Merhaba iştahsızlığını okuyunca hem çok üzüldüm hem belki gaza gelirsin diye kendimi yazayım dedim:) gebeliği öğreneli 10 gün oldu 5+3 teyim bugün. Öğrendiğimden beri ceviz badem fındık yiyorum bolca. Süt en az 2 bardak sade ve soğuk hatta. Hergün bir büyük kade yoğurt folik asit ve evde pişen ne varsa:)))) ilk üç ay bebek sendeki depolardan beslenecek zaten merak etme ama yinede deplları sağlam tutmaya çalış bence:))) aaaa her sabah iki yumurtayı unuttum;€
şanlıurfa geçti, bilmiyorum istiyor muydun ama güzel bir hissiyatla geçti vallahicanım ağzından bal damlıyor inş atanırım ya hangi il geçti içinden söyle de tercih yaparken orayı da yazayım belki tutar hiç belli olmaz :)
Ballı sütü denedim canım, içemiyorum.. kakaolu süt deniyim birde..bende bu sabah ekmek arası domates peyir yedim :) sütü değişik şekillerde içtim tavsiye ederim nektaR bir akşam ballı süt diğer akşam sahlep şeklinde yoksa hergün aynı şeyi içim kaldırmıyo. en azından ceviz varmış ben daha cevize bile başlamadım yoğurt ise arada.
aynen.. birde her gün 1 yumurta yenecek dedi doktorumbendede aynı durum var..
Hatta süt ve yumurtadan şimdiden miğdem bulandı.Düşünmek bile yetiyor..
Bana göre az bile:) ben sadece fındığı bir avuçtan fazla yiyorum çünkü omega 3 çok fazla içinde bebeğin gözleri için iyi olacak) desene ben 8 ay sonra fil gibi olurum:)))
canım kötü bir haber olacak amma kakaoda kafein var, fazla tüketmemek gerek. Meyveli süt tavsiye ederim içebiliyorsan, muz veya kivi kolayca hazırlanabiliyor örneğinBallı sütü denedim canım, içemiyorum.. kakaolu süt deniyim birde..
yoğurdu da zorla yiyorum
aynen.. birde her gün 1 yumurta yenecek dedi doktorum
tahmini dogum tarihimiz ayni canim bende cumartesi gunu gidicem
bilgilendiririm sizi insallah hersey yolundadir ya benim mide bulantim azaldi
bu canimi sikiyor inan ama tamamen gecmedi ama eskisi gibide degilim
cok korkuyorum ya benim hamileligim riskli gebelik canim
belki bu yuzden cok abartiyorum..
hımm :26: hani şu nesquikler var ya çocuklar için üretilen onda yoktur belki, onu bi araştırıyım ben..canım kötü bir haber olacak amma kakaoda kafein var, fazla tüketmemek gerek. Meyveli süt tavsiye ederim içebiliyorsan, muz veya kivi kolayca hazırlanabiliyor örneğin
bir çok insan bilmiyor canım, bilmesin de zaten gerekli olunca öğreniliyor işte. Benim yazın bir kaybım oldu, çok araştırdım o yüzden. İlkinde bilmeden neler neler yapmışım, inşallah sağlıklı geçer hamileliklerimiz
ben heepsini yaptırdım, zaten aynı tüple bir sürü teste bakılıyor ve devlette ücretsiz. Aç karnına gitmek gerekiyor canım bu arada, ben ilk gün bilmeden kahvaltıdan sonra gitmiştim de bir sonraki güne kalmıştıhımm :26: hani şu nesquikler var ya çocuklar için üretilen onda yoktur belki, onu bi araştırıyım ben..
meyveli sütü de içemiyorum canım yaa :106:
..
kızlar siz aids testi yaptırdınız mı?
doktorum bana 11 tane test verdi, bunların içine aids testini ekliyimmi dedi..
isteğe bağlıymış o.. gerek yok dedik tabi de, yaptıran var mı?
ben heepsini yaptırdım, zaten aynı tüple bir sürü teste bakılıyor ve devlette ücretsiz. Aç karnına gitmek gerekiyor canım bu arada, ben ilk gün bilmeden kahvaltıdan sonra gitmiştim de bir sonraki güne kalmıştıhımm :26: hani şu nesquikler var ya çocuklar için üretilen onda yoktur belki, onu bi araştırıyım ben..
..
ben de pazartesi gidicem inş, ve topikten öğrendiğim kadarıyla aç gidicem.. hatırlatma için teşekkürler canımben heepsini yaptırdım, zaten aynı tüple bir sürü teste bakılıyor ve devlette ücretsiz. Aç karnına gitmek gerekiyor canım bu arada, ben ilk gün bilmeden kahvaltıdan sonra gitmiştim de bir sonraki güne kalmıştı
gunaydın kızlarrr bızde 5+6 yız bugun
dr 7 kasımda kalp atısları ıcın randv verdı bakalım
bugun bıraz bulantılarım basladı benımde ne yapsamda gecırsem bılemıorm
bebegımı cok merak edıorm ama mumkun olsa bı ultrason bulup butun gun o ne yapıo bakıcam
aa bak ben de onu unuttum, bilmiyorum bile hangi sağlık ocağına bağlıyım..onu halledeyim ben bi ara,sen de sağolben de pazartesi gidicem inş, ve topikten öğrendiğim kadarıyla aç gidicem.. hatırlatma için teşekkürler canım
sağlık ocağına kaydımı da yaptırmadım henüz, onu da pazartesi aradan çıkartıyım bari..
hımm :26: hani şu nesquikler var ya çocuklar için üretilen onda yoktur belki, onu bi araştırıyım ben..
..
Merhaba iştahsızlığını okuyunca hem çok üzüldüm hem belki gaza gelirsin diye kendimi yazayım dedim:) gebeliği öğreneli 10 gün oldu 5+3 teyim bugün. Öğrendiğimden beri ceviz badem fındık yiyorum bolca. Süt en az 2 bardak sade ve soğuk hatta. Hergün bir büyük kade yoğurt folik asit ve evde pişen ne varsa:)))) ilk üç ay bebek sendeki depolardan beslenecek zaten merak etme ama yinede deplları sağlam tutmaya çalış bence:))) aaaa her sabah iki yumurtayı unuttum;)[/QUO
canım ben de 5+5 hamileyim oo supermişin sen ya ben hiç yoğurt yiyemiyorum sabahları da 1 tane yumurtayı zorla yiyorum sen 2 yumurtayı iyi yiyorsun :)
Ben de yumurtadan iğreniyorum aslında dukan diyeti yaparken tiksin iştim şindi öğürerek yiyorum sabah işe gitmeden
Bence yoğrt yiyemiyorsan ayran içmeyi deneyebilirsin?.. Ama ben de çerezi azaltacam çünkü 160 boy ve 55 kiloyla bu yeme hiç hayra alamet değil(
inş görürsünüz bu defa bebişinizi..Selam nektar
Ben bayramdan önce bütün testlerimi yaptırdım aids de vardı
Aslında bence de çok gerekli değil ama
İnşallah cumaya bebeği görmeye gidicem hala göremedim
Bu arada bulantılarım çok fena
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için iş çıkışı alışveriş yapacağım artık başlamam lazım :) bu topic çok yardımcı olacak bana.
14:10 da doktor randevum var..Bebeğimi göreyim yapacam takvimi... 6+3 bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?