2013 haziran anneleri; haydi şafak sayalim:))

Elifdem yeni bebeğinle sağlıklı neşeli günler diliyorum. Ben de haziran annesiyim ancak bebeğim geçen yıl dünyaya geldi. Doğum sancısı ölüm gibiydi ancak onu büyüturken çektiğim sancılar çok daha büyük . Mayıs 2009 da "kızım yataktan düştü" adlı bi konu açmışsın. Oraya yazı yazdım ama sanırım eski olduğu için görmedin. Arkadaşlardan özür dileyerek buraya yazıyorum. Benim kızım bebek arabasindan yüzüstü düştü. Hafif burnu kanadi ve deride morluk ve çizikler oldu. Şuan iyi ancak burun travmasına bağlı ilerde şekil ve solunum sıkıntısı çekmesinden endişeliyim. Sanırım büyük kızın 4 yaşında. Şekil bozukluğu , sık üst solunum yolu enfeksiyonu ve burun tıkanıklığı yaşıyo musunuz? Bu konuyu burda tartışmaya açtığım için herkesten özür diliyorum.

canım özel mesaj yazayım dedim ama yollayamadım yeni üye olduğun için galiba. neyse;
kızım yataktan düştüğünde aşırı kanamıştı şişmişti, hemen röntgeni falan çekilmişti. kanaması durmuş o gece uyurken başında beklemiştik. sonra da düzelmişti. daha sonra bebek arabasından da düştü birkaç kez. başka yerlerde de düştü. düştükçe ben paniklememeyi o da düşmemeyi öğrendi. içini ferah tut. hiç bahsettiğin gibi şekil bozukluğu solunum sıkıntısıvs. yaşamadık, senin de yaşamazsın eminim. sadece zamanla düşmesine alışmayı öğreneceğiz. bebeğine sağlıklı bir ömür dilerimm.. sevgiler..
(ben de konuyu ilgisiz başka bir konuyla meşgul ettiğim için affına sığınıyorum herkesin)

Sağol elifdem:)
Geçen sene bu zamanlarda sizlerle aynı heyecanı yaşıyodum. Sizi çok iyi anlıyor ve özeniyorum. Onu hayaletmek , merakla beklemek çok keyifli. Bebeğiniz sizi hiç üzmesin. Rahat ve sorunsuz bir doğum, bebeğinizle neşeyle geçen bir ömür diliyorum hepinize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…