• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
arkadaşlar merhaba takıp eden varsa bugun benım randevum vardı keseyi gördük çok şükür ama keseni etrafında kanama var dunde olmuştu zaten bıde 1 hafta geriden geliyomuş 5 mm çıktı bıraz uzgunum ne yapmalı başka dr gıtsemmı iğne var düşük iğnesi olsam mı dıyorum sen bılırsın dıyo zorla hamilemıyım dedim ağzından zorla evet gebesin diyo

arkadaşlar merhaba takıp eden varsa bugun benım randevum vardı keseyi gördük çok şükür ama keseni etrafında kanama var dunde olmuştu zaten bıde 1 hafta geriden geliyomuş 5 mm çıktı bıraz uzgunum ne yapmalı başka dr gıtsemmı iğne var düşük iğnesi olsam mı dıyorum sen bılırsın dıyo zorla hamilemıyım dedim ağzından zorla evet gebesin diyo

canım için rahat etmicekse git bir başka doktora daha ..böle kafanda soru işareti kalacak belli..

Arkadaşım başka doktora git sen

maşallah :nazar: :nazar:
ben de doktoruma tansiyonumun sürekli düşük olduğunu söylemiştim geçen kontrolümde..
bu iyi, hamilelerde düşük tansiyon tercih edilir bir şey demişti..
senin doktorun iyi olmadığını mı söyledi? :44:

iyi yada kötü diye herhangi bişey söyelemdi canım,
sadece düşük dedi bilmiorum iyi mi kötü mü:44:

kilo alan var mı başka ? çok korkuyorumya çok kilo alıcam diye:(

bende aldım kilo canım bende de öyle mide bulantısı falan yok sadece azıcık bel ağrısı ama ne tiksinme ne bulantı hiç bişey bu iyi bişey sanırım tadını çıkaralım bence bi de kilo alırsan veririsin emziriken filan meraklanma kilo alıcam diye yememzlik yapma herkesin bünyesi farklı kilo almaya müsaitsen alırsın zaten :):) önemli olan hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun :)

Kızlar selam, bugün doktora gidenler bebişlerin crl lerini yazabılırler mı?
İnternette her sıtede ayrı bır olcu yazıyor; onde mıyız gerıde mıyız anlayamıyoruz.
Bugın gask ve keepmeinformed gitti sanırım..
Ultrasn kagıdında crl leriniz kaç çıkmış kızlar?
Bir de normal haftanızla ultrason uyumlu muydu?

Az önce doktordaydım..Doktora sinir olmak haricinde güzeldi..Bebeğim canlıymış :)

Devlete gideyim dedim bu sefer ama pişman oldum..2 dakika sürdü muayyene...30 saniye kadar ultrasonda baktı ve canlı bir gebelik olduğunu söyledi..Sık sık dinlen.Karı koca olmayın dedi..Bu kadar....

Birkaç gün içinde özle gideyimde gözlerimle göreyim.Ultrason fotomu alayım bari...

Bebeğim ultrasonda görününce hemen takvimi yaptım :)
devlet maalesef öyle canım.. şükür bebeğin iyimiş :nazar:
karı koca olmayın olayını bana devlette de sonra gittiğim 2 özel hastane de söylemedi, biz de o konuda kısıtlama getirmedik inş sorun olmuyodur :17:
ne demek sen bilirsin :53: :26: ay Allahım o nasıl doktor öyle yaa?

Son düzenleme:
bende aldım kilo canım bende de öyle mide bulantısı falan yok sadece azıcık bel ağrısı ama ne tiksinme ne bulantı hiç bişey bu iyi bişey sanırım tadını çıkaralım bence bi de kilo alırsan veririsin emziriken filan meraklanma kilo alıcam diye yememzlik yapma herkesin bünyesi farklı kilo almaya müsaitsen alırsın zaten :):) önemli olan hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olsun :)

yok yememezlik yapmıyorum da abur cubur yememeye çalışıyorum.. çünkü ilk 3 ay kilo alınmaması iimiş.. işte bu ay dikkat ediyim almıyım da ilk 3 ayı 2 kiloyla kapatayım diye düşündüm.. kilo almaya çok müsaitim hamile kalmadan önce emek emek 10 kilo verdim de alırken koyuyo:( önemli olan evlatlarımız tabiki de çok kilo almanın onlara da yararı yok.. hatta normal doğum istiyorum ben çok kilo almak onu da engelliyo malesef.. inşallah şöle 12-13 kiloyla bitirmek nasip olur.. çok takıyorum bu kilo meselesini çooookkkk eşimde kızıyo ama elinde değil:(((

Kızlar selam, bugün doktora gidenler bebişlerin crl lerini yazabılırler mı?
İnternette her sıtede ayrı bır olcu yazıyor; onde mıyız gerıde mıyız anlayamıyoruz.
Bugın gask ve keepmeinformed gitti sanırım..
Ultrasn kagıdında crl leriniz kaç çıkmış kızlar?
Bir de normal haftanızla ultrason uyumlu muydu?

Canım ben 18 ekimde gittiğimde crl 10,4 mm idi. 7+1 deydik ve haftasıyla tam uyumlu demişti doktorum. Bir dahaki kontrolüm perşembe günü. Öğrenince yine yazarım. :17:

devlet maalesef öyle canım.. şükür bebeğin iyimiş :nazar:
karı koca olmayın olayını bana devlette de sonra gittiğim 2 özel hastane de söylemedi, biz de o konuda kısıtlama getirmedik inş sorun olmuyodur :17:

?

Ben bebeğimi öğrendiğimden beri eşimi yanıma yanaştırmadım.Korktum hep..Ama özelede gidecem bakalım oda diyecekmi bunu.Yoksa devletteki doktor otomatiğe bağlayıp herkesemi söylüyor bunu

Az önce doktordaydım..Doktora sinir olmak haricinde güzeldi..Bebeğim canlıymış :)

Devlete gideyim dedim bu sefer ama pişman oldum..2 dakika sürdü muayyene...30 saniye kadar ultrasonda baktı ve canlı bir gebelik olduğunu söyledi..Sık sık dinlen.Karı koca olmayın dedi..Bu kadar....

Birkaç gün içinde özle gideyimde gözlerimle göreyim.Ultrason fotomu alayım bari...

Bebeğim ultrasonda görününce hemen takvimi yaptım :)

Doktor çok önemli. onlar bizim ruh halimizi anlamıyorlar tabi, sıradan bişey onun için. biraz masraf oluyor ama özelde iyi, her istediğini sorabileceğin bir doktorunun olması çok önemli. imkanın varsa özele git görün derim ben.

Canım ben 18 ekimde gittiğimde crl 10,4 mm idi. 7+1 deydik ve haftasıyla tam uyumlu demişti doktorum. Bir dahaki kontrolüm perşembe günü. Öğrenince yine yazarım. :17:

tokoyay bende seninle aynı gün gitmiştim doktora ama doktorum 1 ay sonra gel kontrole dedi. seninki neden erken çağırdıki ya da benim ki neden geç çağırdı :S

Doktor çok önemli. onlar bizim ruh halimizi anlamıyorlar tabi, sıradan bişey onun için. biraz masraf oluyor ama özelde iyi, her istediğini sorabileceğin bir doktorunun olması çok önemli. imkanın varsa özele git görün derim ben.

Özele gidecem zaten..İlk öğrendiğimde özele gittim daha kese görünmüyordu..Bende şimdi devlete gideyim dedim kese görünürse kalp atışına özele giderim diye düşündüm..Bebebğim canlıymış neyseki onu öğrenebildim..

Özele gidecem ama her ay devlete yine devam edecem..Hem tahlilleri devlette yaptırırım hemde güvenebileceğim bir doktor çikarsa(hiç sanmıyorum ama) devlette doğum yaparım

Merhaba hamişler :16: Bende Haziran annesiyimm inşallah herşey yolunda giderse tahmini doğum tarihim 16 Haziran şuan 7 hafta 2 günlük hamileyim Perşembe günü randevum var benimde kan tahlillerim ilk defa o gün yapılacak bebeğimi ultrosonda en son 2 buçuk-3 hafta önce gördüm mercimek kadardı şimdi nasıl görünüyor çok merak ediyorum :49:

sevgili karakose, kesenin şekli ve orantılı büyüyüp büyümediği önemlidir bu dönemlerde. onu da belirli aralıklarla yapılan kontrollerle doktorlar söyler. geç döllenme olmuşşsa da kese beklenenden küçük olabilir şimdi onu kendine dert etme. kanama için de kendi kendine sakın igne ilaç hiçbirşey kullanmaya kalkma. başka bir doktora görün önce. ama bu aylarda kanama önemlidir. kork diye söylemiyorum sakın yanlış anlama ama bir sıkıntı varsa önlem alınması iyi olur. tavsiye yoluyla bir doktor bul kendine. hangi şehirdesin onu söylersen burdaki arkadaşlar da öneride bulunabilirler. ama daha başında bu kadar sıkıntı verdiyse sana doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.

Özele gidecem zaten..İlk öğrendiğimde özele gittim daha kese görünmüyordu..Bende şimdi devlete gideyim dedim kese görünürse kalp atışına özele giderim diye düşündüm..Bebebğim canlıymış neyseki onu öğrenebildim..

Özele gidecem ama her ay devlete yine devam edecem..Hem tahlilleri devlette yaptırırım hemde güvenebileceğim bir doktor çikarsa(hiç sanmıyorum ama) devlette doğum yaparım

hangi şehirdesin, paylaşmanda bir sakınca yoksa??? :)))

Bir arkadaşın dedesi jinekologmuş...(Deden ne iş yapıyo jinekolog hahahaaaa ne komik geldi bana :60: )

İlginç birşey söylemiş..anne karnında bebek tırnaklardan kalsiyum alıyormuş..O yüzden oje sürmek çok tehlikeliymiş..Tırnakla birlikte kimyasalıda alıyormuş bebek..Hatta demişki saç boyamaktan daha zararlı oje...

benden orası için bir öneri çıkmaz maalesef :(( ama belki başka arkadaşlar vardır sana sakaryada devlette bir doktor önerebilecek :)))

devlette doktor öneren çok var.Ama aynı doktor mesela bazısına göre iyi bazısına göre kötü..Göreceli sanırım bu konu

Back
X