2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Çok kararsız kaldım ya böle de hiç hoş durmuyor açıkcası onu etkilemz sonuçta dimi ?

Ben ağdanın kimyasal birşey olduğu için hamilelikte kullanılmaması gerektiğini okumuştum bir yerde. Epilasyon aleti kullanın yazıyordu. Ama illa alman gerekiyorsa, hastane eldiveleri var ya, onları giy eline çok rahat yolabilirsin bence. Çünkü oradaki tüyler kalın değil.

Ben ağdanın kimyasal birşey olduğu için hamilelikte kullanılmaması gerektiğini okumuştum bir yerde. Epilasyon aleti kullanın yazıyordu. Ama illa alman gerekiyorsa, hastane eldiveleri var ya, onları giy eline çok rahat yolabilirsin bence. Çünkü oradaki tüyler kalın değil.

evet eldivende güzel fikir, bak aklıma gelmemişti benimde bu:34: ben epilasyon kullanıyorum ama gebelikte onuda sık kullanmamak gerekiyormuş..ne çetrefilli şu tüy işleri :31:

iple çekiyorum hafta sonunu sabahları cok zor kalkıyorum..evde pineklemek istiyorum artık ya:52::52::52:

al benden de okadar bugün kaçamak yaptım gitmedim işe :52::52::17: yarın da gitmek istemıyorum ama okadar da yapamam mecbur gitcem öfffffff çalışmak istemıorum evden çalışsam keşke :31:

evet eldivende güzel fikir, bak aklıma gelmemişti benimde bu:34: ben epilasyon kullanıyorum ama gebelikte onuda sık kullanmamak gerekiyormuş..ne çetrefilli şu tüy işleri :31:

ama eldivenle tek tek çok acı çekebilir ağda en mantıklısı iki üç çekişte kurtuluş :)

Kuzular ben bugün tetanoz aşısı oldum.
Ama henüz ağrı falan yok.
Sonradan mı ağrıyor acaba?

Ben sabah olmuştum aşıyı. Akşamına ağrıdı bir tane minoset içtim hemen kesti. Ertesi gün çok hafifti ağrısı. :17: Benim normalde 36,5 olan ateşim aşıdan sonra 37,6 oldu ama. :17: Yanma yaptı hafif bende.:17:

Ağrıdan ziyade 3 gün çok acıdı kolum benim. Üstüme giydiğim şey oraya sürünse aklım çıkıyordu.

Son düzenleme:

cnm benim hafif bir sızı olmuştu ilk sonra hani ağır bişey taşırsın yada spor yaparsında hamlıktan ağrı olur ya o şekilde kolumda az bir ağrı vardı kolumu kaldırırken falan yani öyle büyük bişey olmadı bende demekki senin hiç ağrımayacak belkide :52: geçmiş olsun

Eldivenlede çok acır yaa uzun uzun tuyler off ya doktorum da ole sert bır kadınkı herseyı soramıyorum ona :14:

Kızlar birsey sorucam ne olur bır akıl verin ben hamile kalmadan önce göbeğimdeki tüyleri alıyordum hamıle kaldıktan sonra da adlım ama bayağı oldu şimdi büyüdü bayağı karnım sizce bır sakıncası olurmu ?

ben aldırıorm bı sorun olmaz dıe bılıorm

Hayırlı sabahlar canim
Zaten su stresi bi atsam üzerimden belki hersey yoluna gircek te beceremiyorum bi türlü ama bebegim icin yapcam ins :S
IST 'dan gelmeden önce son kontrolümde yine böyle kasilma oluyodu doktorum serum vermişti vitamin ve magnezyumlu ya bunu tamamen unutmusum ayni sikinti vardi o zamanda ve hatta bir şeye Üzülmüssün kendini kasmissin rahimin kasılmış demisti belki de sebep o hala cünkü stres bende heran olan bisey.Ah canim tsk ederim buna da dikkat edicem belki sirf sebep bu kimbilir

bende ota çiçeğe stres yapıorum :(

sabah geç kalmak üzereyim demiştim. gene stresin doruklarındaydım tabi. karnım kasılır gibi oldu. bende bi şarkı tutturdum bebeğim rahatlasın diye. kasılma yavrum kasılma, alış ananın hallerine... diye:1::1::1::1::1:

bu arada kızlar firmayı radım. muhasebeyi yani. görev yaptığım yerle muhsebe ayrı yerlerde.

bi arkadaş demişti ya birileri görevini yapmadığı için toplu alıyoruz diye. hakikaten öleymiş. kadın dedi maaş vermioruz ssk verior. bende kredim var vs dedim. aylık lazım bana dedim. dediki çalışmaz raporunu 4 ayın sonunda sgk ya bildirirsen 4 ay sonra alırsınız ama her ay bildirim yaparsak aylık ödeme alabilirsiniz dedi. rahatladım :)

100 den düşmeee

arkadaşlar asker yolu bekleyen kızlar bilir 100 günde düşünce ıslatırlar askerleri burdada yapalımmı 99. Günde olan anne adaylarımıza kutlama yapalım nasıl olacak bilmiyorum ama benimkisi sadece fikir eğlenceli olurdu benim geçti ama daha 100'lü günlerde olan çok arkadaşımız var :16::16:

ben asker yolu beklemiştim ama bilmiodum bunu. benim az kaldı 100 e. sabırsızlıkla bekliorum. :)

gerçi çokda sabırsızlanmayalım. sonra bizden etkilenip erken gelmesinler.

bazen eşim de seslenio çocuğa, çık oğlum çabuk çık diye. eşime kızıyorum ciddiye alıp erken gelcek çocuk, sus vaktinde gelsin diorum :1::1:

iple çekiyorum hafta sonunu sabahları cok zor kalkıyorum..evde pineklemek istiyorum artık ya:52::52::52:

ben iple çekemiorum ya :( ya işim oluyor daha çok yoruluyorum, yada işim olmasa bile 7 de uyanıyorum bu ara. normalde bööle değilim uykuyu çok severim ama tuvalete kalkmaktan 7 den sonra uyuyamıyorum. hafta içi daha çok uyuyorum. :)

kızlar avcılarda loya diye bi çamaşırcı var. lohusa pijaması 3 lü 79 tl idi. indirime girmiş. kumaşı çok güzel sayılmaz. hiç daha önce lohusa pijamalarına bakmadım. o yüzden almadım. ama havuzluhana gitmiş biri burda 120 tl diodu pijamalar için. alsam mı acaba ?

merhaba anneler bende 2012haziran annesiyim arada gelip okuyorum yazdıklarınızı nostalji yapıyorum :1:
inş saglıkla kavusursunuz bebeklerinize :118: :124:

ooo öle bedava nostalji olmaz :1::1: konuştuğumz konular için tavsiye isteriz :34:

Tırnak makası değişik geldi alayım hemencik dedim :)

bakım setinin fiyatı da 57,00 tl büchen marka 80,00 tl den düşmüş alman malı ve tavsiye üzerine aldım bende inş memnun kalırım canta da içinde gördüklerinizin hepsi dahil

o ördek tırnak makasımıydı ya :) anlamamıştım. bücheni duymuştum bende. indirim olunca insanın alası gelior hemeen :)

resimden çok anlayamadım. neler var içinde

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada kızlar firmayı radım. muhasebeyi yani. görev yaptığım yerle muhsebe ayrı yerlerde.

bi arkadaş demişti ya birileri görevini yapmadığı için toplu alıyoruz diye. hakikaten öleymiş. kadın dedi maaş vermioruz ssk verior. bende kredim var vs dedim. aylık lazım bana dedim. dediki çalışmaz raporunu 4 ayın sonunda sgk ya bildirirsen 4 ay sonra alırsınız ama her ay bildirim yaparsak aylık ödeme alabilirsiniz dedi. rahatladım :)

çoook sevindim senin adına..
gözün aydın..

Back
X