2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merh. kızlar, nasılsınız? Umarım herkes iyidir... Yakın geçmişe göz attım, daha gerilere gitmek istemedim, o zamanda geçmişi oku oku buraya yazamıyorum okumaktan..Her neyse...
Misafirlerden bahsetmişsiniz, gerçekten misafir ağırlamak artık bana da çok zor geliyor, hele yemekli olursa daha da zor... Yaşadığımız yerde pek fazla kimsemiz yok, fazla gelenimiz de yok bu yüzden...eşimin ailesi bize 1 saat uzaklıkta, Ankara'da da evleri var, oraya gidip gelirken uğruyorlar bize.. Tabi onlara da mutlaka yemek hazırlıyorum.. eşimin ailesi sağolsunlar anlayışlılar, kızım yapma etme diyorlar ama ben dayanamıyorum ki...yoldan geleni aç bırakmam ben, öyle gördük napalım işte... Yine eşimin iş arkadaşı var, onlarla gidip gelirdik birbirimize.. Ama onların da iki çocukları var, bir tanede yolda... onlar geldikleri zaman evin her yeri batıyor, evin her yeri kırıntılar, yiyecekler... birde her gelip gittiklerinde bir halımı yıkamaya vermek zorunda kalıyorum, hem onları ağırladığım gün yoruluyorum hem onlar gittikten sonra ertesi gün temizlikle uğraşmaktan yoruluyorum... İyi insanlar diye katlanıyorum bütün bunlara... ama artık eşime söyledim, yapamıyorum dedim, havalar düzelsin, açık havada görüşelim dedim, kapalı alanlarda olmuyor dedim...

Bende bir kerede kilo alanlardanım. Gebeliğin ilk dört ayında kilo vermiş biri olarak bulantı geçince tatlı krizlerine girdim. Bir ayda 7 kilo aldığımı söylesem inanmazsınız. Her gün yarım kilo fıstıklı kaymaklı baklava yiyordum doktor kızınca baklavayı yasakladım kendime. Şimdide kilo alıyorum ama öyle ani bir kilo artışım yok. Keşke başta dikkat etseymişim. Belkide bu kadar çok çatlamazdım

Benim herseyim hazır hastane çantam falan kolay geldin cnm evde olda bı yapardın artık
Cnm ben 6. Ayıma kadar hic kilo almadım hatta kilo verdim 7. Ayımda 3 kılı birden alınca doktorum cok dedi 1.5 kılı fazla almissin hamur idi fazla mı tüketiyorsun dedi yok dedim ekmegimi fazla kaçırdın dedi evet sedim ekmekten olabilir yoksa asiri yemek yiyen biri değilim neyse dikkat et dedi bende bu ay aynı kilo ile gideyim dedim ama yok bir kilo almişim son ayımda da iki kilo almış olsam 75 kılı ile doguma giderim artık

su sesi benden de geliyor bazen canım ama o farklı şlap şlup diye geliyor ama bu aynı kemik çıtlaması gibiydi.bende bişey olacağını sanmıyorum ama bebişten mi benden mi geliyor o ses çok merak ediyorum.

hamilelikle beraber çifte dram valla arada fena efkar basıyo ama geçicek bu günler sabrın sonu selamet Allahtan eşim yanımda olabiliyo istediğim zaman o biraz teselli işte can yoldaşım oldu buraya geleli
gerçekten valla double dram ahahah eşimde geç çıkıyor bankadan eve gelmesi bazen 9u buluyor.ama erken geldiği de oluyor o zaman çok seviniyorum

hoşbulduk canım,evet napalım bi şekilde yalnızlığa alışacağız

ben havuzluhandan aldım canım,ordakiler bunu tavsiye ettiler,zaten aklımda da avent almak vardı ama balmumu-plastik ayrımını bilmiyordum.balmumu daha sağlıklıymış

kızlar bişey daha soracağım bugün aklıma çok soru geliyor

biberonları kaynatmak gerekiyormuş ilk kullanmadan önce sanırım,deneyimli annelere sorum o işlemi nasıl yapıcaz? kaynamış su dolu tencerenin içine mi yatıracağız biberonları ağızlık kısmıyla birlikte??

ooooooooooooooo süperrr daha ne olsuunnn
yanlış anlamadıysam neredeyse toplamda en fazla 4-5 kilo filan almış olcaksın
bakma doktorun lafına canım
bundan daha iyi bi alım mı var ya
ebru şallı bile 6 kiloylamı tamamlamıştı yanlış hatrlamıyosam
sen ye meyveni sebzeni tatlım, bebişine yarasıınn oooohhh

Cnm ben dün kaybettim biberonu ve emziğini tencereye koydum ketilda su kaynattim üzerine döktüm birazda sirke koydum ve 10 dakika kadar kaynattim sonra duruladim kuruladim ve hastane çantamızın icine koyduk meme kısmını çikar ayrı ayrı koy bütün olarak kaynatma

Ahsen oldu cnm geldin kilolar gitsin çatlaklar ne guzel cok da salmayalım çıkta sıkmayalım bence dikkat edelim yinede ya sonrası kötu ya veremezsek hem ben bir kilo bile fazladan alsam kendimi cok agir hissediyorum

Ssedoshh cnm doktoruna bir sor eğer onunda bı fikri yoksa çıkta merak etme boşver fazla merak iyi değildir:))

İim canm saol sen nasilsin epeydir gorusmuyorduk.ins dayanirlar tatlim. 27mayistaki lcwden almis cnm
kartal erciyeste cetin beye gidiyorum ben dogumda orda olcak insallah
himm sen memnunmusun
Yok canm annem ablam ugrar siksik onlarda her isimi yapip giderler saolsunlar onlar misafir deil zatende arada bi kayinvalidem yemek getirir oylre baskasi gelsese kimse kusura bakmasin hic yerimden kalkamam:)

Evet cnm 67 ile hamile kaldım suan 72 kıloyum 5 kilo almişim bundan sonrada iki kilo alırsam 7 kilo almış olarak hamileliği sonlandirmis olacağım Allahın izni ile doğumdan sonrada kısa bir sürede aynı kiloma donerim diye düşünüyorum tabi iştahım açılmazsa bakalım artık yiyorum valla ne yapayım pazardan alıyorum eve gelinceye kadar arabada yarısını yiyorum bu ara çileğe fena taktım kızımda cok seviyor ama ne zaman çilek yesem kıpır kıpır oluyor:))) babasına fiyorum bu Kizi artık cilekciye verirsin kesin:))) hamişlik resmi koydum cnm

2 kiloda alırsın 5 kiloda son ay çok alınıyor

kızlar ya (söylemesi ayıp) dün ben de dışarda waffle yemiştim, akşam da iki bardak kefir içtim derken hangisi etkiledi bilmiyorum ama 17:afedersiniz) biraz cırcır olmuşum. Ve ilginç bi şekilde normalde suyu gayet rahat içebilirken şimdi su da istemiyor canım, içtğim midemde duruyor sanki, fokur fokur sallanıyo kalkerken otururken. Napiciiimm ben

ben geldim. sabah erken kalkmıştım. öğlende 2 bardak ayran içince uyumuşum 2 saat kadar.

benden foto isteyen arkadaşlar eklerim yakında. ama önce çekilmem lazım. nedense hep foto çekinmeye çalışıyorum ama olmuyor. hatıra olarak kalcak bile bir fotografım yok

ben alt taraftan aldığım için büyük ihtimal aldığım kiloyuanlamayacaksınız ama aldım. ödem mödem değil, löp löp et

her bir bacağım olmuş kapkalın. ağırlaşmasam valla dert etmiorum ya. hatta diorum ya ben hep merak ediordum kilolu halimi.

madmen dizisini izleyen var mı. ordaki betty gibi görüyorum şu an kendimi. kadının yüzü başka bedeni başka oldu ya. bende öleyim sanki

canım herkes kendini abartıyor inan, şmdi kendimize kocaman geliyoruz
hiç böyle olmamıştık çünkü, ben de kendim için öyle düşünüyorum
ama otururken yada sabah kalktğnda bacaklarında, elinde, kolunda karnında iz oluyor mu? ödemi ordan anlıyorum ben, normalde yeşil çayı çok severdim, hiç böyle bi sorunum olmadı bilmiyordum, ama sabah kalktğmda her yanım çizik çizik
fotoğraff çek ama , erteleme bence, bi daha ilk çocuğumuza hamile olmıcaz, bi daha bu anları yaşayamıycaz, elmzden geldiğince hatıra olmaya değer bişeyler bırakmakta fayda var diye düşünüyrum
başlarda günlük yazarım, bebeğime mektuplar yazarım fln diyordum ama üşeniyorum şmdi nasıl, en azından fotoğrflar hatıra kalsın

32+2 de kontrolümde bebegin kilosu 1890 gr geldi boyu 44,8 cm kilosu çok az geldi sizin nekadardı

kızlar ya sağlığında bişi yoksa şu boy ve kilo olayına takılmayın neolur şükredin sağlıklı sıhatli olsunlar inşallah
kilo boy hallolur sonradan da.. beslenmenize dikkat edin bebişler alacağını alır zaten

al birini vur ötekine ya bizim herifte aynı surat yap bence yoksa anlamıyolar
çok şükür bizim azaldı,kendi işimi yapsam ne alaa

eee bende coraspin kullanıyorum epidural yapılamadığını bilmiodum :18::18::18: nekadar önce bırakmak gerekio ki . ama ben bırakmaya korkarım bişi olursa die

ben cor aspirin değil bebe aspirini kullanıyorum bu hafta kestik içmeyi
bende korktum ama rabbime emanetiz
dr. sordum iğne olayınıda iğnenin etkisi 24 saat aspirininki daha uzun sürüyor dedi
o yüzden kesiyormuş aspirin daha tehlikrli anlıyacağınız sonuna kadar dewam edilirse..

ooooooo cnm beeee yanlız değilsin bu konudaaa albenden de o kadarrr boşverrrrr alalım yumurcakalrı kucağımıza gerisi boş takma kafana , sunun surasında kaç gün kaldı dimi ama a
benimde üstü forma altını sorma hesabı ama hiç umrumda değil asıl doğum sonrası dert etmek lazım simdi değil , hersey biyana anne oluyoruz beeeee bundan güzeli varmı yeterki gelsin su pıtırcıklar dünyayaaa , bu sefer haziran anneleri zayıflama konusu acarız el birliği ile veririz kiloları :13:

ödemim yok sanırım. çizik çizik olduğumu hatırlamıorum çünkü. ama ben abartsam bile tartı gerçekleri söylüyor işte. 19 kilo. daha 2 ay var üstelik. 3 er kilo daha alsam olur 25

ya bende öyle düşünüorum ama fotograf çekilmek için bi fırsatım olmadı ki sonradan kendime çok kızcam, hatta şimdiden kızıyorum ama. neyse artık

canım ssk ya raporu aldığın hastane bildiriyor bende oyle oldu.şimdi tekrar hastane raporu düzeltmek için mail attı.cvpbeklıyoruz.tekrar rapor verecekler 37, haftaya kadar çalışır şeklınde.kimse işini düzgün yapmıyor uğrasıyorum hamıle halımle.özlük işlerine sormasam boşuna çalışıyor görünecektim.

canm zaten üstlerinde yazıyo genelde ama ben suya koyuyorum suyla beraber kaynatıyorum 10 dk. biberon emziğinide kaynatıyorum...

bu arada balmumu olan avent gold diye geçiyoo kızlarrr bildiğim kadarıyla kutusu altın yaldızlı gibii..

canm patates haşla yee okadar kefirle işin neydii arkidişimmmama suyu kesinlikle içmeye çalışş cırcırsan suya ihtiyacın olucakkk...hımm bide muzz yeee bol bol.. geçmiş olsunn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…