cnm sıkma canını belki gerçekten de işyerinde pozisyonu değişecektir, sen şimdi hasassın hormonlar falan hatsafada bide rüyanda görmüşsün bişeyler buna yorma hemen, benim de eşim teknik eğitim fakültesi metal eğitimi öğretmenliği mezunuydu ama bi türlü devlette ataması olmadı bizimki de pek sallamadı kpss yi ama boş da durmadı ama saçma sapan işler işte ben de tarih öğtm. mezunuyum atanamadım ama polislik sınavlarına girdim kpss puanı ile alıodu eşime de dedim zamanında sallamadı şimdi torpilsiz zor girilmiyo nerdeyse 3 yıldır öyle böyle idare ettik, eşim hep çalıştı hiç boş durmadı ama gel de bana sor ben içimden hep keşke istediği doğru düzgün bir işe girebilse dedim yani az çok senle aynı sıkıntıları çektim, çevre baskısı da ayrı sen polissin o kuryemı diyenler falan

çok canım sıkılıyodu 3 gün önce Tuzla tersanesinde bi şirkette işe başladı çok şükür ama ben hep sabrettim ümidettim iyisini düşündüm olucak dedim, sana da bunu tavsiye ediyorum canım iyi düşün iyi olsun çünkü bazen insanlar gerçekten de ne düşünürlerse onu kendilerine çekiyolar bu doğru bişey inşallah düşündüğün gibi olmaz, eşine de çok baskı yapma o da üzülüyodur belki sana çaktırmıyodur.