- Konu Sahibi keepmeinformed
-
Boy kaç acaba? çaba sarf etmeden kilo vermeniz harika. Valla ekmek yemeyince kilolar gider o 3 kilo bebeğiniz 1 yaşına girene kadar değil bence 8 aylıkken falan gider. 53-54'e mi düşmek istiyorsunuz? ben de evlendiğimde 62-63 idim, ama hamile kaldığımda 59-60 civarıydım herhalde bende 5 haftalıkken öğrendiğimde 59.7 kg falandım. ama doğuma girerken 79-80(
İradem çok zayıfladı. 67 kiloya çıktım(en son 66 kilo idim).
hamilekaldığım kilo 59
doğum kilosu 79
doğum sonrası 69.5
lohusalıksonu 73(
diyete başladıktan sonra 66
şuan 1 buçuk aydır deli gibi yiyorum 67...
tekrar başlıyorum ama bu forumda hiç hareket yok... kendi kendime yazacağım buraya.
15 gün önce yazmıştım. Hamile kalmadan önce 59, doğum sırasında 79-80, doğum sonrası 69, lohusa döneminde 72-73.. Diyete başlayalı 45gün oldu.. Şuan itibariyle 66.8 kg...yumm oleyyyy!! Boy 1.72 olduğu için bana 62-63 kg yeter. Yani bi 4-5 kilo kaldı. Yola devamm diyorum her zaman. nasıl beslendiğimden bahsetmiştim. Ekmek yemiyorum ama kendimi de fazla zorlamıyorum, metobolizmayı şaşırtmak önemli. Bugün 1 simit yedim mesela, 4 tane de madlen sütlü çikolata. Sabah sadece peynir çeşitlerinden ve terayağı-bal vs. yedim. Bugün tam bir kaçamak günüydü, yarın ve diğer 3 gün kemerleri sıkacağım inşallah. Bir 15 gün sonra tekrar paylaşacağım gelişmeleri. Bol azimli günler dilerim..
diyet listeni gönderirmisin canım acil :))
Elis kilon kaç? Ben bu forum hareketsiz diye "60-69 kilo arasındakiler birlikte zayıflıyor" grubunda yazıyorum. Yediklerimi felanda paylaşıyorum. Artık günde 4 dilim çavdar ekmeğini de diyetime ekledim. ordan bakabilirsin.[/QU
canım 70 ile hamıle kaldım 85 ile normal doğum yaptım şuan 75 kiloyum hedefim 65 olmak hemen bakıyorum :)
Hamilelik 71
Dogum 76
Simdi 72.6
Boyum 1.56
Hedefim 55
Sizce mumkunmu ben hep tom bisim zayif olmak hep hayal bnm icin
İradem çok zayıfladı. 67 kiloya çıktım(en son 66 kilo idim).
hamilekaldığım kilo 59
doğum kilosu 79
doğum sonrası 69.5
lohusalıksonu 73(
diyete başladıktan sonra 66
şuan 1 buçuk aydır deli gibi yiyorum 67...
tekrar başlıyorum ama bu forumda hiç hareket yok... kendi kendime yazacağım buraya.
kızlar ekmeği tamamen keserek- sadece yulaf kepeğinden dukan diyeti için bir ekmek vardı (mikrodalgada 4 dakikada yapılan) ondan yemeklerin yanında yiyerek. porsiyonları da 3 te 1 e indirerek baya kilo verdim ben.
doğuma 72 ile girdim. şimdi 56 kiloyum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?