2013 Haziran Anneleri Zayıflıyor

Dün
Kahvalti: 3 dilim peynir, 4 zeytin, 2 dilim kasar, salatalik, domates, nescafe

Ara: 1 seftali, incir

Aksam: 1 büyük kase dereotlu-salatalikli yogurt, 1 dilim kepek ekmek

Karpuz

Bugün
Kahvalti: 2 yagda yumurta, 2 dilim peynir, 1 domates-salatalik, 4 zeytin, 1 kepek ekmek, nescafe, 1 bardak taze sıkılmıs portakal suyu

45 dk spor

Son düzenleme:
kızlar 54 kiloya düşmüşümm toplamda 11 kilo verdim kaldı geriye 6 kilo...artık kotlarımın bi kısmına giriyorum ve çok mutluyum.....

bugünden itibaren yine kilo verme girişimlerime dönüyorum hadi hayırlısı

dün
sabah
1kase müsli ve süt

öğlen
1 tabak kıymalı bezelye

ara
karpuz

akşam
1 tabak taze fasulye

8 tane yulaflı bisküvi

dünkü kilom 65.5 idi

bugün

30dk spor

yarım kepekli ekmek ile minicik bir sandviç

Son düzenleme:
sessiz sessiz takipteydim bayram girdi araya herkes kayboldu :)) ben haziran annesi olamadım erken doğumla 28 mayısta doğum yaptım.
başlangıç kilo: 76
doğum kilo: 87
dogum sonrası: 84
40mız çıktığında:79
şuanki kilom: 81

tekrar geri almaya başladım ( çok acıkıyorum sütüm yetmiyo zaten birde günde 2 yada 3 kez mama yiyor bebeğim off offfff...

Selamlar, bende Haziran annesiyim 76 ile doğuma girdim şu an 71 oldum.
Günde 30-40 dakika yürüyüş bandını kullanmama rağmen iştahım yüzünden veremiyorum ve geç vakit yemelerimde etkili.Daha önce kadınlar kulubünde başka topicde motive olarak kilo vermiştim. Şimdi yerim burası inşallah bu sefer başarırım. Önerilerinizi bekliyorum.Umarım bebeğimizin sütünü azaltmadan sağlıklı şekilde kilo veririz.Herkese sevgiler ve başarılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben 52 yi gördüm sonundaa daha bi 4 kilom var ama buna şükürrr pantolonlarım oluyooo yaşasınnn....kızlar ekmeği kesin mutlaka ben daha sporada başlamadımmm sporun büyük etkisi var ama bunu biliyorumm hamurdan uzak durunnnn

ya kızlar nasıl zayıflıyorsunuz hhayranım valla.. ben 51 le hamile kaldım 71 le doğuma gittim. doğumdan sonra bir haftaa on gün içinde 10 kilo gitti, tabi bunlar bebek, eşi, suyu, şişlik falan... o günden beri gram veremedim. bu arada 19 haziranda doğum yaptım.. yememede dikkatediyorum ekmek yemiyorum abur cubur çikolata cips vs kesinlikle yemiyorum.
Gün içinde yediklerim ::
Sabah: bir dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, bazende yanında domates salatalık
Öğle : o gün ne yaptıysam bi tabak sulu yemek etli, yanına pilav, yanında yoğurt
Ara : bi porsiyon üzüm (üzüm sütümü artırıyo o yüzden hergün yemeye çalışıyorum), iki bardak süt
Akşam: yine sulu yemek pilav
bol bolda su içmeye çalışıyorum ama gram kilo veremiyorum. 3 ay olacak doğum yapalı

Selamm kızlarr 70 kilo ıle hamıle kaldım 85 le doğuma gıttım şuan 71 kiloyum :))))))) Normal doğumun faydaları diyebiliriz

Zayiflamak istiyorsan pilavi cikarmalisin menüden, pirinc yerine bulgur pilavi yiyebilirsin az miktar da.. Pirinc pilavi iyi kilo yapar
Sekerli birsey yemedigin gibi sekerli meyve sulari-cola vs de icmemeye calis hamur isi ve beyaz ekmegi tamamen cikar hayatindan zayiflayana kadar.. Yemeklerin de cok fazla tuz kullanma ve bol bol su ic

pirinç pilavı nadir yaparım, genelde bulgur pilavı yapıyorum süt yapar diye.. kolayla meyve sularıyla hiç aram yoktur zaten.. ekmeğide haftada sadece iki gün kahvaltıda yerim... şeker içerikli yediğim şey meyve...takip ettiğim kadarıyla sen çok iyi kilo vermişsin cnm ya.. ben kısa bi süre bişe yemesem sütüm azalıyo hemen o kadar su içmeme rağmen

Selam kızlar.. Ben doğuma 112 kiloyla gittim hamile olduğumu öğrendiğimde 89 kiloydum doğumdan sonra kırkım çıkana kadar tartılmadım.. Göreceğim rakamdan çok korktum.. Sonra dayanamadım ve tartıldım.. 96 yı gördüm sonra 102 ye çıktım.. En son bu sabah 98.2 yi gördüm.. Kendi kendime uğraşacağıma bi destek bulurum umuduyla buraya geldim boyum 1.75 ve ben 70 kilo olmak istiyorum.. Beraberce tüm istemediklerimizden kurtuluruz ( sadece kiloları kastetmiyorum :) ). Bu arada benim sütüm bebişime yetmiyor.. Ne olur bana yardım edin.. Ne yapıcağımı şaşırdım (

Tebrik ediyorum.. İmşallah çabucak ulaşırsın hedefine.. Çok merak ettim nasıl bi beslenme programı uyguluyorsun?

bugün yine 52 yimm yaşasınnn ya canım ben bi beslenme programı uygulamıyorum bayadır ama çok hareketliyim kilomda oyüzden oynak bi öle bi böle bi gün kilo alıyom 2 gün sonra yine veriyomm psikolojik olduğunu düşünmeye başladımm

darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…