kızlar merhaba,dün kontrolüm vardı.akşam geçmişi okurken uyuyakaldığım için yazamadım
bebeğimiz büyümüş çok şükür,20 cm,308 gr olmuşdoktor genel olarak iyi dedi
kızlar hani dörtlü testle bakılan omur açıklığına benim doktor ultrasonla bakıyor.teste gerek yok dedi.görünüyor zaten dedi.
ama asıl bakmak istediği doppler makinasında başka hasta olduğundan tam istediği gibi bakamadı sanırım,haftaya tekrar çağırdı.benim canıma minnethergün çağırsa yine giderim zaten
tetenoz aşısını sordum,oda olabilirsin dedi.ama ilkini 24.haftanda ol,diğerinide 28. haftanda ol,daha erken olma dedi:26:
çok az akıntım vardı,sanki mantar gibi geldionu sordum,alttan bakmadan fitil verdi:44:tek kullanımlık.geçmezse kültür alırız haftaya dedi.merak etme bu fitil bişey yapmaz bebeğe dedi:26:bende tedirgin oldum,aşırı değil sıkıntım ama kullansam mı kullanmasam mı:44:var mı aranızda fitil kullanan?
Kızlar günaydın. Mesajlarda kullanılan mimik işaretlerini hangi ayarları kullanarak yapıyorsunuz? deminden beri uğraşıyorum olmuyor. Cevap verirseniz memnun olurum
kimse cevap vermiyecek mi?
mesaj yazdığın tablonun hemen altında birsürü surat var hareketli onları seç hangini istiyorsan
Mesaj yazdığım tablonun altında hiç surat yok. O suratların oluşması için bazı ayarları değiştirmem gerekiyor . O ayarı bilmiyorum. Yoksa bir sürü surat çıksa içinden uygun olanı seçmem gerektiğini biliyorum. Yine de cevabın için tşk
Canım maşallah büyümüş miniğin :) Herşeyin yolunda gitmesine sevindim :) Bende ayın 22'sinde detaylı ultrasona giricem inşallah.
Senin yavrunun cinsiyeti ne? :) Ben topiği takip ediyorum fakat epeydir yazamıyordum
Merhaba kızlar 2 gündür acayip başağrım var parol içiyorum ama tam olarak kesilmiyor.Kendimi sıkıyorum ilaç almamak için ama dayanamıyorum.Başınız ağrıdığında siz ne yapıyorsunuz?
Kızlar günaydın. Mesajlarda kullanılan mimik işaretlerini hangi ayarları kullanarak yapıyorsunuz? deminden beri uğraşıyorum olmuyor. Cevap verirseniz memnun olurum
canım çok saol,Allah kısmet ederse benim kızım olucaksenin oğlun sanırım,avatarında yazıyor ordan gördüm.tebrik ederim seni canım evet çok özlettin kendini,nerelerdesin sem bakim
kızlar merhaba,dün kontrolüm vardı.akşam geçmişi okurken uyuyakaldığım için yazamadım
bebeğimiz büyümüş çok şükür,20 cm,308 gr olmuşdoktor genel olarak iyi dedi
kızlar hani dörtlü testle bakılan omur açıklığına benim doktor ultrasonla bakıyor.teste gerek yok dedi.görünüyor zaten dedi.
ama asıl bakmak istediği doppler makinasında başka hasta olduğundan tam istediği gibi bakamadı sanırım,haftaya tekrar çağırdı.benim canıma minnethergün çağırsa yine giderim zaten
tetenoz aşısını sordum,oda olabilirsin dedi.ama ilkini 24.haftanda ol,diğerinide 28. haftanda ol,daha erken olma dedi:26:
çok az akıntım vardı,sanki mantar gibi geldionu sordum,alttan bakmadan fitil verdi:44:tek kullanımlık.geçmezse kültür alırız haftaya dedi.merak etme bu fitil bişey yapmaz bebeğe dedi:26:bende tedirgin oldum,aşırı değil sıkıntım ama kullansam mı kullanmasam mı:44:var mı aranızda fitil kullanan?
kızlar geçmişi okumadan önce hemen size sorumu sormak istedim. Saçlarımı boyatmak istiyorum çünkü saçımda çok beyaz saç çıkıyo ve artık çok çirkin duruyo doktoruma sordum içinde hidrojen peroxit (H2O2) yoksa boyayabilirsin. Ama o madde olmayan boya varmı bilmiyorum dedi siz ne dersiniz ??
Evet canım inşallah oğlum olacakmış. Bu hafta öğrendik :) Bende sonradan anketi inceledim orada gördüm kızın olacağınıRabbim gönlünüze göre versin inşallah.. Ne ciciler alınır o prensese
Biz başka bir şehre taşındık. Anca yerleştik eve :) Şimdilerde de kota zorluyo beniKısıtlı girebiliyorum. Bi bakıp çıkıyorum :) İnşallah ilerleyen zamanlarda daha aktif olurum =)
evet cnm bende de aynı sorun var... ben de kaşıntı da var baya.. 3 hafta önce kontrolümde doktor fitil vermişti. kullanmadım.
dün ki kontrolder, içim rahat etediği için kullanmadığımı söyledim.. doktorda ona güvenmem gerektiğini iletti.
bugün kullancam bende.ztn 1 tane kullanıyosun.. internette okudum, hamileyken kullanan baya kişi var..
ayrıca doktorum dün kasıklarımdan kan akışımı dinledi.. sanırım çok hızlı gelmedi ki Coraspin verdi (kan sulandırıcı)
ona da internetten baktım. hamilelere bu durumlarda verilirmiş.. bir zararı yokmuş... başka kullanan var mı??
bu arada daha önce 2 li testim temiz çıktığı için doktor 3 lü test yapmadı..
ikili tresin sonucu yüzde 85, 3 lü testin sonucu yüzde 65 güvenilir dedi.. önümüzdeki haftalarda detaylı ultrason yapılıcak sadece
benim bebişim de 250 gr ve 22 cnm olmuş.. 3 boyutlu ultrasonda gördük.. baya baya şekillenmiş..
el salladı bize
Onuda ilk önce Kullanıcı Kontrol Paneline gireceksin. Sol taraftaki listeden Seçenekleri Düzenle diye bir şey var ona tıklayacaksın. Açılan sayfada aşağı doğru inersen Konu Görünüm Seçenekleri vardır. Oradan Grafikleri Göster seçeneğine tick atacaksın. Hıı değişiklikleri kaydet seçeneğine tıklamayıda unutma :) Umarım anlatabilmişimdir
arkadaşlar avrupa yakasında hangi iyi dr.a gidiyorsunuz ve nerede doğum düşünüyorsunuz?
canım sorunun cevabı aşağıdaki linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?