2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
biliyorum biliyorum haftasonu da oraya gtcez zaten, ordakinde var mı sen aldın mı canım bişeler?

canım ben evlenmeden ankarada yaşıyordum evimiz ikeanın orda şu an antalyadayım ama geçen annem söyledi bir çok şey var dedi ordan biliyorum bir bak istersen ...

kızlar marketten çıkarken rampa gibi bişey vardı,üstündede plastik bir halı.halı kaydı ve ben popomun üstüne düştüm:14:düştüğümden beri gözyaşım dinmedi.doktorumu aradım,kendisi bursadaymış.acile gidiyorum şimdi.Allahım sen bebeğimi koru.bize bağışla:14::14:

çok geçmiş olsun canım panik yapma sakin ol allahın izniyle bişey olmamıştır sağlıklı haberlerle dönersiniz inşallah

Endokrin uzmanımdan cevap geldi. 10 gün dikkat et yediklerine 10 gün sonra yükleme tekrarlansın ve fruktozamin ölçülsün demiş kadın doğumcum gibi. :44:

kızlar marketten çıkarken rampa gibi bişey vardı,üstündede plastik bir halı.halı kaydı ve ben popomun üstüne düştüm:14:düştüğümden beri gözyaşım dinmedi.doktorumu aradım,kendisi bursadaymış.acile gidiyorum şimdi.Allahım sen bebeğimi koru.bize bağışla:14::14:

Canım benim korkma. Allahın izniyle bir şeycik olmaz gelinime.:17: Kızçeni gör gel hadi annesi.:17:

Arkadaşlar merhaba istanbulda 4d ultrasona girenler fiyatları be yeri paylaşabilirmi
bende bakırköyde radyotom radyomar adında bir yerde 250 liraya yaptırdım.ama memnun kalmadım önermem.
Anne çantası aldınız mı kızlar model marka söyleyin ben napcam bilemedim
anne çantaları internette çok pahalı geldi bana.ebebekte 100 lira civarı.mothercare de 50 lira.genelde sırt çantası öneriyorlar ama benim hiç hoşuma gitmiyor.
arkadaşlar kidboo'yu ne kadara alıyorsunuz? bir arkadaş 130 gibi bir fiyat demişti sanırım ama internet sayfasında 200ün üstünde görünüyor. bu şekilde funnababy ile neredeyse aynıya geliyor. canlı halini görenler funnababy ile kıyaslayabilirler mi? arada fark var mı? teşekkürler...
ben yarın havuzluhana gidicem merve orda 180 lira demişti ücretine.internette değişiyor fiyatlar bende anlamadım.kidboo linensin bebek ürünü birde linens mağazalarından sormak lazım
canım korkma.popo üstüne düşüşleri tehlikeli bulmuyor doktorlar.inşallah iyi haberlerle dönersin.

canm korkma popo ustune dusmekten bısey olmaz Rabbım kousun senı ve melegını

gecmiş olsun canım, ama telaş etme onlar içerde senden benden daha korunaklılar.. gecen tvde izledim kadın 5. kattan düşmüş bebee bişey olmamış yani..Allah korusun tabi ki, hepimizin yavruları Allaha emanet

Akşamımız hayrolsun hanımlar..biz bugün oğluşumla muayene olduk herşey yolundaymış ama kendimi yormayıp sık sık dinlenmem gerekiyomuş minikim büyüdükçe zorlarmış biraz beni o yüzden temkinli olmalıymışım..783 gr olmuşuz bide :emir_bebek:
doktorumuz çok enteresan kızlar ya ultrason kağıdımızı istemezsek vermiyo ben sormasam bebeğin ağırlığını söylemiyo sadece hayati meselelerle ilgileniyo gibi bi hali var :44:doktor bey bebeğin ağırlığını öğrenebilir miyim diyorum,ne işe yarar bilmiyorum ama söylim 783 gr diyo.bana mı tuhaf geliyo sizce de tuhaf mı:44:
şeker yükleme mevzusunu sordum yaptığı kan tahlilinde şekerim normal olduğu için gerek duymadığını söyledi.böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Canım benim doktorumda öyle sayılır ama adama hak veriyorum benle günde nerdeyse 200 hastaya bakıyor. Bu kadarına şükür diyorum bende:9: Şeker yüklemesini yaptırdım ama neden gerek duymadı bilemedim doktorunun vardır bi bildiği herhalde..

Geçmiş olsun canım sen kendini dinle telaş yapma Allah'ın izniyle birşey yoktur. Annem ilk üç ay bebeğin rafadan yumurta dikkat et demişti. Şimdilerde katı yumurtalarımız kendilerini korurlar inşAllah:9:

Son düzenleme:

Cnm geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur, arkadaşlarında dediği gibi en az hasar popo üstüne düşmekmis ama canın acımıştır :17: tekrar geçmiş olsun doktordan dönünce bize de yaz Cnm

canım üzme kendini allahın izniyle birsey olmaz bebeğine, doktordan gelince bizleri haberdar et, bebiş annesine sıkı sıkı tutunmuştur merak etme.

kızlar bende bugün perinatoloğa kontrole gitmiştim çok şükür bebişimin beynindeki kist yok olmuş :16: çok mutluyum kızım tombişleşmiş 890gram olmuş boyu da 35cm . Doktor teyzemiz maşallah dedi gününe göre tombiş bi kiz gelişimi cok iyi dedi. Bir de rahimden bebege giden damarlarım dardı hala aynıymış genişlememiş daha ama budurumdan bebek etkilenmemiş gelişimi iyi hatta gününden 4gün önde 25+3günlükmüş yine de doktorun seni iyi takip etsin tansiyonun yükselmemesi gerekiyo dedi bende zaten yükselmiyo düşüyo hatta dedim, bu iyi dedi ve az tuzlu yememi söyledi, cips falan yeme dedi e zaten öyle yapıyorum tuza dikkat ediyorum .

sen hiç korkma nette bile yazıyo popo üstüne düşmek zarar vermezmiş. git kontrolünü ol rahatla ama o çok korunaklı hiç kokrma..

kızlar bende bugün perinatoloğa kontrole gitmiştim çok şükür bebişimin beynindeki kist yok olmuş :16: çok mutluyum kızım tombişleşmiş 890gram olmuş boyu da 35cm . Doktor teyzemiz maşallah dedi gününe göre tombiş bi kiz gelişimi cok iyi dedi. Bir de rahimden bebege giden damarlarım dardı hala aynıymış genişlememiş daha ama budurumdan bebek etkilenmemiş gelişimi iyi hatta gününden 4gün önde 25+3günlükmüş yine de doktorun seni iyi takip etsin tansiyonun yükselmemesi gerekiyo dedi bende zaten yükselmiyo düşüyo hatta dedim, bu iyi dedi ve az tuzlu yememi söyledi, cips falan yeme dedi e zaten öyle yapıyorum tuza dikkat ediyorum .

aa hadi haayırlı olsun.çok sevindim bebeğindeki problemin yok olmasına.zaten bu tarz kistlerin genelde yanıltıcı olduğu haftalar ilerledikçe kendi kendine kaybolduğu söyleniyor.kilosunada maşallah.kocaman oluyorlar artık.

aa hadi haayırlı olsun.çok sevindim bebeğindeki problemin yok olmasına.zaten bu tarz kistlerin genelde yanıltıcı olduğu haftalar ilerledikçe kendi kendine kaybolduğu söyleniyor.kilosunada maşallah.kocaman oluyorlar artık.

Saol Cnm miniklerimiz büyüyolar nerdeyse ele avuca gelir hale geldiler.

canım yarın havuzluhana gidicem ya söylediğin mağazanın adını ya da kaçıncı katta olduğunu falan hatırlıyor musun?

artık cok zorlanıorm
ınanın hıc halım kalmıo
bır an once 32. haftaya kavusmak ıstıorm

bende.. ama izne çıkacağımdan değil allah korusun erken doğumdan kokkuyorum da ondann.. sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize zamanında..

benim de aynı durumum canım nefesim daralıyor derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum,korkuyorum da bazen kalbim durcak gibi oluyor:50:

bende de bazen nefes darlığı oluyor daha da erken galiba ama napalım çekicez olsun bebişler sağlıklı olsun da biz çekeriz..

Anne çantası aldınız mı kızlar model marka söyleyin ben napcam bilemedim

ben okiedog aldım kaliteli bişey olsun istedim hem sırt çantası hem elde taşınan omza asılan cinsten.. şıkta hoşuma gitti kullanışlı yani.. bütçeye göre değişir tabi canım.

teşekkürler canım evet aslında doktorumda 27-28i tamamlarsan risk azalıyor dedi ama benim hedefim 32 ve üzeri olsunda kuzularım çok zayıf olmasın diye dua ediyorum

inşallah 32. haftanızı da görürsünüz sağlıkla canım allah gönlüne göre versin... bize de beraberinde inşallah..

$1.webp $11.webp $10.webp $9.webp $8.webp $7.webp $6.webp $5.webp $4.webp $3.webp $2.webp $12.webp

ben bugün g.g dan bunları aldım artık az bi eksiğimiz kaldı :emir_bebek: çok mutluyum çoooook :9: :9: :9:

Canım hiç merak etme allah korur meleğini hiçbirşey olmamştır ona iyi haberlerini bekliyoruz merakla.....

Back
X