2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için iş çıkışı alışveriş yapacağım artık başlamam lazım :) bu topic çok yardımcı olacak bana.

Ballı sütü denedim canım, içemiyorum.. kakaolu süt deniyim birde..
yoğurdu da zorla yiyorum

bendede aynı durum var..

Hatta süt ve yumurtadan şimdiden miğdem bulandı.Düşünmek bile yetiyor..
aynen.. birde her gün 1 yumurta yenecek dedi doktorum

Bana göre az bile:) ben sadece fındığı bir avuçtan fazla yiyorum çünkü omega 3 çok fazla içinde bebeğin gözleri için iyi olacak) desene ben 8 ay sonra fil gibi olurum:)))

afiyet olsun canm.doktorlar ilk 3 ay bebek anne kanından beslendıgı için cok kılo almamaya bakın dıolar oyüzden hepsınden az yıyorum cunku 3.aydan snra yedıklerımızden beslencekler ozaman cok önemli olcak yediklerimiz.

Ballı sütü denedim canım, içemiyorum.. kakaolu süt deniyim birde..
yoğurdu da zorla yiyorum

aynen.. birde her gün 1 yumurta yenecek dedi doktorum
canım kötü bir haber olacak amma kakaoda kafein var, fazla tüketmemek gerek. Meyveli süt tavsiye ederim içebiliyorsan, muz veya kivi kolayca hazırlanabiliyor örneğin

evet aynı :)
inşallah cnm sıkma canını
herşey güzel olucak inşallah
ne gibi riski var

canım kötü bir haber olacak amma kakaoda kafein var, fazla tüketmemek gerek. Meyveli süt tavsiye ederim içebiliyorsan, muz veya kivi kolayca hazırlanabiliyor örneğin
hımm :26: hani şu nesquikler var ya çocuklar için üretilen onda yoktur belki, onu bi araştırıyım ben..
meyveli sütü de içemiyorum canım yaa :106:
..
kızlar siz aids testi yaptırdınız mı?
doktorum bana 11 tane test verdi, bunların içine aids testini ekliyimmi dedi..
isteğe bağlıymış o.. gerek yok dedik tabi de, yaptıran var mı?

rabbim sağsağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
bilinçli davranmak çok güzel
bende birçok şeyi araştırıyorum
ama maydanozu sayende öğrendim

ben heepsini yaptırdım, zaten aynı tüple bir sürü teste bakılıyor ve devlette ücretsiz. Aç karnına gitmek gerekiyor canım bu arada, ben ilk gün bilmeden kahvaltıdan sonra gitmiştim de bir sonraki güne kalmıştı

ben heepsini yaptırdım, zaten aynı tüple bir sürü teste bakılıyor ve devlette ücretsiz. Aç karnına gitmek gerekiyor canım bu arada, ben ilk gün bilmeden kahvaltıdan sonra gitmiştim de bir sonraki güne kalmıştı

ben de pazartesi gidicem inş, ve topikten öğrendiğim kadarıyla aç gidicem.. hatırlatma için teşekkürler canım
sağlık ocağına kaydımı da yaptırmadım henüz, onu da pazartesi aradan çıkartıyım bari..

slmmmm senle günlerimiz aynı:)) bende 5 kssımda gidecem kısmet olursa inş. duyulur pıt pıtlarrr:))))

aa bak ben de onu unuttum, bilmiyorum bile hangi sağlık ocağına bağlıyım..onu halledeyim ben bi ara,sen de sağol

Selam nektar
Ben bayramdan önce bütün testlerimi yaptırdım aids de vardı
Aslında bence de çok gerekli değil ama
İnşallah cumaya bebeği görmeye gidicem hala göremedim

Bu arada bulantılarım çok fena

inş görürsünüz bu defa bebişinizi..
baya da büyümüş olucak cumaya kadar
benim de bulantılar çok fena, ama çıkartmıyorum.. 1 defa oldu o sadece..

offff herkes bişeylerden tiksiniyo, iştahı kesiliyo, ben de tık yok maşşallah çok yerinde iştahım 2 kilo almışım bile(

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için iş çıkışı alışveriş yapacağım artık başlamam lazım :) bu topic çok yardımcı olacak bana.

Rica ederim ne demek:) bana da çok faydalı oluyor bilgi paylaşımı:)) herkes neler yediğini neler yaptığını yazsa daha da faydalı olur aslında:)))

14:10 da doktor randevum var..Bebeğimi göreyim yapacam takvimi... 6+3 bugün

Az önce doktordaydım..Doktora sinir olmak haricinde güzeldi..Bebeğim canlıymış :)

Devlete gideyim dedim bu sefer ama pişman oldum..2 dakika sürdü muayyene...30 saniye kadar ultrasonda baktı ve canlı bir gebelik olduğunu söyledi..Sık sık dinlen.Karı koca olmayın dedi..Bu kadar....

Birkaç gün içinde özle gideyimde gözlerimle göreyim.Ultrason fotomu alayım bari...

Bebeğim ultrasonda görününce hemen takvimi yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…