e demek ki baya erken görünüyormus ama bugün benim kan değerim 550 olmustu yarın maksımım 750 falan olur görülmez benimki
ama senin adına çook sevindim canımm Allahı sağlıkla kucağına almayı da nasip eder insallah
ben daha 4+2 yim.en iyisi 1 hafta daha beklemek o zaman.şimdi bide giderim göremedim falan der iyice moralim bozulur,zaten ruh halim bi acayip,bide kafayı ona takarım şimdi
kızlar mrh bende yeni öğrendim hamile olduğumu çok şükür.Allah herkese nasip etsin.Yanlız doktora soramadığım bir şeyi size sormak istiyorum.progestan kapsülü vajinadan kullanırken elime parçacıkları geliyor (1 gün önceden kullandığım kapsülün parçaları)çok tedirgin oluyorum yanlış mı kullanıyorum diye.hatta ertesi sabah da jeli kullanıyorum ve bazen jelin aparatına sürdülmüş olduğunu görüyorum
birde ilk kullandığım günler çok rahat kullanabiliyordum ama 2-3 gündür elimle iterken çok tedirgin oluyorum pskolojik mi bilmiyorum belkide bebeği öğrendiğim için olabilir ama vajina kalınlaşmış gibi geliyor ,ya bilemiyorum çok mu evhamlıyım acaba ,umarım anlatabilmişşimdir durumu.lütfen yardımcı olurmusunuz.