2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet evet fiyatı yaz
hangi hastane onu da yaz ama
:)

evet evet fiyatı yaz
hangi hastane onu da yaz ama
:)

meraba arakdaşlar gemişi okudum Rabbim kimseyi evladıyla sınmasın hayırlı yazılar yazsın işallah cümlemiin bebeğinesağlı verin kasyaıma ve bebeğini kaybeden rkadaşlara en kısa zamda sağlıkı bebeler nasip etsin Rabbim AMİN

kızlar ankaradafatih hastanesinede 150 lira

Hayirli hafta sonları kizlar nasilsiniz tetenoz aşımı vuruldum ondan mıdır nedir bütün vücudum ağrıyor bacaklarım bileklerim kalçalarım cok ağrıyor vurulan arkadaslarım sizlerde de böyle birsey oldu mü yoksa bende kalsiyum eksikliği mı var
Herkese sağlıklı sorunsuz hamişlik diliyorum

tansiyon için mi hastaneye yatman gerekiyor iyi bir doktorda yapılırsa zararı yokmuş ama benim 4 lü testim kötü çıkarsa yaptırırmıyım aldırmayacağım çocuğa yaptırmak istemiyorum ama insan bir yandan rahatlamak istiyor allah korusun seninki ler nasıl bilmiyorum ama doktor gerek görmediyse bence ehvam yapma

kızlar 17. haftama girdim. doktor sağlık ocağında aşını yaptır dedi ne aşısı sormayı unuttum o ara bişey oldu unuttum ne aşısı bu acaba??

arkadaşlar dün daha önce söylediğim gibi dahiliye uzmanına gittim nefes darlığım için. tam kan sayımı, tsh hepsine bakıldı ve ekg çekildi. sonuç olarak tsh normal seviyede (1,95) ve ekg de problem yokmuş.tam kan sayımının sonucunda ise uzun zamandır kan ilacımı düzenli içmeme rağmen kanım ( hgb ) 9,7 ye düşmüş. doktor zaten minyon tipli olduğumu ve bebeğin vücudumu zorladığını söyledi. kanın ilaca rağmen ikinize birden yetmiyor dedi ve kan iğnesi yazdı. 5 gün boyunca iğne yapılacakmış, sonrasında kan şurubuna devam.
ayrıca dahiliye uzmanı enfeksiyondan şüphelendi. tam kan sayımının sonucuna göre wbc değerim 14,1 olmuş (max sınır 10). beni, aynı merkezdeki benim de doktorum olan kadın doğum uzmanına yönlendirdi bir göster gel bakalım şu sonucu ona da diye. gittim gösterdim kadın doğum doktoruma, o normal olduğunu, gebelerde bu yüksekliğin olabildiğini ve bir enfeksiyon olmadığını söyledi. tekrar dahiliyeye döndüm anlattım normalmiş diye. peki dedi ve her ihtimale karşı ciğerlerimi dinledi bir problem var mı diye ama yok çok şükür.
sonuç olarak kanım düşük ve bebek bedenimi zorluyor biraz. nefes darlığı olan arkadaşlarımıza açıklamak istedim onun için ayrıntılı yazdım biraz kusura bakmayın.

kaybı olan ve gebeliklerinde problemler yaşayan arkadaşlar, gerçekten çok zor durumlar bunlar ne desek boş. allah yardımcımız olsun. üzülmeyin demek anlamsız ama en azından bol bol dua ederek içimizi rahatlatalım allah yardım edecektir hepimize.

olsun beklemesi bile güzel cinsiyetini öğrenince paylaş bizimle ben zaten kilolu bi insan olduğum için 5. ay bitene kadar kilo almassan süper olur demişti 5. aydan sonra almam en güzeli olacak

Doğuma fit gideceğiz ben umutluyum inşallah limonagac :)

Meraklı bekleyişim bir sancılanma sonucu soluğu hastanede almam ile son buldu bebeğe bir şey olduğunu zannetmiştim ama üşütmüşüm çok şükür herşey yolundaydı doktor teyzemiz teknolojinin kendisine verdiği tüm yöntemleri kullanarak zorda olsa cinsiyetimizi gördü ve uslumu uslu kendini pek fazla gizleyen nazlı bir prensesimiz olacağını söyledi :) rabbim isteyen herkese bu heyecanları tattırsın...

hully çok geçmiş olsun... öyle bir devirdeyizki kendimizi korumak için iki kat çaba sarf etmek zorundayız kimse kimsenin hakkına riayet etmiyor maalesef.. Allah tekrarından korusun...

canım yazını görünce çok şaşırdım ve üzüldüm..
öncelikle sen pgtli tüp bebek yaptırmıştın.. bunun amacı zaten sağlıklı embriyonun transferini sağlamak
nasıl böyle bi ihtimal verebilir dr sana sen içini ferah tut, sağlıklıdır canım yavrunn..
sende kromozom bozukluğu vardı ,çok şükür sağlığın sıhhatin yerinde senin.. belki bi ihtimal bebeğinde bu durum olsun diyeceğim ama dediğim gibi pgtli yaptırdın, mümkün değildir..seçilmiş embriyo sonuçta.. Allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın.. içini ferah tut... dr'un şimdi neye istinaden önüne böyle bi ihtimal koyuyor, şaşırdım..
Allahım sağlıkla yavrunu kucağına aldırsın mervemm..

Asesim canım ben doktorumu değiştirdim
bu doktorumda bana tetanoz aşısı vurunma dedi
zaten durumun yeterince riskli dedi
ben aşı vurunmama kararı aldım canım

Canım kızım seni çok seviyorum
farkında olmadan sana nasılda bağlanmışım
nasılda seni kendimden çok sever kendimden çok düşünür olmuşum
Allah'ım sen kimseyi evladıyla sınama

İnşallah canım ona bişey olsun istemiyorum
zor buldum zaten rabbim nasip etti çok şükür
inşallah sağlıklıdır.ama içim yanıyor resmen

Allah korusun canım .. Allahım sağlıkla bağışlasın yavrunuzu..

aşımızda kalsın yaa.. birşeyi çok düşünmeyide sevmiyorum
doktorunu neden değiştirdin? gerekli gördün muhakkak..
doktorumda senin doktorun dediğinin aynısını dedi zaten.. ''risklisin zaten, uyarayım..ona göre düşün'' diye..yaptırmak istersende ilerleyen haftalarda yaptır dedi.. senin bebeğin için doktorunun hassasiyeti daha fazla diye, senin yapılacak olmanda beni cesaretlendirmişti..

dualarım seninle mervem..

Son düzenleyen: Moderatör:

Tebrikler..
Ankette oylamayı unutma.. :)

dün gece oğlumu rüyamda gördüm, tontiş esmer şeker mi şekerdi,
doktor amcamız burnunu bana benzetti ultrasonda ama, ben rüyamda babasının burnu gibi koca burunlu bi bebek gördüm,
bu yüzden üzülmüştüm

AKASYA canım benim allah rahmet eylesin bu olayı 2 kez yaşayan biri olarak okurken içim yandı ama herşeyin hayırısı sakın isyan etme
rabbim bizim için herşeyin iyisini biliyo, ne mutluki bu duyguları yaşatana, allahım gönlüne rahatlık ve genişlik versin inşallah
en yakın zamanda toparlanınca tekrardan sağlılı sıhatli bebşin olması için dualarımdasın sıkma canını

MERVEcim allahtan ümit kesilmez güzelim denenme dünyasındayız şükret sağlıklı hayırlı bi bebiş için dualarını eksik etme heran herzaman için
bakarsın rabbim kıyamaz sağlıklı bi evladın olur hamişlerin duası geri çevrilez namazlarımdada hepimiz için dua ediyorum inşallah herşey güzel olacak

ben şimdiye kadar hiç birini yaptırmadım dr. mecbur değilsin dedi ama 2. düzeyi muhakkak yaptır allah korusun 2li ,3lü testte sorun çıksa önlenemez ama bunda önlenecek bişey olabilir deyince bi düşündüm, faydası ne derseniz ,mesela atıyorum bebişin kalbinde bi sorun olsa doğduktan sonra farkedilene kadar geç olabilir
hem şimdi basit bi ultrason yöntemi ile herşey öğrenilir ama diğer türlü bebek birsürü testlere iğne ,kan şu bu gibi şeylere tabii tutulacak deyince mantıklı geldi
21. haftada tam olarak butun organlar geliştiği için o tarihi verdi bana bakalım hayırlısı
NOT: bide 2. düzey ile 4boyutlu farlı ultrasonmuş bilginiz olsun sorarken 2. düzey varmı diye sorun

Günaydın teteler. Dün sabahtan beri bebişim hiç hareket etmiyoooo;((

sen teteyii ne biliyosuuunnn

gözün aydın canım inşallah hayırlı evlat olur bakıyorumda kızçeler hep sona saklanmışlarr ayoll sollayıp geçecez PİPİCANLARI

ayrintiliyi once 21+0 almistim ama doktor anomali tespit edilirse amnio sentez sonucu da 3hafta surer Allah korusun kurtaj dusunursen zaman kalmaz gec oluyor diyince ona da danisarak 20+0 a aldim

Detaylı ikinci düzey ultrasonografi sıklıkla 17-18 haftalarda yapılır, bu haftalar kalbi değerlendirmek için erkendir, çok iyi değerlendirilemez. Gerekli ise daha ileri 21-22 haftalarda kalp fetal ekokardiyografi ile en net şekilde değerlendirilir. seklinde okumustum

başınsağolsun canım allah sabırlar versin...

ya ben bu aşıyı olup olmamakta çok kararsızım ne düşünüyosunuz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…