Şimdiye kadar hep benim bişeyler alalım dememde aldıkendiliğinden hiç bişey almadı.bahaneside o anlamazmış,alsa da ben beğenmezmişim.tek hevesi tuttuğu takımın bebek ürünleriydi onu da ben aldım hiç hoşlanmamama rağmen,sırf uyduruk şeyler olmasın diye.olan bana oldu habire ben alıyorum,maaşım bebişe gitcek böyle devam edersek ama kurtuluşu yok bebek arabası,oto koltuğu,bebek odası vs. Büyüklerini ona aldırcam ;P
benimkisi 2. şık canımgereksiz yere bunaltıyorsun kendini diyor..zamanı gelince hepsini alırmışız..çok rahat yani...hatta ben sana kartı vereyim sen gönlünce alışverişini yap..sonra ben bunu almayacaktım,istediğim yere niye götürmedin deme biliyorsun alışverişten sıkılıyorum diyor...Kendilerinin huyudur ne alınacaksa mağaza mağaza dolaşılmaz..sadece bir yere girilir alınır ve çıkılır..ne gereği varmış dolaşıp incelemeye ...ama alıncada sen herşeyin iyisini beğeniyorsun alıyorsun diye takdir eder
kızlar ben lcwaikiki bebek ürünlerini hiç tavsiye etmiyorum.zıbınların tulumların hiç biri %100 pamuk değil.10 ürüne baktıysam biri %100 pamuk çıktı.hepsinin pamuk olması bence çok önemli.ha dış giyimde alınabilir ama iç giyimi kesinlikle almam.
Haklısın ben de farkettim bunu.
çok saol canım :) demek zevklerimiz aynıymış çünkü bende jokerden aldım,markası bebeconfortsenin beğendiğin model hangisiydi bilmiyorum ama benimki loola modeli.yılbaşı indirimiyle 900 tl ye aldım canım ama her an kampanya olabiliyor.takip etmek gerek
selam kızlar bu topiğe ilk kez yazıyorum koyduğunuz resimlere baktım bayıldım hepsi birbirinden güzel ben daha kendim birşey almadım sadece araştırıyorum hangi marka daha kullanışlı diye koyduğumuz resimlerin birde fiyatlarını yazmış olsak nasıl olur sizce fiyat konusunda fikir edinmek için,ben geç mi kaldım sizce sadece örgülerim var birde hediye geldi tulum takımı falan ateş ölçer aldım.
Bizde haftasonu joker mağazasından bebe confort loaola modelini satın aldık, yaklaşık bir aydır tüm markaların ürünlerini inceledik.. Bu fiyata bu ürünü çok uygun bulduk.. Umarım iyi günlerde kullanırız, bebeklerimizde konforlu bir şekilde yolculuk yaparlar..
kızlar biraz geç oldu ama ancak fırsat bulabildim kızımın cicilerini eklemeye ....
maşallah herkes yavaş yavaş bişeyler almış ben daha bekliyorum şöyle 7-8 aylık olunca alcam inşallah. erken gbime geliyor. odasını yapsam mı çocuk büyüyünce mi yapsam bilmiyorum. aslında herşeyini alasım var da kendimi frenliyorum işte..
oda konusunda ben de çok kararsızımilk aylarda bebeği odamda neyle yatırsam özellikle buna karar veremiyorum bir türlü.bi de odası için büyüyen yatak mı yoksa 2 yaşına kadar kullanabileceğimiz standart bi yatak(bunu belki kendi yatak odamda da kullanabilirim) mı?sen napmayı düşünüyosun?
Eki Görüntüle 624738 Eki Görüntüle 624739 Eki Görüntüle 624740 Eki Görüntüle 624741 Eki Görüntüle 624742 Eki Görüntüle 624743
Bunlarda benim aldigim bir kac seyler yine digerlerini ekleyemedim resim boyutu buyuk geliyor sanirim
neyse yeniden ceker eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?