- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
- Konu Sahibi keepmeinformed
-
ben bugün sadece 2 tabak makarna yedimm başaka bişi yokk bardak bardak emzirme çayları meyve suları ve su var bide hiç bişi yemedim aç dolaşıyomö resmenn ama istediğim için değil vakit bulamadığım için şaka gibii yemek yemeye zamanım yok resmennn
Al benden de okadar
bugün
sabah
ballı bademli(3-4 badem) müsli-süt
az pide ve 100 gr kadar beyaz peynir
öğlen
1 tabak bamya
1 tabak kıyma-patates yemeği
ara
bir tabak üzüm
akşam
1tabak pilav ve bir tabak daha kıyma-patates yemeği az yoğurt
ara(ne arası pis boğazlık ve oburluk)
4 kurabiye
ama sonrasında eşim sandviç yaptı tuttum kendimi yemedim -aferin bana- ve iki gündür yürüyoruz az maz başladık bakalım ..
off :26:ben bu kadarını normal zamanda diyet fln yaparken bile yapamadımKahvalti: 2 yumurta, 2 dilim peynir. 1 salatalik-domates, 1 kepek ekmek, emzirme cayi
Ara: 2-3 meyve, kuru incir
Aksam: Bol salata
Emzirme olmasa sadece salatayla idare edicem ama simdilik böyle..
Seker ve ekmek sivi yag son 1-2 haftadir neredeyse hic yok..
Oglum biraz uzun uyusa artik spira baslayacagim ama son günler de uyku düzeni cok bozuk her saat basi uyaniyor gündüzleri
Canim istah fazla yok birde oglum son günlerde huysuz biraz en fazla uykusu 2 saat ehh haliyle zaman da kalmiyor hic bos vakit bulsam hemen kendimi ev isine veriyorum yemek hic aklima gelmiyorcanım sen öğle yememişsin
incir çok enerji veriyor ama maşallah sana
bende bayram sonrası spora başlıyorum
Ya hayatim senin boyun kac allah askina kilon cogu kisinin hayal ettigi bir kilo bu kadar stress yapma lutfen bak bana 70 in uzerindeyim 36 giyerken 42 beden pantolona zor sigiyorum sabirla ilerleyelim senden daha kotulerini dusun mesela beni ;')işin kötü yanı yemeğe zamanım yok ama kocaman totom ve kocaman göbeğim varr niye niye anlamıyorumm
off :26:ben bu kadarını normal zamanda diyet fln yaparken bile yapamadımsenden epey gaza geliyorum valla
ya ne güzel beslenen arkadaşlarımız var yaa.. benim habire yiyesim geliyo hem de öyle meyve falan kesmiyo illa kek börek yiyesim geliyo.. off ya napçam ben millet emzirirken zayıflar ben kilo alıyorum.. :)
ben bugün sadece 2 tabak makarna yedimm başaka bişi yokk bardak bardak emzirme çayları meyve suları ve su var bide hiç bişi yemedim aç dolaşıyomö resmenn ama istediğim için değil vakit bulamadığım için şaka gibii yemek yemeye zamanım yok resmennn
ohh masallah herkes burdaymiss ben acildigi gun ugramistim kizim uyaninca yazamdim sonrada unutmusum :26:
dipnot: ancak ben diyete turkiyeden döndukten sonra basliyabilriim galiba
bende geceleri yiyordum bir kac gtundur biraktim yememeye basladim insallah böylede devam edebilirim
bende ancak kahvaltimi öglen yapabiliyorum gunde 2 ögun ancak yiyebiliyorum ara ögun hic yokben sizin yemek menunuze hayretler icinde okudum ben onlari 2 gunde yiyorum :26::26::26:ama neden ben kilo veremiyorum hic aliyorum surekli
Canim istah fazla yok birde oglum son günlerde huysuz biraz en fazla uykusu 2 saat ehh haliyle zaman da kalmiyor hic bos vakit bulsam hemen kendimi ev isine veriyorum yemek hic aklima gelmiyor
canm boyum 163 kısayım kötü duruyo kilo 50 kilo olmam gerekli yoksa dolabımı yenilemek zorundayımm benmde bütün kıyafetler 36 şimdi 38 40 giyiyorumm...Canim istah fazla yok birde oglum son günlerde huysuz biraz en fazla uykusu 2 saat ehh haliyle zaman da kalmiyor hic bos vakit bulsam hemen kendimi ev isine veriyorum yemek hic aklima gelmiyor
Ya hayatim senin boyun kac allah askina kilon cogu kisinin hayal ettigi bir kilo bu kadar stress yapma lutfen bak bana 70 in uzerindeyim 36 giyerken 42 beden pantolona zor sigiyorum sabirla ilerleyelim senden daha kotulerini dusun mesela beni ;')
Aman sen bana bakma benim beslenmem biraz sagliksiz canim normalde istahim cok aciktir ama bu kilolu halimi gördükce gözüm yemek falan görmüyor.. Az ve sık yemek lazim ben kahvalti aksam yemegi disin da neredeyse birsey yemiyorum buda yanlis farkindayim
ah kuzum ye tabi yaaa çıkar acısını sonra verirsin nasıl olsaa sen hasret giderr senin mazeretin varr hayatımm...ohh masallah herkes burdaymiss ben acildigi gun ugramistim kizim uyaninca yazamdim sonrada unutmusum :26:
kizlarr ya 60 70 kilo diyorsunuz ve diyet yapiyorsunuzya ben o kiloda olmayi cok isterdim suanben hamile kalmadan öncede kilolo oldugum icin sanirim cok kafaya takmamaya calistim ama tabii bende aldim kilo ve ne yaziki dogumda verdigim kiloyuda geri aldim simdi birde tr ye gidecegiz eee ben 7 yildir trde olan yiyemedigim yemekleri simdiden hayal ediyorum
benim icin cok zorrrrrrrrrrr
87 le hamile kaldim
95 le doguma gittim
86 ya dustum suan 90 kiloyum:26::26:
hedefim allah ne verdiyse vermek 70 biel raziyim suan icin
bende geceleri yiyordum bir kac gtundur biraktim yememeye basladim insallah böylede devam edebilirim
bende ancak kahvaltimi öglen yapabiliyorum gunde 2 ögun ancak yiyebiliyorum ara ögun hic yokben sizin yemek menunuze hayretler icinde okudum ben onlari 2 gunde yiyorum :26::26::26:ama neden ben kilo veremiyorum hic aliyorum surekli
canm öle olmuyoo işte yaaBenimde accayip yaş pasta, kekler kurabiyeler yiyesim war. O yüzden eşime aldırmıyorum. Evde tatlı yerine bir tek petibör büsküvi var. Oda süt yapıyor dediler diye aldırdım. Yani canım çekse bile yiyemiyorum. Çocuğu bırakıp pastaneyede koşamam kalıyorum öyle
Çoook yanlış çooookkk
Senin birde küçük oğlun var. Ona yemek yedirirken sende yemelisin. Çorba falan yap birlikte içinBenim bebeğim en fazla 1 saat uyuyor. O uyurken hemen gidip yiyecek hazırlıyorum kendime yoksa sütüm kaçar
e canım sütün bol nasılsaAman sen bana bakma benim beslenmem biraz sagliksiz canim normalde istahim cok aciktir ama bu kilolu halimi gördükce gözüm yemek falan görmüyor.. Az ve sık yemek lazim ben kahvalti aksam yemegi disin da neredeyse birsey yemiyorum buda yanlis farkindayim
e canım sütün bol nasılsaiyi işte,baktın bitkin düşüyorsun toparlarsın..bnm de gözümün bişicik görmemesi lazımmm ama ... bırak gaza geleyim ben iyi gelir bana
sabah kahvaltımı gururla yazıyorum(umarım günün ilerleyen saatlerinde de bu gurur devam eder)
1yumurta
yarım domates
1biber
100grpeynir
dereotu
dikkatinizi çekerim ekmek yok
ohh masallah herkes burdaymiss ben acildigi gun ugramistim kizim uyaninca yazamdim sonrada unutmusum :26:
kizlarr ya 60 70 kilo diyorsunuz ve diyet yapiyorsunuzya ben o kiloda olmayi cok isterdim suanben hamile kalmadan öncede kilolo oldugum icin sanirim cok kafaya takmamaya calistim ama tabii bende aldim kilo ve ne yaziki dogumda verdigim kiloyuda geri aldim simdi birde tr ye gidecegiz eee ben 7 yildir trde olan yiyemedigim yemekleri simdiden hayal ediyorum
benim icin cok zorrrrrrrrrrr
87 le hamile kaldim
95 le doguma gittim
86 ya dustum suan 90 kiloyum:26::26:
hedefim allah ne verdiyse vermek 70 biel raziyim suan icin
Canim insallah en fazla uykusu 2 saat demem geceleri, gündüzleri benimki de her saat basi uyaniyor önceden en az 2 saat uyurdu gündüz, buna ragmen bir güne bir dünya is sigdirmwya calisiyorum.. Son 5-6 yildir hep gece 4 te kalkip ise gittigim icin olsa gerek vücudum uykusuzluga alismis, sadece huysuz oldugun da hep ayakta durdugum da falan gücüm kalmiyor hicİnşallah oğlanın uykusu düzelir. Benim
dikişler tam iyileşmedi o yüzden spor işini bir kaç ay askıya aldım. Bu arada benim oğlan deliksiz 2 saat uyuduğunda o gün sevinçten havalara uçuyorumEn fazla 1,5 saat oda arada uyanıyor uykusunu dağıtmadan sallıyorum tekrar dalıyor
canm boyum 163 kısayım kötü duruyo kilo 50 kilo olmam gerekli yoksa dolabımı yenilemek zorundayımm benmde bütün kıyafetler 36 şimdi 38 40 giyiyorumm...
ah kuzum ye tabi yaaa çıkar acısını sonra verirsin nasıl olsaa sen hasret giderr senin mazeretin varr hayatımm...
canm öle olmuyoo işte yaa
zaten yediğim öğün onunla yediğim öğünn canım hiç istemiyooo
e canım sütün bol nasılsaiyi işte,baktın bitkin düşüyorsun toparlarsın..bnm de gözümün bişicik görmemesi lazımmm ama ... bırak gaza geleyim ben iyi gelir bana
sabah kahvaltımı gururla yazıyorum(umarım günün ilerleyen saatlerinde de bu gurur devam eder)
1yumurta
yarım domates
1biber
100grpeynir
dereotu
Kahvalti: bir kücük peynirli omlet, 1 domates, 4 zeytin, emzirme çayi
30 dk spor..
Simdilik böyle bakalim
bulgur bende ve sanırım oğluşumda da fena halde gaz yapıyor keşke yapmasa çok güzel besin-bu arada nesfiti içindeki koruyucuların içeriği yüzünden hamilelikten beri tüketmiyorum ben, sen de bir bak canım istersen
eh kızlar niye kilo veremediğimi anlamış oldum böylece,insan gibi yemiyormuşum kiiidün yazdıklarımın üstüne bi ton bişi yedim daha
bugün
ballı bademli(3-4 badem) müsli-süt
az pide ve 100 gr kadar beyaz peynir
1 tabak bamya
1 tabak kıyma-patates yemeği
bir tabak üzüm...ve hala açım pes
Benimde accayip yaş pasta, kekler kurabiyeler yiyesim war. O yüzden eşime aldırmıyorum. Evde tatlı yerine bir tek petibör büsküvi var. Oda süt yapıyor dediler diye aldırdım. Yani canım çekse bile yiyemiyorum. Çocuğu bırakıp pastaneyede koşamam kalıyorum öyle
Çoook yanlış çooookkk
Senin birde küçük oğlun var. Ona yemek yedirirken sende yemelisin. Çorba falan yap birlikte içinBenim bebeğim en fazla 1 saat uyuyor. O uyurken hemen gidip yiyecek hazırlıyorum kendime yoksa sütüm kaçar
yok canim tabak tabak yemem mümkün degil zaten gercekten cok ishatli birisi degilim ama kiymeli pide fln yemeyi cok özledim onun hayalini kuruyorummcanım diyeti döndükten sonra yapacağım diyip diyip tr'den 100 kilo ile dönme sakınTr de bile dikkat et. İstediğin yemeği ye ama ekmek kullanma porsiyonlarını normal tut. Özledim diye tabak tabak yeme
saol canimm benim dimi hakkim benim :26::26: ama kizlarda hakli ipin ucunu kacirirsam 100 kilo dönmekte varcanm boyum 163 kısayım kötü duruyo kilo 50 kilo olmam gerekli yoksa dolabımı yenilemek zorundayımm benmde bütün kıyafetler 36 şimdi 38 40 giyiyorumm...
ah kuzum ye tabi yaaa çıkar acısını sonra verirsin nasıl olsaa sen hasret giderr senin mazeretin varr hayatımm...
canm öle olmuyoo işte yaa
zaten yediğim öğün onunla yediğim öğünn canım hiç istemiyooo
1yumurta
yarım domates
1biber
100grpeynir
dereotu
Arkadasin dedigi gibi sakin ipin ucunu kacirip cok fazla kilo alip dönme valla hicte kolay verilmiyor bu kilolar.. Ben gecen yil 58 kiloydum sigarayi biraktim istahim asiri acilmisti o ay 3 kilo aldim e ardindan da izine gittik esim sagolsun istanbulda da balik, konyada etli ekmek ve daha birsürü sey yemeye gidelim demekten 4 kilo aldim 3 hafta da, geldigim de 1 haftalik hamileydim birde güzel ohh bir 30 kilo da böyle aldik.. Millet hamile kalmadan zayiflar ben kilo alip kaldim allahtan 18 kg 2 hafta da hemen gitti.. Bende öyle kolay zayiflayamam mesela her insan ayni degil kimisi bir ögün yer kilo alir kimisi catlayacak kadar yer gram almaz..
Kahvalti: bir kücük peynirli omlet, 1 domates, 4 zeytin, emzirme çayi
30 dk spor..
Simdilik böyle bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?