bende anlamıyorum bende pıhtılaşma sorunu yok tüp bebek olduğu için coraspin vermişlerdi merkezden sonra doktorumu değiştirdim doğumdan 10 gün önce bırakırsın dedi ama allah korusun ya erken doğum falan olursa coraspin tehlike yaratmaz mı benimde kafama takılıyo ama bebeğin beslenmesinde sorun olursa diye de korkudan bırakamıyorum..
balmumu hafif sarımsı oluyor canım.ama netteki resimlerde anlaşılmayabiliyor.iki tane aynı çeşit var gbi gözüküyorsa balmumu olanın fiyatı biraz daha pahalı,burdan anlayabilirsin sanırım
canm benm bu saatten sonra ne misafiri yaaa boşver benm kocada misafir delisi bende öleyim ama artık almmaya çalışıyorum ağır misafirleriii sabah benm arkadaşlar kahvaltıda akşam kocamın arkadaşları karısı bende şimdi biraz azallttık gelende bana yardım ediyooo
bugün evi süprdüm toz aldım birazda ütü yaptım çamaşır yıka as valla cılkım çıktı bide evde oğlan zatenn çılgınnnşimdi bide yemek derdiii off anlıcan denizkızı benmde senden kalır yanım yok şekerimm
Canlarim bu kocişler anlamiyolar ki yemegi dışarı dan soyleriz sen yorulmazsin diyo bana. Herşey yemekle bitmiyoki ben eve gidince ayaklarımi yükseğe kaldirip tv karşısnda uzanmak istiyorumdenizkızı,canım allah sabır versin sana.misafiri çok severim normal zamanda ama gündüz otur gece ayakta kal otur bebeklere yazık ayaklarımıza yazık bizede yazıkk yaaa(benim kocamıda bıraksam yapar ama ben erteliyorum şimdilik..
Kızlar emzirme yastığı aldınız mı?Kullanışlı mı,alanlar nereden aldı
Selam guzel anneler herkes iyidir umarim benim birkac gundur sancilarim cogaldi dra gitmedim ama duramayacak derecede sik olursa gel demisti drum kuzucuklarim dayanin en az 34hedefimiz diye konusuyorum onlarla. Artik cok zorlaniyorum ama nappalim dayancaz miniklerimiz icin.
Kizlar gecelik almayan varsa yada yedek aliyim diyen varsa lcw de kirmizi cok tatli bi gecelik var ustunun sabahligida var ayrica ben almistim ama ablam bana yedek almis saolsun fiyatida cok uygun aklinizda olsun
birde civilden alt acma ve yazlik battaniye almis ablam cok uygun fiyatlari ihtiyaci olanlar bi bakin derim
Dursunlar Dursunlar annelerinin göbisinden daha rahat yermi var sankiSaol canim valla birde bana sor bu haftaya geldim ama nasil geldim:) onlarla hep konusuyorum acele etmeyin biraz daha durun annecim diye insallah sozumu dinlerler
canim sende cok yorma kendini lutfen bu durumda gelen misafirlere gicik oluyorum zaten biz kendimizi zor idare ediyoruz ne gerek sen cagir cok gorusmek istiyorsan dimi ama neyseki bana kimse gelmiyo halimi biliyolar cunku
abowwwww o ka amı hıckırıyor cok degılmı yaa dr hıc srdunuzmuu :44: tahmın emtımm bız ler 5 -10 kere fılann hıckırsak e hadı 50 olsun ee aksam 200 gectıydı uyuya kaldımmm heheh
şimdi ise kabrgama tekem atıyorr bu gunelr yenı yenı daha teyzesiii ve gobısımın az daha buyudugunu hısseıyorummm ınsll sagıcakla kucgaımz alamak naısp olurrrrrrrrr
hmm ınsl doner cnm son dk kadar ne yapmazkı bu cücüklerrrrrrrrrrr
Günaydin herkese günaydin diyorum cünkü yarim saat öncesinde uyandim gece tam 12 de uyudugum halde nasil bu saate kadar uyumusum hayret..
Rüyam da oglusumu gördüm henüz en fazla 3-4 aylik boncuk gibi gözleri var elimde anakucagi oglusum icin de arabayi nereye park ettigimi arayip duruyorum disarisi kar tipi biryandan da oglumla konusuyorum henüz bebek ama sohbet ediyor benimle hayirdir insallah
Gece ne zaman uyansam ec icin adet sancisidan daha agir bir sanci oluyor tam göbek altindan giriyor yaklasik bir haftadir var onun disinda idare ediyoruz..
Gecmisi okumak istemedim simdi tlf dan umarim erkesin sagligi yerindedir bebisler iyidir
merhabalar kızlar
döndüm yine evime kürkçü dükkanıma,annemlerde kalmak çok güseldi oysaki
burda yalnız çok canım sıkılıyor,arkadaşım komşum vs.de yok
Allah'tan burda azcık sizlerle konuşuyorum da
ben 125lik avent balmumu aldım canım,tavsiye üzerine...
ben gecen hafta kullandım bırsey olmadıı:26:kızlar bişi sorcam derin dondurucuda tavuk etimiz vardı 1,5-2 ay falan oldu alalı.çıkarıp çözdürsem ve yemek yapsam zehirlenir miyiz sizce?:26: hiç bu kadar uzun süre bekletmemiştim çünkü tavuk etini dolapta
ne kadar su yutuyolarsa artık pıtlaya pıtlaya bitmiyobizim hıçkırık seansı düzenli olarak sabah akşam hiç şaşmıyo
bende öyle bi göbek var ki burdaki herkesi tek geçerim valla düştü düşecek korkuyorum artık zaten minicik boy var kemik desen onlarda ufacık doğum zamanı nasıl bi göbek olacak bende merakla bekliyorum
ayy sen anlatınca şimdi bende rüyamı hatırladım bende rüyamda çatlaklarımı sayıyodum çok kötüydüüüü:18:
oh ne güzel canım adına sevindim valla ben aylardır göremedim doğuma kadar da göremicemenerjini toplamış gelmişsindir
ben burda boynu bükükleri oynuyorum yalnızlıktan duvarlarla konuşcam yakındır
bende bi boy büyük alcaktım bu daha iyiyse madem bunu tercih edelim bakalım sitemizde var mı :126:
dilca 19 kilo aldım.
ama yemeden değil. ilk başta yemiordum aç kalıp ekmeğe vuruyordum kendimi. ilk başta hızlı kilo aldım. şimdi dikkat ediyorum ama gene bu ay 3 kilo almışım. ilaçlardan mı acaba. nasıl bu kadar kilo aldığımı bende anlamıyorum
bende onu anlamıyorum hadi kocalarımız çağırıyo misafir düşünmüo felanda asıl gelmek isteyenler "ya senin karın hamile biz gelmeyelim siz gelin ya da dışarıda buluşalım " felan desinler dimiilla da geliosan yardım etmeyi göze alıp gelmelisin bi hamilenin evine
oh ne güzel canım adına sevindim valla ben aylardır göremedim doğuma kadar da göremicemenerjini toplamış gelmişsindir
ben burda boynu bükükleri oynuyorum yalnızlıktan duvarlarla konuşcam yakındır
bende bi boy büyük alcaktım bu daha iyiyse madem bunu tercih edelim bakalım sitemizde var mı :126:
ne kadarlık senin buzluktaki tavuk canım?ben gecen hafta kullandım bırsey olmadıı:26:
Kizlar ya benim ağzım nerdeyse hiç bos durmak istemiyorum habire birşeyler yemek istiyorum ama yemek türü degil sebze meyve yiyorum hiçbirşey bulamıyorsam iki uç tane salatalığı dilimleyip yiyorum ne olacak bu Halim bu ay kilo almadan gidecektim güya yine 1 kilo almışız(
yoook, düşünürler mi hiç, hatta ben dün halamdan trip yedim. birbirimizi çok sık arayıp soran bir hala-yeğen değiliz zaten ama dün arayası tuttu. haftalardır eşim evde olmadığı için pazarları birşey almaya çıkamamıştık. dün evdeydi alışverişe çıktık. halam o esnada arayıp akşam geleceklerini söyledi. ben de kibarca alışverişte olduğumuzu, haftaiçi haberleşsek daha iyi olacağını söyledim(alışverişten gelip evi hemencecik toplayıp misafir ağırlamak pek tatlı gelmedi bana). o da -peki canım ben bilemem haftaiçi ne olur o zaman gelsin bakarız dedi. tribimi yedim oturdum aşağı. çok düşüncesizler vesselam. ya geçen haftaya kadar çalışmışım, kimseye bi dert yanmamışım -kocam dışında-, kimseden birşey beklememişim, milletin bana yaptığına bak. bigün katil olacam ama ne zaman :)
sen şükret sebze meyve yiyorsun, keşke o kadar nefsime hakim olabilsem.. az önce acıktım ve dışardan bişeyler söyledim. çünkü üşeniyorum. sebze meyve de gözümü doyurmuyor. bari akşam yemeği için birşeyler pişirim de dışardan yemek vicdan azabı oluyor çünkü bana, bebişimi sağlıklı beslemediğimi düşünüp kendime kızıyorum..:26:
günaydın kızlar
ıyı haftalar herkese
benım canım sıkkın
hemde cok o yuzen cok yazamıorm
29 unda annem kolonoskopı olcak
ınsallah temısz cıkar
yoook, düşünürler mi hiç, hatta ben dün halamdan trip yedim. birbirimizi çok sık arayıp soran bir hala-yeğen değiliz zaten ama dün arayası tuttu. haftalardır eşim evde olmadığı için pazarları birşey almaya çıkamamıştık. dün evdeydi alışverişe çıktık. halam o esnada arayıp akşam geleceklerini söyledi. ben de kibarca alışverişte olduğumuzu, haftaiçi haberleşsek daha iyi olacağını söyledim(alışverişten gelip evi hemencecik toplayıp misafir ağırlamak pek tatlı gelmedi bana). o da -peki canım ben bilemem haftaiçi ne olur o zaman gelsin bakarız dedi. tribimi yedim oturdum aşağı. çok düşüncesizler vesselam. ya geçen haftaya kadar çalışmışım, kimseye bi dert yanmamışım -kocam dışında-, kimseden birşey beklememişim, milletin bana yaptığına bak. bigün katil olacam ama ne zaman :)
Kizlar ya benim ağzım nerdeyse hiç bos durmak istemiyorum habire birşeyler yemek istiyorum ama yemek türü degil sebze meyve yiyorum hiçbirşey bulamıyorsam iki uç tane salatalığı dilimleyip yiyorum ne olacak bu Halim bu ay kilo almadan gidecektim güya yine 1 kilo almışız(
canım çok kötü yalnızlık ya.... Allah sabır versin bizeeeilk taşındığımız zamanlarda işte çalışıyordum anlamıyordum bu kadar ama işten çıkınca çok yalnız kaldım off offff
ne kadarlık senin buzluktaki tavuk canım?
dilca 19 kilo aldım.
ama yemeden değil. ilk başta yemiordum aç kalıp ekmeğe vuruyordum kendimi. ilk başta hızlı kilo aldım. şimdi dikkat ediyorum ama gene bu ay 3 kilo almışım. ilaçlardan mı acaba. nasıl bu kadar kilo aldığımı bende anlamıyorum
merhabalar kızlar
döndüm yine evime kürkçü dükkanıma,annemlerde kalmak çok güseldi oysaki
burda yalnız çok canım sıkılıyor,arkadaşım komşum vs.de yok
Allah'tan burda azcık sizlerle konuşuyorum da
bende bundan alıcam cnm
kızlar geçen hafta 2 gün başıma çok ilginç birşey geldi. karnımdan çıt diye ses geldi 2 kere,sanki bebişin kemik ve eklemlerinden gelmiş gibi.internetten baktım bi çok kişininde başına gelen birşeymiş ama doktorlar açıklama yapamıyormuş. sizde başınıza gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?