2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba anneler kaç gündür girmemiştim. doğum zamanı yaklaştıkça heyecanlar artıyor. bide aldığımız kilolardan pek mutlu olmuyormuş gibiyiz. :) aman kendimi düşünüp almıyorum ya bebeğim için alıyorum diye avutmalar başladı :) ama midem bağırıyo beni hiç booş bırakmaaa diye yediğimin çöpünü mutfağa götürürken geri elim boş gelmiyorum :))
bende hamileliğimin başından beri 7-8 kilo aldım. inş bu istikrarla giderim. aldıklarımda direk bacaklara gitti.
misafirlerden yakınılmaya başlanmış. valla her hafta yemeğe çaya çağırsam gık demeden geliyorlar. ama bi kerede biz çağıralım demek yok. herkes istiyoki önüme gelsin yiyim içiyim bulaşık derdi yok,temizlik derdi yok rahat rahat takılıyım.
yarın tosunumu görmeye gidicem. 4 haftadır görmemiştim çok heyecanlıyım. bakalım kaç kilo olmuş bizim velet. inşallah doğum pozisyonunu almıştır. yoksa sezeryandan çok korkuyorum. :18:

canm patates haşla yee okadar kefirle işin neydii arkidişimmmama suyu kesinlikle içmeye çalışş cırcırsan suya ihtiyacın olucakkk...hımm bide muzz yeee bol bol.. geçmiş olsunn canım

kalsiyum alıyım diye abarttm canım gerçekten sanırım
süt yoğurt tüketmiyorum bu araalar da vicdan azabı duyuyorum
kefir bari yiyim içeyim dedim ya o da fena dokundu
pattates haşlayım akşama en iyisi, iiyi fikir...

ayybende artk öleyım 3 haftadrı ve bu ay 1,5 kg almısım ama bebegım almıs gecen haftakı kontrolde dr soledı hayırlısı baklaımmm surelı acıkıyorum esımde kızıyor nıe yemıyorsun dıye bend aksama kdr yedıgım yetıyr gece gece yeer dıyrum ama o rzı dılllllllllllsureklı ya paşa ac kalmasın derdındeeee:26:
1,5 ay oldu sekerrr hasladım pılav ustune suyunada pılavı yaptımohh mısscanı ısteyen olursa yaparım hemen heeeeeeeee

bende tekdene gıdıyorum memnunun cnm bende cetınbeyı ıstedımama esım zekı yılmazdan dolayı acayıp tepkılı ercıyeseee yoksam ıı bır dr cetın beyy bım dr cok ıı hayılrısı ınsll kolay bır dogumla kucagımıza alırız ınsll

zorlada olsa suyu ıc ıshal de cok sukaybıolyor cunkum pardonama bende hamıslıgın basında berı o moddayım korkuyorum suyu fılanaz gelır dıye o yssden sıseyı bırakmıyorum elımdenkıneee

misafir misafir dedik bana misafir gelio. hastayım da arkadaşım ama. ben senle ilgilenirim. yardım ederim falan dedi. dedi demesine de insanın içi rahat olmuyor. azıcık odamı bari toplayayım şimdi. zaten toplucaktım ama şimdi tutuştum

Onun derdi baska anlaşıldı cnm sen yiyecem pasa kilo alacak sende iyi almissin kontrollü masallAh böyle devam eder insallah

şu kefirin tadını hiç bilmiyorum niyeyse hep bana korkunç bişeymiş gibi geliyo

ayy canım çağırmayın artık misafir gelene tamam dicek bişy yok ama eziyet etmeyin kendinize valla ben kendi işimi zor yapıyorum gücünüz yetiyosa maşallah sizee

sinirimden yarım saattir ağlıyorum canlar
bir şeyler kırıp döksem belki hırsımı alırdım biraz ama sakin olmaya çalışıyorum
oturdum dört tane dondurma yedim şimdi beşinciyi açıcam
kocam beyefendi geçen çarşamba dönecekti ertelendi
bu çarşamba dönecekti ama hala bileti alınmamış
yani çarşamba filan hikaye daha ortada bileti yok
açığa almışlar bileti
geleceği tarih allah kerim yani
ve zahmet edip hangi gün döneceğini bile sormuyor adamlara
böyle bir şey var mı yaa
sor diyorum bari sor ne zaman dönücem ben de
adamı göremiyormuş toplantıdan toplantıya koşuşturmaktan
allah ım resmen sinirden elim ayağım titredi
ben üç haftadır ha geldi ha gelecek diye onu bekliyorum
kontrole bile gitmedim onsuz gitmemi istemiyor çünkü
kızımızın odası kurulacak neymiş o kuracakmış
oda da onu bekliyor ev savaş alanı gibi
la havle çekiyorum artık ya sabır

Anladım canım..Ama ben kucağımdan indirmem gibime geliyor ya valla uyurken bile bırakmam herhalde yavrum benim bağrıma basarım onu hep
Ya bu sirkeli su olayı nasıl canım banada anlatabilir misin?:26:
günaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
hemde cok o yuzen cok yazamıorm
29 unda annem kolonoskopı olcak
ınsallah temısz cıkar
Canım çok çok geçmiş olsun.İnşallah temiz çıkar.Rabbim yardımcınız olsun
Hayır canım folikasit kullanmıyorum ben kız onu bırakalı aylar yıllar oldu sen hala kullanıyormusunki:26:
Afiyet olsun sen motoru fena bozmuşsun
Kahve telvesi iyi gelir.yada haşlanmış patates yeki miden yerine otursun geçmiş olsun canım

((
malesef erkekler cok genis olabiliyolar. yazdiklarini okuyunca ben bile sinir oldum.

bugün biz doktora gittikkkk
kızım 1.720 gr olmuş boyuda 40 cm
doktor teyzemiz her seferinde 2D, 4D bakıyor doopler de yaptı gayet iyi dedi
çok tatlıydı 4D fotolarını gören yorum yapıyo
annem diyo anasına benziyo eşim diyo bana benziyo
20 gün sonra tekrar gidicez

kefirin çok faydalı olduğunu duymuştum ama tadının nasıl olduğunu bilmiyorum ya sanki bana iğrenç bir şey gibi geliyor onun için almıyorum
nasıl ki tadı sen biliyorsun canım kötü mü ayran gibi filan mı :44:

seker seviyesiyle sorunu olan arkadaslara nacizane bir tavsiye. eger butun un mamullerini whole wheat (turkcesi kepekli un galiba) kullanarak yaparsaniz sekerinizi yukseltmiyor. artik beyaz unla hicbirsey yemiyorum. hafta sonu pogaca yaptim o bile cok guzel olmustu ve istedigim kadar yedim. sekerim normal seviyede kaldi

buraya da koysana resimlerini biz de görelim fıstığı

Amaaan bak sen şu eşinin yaptığına
Erkekler işte.neyse canım iş için sonuçta tatil yapmıyor ya adam
diyerekten kendini teselli edebilirsin mesela
Sakin ol kasılman felan olur Allah korusun

valla tatlım hamur işlerinde tamam da
tatlılarda napıcaz bu şeker olayını
benim güya gebelik şekerim sınırda
doktorum dikkat et dedi
ama ben naptım
bugün 5 tane dondurma yedim :26:
tam bir danayım

Canlar bugün doktora gittik 1700 gr olmuş bebeğim eli çenesinde pek düşünceliydi:) boyu 42cm . Şimdilik herşey yolunda 3 hafta sonra gel alttan ultrason la bakıp doğum için karar verecek plesenta previayım ya ben :)) öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…