Cnm bnm her aldığımız risk haberleri bize hamileliğimizi doyasıya yaatamıyor dimi
Bana en son kızmıştın hatırlarsan yeter olumlu düşün kordonu takma diye o günden sonra kimseyi dinlemeyen ben seni dinleyip bıraktım her türlü kaygıyı
Şimdi sıra sende cnmm eğer bu bebeği Allah nasip ettiyse bir şekilde ama erken ama geç doğup kucağımıza alacağız nasip değil se de birşeyler sebep olucak
Benim yakın bir arkadaşım 26. haftada doğum yaptı oğluşu şimdi 4 yaşında maşallah çok sağlıklı ve güzel bir çocuk
Herşeyin olumlusunu güzelini düşün bu durumun düzelebileceğini bebeğini sağlıkla kucağına alacağını düşün hem böylelikle bebişine daha çok yardımcı olursun annesi üzülerek strese girerek onu rahatsız ediyorsun unutma
Birde bu durum tansiyondan da olabilir miymiş acaba??Belki tuzu falan azaltırsan da iyi olur
Bana en son kızmıştın hatırlarsan yeter olumlu düşün kordonu takma diye o günden sonra kimseyi dinlemeyen ben seni dinleyip bıraktım her türlü kaygıyı
Şimdi sıra sende cnmm eğer bu bebeği Allah nasip ettiyse bir şekilde ama erken ama geç doğup kucağımıza alacağız nasip değil se de birşeyler sebep olucak
Benim yakın bir arkadaşım 26. haftada doğum yaptı oğluşu şimdi 4 yaşında maşallah çok sağlıklı ve güzel bir çocuk
Herşeyin olumlusunu güzelini düşün bu durumun düzelebileceğini bebeğini sağlıkla kucağına alacağını düşün hem böylelikle bebişine daha çok yardımcı olursun annesi üzülerek strese girerek onu rahatsız ediyorsun unutma
Birde bu durum tansiyondan da olabilir miymiş acaba??Belki tuzu falan azaltırsan da iyi olur
Kızlar hepinize merhaba,
Fotograflarınız çok sevimli, Allah hepimize sağlıkla bu süreci bitirmeyi nasip etsin inşallah..
Ama ben çok mutsuzum bugün..
Az önce doktordan geldim.
Bebeğimin gelişimi geriden gelmeye başladı..
Hep önde giden bebek, son kontrolde normal gunune gelmıstı, bugun de gerıden gldıgını ogrendım.
Zaten suphelenıyordum.
Detaylı ultrasonda rahım atardamarlarında genısleme yeterınce degıl, demıslerdı;
bu ılerıde duzelebılır ama duzelmezse yakın takıp gerekır, demıstı.
Çunku bu durum bebegın gelısımını gerıletıyor ve bır yerde durabılıyor,
bu durumda bebegın erken alınması gerekebılıyormus.
Ya da Allah korusun sen farketmıyorsun ve bebek gelısemedıgı, beslenemedıgı ıcın anne karnında ölüyor..(((
Bu korku hep vardı bende zaten, bugün doktor özellıkle karın cevresı daha gerıden gelıyor;
rahım damarlarındaki daralma en çabuk orada kendını bellı eder, dedi.
Çok mutsuzum..
Bunun ıcın kullanılabıcelek bır ılac da yok ne yazık ki.
Kan sulandırıcı veren doktorlar varmıs buradan okudugum kadarı ıle,
ben sık olmasa da kan sulandurıcı kullanıyordum zaten; sadece seyrek kulanıyordum, onu artırıcam ama
o da damarları genısletmıyor, sadece akısı kolaylastırıyor..
((
Çok çok çok mutsuz oldum..
Herşeyde bir hayır vardır;
bunda da öğrenilecek derslerim vardır ama..
Şu an ilk şokla bunları düşünmekte zorlanıyorum...
Beslenmeme çok dikkat ediyorum ama
bunlar bebege yeterınce ulasamıyor ve su an gelısemıyor bebek..
Kılosu 650 gram boyu 31 santım cıktı,
buradakı tabloya gore 790 gram boyu : 34.6 cm. olmalıydı.
Biraz geriden gelebilir, normaldir diyeceksiniz ama,
son 3 haftaya dek hep önde oldugu ıcın
aslında çok daha fazla geri kalmıs oluyor.
(((
Bu hamılelık ne zor seymıs;
her hafta her ay, her kontrolde yenı bır sey ckıyor karsısına ınsanın..
((
offf..........