

en iyisini yapıon aslında en son toptan alışverişte mantıklı ama dayanamıos napalım ben odasını şmdi alamazdım belki ama dayısı yaptırdığı için mobilyacıda 25 güne getiricek kurucak kokusunun çıkması lazım bebek yatamazmış öle dediler ondan erken gelicek cicileri 3,5 alıorum ama bırakmıolar pek bana ilk bebek olduğu için gelmiorum cnm evet epeydir ben 2 aydır gelmiorum neredeyse eski ortamda kalmamış zaten pek herkes kavga halinde uzaktan uzağa sevdiğim bazı kişileri takip edip çıkıorum böyle iyi boşver

sağol allah ailemi başımdan eksik etmesin zaten onlar en çok hevesliler kayınvalideme abim bebek odasını yaptırıo diorum belki bişilere el atarlar die demez mi söyle sırf onla kalmasınlar künye altın falanda taksınlar yeğenlerine demez mi hep bi menfaat anlıycağın kendileride öyle dururlar kız tarafı daha istekli oluo sanırım böle durumlarda bazılarıda dediğin gibi acele ettirmio hevesini kırıolar insanın
aman çocuklarımızın canı sağolsun sağlıklı olsunlar 2 parçaylada büyürler sağol teyzesi bu arada ben 2. bebeğimide dşünerek bu renkte karar verdim duvar kağıdıyla hareketlendiricem odayı inş zamanla çekip resmini koyarım en güzelleri sizlerin olsun

Cnm kumaları aldığın dükkanın ismini bana özelden mesaj atar mısın ? cumartesi bende gideceğim bebeğime pike takımı yapacağım inş. malzeme alıcam senin beğendiğin dükkana da bir bakayım..

gönderdim canım, umarım memnun kalırsın ama o arada kalan dükkanlar daha uygun oluyor ve pazarlık yapılıyor aklında olsun, senin de alıp memnun kaldıkların olursa paylaş canım..

Bilmiyorum iyi mı kötümü bende dayanamıyorum ama esım izin vermiyo ki daha var nisanda toptan alırız diyo bende beklemedeyim o yüzden ooo cok guzel dayısının ellerine saglık iyi yapmissin valla iyisin yine ailen arkandalar sama bırakmıyorlar valla herseyini ben yapacagım galiba bizimkilerde hiçbir hareket yok neyse kızım sağlicakla doğsun ben bişey istemiyorum iyi yapıyorsun takip ediyorsan sorun yok TATLIM

Canım sana da mesaj atayım dükkan bilgilerini, fazla seçenek yoktu benim girdiğim dükkanda ama fiyat uygundu bir de ben tam aradığımı buldum o yüzden hemen aldım zaten o civardaki küçük dükkanlar uygun oluyor pazarlık da yapılıyor.. Tül orada hiç bakmadım ama bizim burada oturduğumuz semtte parça tülden, metrelik olanlarına kadar çeşit çeşit var ben tül işini buradan halledicem annem bana geldiğinde almıştı mutfağı için tül 10 TL ye halletti..

Bu aldığım nevresim kumaşının perdelik gibi olanıda vardı aynı desen ama altta beyaz şerit felan vardı 2 kat dikilince perde de olacak şekilde bir daha ki gidişimde ondan da alıcam..
Biz kalitesini çok beğendik..

Sağol canım, amin. Çok uygun fiyatlı gördüklerimi ya da çok beğendiklerimi alıyorum. Böyle birike birike eksik listesi azaldı. Erken doğar diye 7.ayda her şeyi hazır olsun istiyorum. Zaten anne de ağırlaşıyormuş 7.aydan sonra. Belki çok gezemem bakamam diye hevesim tam da yerindeyken alıyorum. Büyük alışverişi ise 7.ayın başına saklıyorum

kızlar merhaba,sarı badiyi pazardan aldım.üstündeki yazı çok hoşuma gitmişti:)ayaklı tulumları unnado dan aldım.0-3 ay ama benim gözüme büyük geldi.hepsinide uzun kollu almış bulundum
sarı nevresim takımı,kendi ellerimle diktim.ve üstündeki desenide ben işledim
sabiha paktunanın kitaplarını,ördekli önlüğü,kırmızı elbise,banyo filesi ve anakucağı sinekliği bugün geldi onlarıda butik bebe sitesinden aldım.kitapları henüz incelemedim.inşallah bi faydası olur:44:
2 tane ponponlu kışlık battaniye krem ve pembe onlarıda e-bebekten aldım.
birde bebeğimin hatıra defteri.inşallah onuda kullanacağım zamanlar gelir hayırlısıyla
yine kk da okuyup öneriyle aldığım kitap bebek bakım sorunlarına mucize çözümler.hepsiburada dan aldım onuda.arkadaşımda onayladı çok yararlı bir kitapmış.son iki ay oku dedi.

Son düzenleme:
Güle güle kullanın, dün ben de havuzlu handaydım :) hatta bizde eşimle arabalara baktık, alışveriş yaptık azıcık..

valla ben orda gezerken bile eşime senden bahsedip acaba ne oldu diye konuşuyordum.belki birbirimizi görmüşüzdür bile:)

uconn; Canım belki de görmüşüzdür.. Kısmet zaten her gördüğüm hamileye KK'damısın diye sorasım geliyor :))

keepmeinformed; Çok tatlı şeyler bunlar özellikle tulumların rengini çok beğendim.. iyi günlerde kullansın bebişin..

mnsroz; Ayy kırmızı elbiseye bittim aman çok hanım hanımcık, sen bu elbiseyi giydirip minnağını bir de süslersin ohh miss.. prenses gibi olur..
Eminönünden kumaş aldık eşimle, diktiririz diye aklıma sen geldin eşime bahsettim KK da bir arkadaş var kendi elleriyle dikmiş bebeğine ben beceremiyorum böyle şeyleri diye:))
Ben henüz internetten alışveriş işine giremedim, bu konuda sizleri takip ediyorum..
Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah..

Kirmizi elbiseye bayildimm bende cok guzel hepsi birbirinden guzel gule gule kullan.Su banyo filesi den bende ariyorum burda bulursam oyle birsey alca. Burdakiler daha farkli.

masallahh canim cok guzel seyler almissin,acisini cikarmisin ne guzel. cikar canim cikar fazlasiyla hakkettin bugunleri
gule gule giysin bebegin insallah. gönlunce diledigini al canim artik.

ACEMI PERI- masallah sende alisverisi tamamlamissin nerdeyse ne guzel seyler almissin öyle bayildim özellikle resim cercevelerine bayildim
ALLAH gule gule kullanmayi nasip etsin canim. ya turkiyede ne guzel seyler var burda hic boyle guzel seyler bulamiyorum ben

ELIS23- aldigin kulplara bayildim cok seker seyler gule gule kullan.

gvn1907- seninde aldigin oda takimi cok hos duruyor rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin.

BEBISIMOLSUN-- oyyy oyy ne guzel ya ücüzlerin olcakmis cok hos bayiliyorum boyle ikiz ucuz annelerine
ama malesef senin masrafin daha fazla olcak ALLAH yardimcin olsun kolayliK versin insallah.
aldiklarinda cok guzel seyler önlukler cok hos ücünede birden takip yemek yedirmeye calistigini hayal ettimde bayildim bayildim.

Rabbim guzel gule giydirmeyi nasip etsin insallah herkese agiz tadi versin saglik sihhat versin herkesin bebeklerimize ve kendilerimize..

teşekkür ederim canımm sağol evet işim çok daha zor hem maddi hem manevi ama olsun onları çok seviyorum minik kuzularım benimm...
amin canım hepimizin bebişine inşallah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

sağol canım benim amin inşallah seninde sonuçların güzel çıkmış çooook sevindim tatlım gözünaydın
rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlık sıhhat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…