tokoyay bende seninle aynı gün gitmiştim doktora ama doktorum 1 ay sonra gel kontrole dedi. seninki neden erken çağırdıki ya da benim ki neden geç çağırdı :S
tokoyay bende seninle aynı gün gitmiştim doktora ama doktorum 1 ay sonra gel kontrole dedi. seninki neden erken çağırdıki ya da benim ki neden geç çağırdı :S
Merhaba hamişlerBende Haziran annesiyimm inşallah herşey yolunda giderse tahmini doğum tarihim 16 Haziran şuan 7 hafta 2 günlük hamileyim Perşembe günü randevum var benimde kan tahlillerim ilk defa o gün yapılacak bebeğimi ultrosonda en son 2 buçuk-3 hafta önce gördüm mercimek kadardı şimdi nasıl görünüyor çok merak ediyorum
selam ozy, bişey öğrenmek istiyorum. 18 ekimde doktora gittiğinde karından mı baktı yoksa vajinal ultrason mu? senle tarihlerimiz aynı gibi çünkü ama bende durumlar biraz karışık...(
arkadaşlar merhaba takıp eden varsa bugun benım randevum vardı keseyi gördük çok şükür ama keseni etrafında kanama var dunde olmuştu zaten bıde 1 hafta geriden geliyomuş 5 mm çıktı bıraz uzgunum ne yapmalı başka dr gıtsemmı iğne var düşük iğnesi olsam mı dıyorum sen bılırsın dıyo zorla hamilemıyım dedim ağzından zorla evet gebesin diyo
Benim doktorum ilk 3 ay dolana kadar 2 haftada bir alıyor. Ondan sonra sanırım ayda 1e düşürecek. Ama her seferinde ücret ödemiyorum. 1 muayeneye ücret ödüyorum diğerine ödemiyorum.
canım benim moralini bozma sakın kanama herkeste olabiliyormuş progestan kullanıyordun sen işe yaramadı mı benim kanamam durdu bence sen başka bir doktora daha git eğer sen bilsen zaten bazı şeyleri doktora gitmezsin. 1 hafta geriden gelmesi de üzmesin seni geç döllenme olmuştur belki. canım moralini yüksek tut inş hayırlısıyla bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın dualarım seninle.
hoşgeldin :) bende çok merak ediyorum bende 7 haftalık hamileyim.
ne yaptın medical parkamı gidiyosun
konu açmıştın ordan yazmıştım sana
hatırladım
karından baktı canım kalp atışını duyduk bebekte 9mm di.. sende niye durumlar karışık?
yok yememezlik yapmıyorum da abur cubur yememeye çalışıyorum.. çünkü ilk 3 ay kilo alınmaması iimiş.. işte bu ay dikkat ediyim almıyım da ilk 3 ayı 2 kiloyla kapatayım diye düşündüm.. kilo almaya çok müsaitim hamile kalmadan önce emek emek 10 kilo verdim de alırken koyuyoönemli olan evlatlarımız tabiki de çok kilo almanın onlara da yararı yok.. hatta normal doğum istiyorum ben çok kilo almak onu da engelliyo malesef.. inşallah şöle 12-13 kiloyla bitirmek nasip olur.. çok takıyorum bu kilo meselesini çooookkkk eşimde kızıyo ama elinde değil ((
kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız ve şu an kilonuz kaç söyleyebilir misiniz.
Evet canım medikale gideceğm bakalım ama istediğim doktora randevu alamadım o kadar dolu ki o yüzden şimdilik randevuları uygun olan bir doktora aldık randevu ama sonra o doktoru istiyorum kesinlikle gazi hastanesinden geçmiş medikale herkes çok metediyo Merve Biçer miş doktor ama inşallah diğer randevumda ona gitmek istiyorum. Benim bulantılarım 3 gün önce başladı akşama kadar devam ediyosenin nasıl gidiyo var mı şikayetlerin :2:
yok yememezlik yapmıyorum da abur cubur yememeye çalışıyorum.. çünkü ilk 3 ay kilo alınmaması iimiş.. işte bu ay dikkat ediyim almıyım da ilk 3 ayı 2 kiloyla kapatayım diye düşündüm.. kilo almaya çok müsaitim hamile kalmadan önce emek emek 10 kilo verdim de alırken koyuyoönemli olan evlatlarımız tabiki de çok kilo almanın onlara da yararı yok.. hatta normal doğum istiyorum ben çok kilo almak onu da engelliyo malesef.. inşallah şöle 12-13 kiloyla bitirmek nasip olur.. çok takıyorum bu kilo meselesini çooookkkk eşimde kızıyo ama elinde değil ((
şanlıurfa geçti, bilmiyorum istiyor muydun ama güzel bir hissiyatla geçti vallahi
polikistik over hastayım ben. yani son adet tarihim falan diye bişey yok. bu sebeple yumurtlamanın ne zaman olduğunu bilemiyoruz. 18 ekimde gittim ben de keseyi gördük henüz bebiş görünmüyor dedi. karından muayene etti beni de. bugün tekrar doktor randevum. saat 17:30da bakalım artık. 18 ekimde gittiğimde kesenin büyüklüğüne göre ortalama 6 - 7 haftalık olmalı ama tam zamanı ilerleyen zamanlarda söyleyebilirim demişti.
ben de ilk başlarda uzak durmaya çalıştım, ama son 2 haftadır olmadı yani.. :26: bir sonraki kontrolümde sorucam ben de doktorumaBen bebeğimi öğrendiğimden beri eşimi yanıma yanaştırmadım.Korktum hep..Ama özelede gidecem bakalım oda diyecekmi bunu.Yoksa devletteki doktor otomatiğe bağlayıp herkesemi söylüyor bunu
hogeldin :))Merhaba hamişlerBende Haziran annesiyimm inşallah herşey yolunda giderse tahmini doğum tarihim 16 Haziran şuan 7 hafta 2 günlük hamileyim Perşembe günü randevum var benimde kan tahlillerim ilk defa o gün yapılacak bebeğimi ultrosonda en son 2 buçuk-3 hafta önce gördüm mercimek kadardı şimdi nasıl görünüyor çok merak ediyorum
aaa ilginçmişBir arkadaşın dedesi jinekologmuş...(Deden ne iş yapıyo jinekolog hahahaaaa ne komik geldi bana)
İlginç birşey söylemiş..anne karnında bebek tırnaklardan kalsiyum alıyormuş..O yüzden oje sürmek çok tehlikeliymiş..Tırnakla birlikte kimyasalıda alıyormuş bebek..Hatta demişki saç boyamaktan daha zararlı oje...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?