- Konu Sahibi keepmeinformed
-
darısı bizlerin başına
Bugün 3 ay 1 haftaligiz aldigim 30 kiloyu vermis bulunuyorum hamile kaldigim kilomu yani 65 i gördüm sükür simdi hedef ideal kiloma (55) ulasmak bir 10 kilo daha verirsem baska birsey istemem
tebrik ederimmmm, 3 ayda 30 kiloyu nasıl verdiniz? özel bir diyetle falan mı? sanırım doğum olana kadar 20-21 kilo almış olucam ve çok korkuyorum şimdiden nasıl veririrm araştırmalarına başladım...
bebeklerinizle de sağlık ve mutluluk dilerim
5 haftalıkken hamile oldugumu öğrendiğimde 57 kiloydum. (53-54 kiloyla evlenmiştim 3 ay önce) 72 ile doğuma girdim. Doğum yapalı 5,5 ay oldu.Şu anda 60 kiloyum. Biraz yavaş gidiyor kilolar ama olsun.Spor yapamıyorum sütümü etkiler diye. Sadece kalorili yiyecekler ve ekmeği kestim. Sadece kahvaltıda tam buğday ekmeği yiyorum. Artık oglum 1 yasına gelene kadar gider inşallah bütün kilolar. Hedef 53 :)
selam bayanlar beni de alın aranıza lütfeeendoğum yapalı 5.5 ay oldu ama halaa eski kiloma dönmem için 16 kilo var sizler ekstra bişeyler yapıyormusunuz zayıflamak için? ben birkaç hafta ekmek ve hamur işi yememeye özen gösterdim bi de sirkeli su içitim (çok korktum bebeğim emmek istemez diye ama şükür ki bi değişim olmadı ) zayıflamaya başlamıştım böylece ama bunları bırakınca tekrar 2 kilo aldım aslında herkes gayet iyi olduğumu söylüyor ama ben aynada eski beni görmek istiyoruuumm :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?