2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım çok çok geçmiş olsun.sende bebeğinde iyisinizdir umarım:26:

Canım yazmıştım geçen sayfada görmedin galiba
annesinin yanına gitti memlekete
onun sonuçları bir hafta sonra çıkacakmış
görüştüm ben

Canım bir arkadaş memleketine annesinin yanına gitti dedi Akasya için geçen gün. P.tesi çıkmamış sonuçları birde. Hangi arkadaştı söyleyen hatırlayamıyorum şu an ama. :17:

Sağolun kızlar çok iyi takip edemiyorum özellikle geçmişi.. sanırım kaçırdım mesaj kutusu da dolu..
Merak ettiğim için gerilmiştim rahatladım şimdilik umarım iyi haberler alır..

Herkese Günaydın :))))

Hsumeyye topiğimizin isim annesi olmuş, ne güzel :)))) bugün saat 12:00de doktro kontrolüm var, bir heyecan bir heyecan bizde :)))))))

Günaydın teteeeleeerr ;))) dün doktordaydık üçlü taramaya girdik sonuç bugün belli olacak dualarınıza ihtiyacımız vaar. Detaylı ultrason için 3 hafta sonrasını verdi. Rabbim cümlemize hayırlısı ile sağlıklı sıhhatle akıllı fikirli zamanında vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin, öpüyoruz teteeeleeerr:)))

günaydın kızlar :3: iki günlük tatil iyi geldi sürünürdüm yoksa hastalığım biraz iyi oldu şükür :46:

Günaydın herkese. Hayırlı günler olsun inşallah.

Hully ; çok geçmiş olsun canım. Umarım iyisinizdir.

Her yer buz olmuş. Bu sabah taksiye binmeyip yürüyeyim dedim, az kalsın düşecektim zor toparladım kendimi. Sabah sabah taksiye binmemekle hayatımın hatasını yapacıktım :18: 10-15 dk da yürüdüğüm yolu yarım saatte yürümüşüm.:18:

ya ole hızlı bı carpma degıl ama korkudan oldum ne olduysa
plakayı o korkuyla alamadım
ben ıyıyım ama bebegımı bılmıorm
cok sukur kanama falan da olmadı o yuzden dr a gıtmedım

ya kızlar az once yesıl ısıkta karsıdan karsıya gecerken adamın bırı yol hakkı benım oldugu halde durmadı ve bana carptı
ne yazıkkı plakayı bıle alamadım tıtremekten
adam arabadan ınmedı bıle rabbıme havale edıorm

çok geçmiş olsun canım . Iyi olduğunuza sevindim .

Günaydın herkese

günaydın kızlar:3: nasılsınız bakalım?

hullycim geçmiş olsun, bebiş iyidir merak etme canım birazdan kıpırdayıp seni dürter eminim:1: O adam da Allah'ından bulsun ne insanlar var yaa:47:

ya kızlar az once yesıl ısıkta karsıdan karsıya gecerken adamın bırı yol hakkı benım oldugu halde durmadı ve bana carptı
ne yazıkkı plakayı bıle alamadım tıtremekten
adam arabadan ınmedı bıle rabbıme havale edıorm
çok geçmiş olsun canım. kazanın olduğu yerde kamera falan varsa direkt şikayet ederdim ben günü belli tahmini saati de biliyorsan hiç durma derim eminim hamile olduğun için iki kat ilgi gösterirler sana büyükşehir belediyesi. böyle hanzolardan çok var geçiştirmemek lazım

kızlar bi şey sorcam size, siz geceleri sola yatmayı becerebiliomusunuz
ben ne zaman kalksam hep ya sağ taraftayım ya da yüz üstü yatıyorum
sola yatınca bi türlü uyuyamıyorum

canım ben sola yatabiliyorum tüm gece soluma yatmış olursam sol tarafım çok ağrıyo. arada bir poziyon değiştiriyorum. eğerki sola alıştırmak istiyorsan belki çözümü yastıkla bulabilirsin sağa ya da sırt üstü yatmayacak şekilde yastıkla doldurabilirsin arkanı tabi deli yatmıyorsan:1:

Minikuss yazamasamda takip ediyorum seni. inşallah güzel sonuçlarını bizimle paylaşacaksın.

Son düzenleme:
Aşı yapılan kolum akşam çok ağrıdı. Hala da ağrıyor
geçmiş olsun canım, umarım geçer çabucak

kızlar ya benim de işe gidesim yok, zaten bu ara iş de yok öyle milleti dinlemeye kendimi göstermeye gidiyorum. İş yerinde üstlerim sürekli çekişme halinde, arada kalmaktan çok sıkıldım hepsinde de bir alınganlık ki sormayın. Kaç zamandır idare etmek yordu beni valla, bir koltuk kavgasıdır gidiyor. Herkes diyor ki "tam zamanında hamile kaldın yoksa daha da arada kalırdın" :49: bebişim benim, daha doğmadan annesinin iş hayatına destek oluyor:1:

Günaydın kızçeler uykusuz bir gecenin sabahından merhaba. :14: Gece bir bel ağrısıyla uynadım ve kendimi sırt üstü yatarken buldum. :20: Geçen gece de aynısı oldu. Sırt üstü yatamıyorum çok ağrıyor belim. :14:

Bu arada hully cim geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. :16:

acemiperi; ne kadar sürüyormuş peki ağrısı bunun. :17: Benim de p.tesi kontrolüm var. O zaman sorucam bakalm aşı yaptırayım mı diye?

desty; bugün kontrolün varmış. Bebişinin güzel güzel fotolarını getir bize annesi. :17:

ya ole hızlı bı carpma degıl ama korkudan oldum ne olduysa
plakayı o korkuyla alamadım
ben ıyıyım ama bebegımı bılmıorm
cok sukur kanama falan da olmadı o yuzden dr a gıtmedım

canım çok geçmiş olsunnn ya o adamda bulsun emi öküzz işte ne olcak

ya benımde karnım bı kocaman oluo bı kucucuk oluo anlamıoprm valla
ama 67 kılo olmusum kızlar sımdıen
58 le hamıle kalmsıtım
yuh dıorm kendıme baska bısı demıorm:52::52::52:

Back
X