2013 Haziran Anneleri Bebişlerinin Cicileri..

yalnız değilim demek ki :) aynen bizimki de ben ne anlarım modunda. sadece büyükleri beraber alacağız anlaşılan :) ben de bozuluyorum biraz açıkçası, hem o kadar istedik çok şükür sonunda oldu şimdi heves etmiyor gibi geliyor :)

sanırım bir çoğu 2. şık desene :) aslında son dk.da kendimiz gidemeyip vercez ellerine listeyi görcekler :) o tek yerden alınacak mağazayı bilsek biz de kendimizi helak etmezdik bu halimizle di mi ama :))

kızlar biraz geç oldu ama ancak fırsat bulabildim kızımın cicilerini eklemeye ....

Haklısın ben de farkettim bunu.

Merhaba kızlar.. Bende dün akşam şöyle bir baktımda aldıklarıma epey olmuş.. Göya hiç bir şey almayacağım, daha erken diyordum..
Çok heyecanlıyım..
Umarım güzel günlerde kullanırlar aldıklarımızı.. Eşime kalsa şimdiden bezini bile alacağız :)) O benden de heyecanlı..

selam kızlar bu topiğe ilk kez yazıyorum koyduğunuz resimlere baktım bayıldım hepsi birbirinden güzel ben daha kendim birşey almadım sadece araştırıyorum hangi marka daha kullanışlı diye koyduğumuz resimlerin birde fiyatlarını yazmış olsak nasıl olur sizce fiyat konusunda fikir edinmek için,ben geç mi kaldım sizce sadece örgülerim var birde hediye geldi tulum takımı falan ateş ölçer aldım.

Bizde haftasonu joker mağazasından bebe confort loaola modelini satın aldık, yaklaşık bir aydır tüm markaların ürünlerini inceledik.. Bu fiyata bu ürünü çok uygun bulduk.. Umarım iyi günlerde kullanırız, bebeklerimizde konforlu bir şekilde yolculuk yaparlar..

geç kalmış sayılmazsın canım.araştırıyormuşsun en güzeli.aklına yatanları birarada alırsın daha kolay olur.ben heyecandan biraz da sabırsızlıktan hoşuma gidenleri alıyorum işte :)akşama yeni fotolar eklicem marka ve fiyatta eklerim bundan sonra.

güzel günlerde kullanın.bu modelde sadece puset mi var ana kucağı da birlikte miydi?

maşallah herkes yavaş yavaş bişeyler almış ben daha bekliyorum şöyle 7-8 aylık olunca alcam inşallah. erken gbime geliyor. odasını yapsam mı çocuk büyüyünce mi yapsam bilmiyorum. aslında herşeyini alasım var da kendimi frenliyorum işte..

babamızın isteğiyle trabzonspor ürünleri;

tulumların ve bodynin fiyatı 15-30 tl arasında değişiyodu.beklediğimden daha iyi çıktı kaliteleri.bunları da denemeden netten sipariş etmiştim.tulumlar 3-6 ay,uzun kollu body 12-18 ay için.

atlet bodylerin 2li fiyatları 12 tl.seze kids markası.0-3 ay.

iç dış zıbın takımları da seze kids.fiyatları 10'ar tl.0-3 ay.patiksiz altların 2si 15 tl.0-3 ay.lcwdan bunlar pamuk:)
giysi alışverişim bitti gibi sadece bornoz almam gerek.bi kaç parça daha gelcek netten almıştım.annem de baya örmüş ve almış.artık banyo,beslenme,bakım ürünleri vs. almaya başlayacağım.

oda konusunda ben de çok kararsızımilk aylarda bebeği odamda neyle yatırsam özellikle buna karar veremiyorum bir türlü.bi de odası için büyüyen yatak mı yoksa 2 yaşına kadar kullanabileceğimiz standart bi yatak(bunu belki kendi yatak odamda da kullanabilirim) mı?sen napmayı düşünüyosun?

ben park yatak alacağım öncelikle 3 yaşını bitirince de oda yaparım Allah'ın izniyle.Bu arada bebek arabasını da belirledim pierre cardin alacağım inş

Bunlarda benim aldigim bir kac seyler yine digerlerini ekleyemedim resim boyutu buyuk geliyor sanirim
neyse yeniden ceker eklerim

büyüyen yatağı ben de düşünüyorum. odası soğuk. dogal gaz bağlanmadı onu bekliyoruz. soğuk odada kışın yatıramam. oda işini ertelesem mi bilemedim. beşik falan alcam 2 yıl yatar inşallh. odasız da olmaz bakalım bişeyler yaparız

kızlar resimlerin altına yazı ekleyemedim böyle yazayım dedim
soldan sağa;
-badi ve patikler internetten 10 lira
-3lü sıfır kol badi civilden 15 lira
-2li tulum c&a dan 25 lira
-badi ve ayaksız alt mothercareden 22.50 lira
-badi ve ayaksız altı mpthercarden 22.50 lira
-2 li ayaksız alt mothercareden 15 lira
-çizgili tulum soobeden 15 lira
-düz ayaksız tulum soobeden 10 lira
-zıbın seti civilden 12 lira
-2 li tulum seti soobeden 20 lira
-5 li uzun kollu çıtlçıtlı badi mothercarden 73 lira(indirimsiz)
-bjkli badimiz bjk storedan
-pijama takımı netten 9 lira
-3 lü uzun kollu badi netten elizbaby 25 lira3 lü pijama takımı civilden 15 lira
-hastane çıkış seti mini damla civilden 150 lira
-2 li tulum soobeden 20 lira
-zıbın seti civilden 15 lira (iç zıbını da var)
-zıbın seti civilden 15 lira
-5 li kısa kollu çıtçıtlı badi c&a dan 25 lira
-3 lü kısa kollu badi soobeden 15 lira
-2 tane pijama takımı mothercarden 35 lira
-2li badi mothercarden 17 lira
-2li ayaksız pantolon mothercarden 15 lira
-3 lü yeni doğan uzun kollu çıtçıtlı badi 30 lira mothercareden
-4 lü kısa kollu çıtçıtlı badi 16 lira civilden
-2 li yelek soobeden 20 lira
-5 li kısa kollu çıtçıtlı badi c&a dan 25 lira
-5 li uzun kollu çıtlçıtlı badi mothercarden 43 lira
-kot pantolon mothercareden 15 lira
-3 lü sweatshirt mothercarden 24 lira
-2 li ayaksız pantolon mothercarden 15 lira
-zıbın takımı civilden 12 lira
-kahverengi patik ayakkabı mothercarden 18 lira
-converse patikler netten 15 lira
benim bebeğimin cicileri bu kadar kızlar.ha bir de polar battaniyesi var o da civilden 16 lira...

çok güzeller güle güle giysin kullansın inş.foto boyutunu ben photoscape programıyla küçültüyorum.ücretsiz indirip kullanabileceğin ve fotolar üzerinde oynamalar yapabileceğin bir prog. tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…