canım benım de kilo alımım aynıydı,bir de ilk zamanlarımda bulantım hiç olmadı... yedim de yedim ekmek pastaa çikolata... ama bu ay 2 kilocuk almışım sadece... ben de pek mutlu oldu 2 kilocuk... keşke en baştan sıkı tutsaydım işi...
canım fotoğrafını ekleseene, herkesi merak ediyrum ben de
bu kadar az yemeye kilo değildir o canım ya, ödem yapmıştr vucüdun
doğumdan sonra hhuuupp balon gibi sönersin
hoşgeldin tatlım, ben de hep yalnızım , benm de komşum arkadaşım yok sayılır, burda destek oluyoruz işte birbirimize
kızlar indirimde mi bu biyerde, ben de daha biberon almadım bu haftasonu halledicez inş hepsini, haftaiçi de çamaşırlarımı yıkayıp ütülicem
çantamı hazırlıcam
cuma izne ayrılıyorum ya artık
ay heyecanlandım
canım ağır bişey yemiyomuşsun ki, ye kuzum ya ne olcak
kızlar çok kiloya takılııyosunuz, gerçekten sebze meyve yemeyle kilo mu alınır, şişiyoruz, ödem onlar, bebeğin suyu artıyor, bebiş kilo alıyor
yeter ki sağlıklı beslenmeye çalışalım yeterli bence
valla ben tatlı krizine girince kmse beni tutamaz, hamileyiz ya şmdi yemicez de ne zaman yicez ama
su sesi benden de geliyor bazen canım ama o farklı şlap şlup diye geliyorCnm valla ara ara benimde karnımdan sesler geliyor ama cat mı çit mı bilmiyorum arada da luk lik sesler geliyor su sesidir deyip geciyorum önemli birsey değildir sıkıntı yapma sakın belkide bizim kavurma kemiklerimizden geliyordur çocukla alakalı degildir
gerçekten valla double dram ahahahhamilelikle beraber çifte dram valla arada fena efkar basıyoama geçicek bu günler sabrın sonu selamet Allahtan eşim yanımda olabiliyo istediğim zaman o biraz teselli işte can yoldaşım oldu buraya geleli
hoşgeldin tatlım, ben de hep yalnızım , benm de komşum arkadaşım yok sayılır, burda destek oluyoruz işte birbirimize
kızlar indirimde mi bu biyerde, ben de daha biberon almadım bu haftasonu halledicez inş hepsini, haftaiçi de çamaşırlarımı yıkayıp ütülicem
çantamı hazırlıcam
cuma izne ayrılıyorum ya artık
ay heyecanlandım
Benim herseyim hazır hastane çantam falan kolay geldin cnm evde olda bı yapardın artık
Cnm ben 6. Ayıma kadar hic kilo almadım hatta kilo verdim 7. Ayımda 3 kılı birden alınca doktorum cok dedi 1.5 kılı fazla almissin hamur idi fazla mı tüketiyorsun dedi yok dedim ekmegimi fazla kaçırdın dedi evet sedim ekmekten olabilir yoksa asiri yemek yiyen biri değilim neyse dikkat et dedi bende bu ay aynı kilo ile gideyim dedim ama yok bir kilo almişim son ayımda da iki kilo almış olsam 75 kılı ile doguma giderim artık
kızlar bişey daha soracağım bugün aklıma çok soru geliyor
biberonları kaynatmak gerekiyormuş ilk kullanmadan önce sanırım,deneyimli annelere sorum o işlemi nasıl yapıcaz? kaynamış su dolu tencerenin içine mi yatıracağız biberonları ağızlık kısmıyla birlikte??
İim canm saol sen nasilsin epeydir gorusmuyorduk.ins dayanirlar tatlim. 27mayistaki lcwden almis cnmmrb cnm benım nasılsın ınsl dayanırlar cıcılerınnn hangı lcw dan almıs ben dun gıttım ma bebek reyonundan kendıme hıcc bakmadımmbu ada hangı dr gıdıyorsun hangısınde dogum yapacaksınn
ben tekdene gıdıyorum aytul hnm a daa:44::44:
Yok canm annem ablam ugrar siksik onlarda her isimi yapip giderler saolsunlar onlar misafir deil zatende arada bi kayinvalidem yemek getirir oylre baskasi gelsese kimse kusura bakmasin hic yerimden kalkamam:)Dursunlar Dursunlar annelerinin göbisinden daha rahat yermi var sanki
Cnm insanlarda o düşünce nerdeeee, bi zahmet sana kimse gelmesin zaten misafirlige, gelirse de yattığın yerden kalkma bile senin çok özel bir durumun var.
ooooooooooooooo süperrr daha ne olsuunnn
yanlış anlamadıysam neredeyse toplamda en fazla 4-5 kilo filan almış olcaksın
bakma doktorun lafına canım
bundan daha iyi bi alım mı var ya
ebru şallı bile 6 kiloylamı tamamlamıştı yanlış hatrlamıyosam
sen ye meyveni sebzeni tatlım, bebişine yarasıınn oooohhh
Evet cnm 67 ile hamile kaldım suan 72 kıloyum 5 kilo almişim bundan sonrada iki kilo alırsam 7 kilo almış olarak hamileliği sonlandirmis olacağım Allahın izni ile doğumdan sonrada kısa bir sürede aynı kiloma donerim diye düşünüyorum tabi iştahım açılmazsa bakalım artık yiyorum valla ne yapayım pazardan alıyorum eve gelinceye kadar arabada yarısını yiyorum bu ara çileğe fena taktım kızımda cok seviyor ama ne zaman çilek yesem kıpır kıpır oluyor:))) babasına fiyorum bu Kizi artık cilekciye verirsin kesin:))) hamişlik resmi koydum cnm
2 kiloda alırsın 5 kilodason ay çok alınıyor
ben geldim. sabah erken kalkmıştım. öğlende 2 bardak ayran içince uyumuşum 2 saat kadar.
benden foto isteyen arkadaşlar eklerim yakında. ama önce çekilmem lazım. nedense hep foto çekinmeye çalışıyorum ama olmuyor. hatıra olarak kalcak bile bir fotografım yok
ben alt taraftan aldığım için büyük ihtimal aldığım kiloyuanlamayacaksınız ama aldım. ödem mödem değil, löp löp et
her bir bacağım olmuş kapkalın.ağırlaşmasam valla dert etmiorum ya. hatta diorum ya ben hep merak ediordum kilolu halimi.
madmen dizisini izleyen var mı. ordaki betty gibi görüyorum şu an kendimi. kadının yüzü başka bedeni başka oldu ya. bende öleyim sanki
bende 32+2 de gittim sanırım. 1990 kilosu dedi. 40 cm boyu. banada benimkinin boyu az gelior. ölçümdendir deyip kendimi avutmaya çalışıyorum ama bi yandan da yeterince kalsiyum almıyorum diye kendimi şuçluyorum.
boy ölçümünü bacağı ölçerek mi yapıolar acaba. eşimin de benimde boyumuza göre bacak boyumuz kısadır da. ondan mı böle çıkıo acaba ?
32+2 de kontrolümde bebegin kilosu 1890 gr geldi boyu 44,8 cm kilosu çok az geldi sizin nekadardı
sorma bende iki gündür bogazım şiş uyanıyorum zor yutkunuyorum sonra biraz geçiyo inşşalh hasta olmam
birde eşim misafir çağırıp duruyo
hiç beni düşündügü yok kendi işimi zar zor yapıyorum görüyo
ama sesim çıkmıyo diye önemsemiyo sanırım
az naza cekmek lazım sanırım üzülüyorum valla
bu adam hiç mi üşünmüyo beni diye
herkez gelme derdinde bu seferde siz gelin diyen yok
Merhabalar;
Bende kan sulandırıcı iğne ve corasprin tedavisi görüyorum.Doktoruma normal doğum yapmak istediğimi bir sakıncası olup olmadığını sordum. Yapabilirsin dedi. Bizim durumumuzda 38. haftada açılmaların başladığını duymamıştım. Corasprini bir yada iki hafta önce kesmeyi planlıyor ama iğneye doğuma kadar devam edebiliriz henüz karar vermedim dedi. Eğer dediğiniz gibi olursa belkide corasprinide iğneyide kesemeden doğuma girmiş olacağım ki bu da bir risk oluşturuyor. Corasprine devam edilen hastalarda epiduralde yapılmadığını duymuştum. Cumartesi günü daha net konuşmalıyım doktorumla. Kafamda bir sürü soru var.İnşallah sorunsuz atlatırız.
eee bende coraspin kullanıyorum epidural yapılamadığını bilmiodum :18::18::18: nekadar önce bırakmak gerekio ki . ama ben bırakmaya korkarım bişi olursa die
bende anlamıyorum bende pıhtılaşma sorunu yok tüp bebek olduğu için coraspin vermişlerdi merkezden sonra doktorumu değiştirdim doğumdan 10 gün önce bırakırsın dedi ama allah korusun ya erken doğum falan olursa coraspin tehlike yaratmaz mı benimde kafama takılıyo ama bebeğin beslenmesinde sorun olursa diye de korkudan bırakamıyorum..
ben geldim. sabah erken kalkmıştım. öğlende 2 bardak ayran içince uyumuşum 2 saat kadar.
benden foto isteyen arkadaşlar eklerim yakında. ama önce çekilmem lazım. nedense hep foto çekinmeye çalışıyorum ama olmuyor. hatıra olarak kalcak bile bir fotografım yok
ben alt taraftan aldığım için büyük ihtimal aldığım kiloyuanlamayacaksınız ama aldım. ödem mödem değil, löp löp et
her bir bacağım olmuş kapkalın.ağırlaşmasam valla dert etmiorum ya. hatta diorum ya ben hep merak ediordum kilolu halimi.
madmen dizisini izleyen var mı. ordaki betty gibi görüyorum şu an kendimi. kadının yüzü başka bedeni başka oldu ya. bende öleyim sanki
İnşallah düzelir ve sende rahatlarsın. bu rapor işini anlamadım ben. Ben kamudayım. raporumu aldım iş yerine verdim. Benim rapordada 37. haftaya kadar çalışabilir diye bişey yazmıyordu. Bir dahada sormadım sorun çıktı mı diye. Raporu ssk yamı soracağız beni bilgilendirirmisin?
canm zaten üstlerinde yazıyo genelde ama ben suya koyuyorum suyla beraber kaynatıyorum 10 dk. biberon emziğinide kaynatıyorum...kızlar bişey daha soracağım bugün aklıma çok soru geliyor
biberonları kaynatmak gerekiyormuş ilk kullanmadan önce sanırım,deneyimli annelere sorum o işlemi nasıl yapıcaz? kaynamış su dolu tencerenin içine mi yatıracağız biberonları ağızlık kısmıyla birlikte??
kızlar ya (söylemesi ayıp) dün ben de dışarda waffle yemiştim, akşam da iki bardak kefir içtim derken hangisi etkiledi bilmiyorum ama17:afedersiniz) biraz cırcır olmuşum. Ve ilginç bi şekilde normalde suyu gayet rahat içebilirken şimdi su da istemiyor canım, içtğim midemde duruyor sanki, fokur fokur sallanıyo kalkerken otururken. Napiciiimm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?