2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bugünkü Chicco outlet, e-bebek ve mothercare alışverişim sonu bir sürü zıvın tulum şapka eldiven patik aldım. Wenice ve pançoya da uğradık ama eşim kumaşları beğenmedi. İşi biraz bu konuyla alakadar olunca rahat yorum yapabiliyor sanırım :))) o yüzden oralardan bişey almadık kızıma :) çok keyifli bişeymiş alışveriş...

4 boyutlu ultrasona giren varmı ben 3 hafta önce girdim okadar güzelki herkeze tavsiye ederim biraz tuzlu ama bebegi net görmek çok güzel

Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum :129:Sanki kendim yazmışım gibi geldi o kadar aynı fikirdeyiz yani allah hepimize sağlıklı sıhhatli salih evlatlar nasip etsin. :116:

Benim doktorum 23. haftadan sonra yapacağını söyledi zaten sürekli gittiğim doktorda yaptıracağım inşallah :122: Burda ülke genelinde 23. haftadan sonra yapılıyomuş :107: Her ülkenin sağlık sistemi farklı olabiliyo ama önemli farklılıklar değil dedi :114:

Wenice batmamış mıydı hala açık mı mağazaları? Ben de hediyelerimi hep ordan alırdım çok beğeniyorum kalitesini ve indirim zamanları acayip ucuz oluyo ama 6 aydır yurt dışındayım wenice battı mağazaları da kapandı diye duymuştum da o yüzden soruyorum :44:

geçmiş olsun.hatırlıyorsan ben sana ya kansızlık ya tsh demiştim.korkulacak birşey çıkmadığına sevindim.aynı şekilde benimde kan ilacını içmeye başladığımdan beri çarpıntılarım çok azaldı.seninde iğneden sonra düzelir.ama bunun yanında pekmez ve kuru üzüm yemeyi ihmal etme.

İnşallah canım çok dua ediyorum şu iki günden beride daha çok etmeye başladım Allahıma sığındım bakalım
Mevlam Neyler, Neylerse güzel eyler
Kesinlikle canım hani ultrason ölçümlerinde bir bulguya rastlansa amenna derim
bu 4. doktorum hepsi olumlu şeyler söyledi bebekle ilgili bir bu böyle konuştu
diğer doktorlarım çarpık bacaklılığına kadar kontrol ettiler çok şükür bi sıkıntı yok o derece ayrıntılı yani
Ama gel görki bunun söyledikleri içimi yaktı işte
Zeynom bilmiyorum hayırlısıyla şu detaylı ultrasonuda atlatalımda
Amniyosentez düşünmüyoruz biz şimdilik

Canım benim çok sağol ama malesef biz pgtden sağlıklı sonuç alamadık yani embriyo genetik incelemeye gönderilememiş
O esnada hücreler bölünmeye devam ettiği için kıyamamışlar.ikisi bu şekil oldu diğerleri zaten ileri derecede sağlıksızdı hepsi anında çöpe atılmış
Durum böyle olunca doktor daha şüpheci yaklaştı ama tak tak söyleyince bir anda beynim durdu başımdan aşağı kaynar sular döküldü
ben zaten biliyordum bu ihtimalleri ama bebek artık karnımda bunlar söylense ne fayda
Ben Rabbime güveniyorum bebeğim sağlıklı inşallah bugünde öyle bi karar aldım zaten asla olumsuz düşnmeyeceğim
Canım eşim değiştirelim doktoru dedi işte değiştirmez olaydık.bi daha gitmeyeceğim bu doktora
Aşı konusuna gelirsek ben vurunmayacağım yani buda yüzyılın konusu oldu sanki:)
Sende vurunmayabilirsin aslında.Çünkü dıurumumuz riskli doktorda öyle söyledi bebeğe yüklenmeyelim dedi

canım okadar para vericeksen şayet,benim ikili testi yaptırdığım yere gidebilirsin.bağdat caddesinde,yerin adı fetüs prenetal, doç. dr. zeki şahinoğlu,perinatoloji uzmanı,kendisi ayrıca john hopkinste ve şifadada çalışıyor.zeynep kamilden gelme.ama kendi yerinde daha uygundu.ben ikiliyi 260 tl ye yaptırdım.büyük ihtimal detaylıda aynı fiyattır.sadece öyle konuşkan bir adam değil.işini iyi yapıyor amadüşünebilirsin...

benim doktorum da bu doktoru onerdi, ayrintili ucin, kendi hocasiymis, isinde iyidir dedi. ben de 22+2'de gidicem inşaallah. uygun oan hafta 22. hafta dedi doktorum, kalp gelisimini anca tamamliyormus

slm kızlar nasılsınız cok yazamıyorum ama sürekli okuyorum bebegini kaybeden arkadaşa Allah tan sabır diliyorum akasyaydı yanılmıyorsam melegin seni cennette bekliyor inş problemli olanlarada acil şifalar diliyorum inşallah sorunsuz saglıklı bi şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ben ikili testimi yaptm çok şükür bi sıkıntı cıkmadı doktor istedi diye yaptım üçlüyüde istedi ama yaptırmadım ugraşamıcam hiç zaten ne olursa olsun bebegimi bırakmam ne diye strese giriyim dedim herşeyin hayırlısını versin Rabbim bizim göremedigimiz şerlerde ne hayırlar vardır kim bilir kendinize dikkat edin bir birimize cok dua edelim inşallah

ya bide test fiyatları dogum fiyatları cok ucuk degil mi ben 2 li test için 19 tl verdim 2 li test ikili testtir neden her yerde bu kadar farklı özel hastanede yaptrdım 19 tlye dogumda normal dogum 400 dü ablam dogarken şimdide en fazla 500 olsun süper lüks bi hastane ne olucakki sanki 3000 tl alınca acısız mı dogurtuyolar entresan geldi bana 3lü testte 19 tlymiş

merhaba bnde haziran görünüyorum ama iikizden dolayı erken olcak dedi dr.sanki hiçmi ikizler 38 ,haftayı bulamıyor yaw.Bana avrupa yakasında iyi bir dr. ve edipural sezeryan yapacak hastane tavsiyeniz varmı arkadaşlar.Bnm ayrıntılıyı 4 şubta vermişti 3 ay önce .semiha şakir doğumevinde yaptırcm ücretsiz

merhaba
bugün doktor günümüzdü
doktor tansiyonumu ölçtü bugün 13-7 çıktı, iyi değil mi?
doktora 3 tane miyom olduğunu söyledim bakalım dedi
ultrasonda ilk miyomları ölçtü. fazla büyük değil dedi. ama yüzünü öyle acı bir hal aldı ki görmeliydiniz. Dedi ki "senin ağrın sızın olmuyor mu hiç"
benim de aklıma kramplar geldi. birkaç kere oldu dedim. genelde sıkıntılı olduğumda ya da çok üzüldüğümde yorulduğumda kramp giriyor ve kıvrandırıyor dedim. hı hı dedi çünkü sıkışıp kangren gibi olmuş dedi. şu an için küçük ve daha fazla büyümezler o nedenle sıkıntı olmaz dedi. belli bir süre sonra küçülecek ama sıfır olmayacak dedi. çoğu kişi 4 cm lik miyomla hamileliğini geçirdi dedi.

doktor rahim ağzı uzunluğunu ölçtü. iyi dedi .suyun da iyi dedi. bebeği ölçtü bacak boyuna baktı. başını ölçtü ama kaç onu bilmiyorum
pipisini gördü bayağı uğraştıktan sonra. bebişim ilk sırtını dönmüştü sonra biraz gezdirdi bacakları bağdaş kurup kapattığını gördüm uğraştı ve gördü pipiyi
artık ekranda tek görüntüde görünmüyor. şurası başı şurasıı ayağı diye göbeğimde gezdirince anca görünüyor. tekmesini gördüm bir kere
bu sefer çok göremedim bebeğimi. doktor iyi herşey dedi kapattı. ben daha çok miyomlarda kaldım, onun için unuttum kalktı doktor benim kafa dank etti eeee bebişim işvesini cilvesini göremedim ki ben.

elevite devam dedi ilerki aylarda kan hapı veririm dedi. Tetanos aşısını sordum yaptır dedi 20. haftadan sonra.
5 şubat- 5 mart arası ayrıntılı ultrasona gideceğim. ben 10 şubatta gitmeyi planlıyorum bakalım.
bebeğim 16 cm 170 gr dı galiba ultrason 195 yazıyor ama doktor 170 dedi diye hatırlıyorum.:44:

bizden haberler böyle sizler nerdesiniz neler yaptınız

:) güzel haberlerle gelmişsin demekki miyomun sıkıntı yaratmıcak sana yoksa doktor derdi birde rahim uzunluğunu nasıl ölçüyor alttan mı bakıyor onun için

canım geçmiş olsun. ALLAH büyük iyi düşün iyi olsun inşallah. başka doktorlarada gidin canım belki başka öneriler ya da yorumlar gelir. canım inşallah güzel haberlerinle görürüz seni. dualarım seniinle.

teşekkür ederim canım. bir süredir kan ilacımı düzenli aldığım için kansızlıktan değildir demiştim ama kanım hala düşükmüş. aman başka bir şey olmasın da... zaten bugün ilk iğnemi oldum ve çok şükür ki çarpıntım olmadı. dediğin gibi pekmez de yemeye çalışıyorum her sabah bakalım kanım yerine gelir inşallah ne de olsa bebeklerimiz kanımızdan besleniyorlar.
rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun.

Canim gercekten zor bir imtihan seninki, ama bak ne guzel hic beklemiyorken hamile kalmissin bnce var bunda bir hayir..ins bebisin sagliklidir, ins hepimizin bebisi sagliklidir..ve ins onlari en guzel bir bicimde kucagimiza almayi nasip eder Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…