- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
- Konu Sahibi keepmeinformed
-
Kahvalti: 2 krep, çilek, peynir
Ara: hurma, 1 seftali
45 dk spor
Gecen hafta: 72,4
Bu hafta: 70,4
Verilen: 2 kilo
2 ayda verilen toplam: 24,6
ya kızlar nasıl zayıflıyorsunuz hhayranım valla.. ben 51 le hamile kaldım 71 le doğuma gittim. doğumdan sonra bir haftaa on gün içinde 10 kilo gitti, tabi bunlar bebek, eşi, suyu, şişlik falan... o günden beri gram veremedim. bu arada 19 haziranda doğum yaptım.. yememede dikkatediyorum ekmek yemiyorum abur cubur çikolata cips vs kesinlikle yemiyorum.
Gün içinde yediklerim ::
Sabah: bir dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, bazende yanında domates salatalık
Öğle : o gün ne yaptıysam bi tabak sulu yemek etli, yanına pilav, yanında yoğurt
Ara : bi porsiyon üzüm (üzüm sütümü artırıyo o yüzden hergün yemeye çalışıyorum), iki bardak süt
Akşam: yine sulu yemek pilav
bol bolda su içmeye çalışıyorum ama gram kilo veremiyorum. 3 ay olacak doğum yapalı
Zayiflamak istiyorsan pilavi cikarmalisin menüden, pirinc yerine bulgur pilavi yiyebilirsin az miktar da.. Pirinc pilavi iyi kilo yapar
Sekerli birsey yemedigin gibi sekerli meyve sulari-cola vs de icmemeye calis hamur isi ve beyaz ekmegi tamamen cikar hayatindan zayiflayana kadar.. Yemeklerin de cok fazla tuz kullanma ve bol bol su ic
sonunda 53ü gördümm darısı 50yee
Tebrik ediyorum.. İmşallah çabucak ulaşırsın hedefine.. Çok merak ettim nasıl bi beslenme programı uyguluyorsun?
kızlar ben 52 yi gördüm sonundaa daha bi 4 kilom var ama buna şükürrr pantolonlarım oluyooo yaşasınnn....kızlar ekmeği kesin mutlaka ben daha sporada başlamadımmm sporun büyük etkisi var ama bunu biliyorumm hamurdan uzak durunnnn
bugün yine 52 yimm yaşasınnn ya canım ben bi beslenme programı uygulamıyorum bayadır ama çok hareketliyim kilomda oyüzden oynak bi öle bi böle bi gün kilo alıyom 2 gün sonra yine veriyomm psikolojik olduğunu düşünmeye başladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?