arkadaşım ben düzenli gittiğim özel hastanede yaptırıcam detaylı ultrasonu, geçen kontrolümde sordum 4d olacak dedi. benim doktorum perinatoloji uzmanı yani kendisi yapacak kontrolü ancak o hastanede bir perinatolog daha varmış detaylı ultrasona gelen hastalara ikisi de bakıyormuş. yani beni aynı gün iki ayrı doktor görecek. 20. hafta ile 23. hafta arasında olabilir dedi. Ben 28 Ocak pazartesi gitmeyi düşünüyorum bilmiyorum erken mi? ücreti öğrenmedim normal randevudan farklı mı diye soracağım call center'a. sana haber veririm istersen :)
evet evet fiyatı yaz
hangi hastane onu da yaz ama
:)
meraba arakdaşlar gemişi okudum Rabbim kimseyi evladıyla sınmasın hayırlı yazılar yazsın işallah cümlemiin bebeğinesağlı verin kasyaıma ve bebeğini kaybeden rkadaşlara en kısa zamda sağlıkı bebeler nasip etsin Rabbim AMİN
doktordan geldim yazdıklarınızı okudum tesekkür ederim bugün gittiğim doktor ben amniyosentezden hiç bahsetmezdim dedi
çünkü cok yüksek değil dedi herseyin riski var doğumunda riski var dedi karar senin doktorun birkez suyu bulandırmıs ben ne desem bos dedi
karar sizin dedi korkuyorum cok ne güzel kıpırdıyordu yavrum benim bu arad stresden tansiyonum 17ye 12 olmus doktor hastaneye yatman lazım dedi
amniyosentez konusunda kararsızım zararı olurmu acaba yaptıranlar anlatsın bana
olsun beklemesi bile güzel cinsiyetini öğrenince paylaş bizimleben zaten kilolu bi insan olduğum için 5. ay bitene kadar kilo almassan süper olur demişti 5. aydan sonra almam en güzeli olacak
ya kızlar az once yesıl ısıkta karsıdan karsıya gecerken adamın bırı yol hakkı benım oldugu halde durmadı ve bana carptı
ne yazıkkı plakayı bıle alamadım tıtremekten
adam arabadan ınmedı bıle rabbıme havale edıorm
bugün doktora gittik.moralim bozuldu baya
akasya gibi bendede genetik bozukluk var
Doktorum bebeğimin zeka özürlü olabileceğini söyledi
bendeki bu genetik bozukluk olduğu için kromozomlarımda bozukluk var
amniosentez yapalım dedi
ben kabul etmedim hayır yaptırmak istemiyorumm
bendeki bu gen bozukluğu muhakkak iz bırakırmış yavrumda
allahım ona bişey olmasın çok zor bir imtihan
İnşallah bebeğim sağlıklıdır kıyamam ona
Asesim canım ben doktorumu değiştirdim
bu doktorumda bana tetanoz aşısı vurunma dedi
zaten durumun yeterince riskli dedi
ben aşı vurunmama kararı aldım canım
Canım kızım seni çok seviyorum
farkında olmadan sana nasılda bağlanmışım
nasılda seni kendimden çok sever kendimden çok düşünür olmuşum
Allah'ım sen kimseyi evladıyla sınama
İnşallah canım ona bişey olsun istemiyorum
zor buldum zaten rabbim nasip etti çok şükür
inşallah sağlıklıdır.ama içim yanıyor resmen
Doğuma fit gideceğiz ben umutluyum inşallah limonagac :)
Meraklı bekleyişim bir sancılanma sonucu soluğu hastanede almam ile son buldu bebeğe bir şey olduğunu zannetmiştim ama üşütmüşüm çok şükür herşey yolundaydı doktor teyzemiz teknolojinin kendisine verdiği tüm yöntemleri kullanarak zorda olsa cinsiyetimizi gördü ve uslumu uslu kendini pek fazla gizleyen nazlı bir prensesimiz olacağını söyledi :) rabbim isteyen herkese bu heyecanları tattırsın...
Tebrikler..
Ankette oylamayı unutma.. :)
detaylı ultrasonlar:
guzel anneler sımdı hemen hepımız detaylı ultrason zamanlarındayız
ben hem ozele hem devlete gotmeyı dusunuyorum ıkı kez
ama devlette gun almak sıkıntı, nasıl olacak bılmıyorum
sızlere sorum su:
sizler hangı hastanelerde hangı fıyatlarla det. ult. a gırdınız, gireceksınız, gırdı ısenız memnun kaldınız mı?
2. duzey ultrason mu
4 boyutlu ultrason mu olacak hastanenızde
bıraz bu konuda yazarsanız cok sevınırım
ben pendık bolge de gırecegım
hakan gurbuz gelıyormus
delta hospıtal ın doktoru
fıyatı 230 tl
ayrıca muayene parasına gerek yok
delta hospitalde 4 boyutlu ultrason
150 tl ucretı ama muayene şartı var sk dan yararlanmak ıcın
muayene parası da hakan gurbuz ıcın 70 kusur tl
sız de bılgılerınızı paylaşırsanız çok sevınırım
Allah yardımcınız olsun..
Her daim..
Günaydın teteler. Dün sabahtan beri bebişim hiç hareket etmiyoooo;((
Doğuma fit gideceğiz ben umutluyum inşallah limonagac :)
Meraklı bekleyişim bir sancılanma sonucu soluğu hastanede almam ile son buldu bebeğe bir şey olduğunu zannetmiştim ama üşütmüşüm çok şükür herşey yolundaydı doktor teyzemiz teknolojinin kendisine verdiği tüm yöntemleri kullanarak zorda olsa cinsiyetimizi gördü ve uslumu uslu kendini pek fazla gizleyen nazlı bir prensesimiz olacağını söyledi :) rabbim isteyen herkese bu heyecanları tattırsın...
Tebrikler..
Ankette oylamayı unutma.. :)[
merabalar ankete katıldım..bende haziran annesi olucam nasipse ama tabloda benimde ismim yok bi mkb var ama sanırım ben değilim yada yanlış yazılmış..neyse hoşçakalın....
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..Listeden çıkarabilirsiniz beni.
Hayirli hafta sonları kizlar nasilsiniz tetenoz aşımı vuruldum ondan mıdır nedir bütün vücudum ağrıyor bacaklarım bileklerim kalçalarım cok ağrıyor vurulan arkadaslarım sizlerde de böyle birsey oldu mü yoksa bende kalsiyum eksikliği mı var
Herkese sağlıklı sorunsuz hamişlik diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?