- Konu Sahibi keepmeinformed
-
dünün kalanını yazayım;e canım sütün bol nasılsaiyi işte,baktın bitkin düşüyorsun toparlarsın..bnm de gözümün bişicik görmemesi lazımmm ama ... bırak gaza geleyim ben iyi gelir bana
sabah kahvaltımı gururla yazıyorum(umarım günün ilerleyen saatlerinde de bu gurur devam eder)
1yumurta
yarım domates
1biber
100grpeynir
dereotu
dikkatinizi çekerim ekmek yok
ben de normalde çok tüketirim ama koruyucuları vs. bebek varken iyi olmaz,müsli yiyorum ben onun yerine tadı fln daha kötü ama koruyucusuz en azındanay üstünde tam buğday ve pirinçten yapılmış vitamin ve 7 mineralli diye yazınca faydalı bişey diye düşünmüştüm ben onu((
cnm kuru fasulye miiiDün
Sabah
2 yumurta 1 domates
1 bardak çay
labne
ara
sütlaç
öğlen
8-10 tane petibör büsküvi
ara
şeftali
akşam
1 tabak kuru fasülye
2 kaşık pilav
dün çok sağlıksız beslendim sütüm azaldı
esra topikte kupa verilecekse kesinlikle senin canım, bravo vallaKahvalti: 1 kepek ekmek, 2 yumurta, 1 salatalik, 2 dilim peynir
Gecen cumadan bu cumaya 800 gr gitmis bir 200 daha gitse iyiydi.. Sezeryandan dolayi dikislere güvenemedigim icin pilates e baslayamacagim birkac ay sanirim.. Simdilik oglumdan ne kadar zaman kalirsa okadar spor aletine cikmaya calisiyorum bakalim
dünün kalanını yazayım;
öğlen
cnm kuru fasulye miiiertesi güne çocuğungaz durumu nasıl oldu peki?
akşambugün tartı günü az sonra gideceğim tartıya doğru amma korkuyorum aldıysam diye:18:
bugünkü listemi yazayım;
sabah
ballı ve bademli müsli (canım çook fena tatlı istedibununla kapattım)
öğle
balık-salata
ara
yarım dilim kepekli ekmek
100gr peynir
1 domates
dereotu
akşam abartmazsam fena bir gün olmadı yine
dünün kalanını yazayım;
öğlen
1 tabak makarna-bolonez sosla
1 kase mercimek çorbası
ara
iki kurabiye
akşam
bir porsiyon balık
bol salata
kendi standartlarımda güzel ve verimli bir gündühiç ekmeksiz günü tamamladım, o aradaki makarna ve kurabiyeler de olmayaydı kupa verecektim kendime
ben de normalde çok tüketirim ama koruyucuları vs. bebek varken iyi olmaz,müsli yiyorum ben onun yerine tadı fln daha kötü ama koruyucusuz en azından
cnm kuru fasulye miiiertesi güne çocuğun gaz durumu nasıl oldu peki?
esra topikte kupa verilecekse kesinlikle senin canım, bravo valla
esradan başka kimsecikler yazmamış bari ben de yazayım;
200gr vermişim
67,4 kg olarak haftayı tamamladımhaftaya bunu ikiye katlamayı planlıyorum hadi bakalım göreceğiz
Kahvalti: 1 kepek ekmek, 2 yumurta, 1 salatalik, 2 dilim peynir
Gecen cumadan bu cumaya 800 gr gitmis bir 200 daha gitse iyiydi.. Sezeryandan dolayi dikislere güvenemedigim icin pilates e baslayamacagim birkac ay sanirim.. Simdilik oglumdan ne kadar zaman kalirsa okadar spor aletine cikmaya calisiyorum bakalim
2 gündür spora basladim birden istahim acildi canim ya israrla yememeye calisiyorum ama bakalim
ne yapıyorsun spor? ben de yoga yapıyorum ama bir çok pose yapmaya yapmaya babaanne kıvamına gelmiş canım sıkılıyor yaptıkça neyse böyle böyle artık
süpeeeeeeeeeeeeer bence keeeeeeeeeep kendini ıspatlamanın zamanı sakın kaybediyim deme kazanmalısııınkızlar eşimle kilo verme yarışına girdik bu arada, kim önce 10 kg verirse o kazanacak..kazanmalıyımmmm
ohh masallah herkes burdaymiss ben acildigi gun ugramistim kizim uyaninca yazamdim sonrada unutmusum :26:
kizlarr ya 60 70 kilo diyorsunuz ve diyet yapiyorsunuzya ben o kiloda olmayi cok isterdim suanben hamile kalmadan öncede kilolo oldugum icin sanirim cok kafaya takmamaya calistim ama tabii bende aldim kilo ve ne yaziki dogumda verdigim kiloyuda geri aldim simdi birde tr ye gidecegiz eee ben 7 yildir trde olan yiyemedigim yemekleri simdiden hayal ediyorum
benim icin cok zorrrrrrrrrrr
87 le hamile kaldim
95 le doguma gittim
86 ya dustum suan 90 kiloyum:26::26:
hedefim allah ne verdiyse vermek 70 biel raziyim suan icin
dipnot: ancak ben diyete turkiyeden döndukten sonra basliyabilriim galiba
bende geceleri yiyordum bir kac gtundur biraktim yememeye basladim insallah böylede devam edebilirim
bende ancak kahvaltimi öglen yapabiliyorum gunde 2 ögun ancak yiyebiliyorum ara ögun hic yokben sizin yemek menunuze hayretler icinde okudum ben onlari 2 gunde yiyorum :26::26::26:ama neden ben kilo veremiyorum hic aliyorum surekli
süpeeeeeeeeeeeeer bence keeeeeeeeeep kendini ıspatlamanın zamanı sakın kaybediyim deme kazanmalısııın
canını sıkma canım bayraak bende en kilolularınız olaraktan
ne yapıyorsun spor? ben de yoga yapıyorum ama bir çok pose yapmaya yapmaya babaanne kıvamına gelmiş canım sıkılıyor yaptıkça neyse böyle böyle artık
merhaba kilolarını çok takma şuan yeni doğum yaptık daha dünyanın en kutsal şeyi anneyiz onların sağlığı için aldık kilolarımızı bide kaç kilosun yaş ikinci gebelik falansa kilo vermek zorlaşıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?