2013 Haziran Anneleri Zayıflıyor

19 kilo alarak hamileliğimi tamamladım 77 ile doğuma girmiştim.
şimdi bende zayıflamaya çalışıyorum şuan 59 kiloyum 18 kilo zayıfladım 2,5 ayda.
Hedefim 54 umarım kalan 5 kloyu çabuk verebilirim herkese başarılar

Bugün 3 ay 1 haftaligiz aldigim 30 kiloyu vermis bulunuyorum hamile kaldigim kilomu yani 65 i gördüm sükür simdi hedef ideal kiloma (55) ulasmak bir 10 kilo daha verirsem baska birsey istemem

Bugün 3 ay 1 haftaligiz aldigim 30 kiloyu vermis bulunuyorum hamile kaldigim kilomu yani 65 i gördüm sükür simdi hedef ideal kiloma (55) ulasmak bir 10 kilo daha verirsem baska birsey istemem

tebrik ederimmmm, 3 ayda 30 kiloyu nasıl verdiniz? özel bir diyetle falan mı? sanırım doğum olana kadar 20-21 kilo almış olucam ve çok korkuyorum şimdiden nasıl veririrm araştırmalarına başladım...
bebeklerinizle de sağlık ve mutluluk dilerim

Tesekkür ederim..
Daha önce arkadaslara da yazmistim nasil beslendigimi seker,kizartma ve hamur isini tamamen biraktim protein agirlikli beslendim aciktikca ceviz,findik,kayisi, meyve gibi seyler atistirdim 2 hafta spor yaptim ama tekrar birakmistim bu sekil de haftada 1 bazan 2-3 kilo verdigim oldu zaten en önemlisi bebekten oturmaya firsatim bile olmadi günler cok hareketli gecmisti.. Bebegini sagsaglim kucagina alirsin insallah kilolari cok fazla dert etme, ben son 4 ay oturup agladigimi biliyorum birdaha asla veremem diye

Kızlar bu hafta başı tam 100 kiloydum bu sabah tartıldığımda tam 97 ydi çok sevindim ya özel bişey de yapmadım ama sütüm 2 haftadır yeni geldi zaten.. Neden bu kadar geç geldi bilmiyorum ama çok mutlu oldum hem artık sütüm var hem de 3 kilo kendiliğinden gittiiii böyle devam eder inşallah da şu hamile pantolonlarından bir an evvel kurtulurummn..

Kizlar az kaldi kizcem haftaya dort Ylik oluyor ve basliyorum insallah kli verme calismalarina. 6 aylik oldugunda da spora baslicam.Dogumdan bu yana 15 kilo verdim. Su an 74 kiloyum hedefim 60 ve asagisi(

Kizlar karatay beslenme onerileri Emzirmeye engel degilmis. Sadece meyve ilavesi oluyormus gunluk beslenmeye. Deneyen var mi, ben kizim 5 aylik olunca baslicam insallah.

Bende doğuma 24 kg alarak gittim 2 ay sonunda 52 kg ya indim.sadece emzirerek olduğunu düşünüyorum ilk 2 ay çok süt sağdım çünkü.bukadar kolay olacağını düşünmemiştim.aldığım bütün kiloların gitmesi o zor günlerde bir moral olmuştu açıkçası.

Kızlar ben de 59 ile hamile kaldım 79 ile doğuma girdim. doğum sonrası 69.5 a düştüm sonra 73 oldum lohusayken.. Şuan diyet yaparak 8 günde 3 kilo verdim 70 kiloyum.. 2 öğün yiyorum arada meyve ve süt içiyorum ceviz fındık 1'er avuç 3-4 kuru kayısı yiyeyerek devam ediyorum diyetime.. boyum 172 cm. İdeal kilom 62-63 hedefim de elbette 62-63.. Kendime 40 gün verdim o zamana kadar bakalım hedefimin ne kadarına ulaşacağım. Bu arada ben çok şekerli gıda ve ekmek yiyordum. Şuan ekmek yemşyorum hiç. şeker de meyve dışında yok.. meyveyi abartmıyorum asla.

hamilelik öncesi kilo:60
doğum kilosu:88
doğum sonrası kilo: 73
hedef kilo: 55

Son düzenleme:
en son 14.10.2013 tarihinde 70 kiloydum.
Bugün 31.10.2013 ve ben 68.2 kiloyum.
Sütümde herhangi bir azalma yok. zaten çok değildi. aynı miktarda süt geliyor. Bebeğimde emiyor şükürler olsun.
Bir sonraki tarih olarak 15.11.2013 tarihinde tekrar yazacağım kilomu. Bu son haftaçok kaçamak yaptım, tatlı bile yedim hergün. ama kilo verme hızım düştü malesef. bugün itibariyle şeker+ekmek sıfır tüketeceğim. Nişastalı sebzelere elveda. karbonhidatı bulgur(kısır+çiğköfte+bulgur pilavı)dan alacağım ve elbette meyvelerden. Günde 2 porsiyon meyve yenecek. Ceviz, badem ve fındık da ayrıca karbonhidrat alma yollarından.

15 gün önce yazmıştım. Hamile kalmadan önce 59, doğum sırasında 79-80, doğum sonrası 69, lohusa döneminde 72-73.. Diyete başlayalı 45gün oldu.. Şuan itibariyle 66.8 kg...yumm oleyyyy!! Boy 1.72 olduğu için bana 62-63 kg yeter. Yani bi 4-5 kilo kaldı. Yola devamm diyorum her zaman. nasıl beslendiğimden bahsetmiştim. Ekmek yemiyorum ama kendimi de fazla zorlamıyorum, metobolizmayı şaşırtmak önemli. Bugün 1 simit yedim mesela, 4 tane de madlen sütlü çikolata. Sabah sadece peynir çeşitlerinden ve terayağı-bal vs. yedim. Bugün tam bir kaçamak günüydü, yarın ve diğer 3 gün kemerleri sıkacağım inşallah. Bir 15 gün sonra tekrar paylaşacağım gelişmeleri. Bol azimli günler dilerim..

5 haftalıkken hamile oldugumu öğrendiğimde 57 kiloydum. (53-54 kiloyla evlenmiştim 3 ay önce) 72 ile doğuma girdim. Doğum yapalı 5,5 ay oldu.Şu anda 60 kiloyum. Biraz yavaş gidiyor kilolar ama olsun.Spor yapamıyorum sütümü etkiler diye. Sadece kalorili yiyecekler ve ekmeği kestim. Sadece kahvaltıda tam buğday ekmeği yiyorum. Artık oglum 1 yasına gelene kadar gider inşallah bütün kilolar. Hedef 53 :)

Boy kaç acaba? çaba sarf etmeden kilo vermeniz harika. Valla ekmek yemeyince kilolar gider o 3 kilo bebeğiniz 1 yaşına girene kadar değil bence 8 aylıkken falan gider. 53-54'e mi düşmek istiyorsunuz? ben de evlendiğimde 62-63 idim, ama hamile kaldığımda 59-60 civarıydım herhalde bende 5 haftalıkken öğrendiğimde 59.7 kg falandım. ama doğuma girerken 79-80(

selam bayanlar beni de alın aranıza lütfeeen doğum yapalı 5.5 ay oldu ama halaa eski kiloma dönmem için 16 kilo var sizler ekstra bişeyler yapıyormusunuz zayıflamak için? ben birkaç hafta ekmek ve hamur işi yememeye özen gösterdim bi de sirkeli su içitim (çok korktum bebeğim emmek istemez diye ama şükür ki bi değişim olmadı ) zayıflamaya başlamıştım böylece ama bunları bırakınca tekrar 2 kilo aldım aslında herkes gayet iyi olduğumu söylüyor ama ben aynada eski beni görmek istiyoruuumm :2:

merhaba ben zayıflamak için şekerden ve hamurişinden uzak duruyorum ve bol bol emzirmeye çalışıyorum. 16 kilo mu? eğer aynada gerçekten iyi görünüyorsanız zayıflamayın. acaba çok mu zayıf hamile kaldınız. Şuan boy kilo kaç???

Kizlar cok uzun zaman oldu buralarda dolasmayali.. ogulcugumu uyuttum sukur... bu arada sizi gorunce pis gaza geldim :) bende yazayim..

Ben evlendigimde 58 kiloydum zaten ilk ay hamile kaldim..
Gebelik Öncesi : 58
Doğum Öncesi: 80
Doğumdan sonra: 71.6
Doğumdan iki ay sonra: 69
Doğumdan beş ay sonra: 71
Şimdi: 70 (doğumdan altı ay sonra)
Boyum: 170
Hic rejim yapmıyorum ömrümdede yapmadim ama yapmak zorunda kalcam sanirim gerçi gözüm dönerek yiyorum gebeyken bu kadar iştahlı değildim yinede kilo almadigim icin cok mutluyum ama bu gunden itibaren dikkat etmeye caliscam bakalim nolcak :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…