sağol canım. bu yatak 104&73 boyutlarında ama yatak ölçüsü kaç acabaen ucuz Graco Contour Prestige Park/Yatak fiyat akakce.com'da canım internette daha ucuza bulabiliyorsun buraya bir bak istersen
canm patates haşla yee okadar kefirle işin neydii arkidişimmmama suyu kesinlikle içmeye çalışş cırcırsan suya ihtiyacın olucakkk...hımm bide muzz yeee bol bol.. geçmiş olsunn canım
Yarın tatilMiniğim ben ve babamız gezeriz artık
Herkese iyi tatiller
ayybende artk öleyım 3 haftadrı ve bu ay 1,5 kg almısım ama bebegım almıs gecen haftakı kontrolde dr soledı hayırlısı baklaımmm surelı acıkıyorum esımde kızıyor nıe yemıyorsun dıye bend aksama kdr yedıgım yetıyr gece gece yeer dıyrum ama o rzı dılllllllllllKizlar ya benim ağzım nerdeyse hiç bos durmak istemiyorum habire birşeyler yemek istiyorum ama yemek türü degil sebze meyve yiyorum hiçbirşey bulamıyorsam iki uç tane salatalığı dilimleyip yiyorum ne olacak bu Halim bu ay kilo almadan gidecektim güya yine 1 kilo almışız(
1,5 ay oldu sekerrr hasladım pılav ustune suyunada pılavı yaptımohh mısscanım çok kötü yalnızlık ya.... Allah sabır versin bizeeeilk taşındığımız zamanlarda işte çalışıyordum anlamıyordum bu kadar ama işten çıkınca çok yalnız kaldım off offff
ne kadarlık senin buzluktaki tavuk canım?
bende tekdene gıdıyorum memnunun cnm bende cetınbeyı ıstedımama esım zekı yılmazdan dolayı acayıp tepkılı ercıyeseee yoksam ıı bır dr cetın beyy bım dr cok ıı hayılrısı ınsll kolay bır dogumla kucagımıza alırız ınsllİim canm saol sen nasilsin epeydir gorusmuyorduk.ins dayanirlar tatlim. 27mayistaki lcwden almis cnm
kartal erciyeste cetin beye gidiyorum ben dogumda orda olcak insallah
himm sen memnunmusun
Yok canm annem ablam ugrar siksik onlarda her isimi yapip giderler saolsunlar onlar misafir deil zatende arada bi kayinvalidem yemek getirir oylre baskasi gelsese kimse kusura bakmasin hic yerimden kalkamam:)
kızlar ya (söylemesi ayıp) dün ben de dışarda waffle yemiştim, akşam da iki bardak kefir içtim derken hangisi etkiledi bilmiyorum ama17:afedersiniz) biraz cırcır olmuşum. Ve ilginç bi şekilde normalde suyu gayet rahat içebilirken şimdi su da istemiyor canım, içtğim midemde duruyor sanki, fokur fokur sallanıyo kalkerken otururken. Napiciiimm ben
ayybende artk öleyım 3 haftadrı ve bu ay 1,5 kg almısım ama bebegım almıs gecen haftakı kontrolde dr soledı hayırlısı baklaımmm surelı acıkıyorum esımde kızıyor nıe yemıyorsun dıye bend aksama kdr yedıgım yetıyr gece gece yeer dıyrum ama o rzı dılllllllllllsureklı ya paşa ac kalmasın derdındeeee:26:
1,5 ay oldu sekerrr hasladım pılav ustune suyunada pılavı yaptımohh mısscanı ısteyen olursa yaparım hemen heeeeeeeee
bende tekdene gıdıyorum memnunun cnm bende cetınbeyı ıstedımama esım zekı yılmazdan dolayı acayıp tepkılı ercıyeseee yoksam ıı bır dr cetın beyy bım dr cok ıı hayılrısı ınsll kolay bır dogumla kucagımıza alırız ınsll
zorlada olsa suyu ıc ıshal de cok sukaybıolyor cunkum pardonama bende hamıslıgın basında berı o moddayım korkuyorum suyu fılanaz gelır dıye o yssden sıseyı bırakmıyorum elımdenkıneee
zorlada olsa suyu ıc ıshal de cok sukaybıolyor cunkum pardonama bende hamıslıgın basında berı o moddayım korkuyorum suyu fılanaz gelır dıye o yssden sıseyı bırakmıyorum elımdenkıneee
kalsiyum alıyım diye abarttm canım gerçekten sanırım
süt yoğurt tüketmiyorum bu araalar da vicdan azabı duyuyorum
kefir bari yiyim içeyim dedim ya o da fena dokundu
pattates haşlayım akşama en iyisi, iiyi fikir...
merhaba anneler kaç gündür girmemiştim. doğum zamanı yaklaştıkça heyecanlar artıyor. bide aldığımız kilolardan pek mutlu olmuyormuş gibiyiz. :) aman kendimi düşünüp almıyorum ya bebeğim için alıyorum diye avutmalar başladı :)ama midem bağırıyo beni hiç booş bırakmaaa diye yediğimin çöpünü mutfağa götürürken geri elim boş gelmiyorum :))
bende hamileliğimin başından beri 7-8 kilo aldım. inş bu istikrarla giderim. aldıklarımda direk bacaklara gitti.
misafirlerden yakınılmaya başlanmış. valla her hafta yemeğe çaya çağırsam gık demeden geliyorlar. ama bi kerede biz çağıralım demek yok. herkes istiyoki önüme gelsin yiyim içiyim bulaşık derdi yok,temizlik derdi yok rahat rahat takılıyım.
yarın tosunumu görmeye gidicem. 4 haftadır görmemiştim çok heyecanlıyım. bakalım kaç kilo olmuş bizim velet. inşallah doğum pozisyonunu almıştır. yoksa sezeryandan çok korkuyorum.:18:
Anladım canım..Ama ben kucağımdan indirmem gibime geliyor ya valla uyurken bile bırakmam herhalde yavrum benim bağrıma basarım onu hepgünaydın arkadaşlarrr geceyi yine merve ve talıaa kapatmışşş öpüyorum arkadaşlar siziiiiallahtan fazla çeneniz düşmemiişşş yaaaa:18::18:
mervecim bu arada kolik bebek demek belli bir aya kadar günün belli saatlerinde özellikle aynı saatlerde çocuğun ağlama nöbetlerine girmesii bunun nedenide gaz sancılarııı bütün mesele buu gazlı çocuk yani bildiğinnnn ama bu çocukların gazları genelde hiç geçmiyooo sen önlemini alıyosun ama genelde geçmiyooo çocuk hergün aynı sattlerde saatlerce ağlayabiliyooo ama kolay kolay her çocuk kolik olmaz rahat olll...
valla bebek kucağa alışırmı demeyin arkadşlar çocuk kucağa çok alışıyoo ben oğlumda çekmedim ama etrafımda çok gördüm aman dikkat edinn....klozete bile bebekle oturan arkadaşlarım vardııı....
Ya bu sirkeli su olayı nasıl canım banada anlatabilir misin?:26:çok sağol canım doktora ulaşamasakta o gece ilaca ulaştık çok şükür ama durum halaa aynı,4 tane fitil var birini dün ve cumartesi kullandım diğerini bir hafta ara ver öyle kullan dedi ama nasıl olacak bu halde bilmiyorum :26: bu arada sirkeli suyu denedim çok sağol biraz olsun rahatlattı beni, sen yazınca hemen kalkıp yaptım iyi geldi çoookkk teşekkürler
Canım çok çok geçmiş olsun.İnşallah temiz çıkar.Rabbim yardımcınız olsungünaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
hemde cok o yuzen cok yazamıorm
29 unda annem kolonoskopı olcak
ınsallah temısz cıkar
Hayır canım folikasit kullanmıyorum ben kız onu bırakalı aylar yıllar oldu sen hala kullanıyormusunki:26:ewet canım malesef yapıyoruz şimdiye kadar bebiş için yapıyoduk doğumdan sonrada kendimiz için yapacakmışız
şimdiye kadar kanımız cıvıkken iğneyi bırakıncada birden bire vücut afallıyormuş ,pıhtılaşma olduğu için damarlarda tıkanma oluyomuş
zararlıymış yani kullanmak şart...
ayyy senin eşinmi yapıyo ben canımı kimseye güvenmem hep kendim yapıyorum:18:
allahım dayanma gücü versin, bazen bende çok sıkılıyorum ama sonra geri kendimi tutuyorum şükürler olsunki çaresi var
ilacı bulanlardan allah razı olsun..
tatlişkoo folikasit kullanıyomusun sen hala??
Afiyet olsun sen motoru fena bozmuşsunkızlar ya (söylemesi ayıp) dün ben de dışarda waffle yemiştim, akşam da iki bardak kefir içtim derken hangisi etkiledi bilmiyorum ama17:afedersiniz) biraz cırcır olmuşum. Ve ilginç bi şekilde normalde suyu gayet rahat içebilirken şimdi su da istemiyor canım, içtğim midemde duruyor sanki, fokur fokur sallanıyo kalkerken otururken. Napiciiimm ben
sinirimden yarım saattir ağlıyorum canlar
bir şeyler kırıp döksem belki hırsımı alırdım biraz ama sakin olmaya çalışıyorum
oturdum dört tane dondurma yedim şimdi beşinciyi açıcam
kocam beyefendi geçen çarşamba dönecekti ertelendi
bu çarşamba dönecekti ama hala bileti alınmamış
yani çarşamba filan hikaye daha ortada bileti yok
açığa almışlar bileti
geleceği tarih allah kerim yani
ve zahmet edip hangi gün döneceğini bile sormuyor adamlara
böyle bir şey var mı yaa
sor diyorum bari sor ne zaman dönücem ben de
adamı göremiyormuş toplantıdan toplantıya koşuşturmaktan
allah ım resmen sinirden elim ayağım titredi
ben üç haftadır ha geldi ha gelecek diye onu bekliyorum
kontrole bile gitmedim onsuz gitmemi istemiyor çünkü
kızımızın odası kurulacak neymiş o kuracakmış
oda da onu bekliyor ev savaş alanı gibi
la havle çekiyorum artık ya sabır
kalsiyum alıyım diye abarttm canım gerçekten sanırım
süt yoğurt tüketmiyorum bu araalar da vicdan azabı duyuyorum
kefir bari yiyim içeyim dedim ya o da fena dokundu
pattates haşlayım akşama en iyisi, iiyi fikir...
bugün biz doktora gittikkkk
kızım 1.720 gr olmuş boyuda 40 cm
doktor teyzemiz her seferinde 2D, 4D bakıyor doopler de yaptı gayet iyi dedi
çok tatlıydı 4D fotolarını gören yorum yapıyo
annem diyo anasına benziyo eşim diyo bana benziyo
20 gün sonra tekrar gidicez
Amaaan bak sen şu eşinin yaptığınasinirimden yarım saattir ağlıyorum canlar
bir şeyler kırıp döksem belki hırsımı alırdım biraz ama sakin olmaya çalışıyorum
oturdum dört tane dondurma yedim şimdi beşinciyi açıcam
kocam beyefendi geçen çarşamba dönecekti ertelendi
bu çarşamba dönecekti ama hala bileti alınmamış
yani çarşamba filan hikaye daha ortada bileti yok
açığa almışlar bileti
geleceği tarih allah kerim yani
ve zahmet edip hangi gün döneceğini bile sormuyor adamlara
böyle bir şey var mı yaa
sor diyorum bari sor ne zaman dönücem ben de
adamı göremiyormuş toplantıdan toplantıya koşuşturmaktan
allah ım resmen sinirden elim ayağım titredi
ben üç haftadır ha geldi ha gelecek diye onu bekliyorum
kontrole bile gitmedim onsuz gitmemi istemiyor çünkü
kızımızın odası kurulacak neymiş o kuracakmış
oda da onu bekliyor ev savaş alanı gibi
la havle çekiyorum artık ya sabır
seker seviyesiyle sorunu olan arkadaslara nacizane bir tavsiye. eger butun un mamullerini whole wheat (turkcesi kepekli un galiba) kullanarak yaparsaniz sekerinizi yukseltmiyor. artik beyaz unla hicbirsey yemiyorum. hafta sonu pogaca yaptim o bile cok guzel olmustu ve istedigim kadar yedim. sekerim normal seviyede kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?