2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Akşamımız hayrolsun hanımlar..biz bugün oğluşumla muayene olduk herşey yolundaymış ama kendimi yormayıp sık sık dinlenmem gerekiyomuş minikim büyüdükçe zorlarmış biraz beni o yüzden temkinli olmalıymışım..783 gr olmuşuz bide :emir_bebek:
doktorumuz çok enteresan kızlar ya ultrason kağıdımızı istemezsek vermiyo ben sormasam bebeğin ağırlığını söylemiyo sadece hayati meselelerle ilgileniyo gibi bi hali var :44:doktor bey bebeğin ağırlığını öğrenebilir miyim diyorum,ne işe yarar bilmiyorum ama söylim 783 gr diyo.bana mı tuhaf geliyo sizce de tuhaf mı:44:
şeker yükleme mevzusunu sordum yaptığı kan tahlilinde şekerim normal olduğu için gerek duymadığını söyledi.böyle bi durumla karşılaşan var mı?

benim doktorumda öyle yaa çok ayrıntı vermiyor herşey iyi diyo o kadar, boyu kilosu nasıl dedim geçen kontrolde hiç bir sorun yok gayet iyi dedi bende kaldım öylece, şekerle ilgilide hiç bir açıklama yapmadı bi sorun yok dedi hiç değer falan söylemedi:19:

kızlar marketten çıkarken rampa gibi bişey vardı,üstündede plastik bir halı.halı kaydı ve ben popomun üstüne düştüm:14:düştüğümden beri gözyaşım dinmedi.doktorumu aradım,kendisi bursadaymış.acile gidiyorum şimdi.Allahım sen bebeğimi koru.bize bağışla:14::14:

geçmiş olsun canıımm umarım bişeyiniz yokturr:18:

moralim çok bozuk kızlar eşim iş için yurt dışına gidiyor en az 3 hafta yok ve bu süre daha da uzayabilir :14:. ben de annemlerde kalıcam ama biliyorum orda pek rahat edemicem çünkü annemlere gelen giden çok oluyor. zaten annem yeğenime bakıyor bi de sürekli misafirdi gelen gidendi hiç rahat edemicem biliyorum. zaten uyku düzenım altüst oldu. geç yatıyorum geç kalkıyorum ben. annemlerde gürültüden uyuyamam ki yeğenimin patırtısı komşular filan üfff ne yapıcam ben yaa...:14:

kızlar biz geldik.hepinize çokk teşekkür ederim dualarınız için:16:şimdilik iyiyiz çok şükür:nazar::nazar:kanaman veya suyun gelmediği sürece sorun yok dedi doktor.eve git dinlen dedi.

düştükten hemen 15 dk sonra bize yakın olan anadolu sağlığa gittik.hani şu doktorlar dizisinin çekildiği büyük hastane.ne büyük hastane ama içi fos :47: sinirlerimi zıplattılar,ben ağlamaktan bitmişim zaten tansiyonum 16 ya çıkmış.doktor moral vereceğine moralimi bozdu:14:yatış vericem dedi.nst ye girdim ilk defa.sancım yoktu çok şükür.ağzından bir iyi söz çıkmadı.baktıkları alette yüzyıldan kalma.plesantam ayrıl mış mı dedim:26:ayrılsa bile biz bunun %30 unu tespit edebiliriz dedi.doktorumla konuşurmusunuz sizden haber bekliyor dedim.konuşamam,siz anlatırsınız dedi:53: kendi doktorumu aradım,odadan çıktım.ben çıkarken niye çıkıyorsunuz yanımda konuşun belki bana bişey sorar dedi:53:eee gerizekalı doktor o zaman sen konuşsana:36: bana saçma sapan kötü şeyler yazan bir kagıt imzalattılar.bu kötü muameleye yüklü bir para ödeyeceğim için ayrıca üzülmüştümki ki, neyseki öyle olmadı.böyle kaza durumlarında sgk ödüyormuş.sadece 6,5 tl verdim:53: normal şartlarda 300-400 tl verirdik sanırım.kendi doktorumu aradım,memnun kalmadığımı içimin rahat etmediğini söyledim.oda kendi asistanına yönlendirdi.ordan yediteye geçtik.orda içim daha bir rahatladı,ordaki asistan bile anadolu sağlığın doktorundan daha iyi davrandı bana.kendi doktorumda pazartesi tekrar çağırdı.inşallah bu geceyide sağasağlim sorunsuz atlatabilirim.Allah bebişlerimizi tüm sıkıntılardan korusun.inanın gözümde ağlamaktan yaş kalmadı.çok büyük bir sınav bu :50: insanın başına gelene kadar anlamıyor :14:

kızlar bende bugün perinatoloğa kontrole gitmiştim çok şükür bebişimin beynindeki kist yok olmuş :16: çok mutluyum kızım tombişleşmiş 890gram olmuş boyu da 35cm . Doktor teyzemiz maşallah dedi gününe göre tombiş bi kiz gelişimi cok iyi dedi. Bir de rahimden bebege giden damarlarım dardı hala aynıymış genişlememiş daha ama budurumdan bebek etkilenmemiş gelişimi iyi hatta gününden 4gün önde 25+3günlükmüş yine de doktorun seni iyi takip etsin tansiyonun yükselmemesi gerekiyo dedi bende zaten yükselmiyo düşüyo hatta dedim, bu iyi dedi ve az tuzlu yememi söyledi, cips falan yeme dedi e zaten öyle yapıyorum tuza dikkat ediyorum .
Ay çok sevindim canım benim ya kist yok olmuş demek gözün aydın hadi maşallah kızına kilosu çok çok iyi:nazar::nazar:
kızlar marketten çıkarken rampa gibi bişey vardı,üstündede plastik bir halı.halı kaydı ve ben popomun üstüne düştüm:14:düştüğümden beri gözyaşım dinmedi.doktorumu aradım,kendisi bursadaymış.acile gidiyorum şimdi.Allahım sen bebeğimi koru.bize bağışla:14::14:
Canım ben kaç kere ayağım kaydı lavaboda düştüm popomun üstüne merak etme bişey olmaz
mervecim bende yakından baktım.bir suntalem birde mdf olanlar var beliste.suntalemler dediğin gibi.ama mdf olan gayaet sağlam geldi bana.bu arada ben sallanmasını istiyorum.ayrıca sabitleniyorda tabiki.şimdi huysuz bir bebek çıkar bu sefer neden sallanan almadım demek istemiyorum.birde altı çekmeceli olmalı benim alacağım beşiğin.çünkü yerim zaten dar en azından bikaç çamaşır sığdırırım beşik altına.
gelelim uyku setine
Kidboo.. Linens For Baby bu sayfadan bakarsan canım
fluffy shepp
sunny day
baby dinos
butterfly
cute bear pink
rabitto pink
hepsi birbirinden güzel valla

hımm ben bunu bilmiyordum canım demekki fark var aralarında
Hepsine tek tek baktım modellerin çok güzellerr:16::16:

Bak yarın buraya uğra havuzluhan seferini anlat bana çatlarım yoksa meraktan:16::16:

moralim çok bozuk kızlar eşim iş için yurt dışına gidiyor en az 3 hafta yok ve bu süre daha da uzayabilir :14:. ben de annemlerde kalıcam ama biliyorum orda pek rahat edemicem çünkü annemlere gelen giden çok oluyor. zaten annem yeğenime bakıyor bi de sürekli misafirdi gelen gidendi hiç rahat edemicem biliyorum. zaten uyku düzenım altüst oldu. geç yatıyorum geç kalkıyorum ben. annemlerde gürültüden uyuyamam ki yeğenimin patırtısı komşular filan üfff ne yapıcam ben yaa...:14:

Canım ya eşinden ayrı olmak zor gelecek ama valla bizler can atıyoruz annelerimizi babalarımızı görmek için
Tam 7.5 ay oldu babamı ve kardeşlerimi görmeyeli çok özledim onları
Bence sende bardağın dolu tarafından bak:34:

kızlar biz geldik.hepinize çokk teşekkür ederim dualarınız için:16:şimdilik iyiyiz çok şükür:nazar::nazar:kanaman veya suyun gelmediği sürece sorun yok dedi doktor.eve git dinlen dedi.

düştükten hemen 15 dk sonra bize yakın olan anadolu sağlığa gittik.hani şu doktorlar dizisinin çekildiği büyük hastane.ne büyük hastane ama içi fos :47: sinirlerimi zıplattılar,ben ağlamaktan bitmişim zaten tansiyonum 16 ya çıkmış.doktor moral vereceğine moralimi bozdu:14:yatış vericem dedi.nst ye girdim ilk defa.sancım yoktu çok şükür.ağzından bir iyi söz çıkmadı.baktıkları alette yüzyıldan kalma.plesantam ayrıl mış mı dedim:26:ayrılsa bile biz bunun %30 unu tespit edebiliriz dedi.doktorumla konuşurmusunuz sizden haber bekliyor dedim.konuşamam,siz anlatırsınız dedi:53: kendi doktorumu aradım,odadan çıktım.ben çıkarken niye çıkıyorsunuz yanımda konuşun belki bana bişey sorar dedi:53:eee gerizekalı doktor o zaman sen konuşsana:36: bana saçma sapan kötü şeyler yazan bir kagıt imzalattılar.bu kötü muameleye yüklü bir para ödeyeceğim için ayrıca üzülmüştümki ki, neyseki öyle olmadı.böyle kaza durumlarında sgk ödüyormuş.sadece 6,5 tl verdim:53: normal şartlarda 300-400 tl verirdik sanırım.kendi doktorumu aradım,memnun kalmadığımı içimin rahat etmediğini söyledim.oda kendi asistanına yönlendirdi.ordan yediteye geçtik.orda içim daha bir rahatladı,ordaki asistan bile anadolu sağlığın doktorundan daha iyi davrandı bana.kendi doktorumda pazartesi tekrar çağırdı.inşallah bu geceyide sağasağlim sorunsuz atlatabilirim.Allah bebişlerimizi tüm sıkıntılardan korusun.inanın gözümde ağlamaktan yaş kalmadı.çok büyük bir sınav bu :50: insanın başına gelene kadar anlamıyor :14:

cok gecmis olsun canim neyseki bebegin de sende iyisin. arkadaslarda söylemis popo üstüne düsmek cok tehlikeli birsey degil merak etme birsey olmayacaktir rahat rahat uyu, doktorda ne sinir bozucuymus okurkeen iyi sabirlin ben gicik aldim elime gecse bogardim herhalde o durumda ben olsam sabretmisin. rabbim korusun bebeklerimizimizde bizleride.

tşk. bu arada 99 güne düşmüşüm. kapatmadan bebek yataklarına baktım gene. kimi sert olsun kimi yumuşak olsun dio. bu konuyu dr. na soran var mı. ben dr. ma soru sormaya çekiniorum ya. böle bişiyi sormaya daha çok çekinirim sanırım :1::1: bilgisi varmıdır ki. sorsam komik olur mu

Ben gece nobetlerine kalkiyorum yine gece gece uyandim, yatak konusunda bildigimi paylasayim en iyisi hangisidir bilmiyorum ama alinmamasi gerekeni biliyorum.Visco yata onermiyorlar cunki bebek cok kucuk dondugunde agzini yuzunu sarmamasi gerekiyor yani yumusak olmamali, hem vucudu sarrip yapistigi icin hava almamasina sebep oluyormus.Yayli yatak olmamasi gerekiyormus.
Ben isbirden lateks aldim semsert birsey degil ama asla yumusak denemez.

tşk. bu arada 99 güne düşmüşüm. kapatmadan bebek yataklarına baktım gene. kimi sert olsun kimi yumuşak olsun dio. bu konuyu dr. na soran var mı. ben dr. ma soru sormaya çekiniorum ya. böle bişiyi sormaya daha çok çekinirim sanırım :1::1: bilgisi varmıdır ki. sorsam komik olur mu

Ben gece nobetlerine kalkiyorum yine gece gece uyandim, yatak konusunda bildigimi paylasayim en iyisi hangisidir bilmiyorum ama alinmamasi gerekeni biliyorum.Visco yata onermiyorlar cunki bebek cok kucuk dondugunde agzini yuzunu sarmamasi gerekiyor yani yumusak olmamali, hem vucudu sarrip yapistigi icin hava almamasina sebep oluyormus.Yayli yatak olmamasi gerekiyormus.
Ben isbirden lateks aldim semsert birsey degil ama asla yumusak denemez. Birde visco yumusak yatak bebegin omurga gelisimi icin iyi degilmis.

günaydın kızlarr:49:

klasik haftasonu forumda kimse yok bugun bir tek ben mi çalışıyorum yanii :27: :111:

tatlım bişey sorayım sana balık yağı kullanıyor musun? doktorum bu kontrolde verdi bugun ilk defa alıcam solgar omega tablet. sen ne kullanıyorsun?

canım bana balık yagı vermedi doktor bende hiç sormadım :26: daha önce sormuştu balık tüketebiliyormusun diye bende evet hafata 1 kere, yada 2 haftada bir mutlaka yiyorum demiştim. acaba ondan dolayı mı gerekli görmüyor. salı günü kontrolüm var sorim bende

benim doktorumda öyle yaa çok ayrıntı vermiyor herşey iyi diyo o kadar, boyu kilosu nasıl dedim geçen kontrolde hiç bir sorun yok gayet iyi dedi bende kaldım öylece, şekerle ilgilide hiç bir açıklama yapmadı bi sorun yok dedi hiç değer falan söylemedi:19:

Sanki on tane çocuk yapmışız da gönlümüz geçmiş ne olur söyleseler görüyolar ki hevesliyiz yani.başka doktor da yok ki gidiyim mübarek memlekette kıtlık var resmen :47:bayan doktorlar ve özellikle anne olanlar bu konuda çok hevesli oluyolar sen sormadan söylüyolar herşeyi anlatıyolar ist.daki doktorumuz öyleydi şansıma burda da hiç bayan yok :50:

canım çok geçmiş olsun. böyle üzücü bir durumda ilgisiz ve dengesiz bir doktorla karşılaşman kötü olmuş. bol bol uzanıp dinlen.

vee herkese günaydın.. bende bugün öğlene kadar çalışıyorum haftalarımı sayıyorum artık 30 nisan son :49:

Back
X