2013 Haziran Anneleri Zayıflıyor

boyum 1,65. benim normalde iyi göründügüm kilom 53-54 civarları.ilk evlendigim zamanlar işte..zaten evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım :) o iki ay icinde de güzel yemekler yapayım da eşim yesin derken kendim de yedim durdum :) bebişler emeklemeye basladıgı zaman hepsini veririz merak etme ben cok takıyordum kafama veremicem kiloları diye ama gidiyormuş.. dikkat etmek lazım sanırım birazcık da olsa:)

İradem çok zayıfladı. 67 kiloya çıktım(en son 66 kilo idim).

hamilekaldığım kilo 59
doğum kilosu 79
doğum sonrası 69.5
lohusalıksonu 73 (
diyete başladıktan sonra 66

şuan 1 buçuk aydır deli gibi yiyorum 67...

tekrar başlıyorum ama bu forumda hiç hareket yok... kendi kendime yazacağım buraya.

Ben varım vnm bende suam 68 69 arası gıdıyorum dıyetteyım bırlıkte kurtulalım

diyet listeni gönderirmisin canım acil :))

ben ekmeğe bir türlü dur diyemiyorum 1 haftadan fazladır uğraşıyordum neyseki 1 kilo gitmiş
ben spor yapıyorum aynı zamanda emziriyorum bakalım ne kadar sürecek 8 kg fazlam var hala

diyet listeni gönderirmisin canım acil :))

Elis kilon kaç? Ben bu forum hareketsiz diye "60-69 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyor" grubunda yazıyorum. Yediklerimi felanda paylaşıyorum. Artık günde 4 dilim çavdar ekmeğini de diyetime ekledim. ordan bakabilirsin.

Kizlar benim kilo durumum soyle
Hamile kalmadan once:60
Doguma giderken : 95 ustu, son aya varmadan kilom buydu uzuldum ve bir daha tartiya cikmadim dogurana kadar.
Simdi: 66
Bu kiloyu 7 ayda verdim. Dogumda rekor kilo aldim, kimse de uyarmadi yaa.
Hedef kilom ise 57
Yani 9 kilo daha vermeliyim, diyet yapim bari

Hamilelik 71
Dogum 76
Simdi 72.6
Boyum 1.56
Hedefim 55
Sizce mumkunmu ben hep tom bisim zayif olmak hep hayal bnm icin

ben yazsam inan bu kadar olurdu? nerdeyse aynıyız sadece benim boyum 154 çıktı geçende. diğer herşey aynı :26: ben dün başladım artık ama yeme güdüsünü engellemek çok zor oluyo gerçekten 55 leri görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki yeniden olur mu dersin

kızlar ekmeği tamamen keserek- sadece yulaf kepeğinden dukan diyeti için bir ekmek vardı (mikrodalgada 4 dakikada yapılan) ondan yemeklerin yanında yiyerek. porsiyonları da 3 te 1 e indirerek baya kilo verdim ben.

doğuma 72 ile girdim. şimdi 56 kiloyum..

Kızlar 15 gündür dikkat ediyorum, kalori sınırlaması getirdim kendime ortalama günde 900 kalori alıyorum. 1 haftada 2 kilo verdim. 67 ile başladım şuan 65.6 kg'ım..

hamile kaldığım kg: 65
doğum kilosu:82
doğumdan eve gelince:75
lohusalık sonu:82
şu an:75
boy:1,70
doğum: 27 haziran
kızlar bende doğumdan onra abartan her şeyi hom hom yiyen biri oldum sonra ekim ayında bir çıktım ki basküle ağlamak üzereydim doğum kg ma ulaşmışım ekim ayında hemen diyete girdim ekimden bu yana 82 den 75 e düştüm emziren bir anneyim ve leslie yapıyorum hatta burda grup var oaraya yazıyoruz günlük yaptığımız sporu. 65 olsam yeter bi 10 kg versem şahane olacak diyet de yapıyorum ama arada kaçamak da her şeyden yiyorum ama azalattım porsiyonları ekmek bim den çavdar ekmeği devamlı akşam 7 den sonra hiç bişey yok

Bende 67.9 kazık caktım bı 62 duseyım yeter sımdılık yaza kadar vermelıyım
Zayıflamak ıcın cay ıcen var mı arabızda hem emzırıp hem cay ıcen ??

Yarın sabah diyetisyenle randevum var. Uzun bir süre aşk yaşayacağız diyetisyenle anlaşıldı. Bakalım nasıl bir liste verecek.

hamilelikten once:40kg
doguma giderken:53kg
dogumdan sonra:47kg
simdiki:40kg
boy:1.45
dogum:sezeryan
diyet falan yapmadim ama gitti iste kilolarne tatli krizlerim vardi ,ne yemek canim bisi istemiyodu,halada istemiyoo,nisanlanmadan once 58-60kg falandim.nisanlilik yaramadi galiba,git gide eridim,evlenince alirsin kilo hatta zayiflamak bile isteyeceksin dediler ama nerdee,kilom 40a dustu,simdide doktorumun tavsiye ettigi sismanlamak icin yazdigi lisetyi ve haplari yapiyorum(bebegime zararsiz bu haplar)gecen hafta basladim tartinmadim dahabenim bebek emzik kullanmiyo,sevmedi o yuzden yatmak isteyince ben hep emziriyorum galiba benim kilolar bu yuzden gitti

Son düzenleme:

16 kilo mu verdin inanamıyorum.. nasıl bir ekmekmiş bu yaaa artık bende zayıflamak istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…