Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yazmıştım geçen sayfada görmedin galiba
annesinin yanına gitti memlekete
onun sonuçları bir hafta sonra çıkacakmış
görüştüm ben
Canım bir arkadaş memleketine annesinin yanına gitti dedi Akasya için geçen gün. P.tesi çıkmamış sonuçları birde. Hangi arkadaştı söyleyen hatırlayamıyorum şu an ama.![]()
ya kızlar az once yesıl ısıkta karsıdan karsıya gecerken adamın bırı yol hakkı benım oldugu halde durmadı ve bana carptı
ne yazıkkı plakayı bıle alamadım tıtremekten
adam arabadan ınmedı bıle rabbıme havale edıorm
çok geçmiş olsun canım. kazanın olduğu yerde kamera falan varsa direkt şikayet ederdim ben günü belli tahmini saati de biliyorsan hiç durma derim eminim hamile olduğun için iki kat ilgi gösterirler sana büyükşehir belediyesi. böyle hanzolardan çok var geçiştirmemek lazımya kızlar az once yesıl ısıkta karsıdan karsıya gecerken adamın bırı yol hakkı benım oldugu halde durmadı ve bana carptı
ne yazıkkı plakayı bıle alamadım tıtremekten
adam arabadan ınmedı bıle rabbıme havale edıorm
kızlar bi şey sorcam size, siz geceleri sola yatmayı becerebiliomusunuz
ben ne zaman kalksam hep ya sağ taraftayım ya da yüz üstü yatıyorum
sola yatınca bi türlü uyuyamıyorum
geçmiş olsun canım, umarım geçer çabucakAşı yapılan kolum akşam çok ağrıdı. Hala da ağrıyor
günaydın kızlarnasılsınız bakalım?
hullycim geçmiş olsun, bebiş iyidir merak etme canım birazdan kıpırdayıp seni dürter eminimO adam da Allah'ından bulsun ne insanlar var yaa
![]()
a sen de benim gibi geç hissedenlerden olacaksın o zaman (19.hafta oldu benimki)ay nede o gunler
arada kıpırdanma hıssetsem de o mu degılmı emın olamıorm![]()
ya ole hızlı bı carpma degıl ama korkudan oldum ne olduysa
plakayı o korkuyla alamadım
ben ıyıyım ama bebegımı bılmıorm
cok sukur kanama falan da olmadı o yuzden dr a gıtmedım
ya ole hızlı bı carpma degıl ama korkudan oldum ne olduysa
plakayı o korkuyla alamadım
ben ıyıyım ama bebegımı bılmıorm
cok sukur kanama falan da olmadı o yuzden dr a gıtmedım
geçmiş olsun canım, umarım geçer çabucak
Sağolun kızlar. Birkaç gün sürüyormuş sanırım. 1 ay sonra bir doz daha vuracak. Sonra 6 ayda bir olacağım. Toplam 5 dozacemiperi; ne kadar sürüyormuş peki ağrısı bunun.Benim de p.tesi kontrolüm var. O zaman sorucam bakalm aşı yaptırayım mı diye?