2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba arkadaşlar.. benim bugün pek keyfim yok.. iki gün önce kontrolüm vardı dünde şeker yüklemesi yaptılar .. biraz yüksek çıktı diyet verdi.. bide bebek fazla büyümüş dedi 25. haftada 912 gram olmuş.. çok dikkat etmen lazım aşırı büyük dedi.. etrafımdaki herkes bu ayda gayet normal diyor beni teselli etmek için mi söylüyolar bilmiyorum.. 25. haftada bebekleriniz kaç gramdı beni bilgilendirirmisiniz.. çok üzülüyorum.. elimden ne gelirki büyümesini ben nasıl durdurabilirim..

merhaba arkadaşlar.. benim bugün pek keyfim yok.. iki gün önce kontrolüm vardı dünde şeker yüklemesi yaptılar .. biraz yüksek çıktı diyet verdi.. bide bebek fazla büyümüş dedi 25. haftada 912 gram olmuş.. çok dikkat etmen lazım aşırı büyük dedi.. etrafımdaki herkes bu ayda gayet normal diyor beni teselli etmek için mi söylüyolar bilmiyorum.. 25. haftada bebekleriniz kaç gramdı beni bilgilendirirmisiniz.. çok üzülüyorum.. elimden ne gelirki büyümesini ben nasıl durdurabilirim..

büyük diye problem çıktığını da ilk defa duydum :44:ne olacakmış büyük olunca hem çok ta büyük değil ki canım bizde dün gittik 783 gr dedi bence senin ki gayet normal ama doktor niye oyle dedi ki anlamadım :44:

canım sen doktorun demesine bakma olabilir sağlığı yerinde olsun yeterki ölee aşırıda büyük gelmeid bana açıkçası ve benim ablam 4850 gr doğdu ve normal doğdu çok şükür ablamın hiç bir sağlık sorunu yok kilosu çok olursa en fazla normal doğuramazsın sezeryan yapar doktor okadar yeterki bebişin sağlıklı olsun

canım bana balık yagı vermedi doktor bende hiç sormadım :26: daha önce sormuştu balık tüketebiliyormusun diye bende evet hafata 1 kere, yada 2 haftada bir mutlaka yiyorum demiştim. acaba ondan dolayı mı gerekli görmüyor. salı günü kontrolüm var sorim bende

ben daha önce sormuştum 26.haftada vericem demişti. pek balık da yiyemiyorum 15 günde 1. o yüzden alayım dedim.

Sanki on tane çocuk yapmışız da gönlümüz geçmiş ne olur söyleseler görüyolar ki hevesliyiz yani.başka doktor da yok ki gidiyim mübarek memlekette kıtlık var resmen :47:bayan doktorlar ve özellikle anne olanlar bu konuda çok hevesli oluyolar sen sormadan söylüyolar herşeyi anlatıyolar ist.daki doktorumuz öyleydi şansıma burda da hiç bayan yok :50:

valla ben taciz ediyorum doktorumu soruyorum o söylemezse bile. napıyım ya o kdr para veriyoruz insan öğrenmek istiyor. bana geçen gün diyor ki benim çocuğum olsaydı ayda bir ultrasona sokardım eşimi şöyle bir bakardım o kadar. ben de dedim senin de olsun da gör bakalım hangi sıklıkta bakmak istiyorsunuz :1:

25+5 de 901 gramdı benim bebeğim canım. :17:
Şeker konusunda yediklerine dikkat edersen kontrol altına alabiliyorsun. Ben 1 hafta birzcık dikkat ettim sadece, değerlerim düşmüş epey.:17:

tatlım ben şimdi doktorun verdiği kağıtlara baktım 24+0da gitmişim doktora. bebeğin gelişimine göre günü 25+2 de çıkmış. kilosu da 805 grammış.

Ühüüü napcam ben :( Siz de yardımcı olmuonuz...Kraft'ın $kraft-oyun-parki-d-pr-00_2919_.webp şu modelini almyaa karar vermiştim...Ama park yatakla ilgili genel olarak olumsuz şeyler okudum napsam yaa...Kimi de cok memnunn

Canım ben mesela 4.500 doğmuşum...5 kilo doğan bebeklerde var...Annem çok zorlanmış hem de normal doğummuş ama sonucta beni kucagına aldıgında ikimizde saglıklıymışız...Yani bebeğin tombiş olacaktır belki...O zamanda bu haftalar bu kilo da olması normal gibi geldi bana

canım benim bildigim kadarıyla çok büyük degil ama şekerine çook dikkat et beslenmene dikkat et. seninki çok büyük degil ama şeker hastalarının bebekleri büyük olur onun için kendie iyi bakmalısın zor bi şey degil en azından daha bu haftalarda ögrendin diyetle yoluna koyulmazsa en fazla insülin alırsın günlük hiç canını sıkma:23:

çok teşekkür ederim yaa.. inanın okadar moralim bozulduki dr öyle deyince .. annem kayınvalidem akrabalar falan hep öyle dediler normal dediler ama burda duyduklarıma daha çok güveniyorum.. sonuçta damdan düşeni damdan düşen anlar derler ya.. sizlerden daha iyi kimse anlayamaz beni.. hepiniz çok sağolun..

Ühüüü napcam ben :( Siz de yardımcı olmuonuz...Kraft'ın Eki Görüntüle 652384 şu modelini almyaa karar vermiştim...Ama park yatakla ilgili genel olarak olumsuz şeyler okudum napsam yaa...Kimi de cok memnunn

canım ablamda park yatak kullandı hiç bi sorun yaşamadı şu an bebişi 3 yaşında artık yatak odası aldı orda uyuyo bende park yatak alıcam

tatlım ben şimdi doktorun verdiği kağıtlara baktım 24+0da gitmişim doktora. bebeğin gelişimine göre günü 25+2 de çıkmış. kilosu da 805 grammış.

canım ablamda park yatak kullandı hiç bi sorun yaşamadı şu an bebişi 3 yaşında artık yatak odası aldı orda uyuyo bende park yatak alıcam
Marka olarak ne düşünüyorsun canım...Bu model 319 ama baktıgım yerde 100 lirasını hediye çeki olarak kullanıyorsun..Chicco'ları da begeniyorum ama kraft da iyi dediler hep

benimde doktorum başka ile gidiyomuş güle güle giitsin napalım yeni arayışlara başladım:27: benim şöyle bi sıkıntım var eskiden çok nadirde olsa yaşardım ama şimdi her gün saatlerce yaşıyorum kalbimin atışları çok düzensiz hızlı degil gayet normal ama düzensiz zaten hızlanınca düzene biniyo ama yavşladıgı an kendini şaşıyo valla öksürüyorum düzeliyo az sonra yeniden. geçen gün acile gittim dr elini koydu 10 sanıye normal dedi:53: 10 saniyecikmi napıcam bilmiyorum:43:

..............................

Son düzenleme:
Marka olarak ne düşünüyorsun canım...Bu model 319 ama baktıgım yerde 100 lirasını hediye çeki olarak kullanıyorsun..Chicco'ları da begeniyorum ama kraft da iyi dediler hep

internetten almayı düşünmüyorum görmeden güvenemem annem dün bakmış bi kaç yere öyle bilindik marka magazaları degil 150 250 arası degişiyomuş onlardan alırım sanrım:26:

özellikleride önemli tabi ama görüntü olarak çok şeker:16: insan çok kararsız kalıyo taşınıcaz diye daha bi şey almadım inşallah doguma kadar alırım bi şeyler:1:

dün haziran anneleri cicişleri topigine baktım ne güzel şeyler alınmış öylee :49: orada bişey paylaşılınca aynı zamanda burada da paylaşılsın lütfen :17: bende dün kıyafetlerini çekip yüklim dedim ama kıyafetlerin resmini çekmek ne kadar zormuşş yoruldum vallaa :50:

özellikleride önemli tabi ama görüntü olarak çok şeker:16: insan çok kararsız kalıyo taşınıcaz diye daha bi şey almadım inşallah doguma kadar alırım bi şeyler:1:

senindemi taşınma telaşın var canım bizde taşınıcaz ama doğumdan sonra sanırım o yüzden çok bişeyler alamadım kızıma şimdilik benim mobilyamın çekmeceleriyle idare edicek :1:

senindemi taşınma telaşın var canım bizde taşınıcaz ama doğumdan sonra sanırım o yüzden çok bişeyler alamadım kızıma şimdilik benim mobilyamın çekmeceleriyle idare edicek :1:

evet taşınıcaz dogumdan önce:37: neye elimi atsam eşim taşınalım öyle diyor zaten bende pek sevmem alışverş yapmayı annemle eşimi göndericem alıp gelsinler anneme güveniyorum ikisinide alışverişte cok merak ediyorum :4:

Back
X