aminn canım ben haziran anneleri topiğine uğramıyorum genel olarak aktifim hergün girerim bakınırım birtakım kişiler yüzünden girmiyorum böyle takvimimi takip ediyorum sadece arada merak ettiğim kişilere bakıorum falan öyle işte herkesin canı sağolsun aman cnm boşver tek amaç bebeklerimiz kızıyoruz ediyoruz ama boşa
Seni Gidi kacak seni yakaladım iste seni:)))) nerelerdesin nasılsın bakım:)))
iyiyim tatlış napayım valla uğraşıos işte hazırlıklar hızlandı bayağı artık az kaldı minikleri kucağımıza almaya sabırsızım çok ya nerde bi bebek görsem saldırıorum valla kendiminkini bitiririm herhalde sen napıon nasılsın kızçen nasıl
İyi olmana sevindim canim ohhh ohh hazırlıklar coktan başlamış güle güle kullanın tatlim ben daha birsey almadım yaaa ama siz görürsünüz bende kızıma cok guzel cicişler alıp kiskandiricam sizi:)))) yaa kıyamam bitirme idaremi kullan kiz ben cocuk gormuyorumda resim görüyorum nasıl icin kaynıyor anlatamam kim bilir kendiminkini ne yaparım valla:))) sen Haziran annelerine hiç gelmiyon ama((
acemiperi; Pericim sen alışverişi erkenden bitirip bekleme moduna geçeceksin sanırım :) Aldıklarını takip ediyorum hepside zevkli ve çok güzel şeyler..
çerçevelere felan bile girmişsin, hiçbirşeyi kaçırmıyorsun :)
Allah evladına ve sana tüm bunları güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
gvn1907;Ne kadar şanslısın her ihtiyacın hevesini seninle paylaşanlar var, biz de herkes test sonucunu bekleyip duruyordu bir annem hamile kaldığım ilk zamanlardan beri ufak tefek bir şeyler alır durur, görümcelerim doğmadan birşey almayız modundalar, kayınvalideler acele etmeyelim modundalar..
Bizim dayımız bebek arabamızı alacak kısmetse, kayınpederimde odası için ben alırım dedi bakalım.. Sanırım etrafımızdaki herkes benim yaklaşık 1 sene daha hamile kalacağımı falan düşünüyor:))
Canım, mobilyaların çok güzel beyaz rengi bebek odasına çok yakıştırıyorum ben de sağlıklı güzel günler de kullanın inşallah..
Cnm kumaları aldığın dükkanın ismini bana özelden mesaj atar mısın ? cumartesi bende gideceğim bebeğime pike takımı yapacağım inş. malzeme alıcam senin beğendiğin dükkana da bir bakayım..
en iyisini yapıon aslında en son toptan alışverişte mantıklı ama dayanamıos napalım ben odasını şmdi alamazdım belki ama dayısı yaptırdığı için mobilyacıda 25 güne getiricek kurucak kokusunun çıkması lazım bebek yatamazmış öle dediler ondan erken gelicek cicileri 3,5 alıorum ama bırakmıolar pek bana ilk bebek olduğu için gelmiorum cnm evet epeydir ben 2 aydır gelmiorum neredeyse eski ortamda kalmamış zaten pek herkes kavga halinde uzaktan uzağa sevdiğim bazı kişileri takip edip çıkıorum böyle iyi boşver
Minikuss ; kumaş aldığın dükkan tam olarak nerede. Uyku seti alacağım beşik için ama yedek nevresimde diktirmek lazım. Baya uyguna almışsın. Birde bebek odası için tül satılıyormuydu. Alıp diktirsek nasıl olur acaba.
Sağol canım, amin. Çok uygun fiyatlı gördüklerimi ya da çok beğendiklerimi alıyorum. Böyle birike birike eksik listesi azaldı. Erken doğar diye 7.ayda her şeyi hazır olsun istiyorum. Zaten anne de ağırlaşıyormuş 7.aydan sonra. Belki çok gezemem bakamam diye hevesim tam da yerindeyken alıyorum. Büyük alışverişi ise 7.ayın başına saklıyorumacemiperi; Pericim sen alışverişi erkenden bitirip bekleme moduna geçeceksin sanırım :) Aldıklarını takip ediyorum hepside zevkli ve çok güzel şeyler..
çerçevelere felan bile girmişsin, hiçbirşeyi kaçırmıyorsun :)
Allah evladına ve sana tüm bunları güzel mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..
Güle güle kullanın, dün ben de havuzlu handaydım :) hatta bizde eşimle arabalara baktık, alışveriş yaptık azıcık..
Kirmizi elbiseye bayildimm bende cok guzel hepsi birbirinden guzel gule gule kullan.Su banyo filesi den bende ariyorum burda bulursam oyle birsey alca. Burdakiler daha farkli.Eki Görüntüle 619744 Eki Görüntüle 619745 Eki Görüntüle 619747 Eki Görüntüle 619748 Eki Görüntüle 619749 Eki Görüntüle 619750 Eki Görüntüle 619751 Eki Görüntüle 619752 Eki Görüntüle 619755 kızlar merhaba,sarı badiyi pazardan aldım.üstündeki yazı çok hoşuma gitmişti:)ayaklı tulumları unnado dan aldım.0-3 ay ama benim gözüme büyük geldi.hepsinide uzun kollu almış bulundumsarı nevresim takımı,kendi ellerimle diktim.ve üstündeki desenide ben işledim sabiha paktunanın kitaplarını,ördekli önlüğü,kırmızı elbise,banyo filesi ve anakucağı sinekliği bugün geldi onlarıda butik bebe sitesinden aldım.kitapları henüz incelemedim.inşallah bi faydası olur:44:2 tane ponponlu kışlık battaniye krem ve pembe onlarıda e-bebekten aldım.birde bebeğimin hatıra defteri.inşallah onuda kullanacağım zamanlar gelir hayırlısıyla yine kk da okuyup öneriyle aldığım kitap bebek bakım sorunlarına mucize çözümler.hepsiburada dan aldım onuda.arkadaşımda onayladı çok yararlı bir kitapmış.son iki ay oku dedi.
bebişe en son aldığım cicilerEki Görüntüle 619936 Eki Görüntüle 619938 Eki Görüntüle 619939
Eki Görüntüle 619934
Bunlarda oğluşumun ganimetleri şimdilik :)
1.Hastane çıkışı hediye olarak geldi bir arkadaşımdan ama beden olarak büyük zaten paket üzerinde 0-4 aylık yazıyor.
2. Fenerbahçe body annemim eşime hediyesi :) Eşim Fenerbahçeli daha cinsiyeti belli değildi ama giydirir maça götürürsün diye aldım dedi, Panço'dan :)
Yine annem almıştı ilk hamile kaldığım zaman 2 adet asklı kollu ve 2 adet yarım kollu body Lc waikikiden, yenidoğan çorabı 3 adet Panço'dan
3.Annemle bir kaç ay önce Eminönüne gittiğimizde Havuzlu Han'a uğramıştık oradan aldığımız bodyler 3 adet 10 Tl ama penyeleri güzel.. Bodyler çeşitli aylara göre 3-6-9 aylık olarak
3 adet de ayaklı alt var 3'ü 10 Tl bir de ağız mendili var paket olarak.
4. Yine annemin aldığı 2 adet body bir tane tulum şapka ve eldiveni var yenidoğan, 3 adet çorap ve 1 çift eldiven eşimin yeğeninin hediyesi.
5.Farklı boylarda 3 adet ayaklı alt dün aldım havuzlu handan 3!ü 10 tl, 2 adet askılı delikli kumaştan body babası aldı terlemesinmiş oğlu 2 adet 10 Tl :) 1 takım ayaksız 0-3 aylık pijama 7,5 TL
6. ve 7.Havuzlu handan sonra ara sokaklarda turladık biraz kumaşçılara baktık bu mavi polar metresi çok ucuzdu ama ben haliyle deseni komple kestirdim 2 desen boyunda aldım 2 kat diktirip kullanmak için yanılmıyorsam 10 Tl civarı tuttu ama polarının kalitesi çok güzel, toptancı olduğu için çok uygundu
8. Yine aynı dükkandan aldım, nevresim takımı için kumaş hem yerli üretim hem de yüzde yüz pamuk deseni ve rengi çok hoşumuza gitti 3 metre aldım ki 3 metreden yastık nevresim çarşaf fazlasıyla çıkar diye konuştuk.. 20 TL tuttu, bir kumaş daha beğendim aklım kaldı ama fazla yüklenip taşıyamaz duruma gelecektik yolumuz uzun arabayı almadık o yüzden vazgeçtim, başka zaman tekrar gidicem kartını aldık dükkanın..
9. Annemin aldığı 9-12 aylık tulum kışlık içi kalın boydan fermuarlı..
10. Alt açma annem aldı yine aynısından mı alırım yoksa hazır alt açma paketlerinden mi kullanırım bilmiyorum 6-7 TL birşeydi..
11. ve 12. Yine annemin aldığı çift taraflı kullanılabilen pike bayaa büyük fiyatını bişmiyorum ama çok uygundu öyle hatırlıyorum..
12. Yine annemin aldığı sampuan, yenidoğan şampuanı, losyon, krem vs watsons dan almıştık
Böyleyken böyle işte..
Yeniler aldıkça, geldikçe ekleriz...
Eki Görüntüle 619607 Eki Görüntüle 619608 Eki Görüntüle 619609 Eki Görüntüle 619610 Eki Görüntüle 619611 Eki Görüntüle 619612 Eki Görüntüle 619613 Eki Görüntüle 619614 Eki Görüntüle 619615 Eki Görüntüle 619616 Eki Görüntüle 619617 Eki Görüntüle 619618 Eki Görüntüle 619619
ACEMI PERI- masallah sende alisverisi tamamlamissin nerdeyse ne guzel seyler almissin öyle bayildim özellikle resim cercevelerine bayildim
ALLAH gule gule kullanmayi nasip etsin canim. ya turkiyede ne guzel seyler var burda hic boyle guzel seyler bulamiyorum ben
ELIS23- aldigin kulplara bayildim cok seker seyler gule gule kullan.
gvn1907- seninde aldigin oda takimi cok hos duruyor rabbim iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin.
BEBISIMOLSUN-- oyyy oyy ne guzel ya ücüzlerin olcakmis cok hos bayiliyorum boyle ikiz ucuz annelerine
ama malesef senin masrafin daha fazla olcak ALLAH yardimcin olsun kolayliK versin insallah.
aldiklarinda cok guzel seyler önlukler cok hos ücünede birden takip yemek yedirmeye calistigini hayal ettimde bayildim bayildim.
Rabbim guzel gule giydirmeyi nasip etsin insallah herkese agiz tadi versin saglik sihhat versin herkesin bebeklerimize ve kendilerimize..
bebisimolsun; Çok tatlılar:) bayıldım önlüklere, senin işin bizimkine göre 2 kat fazla Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına al inşallah
elis23; Çok güzeller, ben de senin gibi mobilyaları ikeadan alıcam kısmetse zaten indirime girmiş, bence böyle bir dolabı büyüyünce bile kullanırlar, zaten onlar küçükken, onların yerine biz kullanıyoruz eşyaları :) Sade ve şık olmuş çok beğendim iyi günlerde kullanmak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?