2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Mutlaka doktorlarımızla konuşup bu haftalarda netleştirmeliyiz ne yapmamız gerektiğini. Kan pıhtılaşması sorununuz yoksa bana kesebilirsiniz gibi geliyor. Bizimki gibi tehlikeli bir durum değil sizinki. Tamamen tedbir amaçlı kullandırtıyorlar size sanırım. Mutlaka doktorunuza danışın.

balmumu hafif sarımsı oluyor canım.ama netteki resimlerde anlaşılmayabiliyor.iki tane aynı çeşit var gbi gözüküyorsa balmumu olanın fiyatı biraz daha pahalı,burdan anlayabilirsin sanırım

anladım tatlım o dediğini. ben netten alıcam ama bu ürünün balmumu olanından yok nette. bir önceki seride gördüm.bugün kanza gideyim ordan bakayım bi belki orda vardır

Canlarim bu kocişler anlamiyolar ki yemegi dışarı dan soyleriz sen yorulmazsin diyo bana. Herşey yemekle bitmiyoki ben eve gidince ayaklarımi yükseğe kaldirip tv karşısnda uzanmak istiyorum zaten kendi akrabaları ma dedim beni gormeye ziyarrtime gelin dedim yuk olmak istemiyoruz dediler bende dedim ki bu halimde zaten yapip yetistiremem gelirsiniz yemekleri yaparsınız hep birlikte yeriz dedim burası yabancının evi degil dedim ama evine ilk kez gelecek birine böyle demek olmaz tabi

mrb cnm benım nasılsın ınsl dayanırlar cıcılerınnn hangı lcw dan almıs ben dun gıttım ma bebek reyonundan kendıme hıcc bakmadımmbu ada hangı dr gıdıyorsun hangısınde dogum yapacaksınn
ben tekdene gıdıyorum aytul hnm a daa:44::44:

Dursunlar Dursunlar annelerinin göbisinden daha rahat yermi var sanki
Cnm insanlarda o düşünce nerdeeee, bi zahmet sana kimse gelmesin zaten misafirlige, gelirse de yattığın yerden kalkma bile senin çok özel bir durumun var.

ne kadar su yutuyolarsa artık pıtlaya pıtlaya bitmiyo
bizim hıçkırık seansı düzenli olarak sabah akşam hiç şaşmıyo
bende öyle bi göbek var ki burdaki herkesi tek geçerim valla düştü düşecek korkuyorum artık zaten minicik boy var kemik desen onlarda ufacık doğum zamanı nasıl bi göbek olacak bende merakla bekliyorum

ayy sen anlatınca şimdi bende rüyamı hatırladım bende rüyamda çatlaklarımı sayıyodum çok kötüydüüüü
:18:

oh ne güzel canım adına sevindim valla ben aylardır göremedim doğuma kadar da göremicem
enerjini toplamış gelmişsindir
ben burda boynu bükükleri oynuyorum yalnızlıktan duvarlarla konuşcam yakındır

ben 125lik avent balmumu aldım canım,tavsiye üzerine...

bende bi boy büyük alcaktım bu daha iyiyse madem bunu tercih edelim bakalım sitemizde var mı
:126:

ben gecen hafta kullandım bırsey olmadıı:26:

ınsl doner canım benım abow annesı yesın onun hıckırıklarınıııııııııııııııııııııııııııKURBAN OLURUM YARADANA KAYIK GORENE YAAAAAAAAAAA

canım benım de kilo alımım aynıydı,bir de ilk zamanlarımda bulantım hiç olmadı... yedim de yedim ekmek pastaa çikolata... ama bu ay 2 kilocuk almışım sadece... ben de pek mutlu oldu 2 kilocuk... keşke en baştan sıkı tutsaydım işi...

yoook, düşünürler mi hiç, hatta ben dün halamdan trip yedim. birbirimizi çok sık arayıp soran bir hala-yeğen değiliz zaten ama dün arayası tuttu. haftalardır eşim evde olmadığı için pazarları birşey almaya çıkamamıştık. dün evdeydi alışverişe çıktık. halam o esnada arayıp akşam geleceklerini söyledi. ben de kibarca alışverişte olduğumuzu, haftaiçi haberleşsek daha iyi olacağını söyledim(alışverişten gelip evi hemencecik toplayıp misafir ağırlamak pek tatlı gelmedi bana). o da -peki canım ben bilemem haftaiçi ne olur o zaman gelsin bakarız dedi. tribimi yedim oturdum aşağı. çok düşüncesizler vesselam. ya geçen haftaya kadar çalışmışım, kimseye bi dert yanmamışım -kocam dışında-, kimseden birşey beklememişim, milletin bana yaptığına bak. bigün katil olacam ama ne zaman :)

Kizlar ya benim ağzım nerdeyse hiç bos durmak istemiyorum habire birşeyler yemek istiyorum ama yemek türü degil sebze meyve yiyorum hiçbirşey bulamıyorsam iki uç tane salatalığı dilimleyip yiyorum ne olacak bu Halim bu ay kilo almadan gidecektim güya yine 1 kilo almışız (

canım çok kötü yalnızlık ya.... Allah sabır versin bizeeeilk taşındığımız zamanlarda işte çalışıyordum anlamıyordum bu kadar ama işten çıkınca çok yalnız kaldım off offff
ben gecen hafta kullandım bırsey olmadıı:26:
ne kadarlık senin buzluktaki tavuk canım?

sen şükret sebze meyve yiyorsun, keşke o kadar nefsime hakim olabilsem.. az önce acıktım ve dışardan bişeyler söyledim. çünkü üşeniyorum. sebze meyve de gözümü doyurmuyor. bari akşam yemeği için birşeyler pişirim de dışardan yemek vicdan azabı oluyor çünkü bana, bebişimi sağlıklı beslemediğimi düşünüp kendime kızıyorum..:26:

Boşver takma tatlim ya gelene kapın açık bı kere hic haber vermesine bile gerek yok bence halan sonuçta halinden anlaması lazım gelse bı yardım etse ne guzel olur bazıları cok şey bekliyor cnm sen baskalarının istekleri ile hayatını surduremezsin o yüzden takma katil olmaya değmez hem bebisini mapushanelerde mı doğurmak istiyon sen:)

kızlar geçen hafta 2 gün başıma çok ilginç birşey geldi. karnımdan çıt diye ses geldi 2 kere,sanki bebişin kemik ve eklemlerinden gelmiş gibi.internetten baktım bi çok kişininde başına gelen birşeymiş ama doktorlar açıklama yapamıyormuş. sizde başınıza gelen var mı?

Valla bilmiyorum ne olur sonumuz yok dışardan yemesini sevmem ben ya biraz once kocişim aradı lokantadayim yemek yiyorum birsey istemisin yaptırım getireyim evet dedim bulabilirsen erik çilek al gel dedim gözüm onlarda iki kiloyu iki günde bitirdim bı oturuşda bir kilo yiyorum ohh afiyet olsun yarasın kuzuna benim kızda yemeği benim gibi pek sevmicek sanırım :) cnm ben lokantada çalıştım bı ara o yüzden ne şartlarda yapıldığını bildigim icin dışarıda yemem pek

Amaaan canım ne misafiri artık kendileri misafir etsinler bi zahmet.şimdi bi posta doğumdan sonra bi posta hadi bu normalde şuan gelmesinler boşver reddet hıh de böyle yap onlara

gelsin kilolar ye anacım yarasın kuzuna da sanada boşveer canın ne çekiyosa ye doğumdan sonra hallederiz döneriz eski çıtırlara

hamilelikle beraber çifte dram valla arada fena efkar basıyo ama geçicek bu günler sabrın sonu selamet Allahtan eşim yanımda olabiliyo istediğim zaman o biraz teselli işte can yoldaşım oldu buraya geleli

canım fotoğrafını ekleseene, herkesi merak ediyrum ben de
bu kadar az yemeye kilo değildir o canım ya, ödem yapmıştr vucüdun
doğumdan sonra hhuuupp balon gibi sönersin

hoşgeldin tatlım, ben de hep yalnızım , benm de komşum arkadaşım yok sayılır, burda destek oluyoruz işte birbirimize

bende bundan alıcam cnm

kızlar indirimde mi bu biyerde, ben de daha biberon almadım bu haftasonu halledicez inş hepsini, haftaiçi de çamaşırlarımı yıkayıp ütülicem
çantamı hazırlıcam
cuma izne ayrılıyorum ya artık
ay heyecanlandım

canım ağır bişey yemiyomuşsun ki, ye kuzum ya ne olcak
kızlar çok kiloya takılııyosunuz, gerçekten sebze meyve yemeyle kilo mu alınır, şişiyoruz, ödem onlar, bebeğin suyu artıyor, bebiş kilo alıyor
yeter ki sağlıklı beslenmeye çalışalım yeterli bence
valla ben tatlı krizine girince kmse beni tutamaz, hamileyiz ya şmdi yemicez de ne zaman yicez ama

Cnm valla ara ara benimde karnımdan sesler geliyor ama cat mı çit mı bilmiyorum arada da luk lik sesler geliyor su sesidir deyip geciyorum önemli birsey değildir sıkıntı yapma sakın belkide bizim kavurma kemiklerimizden geliyordur çocukla alakalı degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…