2013 Haziran Anneleri Zayıflıyor

Al benden de okadar

Dogum oncesi: 70,5 kg
Doguma giderken: 80 kg
An itibariyle: 73 kg

Hedef: 60 kg
Boy: 160 cm

Kirkim ciktigina gore korse giyip egzersizlere baslayabilirim. Keske yuruyuslere de baslayabilsem cok iyi olurdu

off :26:ben bu kadarını normal zamanda diyet fln yaparken bile yapamadım senden epey gaza geliyorum valla

canım sen öğle yememişsin
incir çok enerji veriyor ama maşallah sana

bende bayram sonrası spora başlıyorum
Canim istah fazla yok birde oglum son günlerde huysuz biraz en fazla uykusu 2 saat ehh haliyle zaman da kalmiyor hic bos vakit bulsam hemen kendimi ev isine veriyorum yemek hic aklima gelmiyor

işin kötü yanı yemeğe zamanım yok ama kocaman totom ve kocaman göbeğim varr niye niye anlamıyorumm
Ya hayatim senin boyun kac allah askina kilon cogu kisinin hayal ettigi bir kilo bu kadar stress yapma lutfen bak bana 70 in uzerindeyim 36 giyerken 42 beden pantolona zor sigiyorum sabirla ilerleyelim senden daha kotulerini dusun mesela beni ;')

off :26:ben bu kadarını normal zamanda diyet fln yaparken bile yapamadım senden epey gaza geliyorum valla

Aman sen bana bakma benim beslenmem biraz sagliksiz canim normalde istahim cok aciktir ama bu kilolu halimi gördükce gözüm yemek falan görmüyor.. Az ve sık yemek lazim ben kahvalti aksam yemegi disin da neredeyse birsey yemiyorum buda yanlis farkindayim

ohh masallah herkes burdaymiss ben acildigi gun ugramistim kizim uyaninca yazamdim sonrada unutmusum :26:

kizlarr ya 60 70 kilo diyorsunuz ve diyet yapiyorsunuzya ben o kiloda olmayi cok isterdim suan ben hamile kalmadan öncede kilolo oldugum icin sanirim cok kafaya takmamaya calistim ama tabii bende aldim kilo ve ne yaziki dogumda verdigim kiloyuda geri aldim simdi birde tr ye gidecegiz eee ben 7 yildir trde olan yiyemedigim yemekleri simdiden hayal ediyorum

benim icin cok zorrrrrrrrrrr

87 le hamile kaldim
95 le doguma gittim
86 ya dustum suan 90 kiloyum:26::26:
hedefim allah ne verdiyse vermek 70 biel raziyim suan icin

dipnot: ancak ben diyete turkiyeden döndukten sonra basliyabilriim galiba
bende geceleri yiyordum bir kac gtundur biraktim yememeye basladim insallah böylede devam edebilirim
bende ancak kahvaltimi öglen yapabiliyorum gunde 2 ögun ancak yiyebiliyorum ara ögun hic yok ben sizin yemek menunuze hayretler icinde okudum ben onlari 2 gunde yiyorum :26::26::26:ama neden ben kilo veremiyorum hic aliyorum surekli

ya ne güzel beslenen arkadaşlarımız var yaa.. benim habire yiyesim geliyo hem de öyle meyve falan kesmiyo illa kek börek yiyesim geliyo.. off ya napçam ben millet emzirirken zayıflar ben kilo alıyorum.. :)

Benimde accayip yaş pasta, kekler kurabiyeler yiyesim war. O yüzden eşime aldırmıyorum. Evde tatlı yerine bir tek petibör büsküvi var. Oda süt yapıyor dediler diye aldırdım. Yani canım çekse bile yiyemiyorum. Çocuğu bırakıp pastaneyede koşamam kalıyorum öyle

Çoook yanlış çooookkk
Senin birde küçük oğlun var. Ona yemek yedirirken sende yemelisin. Çorba falan yap birlikte için Benim bebeğim en fazla 1 saat uyuyor. O uyurken hemen gidip yiyecek hazırlıyorum kendime yoksa sütüm kaçar

Son düzenleme:

canım diyeti döndükten sonra yapacağım diyip diyip tr'den 100 kilo ile dönme sakın Tr de bile dikkat et. İstediğin yemeği ye ama ekmek kullanma porsiyonlarını normal tut. Özledim diye tabak tabak yeme

Canim istah fazla yok birde oglum son günlerde huysuz biraz en fazla uykusu 2 saat ehh haliyle zaman da kalmiyor hic bos vakit bulsam hemen kendimi ev isine veriyorum yemek hic aklima gelmiyor

İnşallah oğlanın uykusu düzelir. Benim dikişler tam iyileşmedi o yüzden spor işini bir kaç ay askıya aldım. Bu arada benim oğlan deliksiz 2 saat uyuduğunda o gün sevinçten havalara uçuyorum En fazla 1,5 saat oda arada uyanıyor uykusunu dağıtmadan sallıyorum tekrar dalıyor

canm boyum 163 kısayım kötü duruyo kilo 50 kilo olmam gerekli yoksa dolabımı yenilemek zorundayımm benmde bütün kıyafetler 36 şimdi 38 40 giyiyorumm...

ah kuzum ye tabi yaaa çıkar acısını sonra verirsin nasıl olsaa sen hasret giderr senin mazeretin varr hayatımm...

canm öle olmuyoo işte yaa
zaten yediğim öğün onunla yediğim öğünn canım hiç istemiyooo

e canım sütün bol nasılsa iyi işte,baktın bitkin düşüyorsun toparlarsın..bnm de gözümün bişicik görmemesi lazımmm ama ...bırak gaza geleyim ben iyi gelir bana

sabah kahvaltımı gururla yazıyorum(umarım günün ilerleyen saatlerinde de bu gurur devam eder)
1yumurta
yarım domates
1biber
100grpeynir
dereotu
dikkatinizi çekerim ekmek yok

ekmeksiz kahvaltıyı alkışlıyorum....

Arkadasin dedigi gibi sakin ipin ucunu kacirip cok fazla kilo alip dönme valla hicte kolay verilmiyor bu kilolar.. Ben gecen yil 58 kiloydum sigarayi biraktim istahim asiri acilmisti o ay 3 kilo aldim e ardindan da izine gittik esim sagolsun istanbulda da balik, konyada etli ekmek ve daha birsürü sey yemeye gidelim demekten 4 kilo aldim 3 hafta da, geldigim de 1 haftalik hamileydim birde güzel ohh bir 30 kilo da böyle aldik.. Millet hamile kalmadan zayiflar ben kilo alip kaldim allahtan 18 kg 2 hafta da hemen gitti.. Bende öyle kolay zayiflayamam mesela her insan ayni degil kimisi bir ögün yer kilo alir kimisi catlayacak kadar yer gram almaz..

Canim insallah en fazla uykusu 2 saat demem geceleri, gündüzleri benimki de her saat basi uyaniyor önceden en az 2 saat uyurdu gündüz, buna ragmen bir güne bir dünya is sigdirmwya calisiyorum.. Son 5-6 yildir hep gece 4 te kalkip ise gittigim icin olsa gerek vücudum uykusuzluga alismis, sadece huysuz oldugun da hep ayakta durdugum da falan gücüm kalmiyor hic

Benim boyum da 167 öyle cok uzun degil kiloyu genelde hep bacaklarimdan almisim kiyafet konusun da cok iyi anliyorum seni inan.. 1 hamilelik pantolonum birde bol gelen pantolon vardi allahtan onlar varmis ama hala ayni kiyafetleri giymekten bunaldim iyice.. Dedigin gibi bende dolabi yenilemek hc istemiyorum, simdi gidip birseyler alirsam eger suan ki kilo vermek icin olan hirsimi kaybederim diye alisverise gitmiyorum

Masallah canim kahvaltin gayet yeterli düne bakarak daha düsük kalorili gün boyu ayni performansi bekliyoum senden :)

Kizlar bi baktim soyle, menuler listeler dalan . Ama yok hic canim istemiyor su anda zayiflamaya calismak. Yine de yazayim bilgilerimi, belki bi gun hazir hissedersem araniza katilirim.

87 kilo ile doguma gittim
Eve geldim 80 kilo idim
Su an 74 kiloyum
Dogum oncesi kilom 65

Hepinize kolayliklar dilerim..

ay üstünde tam buğday ve pirinçten yapılmış vitamin ve 7 mineralli diye yazınca faydalı bişey diye düşünmüştüm ben onu ((

canin cok pasta cekiyorsa zamanda bulursan bisküvilerden pasta yapabilirsin az sekeri puding hazirla kat kat bisküvilerin arasina dök oldu sana pasta hem süt de var icinde sütünüde artirir ben cok seviyorummm
canım diyeti döndükten sonra yapacağım diyip diyip tr'den 100 kilo ile dönme sakın Tr de bile dikkat et. İstediğin yemeği ye ama ekmek kullanma porsiyonlarını normal tut. Özledim diye tabak tabak yeme
yok canim tabak tabak yemem mümkün degil zaten gercekten cok ishatli birisi degilim ama kiymeli pide fln yemeyi cok özledim onun hayalini kuruyorumm hamileyken nasil as ermistim burda yaptirdim ama o tadi bulamadim esim getirdi tr den te buraya ama azucuktu disimin kavuguna yetmedi o daiste sadece onu fazla kacirabilirim :26::26::26: ama söz yinede dikkat etmeye calisacamm

saol canimm benim dimi hakkim benim :26::26: ama kizlarda hakli ipin ucunu kacirirsam 100 kilo dönmekte var

masallah güzel bir kahvalti ekmeksiz hemde tebrik ederimm

ahhh ahhh bende sigarayi birakinca aldim bu killolari ( ama olsun 3 yil olmus birakaladi cok mutluyum bunun icin
ben genelde turkiyede kilo almam aksine veririm cok gezdigim icin yediklerimide eritiyordum ama bu defa nasil olcak bilmiyorum birde dedimya sigarayida biraktim o cok etkiliyordu :) her ne kadar herseyde gözum kalcam bilsemde dikkat etmeye calisacam birde zaten her görenn ayyyyyyyy TALIAAAA ne kadar cok kilo almisin sen diyecekler ve moralimi bozacaklarr hadi gelde ye ozaman icinden gele gele ayyy desene oglusunda turkiyenin hvasi suyu var diye

Kahvalti: bir kücük peynirli omlet, 1 domates, 4 zeytin, emzirme çayi

30 dk spor..

Simdilik böyle bakalim

seninde kahvaltin hayet guzelll iyi gidiyorsunuz valla helal olsun dunden daha iyi menüler bugun

ama kimse aksam menusünü yazmamiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…